Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhaba sevgilii takım arkadaşlarımmm

bugün gezentiliğim tuttu anca eve girebildim ama merak etmeyin azcık azcık yedimm

menümü yazıyorum sonra geçmişi okuyayımm

sabah tost, çay
ara az çubuk kraker, 1 topkek
öğlen 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, az yoğurt
ara türk kahvesi
akşam 1 kase çorba, 2 kaşık makarna, 3 köfte

spor olarak da belki 2 saatten fazla yürüyüş yaptım. tam süre tutmadım ama 2 saatten az değildir. su yine olmadı anca 1.5 lt
spor +
su -

Son düzenleme:
keyfim kaçık bayanlar ben kaçar..herkese iyi gecelerrr

kelebekcimm bugün sohbetine katılamadım yahu. keyfin neden kaçtı tam geçmişi okumadım bir okuyayım belki yazmışsındır. umarm bir sorun yokturr

o değil de etli dolmaya bayılıyorumm
kendim hiç yapmadım ama evlenmeden öğreneyimm

menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
çeyrek kk peynir
çeyrek dilim ekmek
ara
türk kahvesi
öğlen
3 kaşık pırasa yeöeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
2 çatal pekmez

ara yarım türkkahve
akşam
2 kaşık mercimekli erişte
2 kaşık taze fasülye
1 dilim kepek ekmek

1 kuru incir

su=2lt
spor=40 dakika(30 dk yürüyüş+10 dk leslie)

dün sporada başladım onu söylemeyi unuttum boy:160 kilo:78 hedefim yaza kadar 60 inşallah tabi azim su az yemek ve sporla...

merhaba tubişş ben de öğretmenim. az yemek ve sporla neler yapılıyor neler :) bence yaza kadar baya yol katedersin.

hoşgeldinn
ben şok diyeti sakıncalı buluyorum ama tamamen senin sağlığını bozar düşüncesiyle. aslında imkanın varsa bir diyetisyene gidebilirsin. okuduğum kadarıyla uzun sürede yavaş ama sağlam kilolar veriliyor. kısa sürede verilen kilolar geri alınabiliyor. nacizane fikir belirttim

canlarım pcye bugün format atıldı az önce bitti yeni şeylere alışmaya çalışıyom menümü sabah yazarım bugün su yum + sporum yok ama çok hareketli bir gündü - yazın spora yarında sıra bende

kelebekcim niye keyfin kaçıkkiii

ii geceler kızlar
öptüm sizi

menün gayet iyi kaptanım.
iyi gecelerr

hilalim neden keyfin kaçık canım benim noldu tatllımm sen bozma sakın moralini bak bende çok üzülüyorum...umarıım ufak tefek bi şeydir

omuzum aynı ablan enişten ovacak yatarken viksle olmadı kas gevşetici alcam ablasının gülü :)

bence sporla halledersin. öğretim görevlileri tez vs çalışırken oturup çalıştığı için kilo alman normal bence. e bir de hamilelik geçirmişsin. hepsini verirsin merak etme. bence sen hırslı ve inatçısındır.

Yaaa sabah yarım ekmek sandviç yemiştim içinde salam da vardı amaa çok kaloriymişşşş ya bi daha aslaaaa

kelebekcimm salam kalorili ama sabah yenilen şeyden pişman olmuyorum ben, gün içinde erittiğimizi düşünürüm genelde

bende bugün sokak sokak dolanmaktan yoruldum. aa bu arada bir spor salonuyla görüştüm sanırım ptesi başlıyorum. haftada 3 gün salona gidicemmm

herkese iyi gecelerrrr

keyfim kaçık bayanlar ben kaçar..herkese iyi gecelerrr

Kelebekim ne oldu ( Kaçık olan keyfin bir an önce yerine gelsin inşallah....

Tam sizlere yazarken komşum rahatsızlandı. Apar topar hastaneye gittim.. Şöyle tam muhabbetin göbeğine damlayamadım inaşşlah hepiniz buradayken yakalayacağım sizi...

12/02/2013

0.50 x 1 Adet Kaşarlı Tost (Yağsız) (267 kcal)134 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)40 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Adet Küp Şeker (20 kcal)20 kcal
1.00 x 1 Avuç Sarı Leblebi (20 kcal)20 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Mantarlı Et Sote (270 kcal)270 kcal
0.50 x 100gr Sade Pirinç Pilavı (130 kcal)65 kcal
1.00 x 200ml Sütaş Ayran (76 kcal)76 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (108 kcal)108 kcal
1.00 x 1 Dilim Beyaz Ekmek (90 kcal)90 kcal
1.00 x 100gr Tavuk Izgara (132 kcal)132 kcal
0.50 x 100gr Sade Pirinç Pilavı (130 kcal)65 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal)84 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı Ayran (90 kcal)90 kcal
1.00 x 1 Adet (10.5gr) Nescafe Cappucino Kahve (Şekersiz) (47 kcal)47 kcal

toplam kcal:1258

Su:2,00 lt
Spor: Yok(Odaklanma aşamasında:)

Şu 1 dilim ekmek 1 küp şeker çok canımı sıktı yaaaa (((

Yemeseymişim iyiymiş...

Diyet arkadaşım sitesine göre 1,2 kilo vermiş olmam lazım.. çok heyecanlıyım bakalım cuma sabah neler olacak :)))

Çok uzun zamandır alışveriş yapmıyordum.. Son 2 gündür yolda gördüğüm mağazalara giriyorum bana olmayacağını bildiğim halde elime alıp bakıyorum. ve içimden diyorum ki ben bu beğendiğim şeylerin içine 1 sene içerisinde girebileceğim sonra kendi kafamda kombinler yapıyorum.. Şu an odaklandığım hayalim ;

Çok beğenerek aldığım koyu yeşil bir babet ayakkabım (hiç giymedim), ve uzun askılı çapraz koyu yeşil bir çantam var.... (kıyafet alamayınca bol ayakkabı bol çanta kih kih :))
2 li rakamları gördüğümde havalar ılınacak ve ben açık mavi dar paça kot pantolan üzerine salaş v yaka bir beyaz badi ile ayakkabımı çantamı takıp güzelce gezeceğim :)))

İşte buda 30 yaşındaki benim çocuksu hayalim :))

hepinize iyi geceler, uyurken bol kalori harcayıp sabah verdiğimiz kilolarla uyanmak dileğiyle:))

bi öğretmenimiz daha gelmiş, hoşgelmişş

okullar fit öğretmenlerle dolacak artık inşallah bol şans. bol katılımın olursa, inan en şnaslı sen çıkarsın

menün gayet güzel cicim. ama pilavlar yerine sebzeleri tercih etsen kilo verme aşamasında, sana çok daha yardımcı olur, diye düşünüorum. dünküne göre daha az kalori almışsın, ekmekle şeker olur o kadarcık, kendini strese sokma cicim hayalin gerçek olacaktır bence, bu topik de sana çok yardımcı olacak

ara öğünler için işyerine meyve götürürsen belki de kalori alımın biraz daha azalır cicim. senin sporlar yeter yahu. ben bugün zumba dansı yaptım, Allahım o kadra eğlenceli ki, çok da güzel terletiyor. hem de farklı bir dans şekli öğreniyorum. tavsiye ediyorum herkese, özellikle de sana cicim. madem birazcık canın sıkılmış, müzik açıp oynamaya ihtiyacını olabilir yarın moralini toplamak için. hani biz Türk kızları genelde müzik açıp kapıyı kapatıp oynarız ya kafamıza göre, işte zumba da aynen öyle bişeyy

azıcık yemişsin cicim, tebrikler. su için zorla kendini biraz daha. topkeki bu kez affederiz ama bi daha zorr

hoşgeldin canım.
hoşgeldin aramıza,

rakibem sporların çok güzel ama kaloriye bakarsan epey var yediklerin ,ama şöyle sen gündüz kalkıp harekete geçiyorsun yani vücudun için gerekli bence,tabi kaçamaklar yok değil

süper menüde sporda çok hoşuma gitti.

süpersin kaptanım ,

Bugün Alınan / Yakılan Kalori
AldığınızKalori Miktarı
3.00 x 1 Adet (30gr) Terbiyeli Köfte (47 kcal)141 kcal
1.00 x 200ml Sütaş Ayran (76 kcal)76 kcal
1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal)160 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Bardak (250ml) Coca Cola Light (1 kcal)1 kcal
0.25 x 1 Bardak (250ml) Coca Cola Light (1 kcal)0 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Patlıcan Yemeği (200 kcal)200 kcal
Alınan Kalori Toplamı581 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (250 kcal)250 kcal
Yakılan Kalori Toplamı250 kcal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…