Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşbuldum kaptanım. Düzenli paylaşımda sıkıntı olmaz da saatlerim böyle garip akşam büyük kızımla beraber uyuyoruz genelde kardeşi doğduğundan beri yapıştı bana. Ben de böyle gece daha rahat olabiliyorum. Birazdan yazarım su ve spor ama kalorileri de hesaplamış herkes onu nerden hesaplayacağımı bilemiyorum. Bir de ben genelde şimdi olduğu gibi birleşik mesaj atıyorum tek tek sayfalara geri dönemktense toplu alıntı ile, sanırım tek mesaj sayılmaz bu, kaç alıntı varsa o kadar sayılır.

Çok güzel canım gencecik bir öğretmen. Benim de en büyük ideailim nasıl olur bilmiyorum ama doğudaki çocuklara faydalı olabilmek üniveristeye hatta ilkokula bir öğretmen olabilsem bir süreliğine keşke belki emekli olunca yapabilirim. Uzaklık or olur ama çok mesefa yok 200 km birşey değil, birbirinizi özlersiniz biraz aşkınız taze kalır.Bebil ben evliliğimiz 5. yılında düşündüm iyiki de öyle yapmışım büyük sorumluluk vaktim olsa daha da beklerdim ama yaş 30a dayanmıştı.
Ben de bol yürüyüşlü bir hamilelik hayal etmiştim ama iş tempom o kadar yoğun bir hamilelik geçirdim ki 28 saat ders yüküm vardı, evde de büyük kızım kendimi unuttum. Bu yoğun tempo ile ve işyerindeki huzursuzluk ve stresten dolayı 2.600 gr. çocuk doğurdum çok güzel beslenmeme rağmen. Hiç hayalimdeki gibi olmadı hamilelliğim kendimi dinleyemedim ve 1 hafta kalaya kadar da çalıştım. Ama sonra telafi ettim önemli olan da bu bence.

hoşgeldin canım. Matemetik öğretmenlerine ayrı bir saygım var, çok severdim matematik öğretmenimi herşeyimi ona borçluyum diyebilirim. İnşallah kısa zamanda kilonu verip bebişine kavuşursun.

dün sporada başladım onu söylemeyi unuttum boy:160 kilo:78 hedefim yaza kadar 60 inşallah tabi azim su az yemek ve sporla...

aynı kilo ve hedefimiz hadi bakalım.

canım hoşldin. şok diyetlerle metebolizmanı bozma derim ama bir dönem hızlı kilo verip motive olman açısından belki çok kısa bir süreliğine olabilir. Kendini bırakma burada herkes seni durumunda.

evet öyle oldu gerçekten.İnşallah veririrm kısa zamnda ve kalıcı olarak başka bebiş de düşünmüyorum kilo veip korumaya çalışacağım.

12.02.2013
Mesaj sayım: 7
su: 0.5 lt.
spor: -

Menüm:
Sabah: 1/2 simit, 2 dilim peynir, 1tk reçel.
Ara: 1 kuru incir, 10 badem
Öğlen: 1 kase ayran çorbası, light ton balıklı salata, 1 dl. ekmek, 2 yk yoğurt
Ara: 1 mandalina, 1/2 muz
Ara: 1 dl. ekmek, 1 dl. peynir
Akşam: 8 yk kıymalı kapuska, 6 yk yoğurtlu makarna
Ara: 1 kivi, 1 bardak süt

Bu liste ditetisyenimim verdiği liste güzel uygularsam hafada 1 kilo verebiliyiroum kolorisi yüksek 7 dilim ekmeğim var, bir öğünde et bir öğünde sebze yemeğim var, 5 porsiyon meyvem var, bol süt ürünüm var bebiş için. Bu hafta bunu yapacağım. Pazartesinden itibaren öğün ekmeklerimi 1'e; meyvelerimi de 2 porsiyondan 1'e çekeceğim.
En büyük sorunum su ile, kışın hiç su içemem yarın ilk iş bie pet şişeedinip suya başlayacağım.
Spor için de vakit ayarlamaya çalışacağım.

Şu an geçiş döneminde olduğundan biraz karmaşığım, işe başlayıncağım için streliyim düzen kuramıyorum. 10 güne başlıyorum, işyerine yemeğimi götürür güzel bir düzen kurarım. Sporu da şöyle hallereim diyorum genelde 6 gibi (bugün kızım huyusuz saat başı uyanıyor diş çıkarıyor bu nedenle erken uyandım) uyanıp kızımı emziriyorum, sonra uyumam (çünkü akşam erken uyuyorum) 1 saat sporumu yaparım dersime vs. bakarım öyle gün koşturmacasına bakarım diye planladım. Hepsini yavaş yavaş hayatıma sokacağım, inşallah listeye girerken dzenim tam oturmuş olacak.

Hepinize kocaman kocaman günaydınlar olsun :)))

Bu sabah esneme ve gerinme hareketleri yaparak günüme başladım.... Fakat çok yorgunum bir an önce bitsin istiyorum bugün

günaydın kızlar kaç gündür giremiyorum kusura bakmayın evdeki bilgisayarın kablosu hala gelmemiş ellerinde yokmuş gelmesini bekliyorlarmış :S

günaydın kızlar
hoşgeldin ferdanne
alıntı yapsanda 1 mesaj sayılıyor
paylaşımını 5 mesaja tamamlamaya çalış
2 hafta üstüste 30 mesaj altı diskalifiye oluyor
yoksa diğer arkadaşlar tepki gösteriyor cnm
günde 20 üstü mesaj yazanlar var
birde sende göreceksin daha çok katılınca daha faydalı oluyor diğer arkadaşların menülerini önerilerini değerlendirirsin

menün iyi ama
su çok az
spor olarakda evde yürüyüş videoları var leslie 3 mile gibi youtube da.

Bu sabah esneme ve gerinme hareketleri yaparak günüme başladım.... Fakat çok yorgunum bir an önce bitsin istiyorum bugün
günaydın
leslie yi sana da öneriyorum zevkli oluyo sıkmıyo

günaydınn bu güzel menüye diyecek hiçbir şey yok, gayet süpersin kaptanım

çok azcıkk.. canın mı istemedi cicim yemek yemek?? keşke bana da öyle olsa arada

dünkü su ve sporlarımız:
su spor
destina_88 + +
berenvildan kotası dolmuştu sanırım.
bur50 + +
kelebek.hill göremedim, +
tombikella bildirim yok
ayyıldızım göremedim, +
fatoş0808 + -
epack2013 + -
ferdanne - -
lethem: - +
melikea bildirim yok

mesaj sayılarımız:
destina_88 5
berenvildan kotası dolmuştu sanırım.
bur50 5
kelebek.hill 10
tombikella bildirim yok
ayyıldızım 3
fatoş0808 9
epack2013 5
ferdanne 7
lethem: 6
melikea bildirim yok

merhabalar hanımlarrrr

azcık yemişsin yahu cola light kalorisi yok muu :44: yani içebilir miyiz ki? gerçi kışın çok kola içmem ama yazın içerim. eğer öyleyse light içerim

bence de güzell gitsin kilolarrr

ben de esneme yaptım. okulda nöbetçiydim. bol bol öğrenci kovaladım. zil çalınca içeri girmeyip kapıda dolaşıyorlar yaa

bence de hatta sen o kıyafetleri al odana görünür bir yere koy canım. bakınca bunları giyecemm diye motive olursun

arkadaşlar ben sabah tartılıyorum 47 küsürleri görüyorumm inş cumaya kadar değişmezz ah bir de 45 küsürleri görsem. bu arada sanırım kaç gündür yürüdüğüm için bugün giydiğim kumaş pantolonumun hafiften bollaştığını farkettimm. bollaşsınlar da hepsini terziye verip daraltayım. bir daha da almayayımmm

menümü de yazayım unutmadan.

sabah yağsız kaşarlı tost, çay
ara 2 tane etiform çikolatalı bisküvi
öğlen azcık kavurmalı yumurta, peynir, 2 dilim ekmek, çay
ara yapmam kavurma çok doyurucu
akşam çorba, 1 dilim ekmekle, yoğurt, belki 3-4 tane köfte de yerim emin değilim.

spor olarak da yemekten sonra arkadaşlarla dışarı çıkcaz. gece geç gelirim giremem sanırım. 2-3 saat gezeriz, yürürüz tabi. yemek yiyip de çıkarım diye planladım. dışarda en fazla 1 bardak meyve suyu falan içerim.

47 kilo olmaknasılda güzel bir duygudur

47 kilo olmaknasılda güzel bir duygudur

canım güzel tabi. ama benim boyum 155 bile değildir. göbeğim ve popom fazla. üni.ye ilk gittiğimde 44-45 arasıydım inan o zaman bile göbeğim vardıı 45 kiloya düşsem de göbeğim olur sanırım genetik ama en azından dar bir body giyebilirim. yazlıkları giyince hiç rahat edemiyorum. 49-50 kilo olunca arkadaşlarım bile diyor kilo almışsın dikkat et falan. boydan dolayı hemen belli oluyor. umarım hepimiz hedefimize ulaşırız.

belki abartı diyeceksiniz ama kimseye söyleyemediğim şeyi size söyleyeyim. kendime güvenim azalmış. erkek arkadaşımı çok çok kıskanmaya kısıtlamaya başladım. hasta mıyım diye araştırırken farkettim ki değilim sadece kendime güvenim azalmış. sürekli göbekten kurtul bence diyor. ince bel bir bayana ne yakışır diyor. ve etrafındaki bayanlar genelde fit hoş bayanlar. sanki hepsini beğeniyor gibi geliyor da ondan kıskanmaktan kendime zarar vermeye başladım. sürekli başım ağrıyordu gece uyurken. kendime güvenim gelmeli. beni kıskanmaz mesela, kıskansın istiyorum. bir şey giyince yakışmış desin, başkası bakar diye çekinsin istiyorum. kollarım bacaklarım inceciktir benim, ama vücudumun ortası simit.. bir de nişan düğün olacak. kendimi beğeneyim o zamanlar geldiğinde istiyorum..

dertlendim biraz idare edin

bu arada itiraf ediyorum kavurma çok ağır geldi, pişmanım şuan. azdı ama yağlıydı. dün baya hafif geçirmiştim bugün ağır oldu, midem ağrıyor. keşkem 1 yum haşlayıp yeseymişim

anladım canım kıskançlık nasıl bir şey her kadın iyi bilir sanırım hem kıskanırız hemde kıskanılmayı da severiz nişan kıyafetinede incecik girmelisin zaten benimde mezuniyetim var bende orda zayıf olmak istiyorum inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız :)

bu listeyle 1 kg vermek harika birşey canım. kalorisi yüksek peki harcanan kalori önemli değil mi sonuçta giren kalori epey fazla geldi bana. giden kaç kalori

çok azcıkk.. canın mı istemedi cicim yemek yemek?? keşke bana da öyle olsa arada
canım öğlen uyanıp 2 gibi yiyorum akşamda 7 bucuk gibi yiyorum geceye yakın acıkıyorum ama yatma öncesi birşey yememeye çalışıyorum.

su 2.5 lt canım. yazmayı unutmuşum paylaşıma kalorisi 0 diye :)

0,2 kalori yani 1 bile değil sıfır şeker , sadece asit canım. elbette faydalı bir içeçek değil ama beni çok tok tutuyor.

bugün çok enerjiğim sebebi 6. senemiz nikahımızda ve tartı beni sevindiiriyor ,
40 dk yürüyüşümü yaptım günlük 1 saate tamamlıyrum normalde ve vücudum sporu seviyor ve güzel yanıt vericek inşallah,
sabah kepek ekmek arası light beyaz peynir 2 dilim domatesle tost yaptım ve 2 sallama 7 otlu çay ile 1 kupa sıcak su buluşması ile kahvaltımı yaptım.
yürüyüşten sonrada bir güzel light kola mı içtim
akşama kepekli makarna yoğurtlayıp yiyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…