hoşgeldin
düzenli paylaşım yaparsan listeye de kısa ssürede girebilirsin
gün sonunda menünle beraber o günkü su ve sporunu paylaşırsan ve başlık kısmına mesaj sayını da yazarsan i olur
günde 5 haftada 30 mesaj şartımız var düzenli paylaşımda önemli
inş beraber güzel kilolar veririz
Hoşbuldum kaptanım. Düzenli paylaşımda sıkıntı olmaz da saatlerim böyle garip akşam büyük kızımla beraber uyuyoruz genelde kardeşi doğduğundan beri yapıştı bana. Ben de böyle gece daha rahat olabiliyorum. Birazdan yazarım su ve spor ama kalorileri de hesaplamış herkes onu nerden hesaplayacağımı bilemiyorum. Bir de ben genelde şimdi olduğu gibi birleşik mesaj atıyorum tek tek sayfalara geri dönemktense toplu alıntı ile, sanırım tek mesaj sayılmaz bu, kaç alıntı varsa o kadar sayılır.
öss-kpss'ye çalışırken çok oturdum, yanında bol bol tatlı da yedim, şimdi onları vermeye uğraşıorumben öğretmenim, 2 yıllık. 24 yaşındayım. adım özlem. temmuz'da evlendim. henüz bebiş düşünmüyorum,birkaç yıl kadar, şu an önceliğim y.lisans:). ona hazırlanıorum. doğu'da öğretmendim, sonra batıya tayinim çıktı eş durumundan, sonra tekrar iliçi tayinim çıktı, cuma günü. eşimden 200 km ötedeki bir ilçeye atandım, balıkesir'de. şu an izin kullanıorum. mehil müddeti vs.
hamilelik döneminde de bol bol yürüyüşler yapanları görüorum, ben de onlardan olmak istiyorum ilerleyen zamanlarda. ama hamilelik sonrası bu kadar uzun süreli (7 ay yani) spora izin vermemelerine şşaırmıştım, aydınlandık sayende . bebişin anne sütünden yoksun olmasın, o daha önemli.
Çok güzel canım gencecik bir öğretmen. Benim de en büyük ideailim nasıl olur bilmiyorum ama doğudaki çocuklara faydalı olabilmek üniveristeye hatta ilkokula bir öğretmen olabilsem bir süreliğine keşke belki emekli olunca yapabilirim. Uzaklık or olur ama çok mesefa yok 200 km birşey değil, birbirinizi özlersiniz biraz aşkınız taze kalır.Bebil ben evliliğimiz 5. yılında düşündüm iyiki de öyle yapmışım büyük sorumluluk vaktim olsa daha da beklerdim ama yaş 30a dayanmıştı.
Ben de bol yürüyüşlü bir hamilelik hayal etmiştim ama iş tempom o kadar yoğun bir hamilelik geçirdim ki 28 saat ders yüküm vardı, evde de büyük kızım kendimi unuttum. Bu yoğun tempo ile ve işyerindeki huzursuzluk ve stresten dolayı 2.600 gr. çocuk doğurdum çok güzel beslenmeme rağmen. Hiç hayalimdeki gibi olmadı hamilelliğim kendimi dinleyemedim ve 1 hafta kalaya kadar da çalıştım. Ama sonra telafi ettim önemli olan da bu bence.
merhabalr bende pztden beri burdayım ve kilo vermem lazım bebiş istiyorum aydındayım 32 yaşındayım matematik öğretmeniyim aranızda yeniyim ama bu sefer çok azimli gördüm kendimi yeni dönem yeniliklerle inşallah aranızdayım
hoşgeldin canım. Matemetik öğretmenlerine ayrı bir saygım var, çok severdim matematik öğretmenimi herşeyimi ona borçluyum diyebilirim. İnşallah kısa zamanda kilonu verip bebişine kavuşursun.
dün sporada başladım onu söylemeyi unuttum boy:160 kilo:78 hedefim yaza kadar 60 inşallah tabi azim su az yemek ve sporla...
aynı kilo ve hedefimiz hadi bakalım.
ben yeni katıldım aranıza umarım beni kabul edersinizz:) 23 yaşındayım boyum 1.65 ve kilom 112.5 biliyorum çok fazla. hatta bu kiloya gelmek için 3.7 kg da verdim yani anlayacağınız 116.2 ile başladım bu yola. bundan sadece 2 yıl once 40-45 kg daha azdım ama nolduyssaaa üniversiteye başlamamla oldu.90 kg a inene kadar şok diyetler yapıcam bunun bi sakıncası var mı grup adına acaba bunu öğrenmliyim:) 3 gündür elma diyeti yapıyorum 3.7 kg verdim ve biliyorum verdiğimin çoğu su ve kas ama bi an önce 15-20 kg veremezsem kendimden vazgeçicm ve daha fazla kilo alıcam. aslında şimdilik tek istediğim ikili hanelere düşmek umarım beni anlayabilirsiniz:)
bugün: 3.5 lt su içtim 5 elma yedim sabah kahvaltıda 1 domates 1 salatalık 1 kk peynir 3-4 yeşil zeytin( siyah zeytindan daha az kalorisi var) 1 dilim ekmek ve şekersiz çay. şu saatten sonra bir şey yemeyeceğim fakat 2 bardak yeşilçay içsem süper olur:)
canım hoşldin. şok diyetlerle metebolizmanı bozma derim ama bir dönem hızlı kilo verip motive olman açısından belki çok kısa bir süreliğine olabilir. Kendini bırakma burada herkes seni durumunda.
bence sporla halledersin. öğretim görevlileri tez vs çalışırken oturup çalıştığı için kilo alman normal bence. e bir de hamilelik geçirmişsin. hepsini verirsin merak etme. bence sen hırslı ve inatçısındır.
evet öyle oldu gerçekten.İnşallah veririrm kısa zamnda ve kalıcı olarak başka bebiş de düşünmüyorum kilo veip korumaya çalışacağım.