0,2 kalori yani 1 bile değil sıfır şeker , sadece asit canım. elbette faydalı bir içeçek değil ama beni çok tok tutuyor.
bugün çok enerjiğim sebebi 6. senemiz nikahımızda ve tartı beni sevindiiriyor ,
40 dk yürüyüşümü yaptım günlük 1 saate tamamlıyrum normalde ve vücudum sporu seviyor ve güzel yanıt vericek inşallah,
sabah kepek ekmek arası light beyaz peynir 2 dilim domatesle tost yaptım ve 2 sallama 7 otlu çay ile 1 kupa sıcak su buluşması ile kahvaltımı yaptım.
yürüyüşten sonrada bir güzel light kola mı içtim
akşama kepekli makarna yoğurtlayıp yiyeceğim.
sabah
1 haşlanmış yumurta
ara
1 üçü birarada
öğlen
1 tabak erişteli mercimek
2 çatal pekmez
ara
1 elma
yarım mandalin
akşam
1 karnıyarık
biraz şehriye pilavı
sabah
1 haşlanmış yumurta
ara
1 üçü birarada
öğlen
1 tabak erişteli mercimek
2 çatal pekmez
ara
1 elma
yarım mandalin
akşam
1 karnıyarık
biraz şehriye pilavı
kelebekcimm bugün sohbetine katılamadım yahu. keyfin neden kaçtı tam geçmişi okumadım bir okuyayım belki yazmışsındır. umarm bir sorun yokturr
o değil de etli dolmaya bayılıyorumm
kendim hiç yapmadım ama evlenmeden öğreneyimm
kelebekcim niye keyfin kaçıkkiii
ii geceler kızlar
öptüm sizi
hilalim neden keyfin kaçık canım benim noldu tatllımm sen bozma sakın moralini bak bende çok üzülüyorum...umarıım ufak tefek bi şeydir
omuzum aynı ablan enişten ovacak yatarken viksle olmadı kas gevşetici alcam ablasının gülü :)
Kelebekim ne oldu( Kaçık olan keyfin bir an önce yerine gelsin inşallah....
Tam sizlere yazarken komşum rahatsızlandı. Apar topar hastaneye gittim.. Şöyle tam muhabbetin göbeğine damlayamadım inaşşlah hepiniz buradayken yakalayacağım sizi...
ara öğünler için işyerine meyve götürürsen belki de kalori alımın biraz daha azalır cicim. senin sporlar yeter yahu. ben bugün zumba dansı yaptım, Allahım o kadra eğlenceli ki, çok da güzel terletiyor. hem de farklı bir dans şekli öğreniyorum. tavsiye ediyorum herkese, özellikle de sana cicim . madem birazcık canın sıkılmış, müzik açıp oynamaya ihtiyacını olabilir yarın moralini toplamak için. hani biz Türk kızları genelde müzik açıp kapıyı kapatıp oynarız ya kafamıza göre, işte zumba da aynen öyle bişeyy
hoşgeldin canım.
hoşgeldin aramıza,
rakibem sporların çok güzel ama kaloriye bakarsan epey var yediklerin ,ama şöyle sen gündüz kalkıp harekete geçiyorsun yani vücudun için gerekli bence,tabi kaçamaklar yok değil
süper menüde sporda çok hoşuma gitti.
süpersin kaptanım ,
dünkü su ve sporlarımız:
su spor
destina_88 + +
berenvildan kotası dolmuştu sanırım.
bur50 + +
kelebek.hill göremedim, +
tombikella bildirim yok
ayyıldızım göremedim, +
fatoş0808 + -
epack2013 + -
ferdanne - -
lethem: - +
melikea bildirim yok
canım güzel tabi. ama benim boyum 155 bile değildir. göbeğim ve popom fazla. üni.ye ilk gittiğimde 44-45 arasıydım inan o zaman bile göbeğim vardıı45 kiloya düşsem de göbeğim olur sanırım genetik ama en azından dar bir body giyebilirim. yazlıkları giyince hiç rahat edemiyorum. 49-50 kilo olunca arkadaşlarım bile diyor kilo almışsın dikkat et falan. boydan dolayı hemen belli oluyor. umarım hepimiz hedefimize ulaşırız.
belki abartı diyeceksiniz ama kimseye söyleyemediğim şeyi size söyleyeyim. kendime güvenim azalmış. erkek arkadaşımı çok çok kıskanmaya kısıtlamaya başladım. hasta mıyım diye araştırırken farkettim ki değilim sadece kendime güvenim azalmış. sürekli göbekten kurtul bence diyor. ince bel bir bayana ne yakışır diyor. ve etrafındaki bayanlar genelde fit hoş bayanlar. sanki hepsini beğeniyor gibi geliyor da ondan kıskanmaktan kendime zarar vermeye başladım. sürekli başım ağrıyordu gece uyurken. kendime güvenim gelmeli. beni kıskanmaz mesela, kıskansın istiyorum. bir şey giyince yakışmış desin, başkası bakar diye çekinsin istiyorum. kollarım bacaklarım inceciktir benim, ama vücudumun ortası simit.. bir de nişan düğün olacak. kendimi beğeneyim o zamanlar geldiğinde istiyorum..
dertlendim biraz idare edin
Fatoş ablacımm nasılsınnn?? eniştem ovdu mu düzeldin miii kız ablamm
Fatoş ablacımm nasılsınnn?? eniştem ovdu mu düzeldin miii kız ablamm
Vayy harikasın en büyük kk tabi kiimerdiven işi de çok mantıklııı, ya ben de öyle düşünüyorum yediklerimizin oturmasına izin vermiyoruz bence ondan başarıyoruzz yoksa ben d epek az yiyemiyorum 1500 lerden inemedm genee
Hoşgeldin tubiş azminin ve başarının daim olmasını dilerimbence gruba alışırsan zaten sarıyo sen de görceksin ki, inşallahh sağlıklı sağlıklı bebişlerin de peşinden gelirr... ben henüz bekarım 23 yaşndayım, stj.avukatım, boy 165 kilo 63 istanbuldan katılıyorum senin boy kilo nerelerdee??
bugünkü menüm sbah 1 kepekli ekmeği 1 yumurta peynir 2 domates çay
öğlen yeşil mercimek çorbası ekmeksiz arada kahve arada elma
akşam çorba + kabak sebzeli + yoğurt
bak yazınca gördüm hiç yeşil çay içmedim ve kendimi tebrik ediyorum baklavayı yemedim teşekkür edip geri çevirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?