Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

0,2 kalori yani 1 bile değil sıfır şeker , sadece asit canım. elbette faydalı bir içeçek değil ama beni çok tok tutuyor.

aaa supermiş o zamaan. gerçi zeronun tadını sevmemiştim ben ama kalorisiz de şimdiden sevdim ben yemeklerin yanında genelde su içiyorum ama canım kola isterse light içeyim artık. suyu zaten bir yemeklerin yanında içiyorum sonra aklıma bile gelmiyor

bence gayet iyi gidiyorsun canım. benim akşam programım iptal oldu, bugün spor yapmadım akşama arkadaşlar bana gelecekmiş, bu da onlara yemek yapmak demek oluyor ki ben de yerim. dikkat etmeliyim yarın da akşama kadar okulda kalmam gerekli. off bir an önce salona yazılmam lazım

mesah sayım: 6
su:7
evde büyük ihtimal girememe şhtşmalşm varda bildirimimi yapayımda çıkıyım

sabah
1 haşlanmış yumurta
ara
1 üçü birarada
öğlen
1 tabak erişteli mercimek
2 çatal pekmez
ara
1 elma
yarım mandalin
akşam
1 karnıyarık
biraz şehriye pilavı

7

sabah
1 haşlanmış yumurta
ara
1 üçü birarada
öğlen
2 çatal pekmez
ara
1 elma
yarım mandalin
akşam
1 karnıyarık
biraz şehriye pilavı

kaptanımm sen hiç bir şey yemiyorsun yaa ekmek hiç tüketmiyor musun? anam nasıl dayanıyosunn
bir de spor yapmışsın super superr
yarın ben de çok dikkat etcemm

Son düzenleme:
merhaba canlarım umarım bu hafta sizi çok ihmal ettiğimi düşünmesiniiz..Kızlar galiba 2013 yılı benim yılım olcak..Bir iş olayım var belkide yazdım türk telekomda çağrı elemanlığı bugünde cv için uğraştım yazıcı yok evde o yüzden nete gittim...Anca girdim..nasılsınız geçmişi üstün körü okudum..Sorun yok gibi görünüyor.sevindim.Aramıza katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.Burası aile gibi zamanla daha iyi anlayacaksınız..Allah yardımcınız olsun.Sabır ve azim + başarı diliyorum hepinize :) Zorlu bir yol ama olmayacak bir şey değil. Azim eden dağı deler.Hepiniz hoş geldiniz. kucak dolusu sevgiler.

menüm

sabah 8:15
2 kk yarım yağlı peynir
1 dilim tam buğday ekmeği (doktor 3 dilim verdi ama hepsi 75 gr olcak dedi tartımm 1 dilim ekmeğim 65 gr + 1 lokma 75 ger diye ayarlıyorum :)her ekmeğin dilimi farklı oluyo ya :)
8 zeytin
tere+ maydanoz
2 bardak siyah şekersiz çay

10:30 ara
1 elma(küçük)
1 su bardağı süt

öğlen 13:00
12 tane sardalye
1 dilim tam buğday ekmeği
salata serbest (yağsız,tuzsuz,bol limonlu)

ara30
1 elma
2 tane etiform karışık meyveli büskivi

akşam 18:30
8 yemek kaşığı ıspanak
1 su bardağı yoğurt (öğlenki yoğurt hakkımı buraya kaydırdım aslında yarım yarım) balık olduğu için öğlen.
salata 1 kase.

bunlar yediklerim

ara21:30

1 portakal 1 mandlina orta boy)
+ 1 bardak süt

Son düzenleme:
yarın sabah eşimle aile hekimine gitçez aradı sabah eşimi çağırıyo hem tanışalım hemde kontrol olsun uzun zamandır gelmemiş diye eşimde ben hiç gitmedim diyo..çok ilgili bir hekimimiz var sabah olmayabilirim ama bu gece 12 den sonra mesajlarınızı sayarım...eğer sporlarınız sularınızı sabah bildirirseniz ve - ise düzeltirsiniz..olurmu cancanlar.

5
sabah
1 haşlanmış yumurta
ara
1 üçü birarada
öğlen
2 çatal pekmez
ara
1 elma
yarım mandalin
akşam
1 karnıyarık
biraz şehriye pilavı

canım sen çok az yiyon iremim güçsüz kalmıyonmu canım ama güzel şeyler enerji verecek şeyler yiyosun...3ü bir arada nescafe ise içme canım yasaklar listesinde bende :) pekmezde :)

Son düzenleme:

kelebekcim niye keyfin kaçıkkiii

ii geceler kızlar
öptüm sizi

Bayanlar sabah girip çıkmak zorunda kaldım gene koştur anam koşturrr...şimdi hemenn cevaplarımı yetiştireyimm..Şuna leyfim kaçıktı kiii zaferime zorunlu izin kullandırcaklarmış sanırım kesin değil ama, yani biz 5 gün falan kullanmayı düşünüyoduk bu ara yorucu nöbete geçti adam eksik falan,bu ara çok yorucu geçiyo günleri,yansıtmıyo pek ama canı sıkılıyoo...ama 23 gün çok fazlaaa çünkü biz zaten 23 ünü de beraber geçiremicez anca 3-5 gün gerisi hem ayrı geçcek hem şafak atmıcak..yani gelecek olsa sevinemedim resmenn yoksa onu ne kadar çokk görmek istediğimi tahmin edemezsinizzzz ama bakalım durumlar ne olcakk..ama moral bozmuyorum artık çünkü sevdiceğimin moralini de yüksek tutmam lazımm sağolun kızlarrrr sizi seviyorummm

Vayy dans demek haa harik aolmuş özlemcimm, ben de bayılırım her türlü dansaaaa evet ara öğün eksik bende genelde ama inan o çoğu zaman işten dolayı oluyor ya, böyle bi tempoda anca bu kadar oluyo ofiste oturduğum günlerde elma yemeye başlamıştım bi ara ama bu ara hiç oturamadım..

Evet rakibem kaçamaklarım var tabii..ama elimden geldiğince eritiyorum işte napiimm :18:

Su benm genelde 2 lt dün yazmayı unutmuşum ama hep 8 bardağa dikkat ediyorum çünkü gerisini unutuyorum

Canım okudum ama böyle dert ednme kendine bence yaaa..şahsen azcık erkek arkadaşına kızıverdim yanlış anlama sakın beni ama seni böyle üzmeye hakkı yok yahu, zaten zayıfcıksın, boyun kaç olursa olsun 47 kiloda ne kadar şişman olabilirsin ki olsan bile o senin erkek arkadaşın demek ki zaten diğer kızlar değil sensin onun için önemli olan bu durumda da diğerleriyle seni kıyaslaması çok yanlış bence, seni her halinle sevmeliii mecburrr cidden çok karışmışım gibi olmasın da benim fikirlerim böyle yani....sakın o tatlı canını sıkma özellikle de eğer erkek arkadaşına güvenin tamsa etrafındaki kimse umrunda olmasın, tabi ki kendini daha iyi hissedeceğin şeyler yapmalısın ama bunu sadece kendin için yapmalısınn

menümm:
Sabah:
2.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal)110 kcal
0.50 x 100gr Sütaş Süzme Peynir (262 kcal)131 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal

Öğlen:
1.00 x 1 Adet Dürüm Tavuk Döner (100gr tavuk) (335 kcal)335 kcal
1.00 x 1 Bardak (200ml) Taze Sıkılmış Portakal Meyve Suyu (90 kcal)90 kcal

Ara:
0.50 x 100gr Kruasan / Kruvasan (Sade) (385 kcal)193 kcal
1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Original) (78 kcal)78 kcal

Akşam:
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Keşkek (522 kcal)522 kcal

1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
2.00 x 1 Avuç Sarı Leblebi (20 kcal)40 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal

Alınan Kalori Toplamı1579 kcal

Su:2 lt
Spor:yok bugün gene çok koşturdum ama spor - maleseff

Keşkeği yemesem iyiymiş ama başka yemek yoktu ya

Amasyadan teyzem geldi şimdi biraz onunla ilgileneceğim bayanlarrr...gece girmeye çalışırım az yne vall abacaklarım ağrıyor 10 dan 5 e kadar bi yemek yerken oturup dinlendim ben yemeyim de kimler yesinnn

Fatoş ablacımm nasılsınnn?? eniştem ovdu mu düzeldin miii kız ablamm

ay canım benim seni gördüğüme nasıl sevindim mesaj sayımı bende ya onlara bakıyodum sen yoktun hiç büyük harflerle yazıp çıkacaktım nerdesin çok merak ettim diye....akşamda moralsizim yazmıştın ya ...merakta kalmadan uyuyucam iyi çıkmadan geldin.ovdu canım saolsun var ama az dünkü gibi değil güzelim şükür.

hiç sorma boy kiloyu boy 163 kilo 77 senin lilona geldimmi tamam oluyorum canım

bugünkü menüm sbah 1 kepekli ekmeği 1 yumurta peynir 2 domates çay
öğlen yeşil mercimek çorbası ekmeksiz arada kahve arada elma
akşam çorba + kabak sebzeli + yoğurt
bak yazınca gördüm hiç yeşil çay içmedim ve kendimi tebrik ediyorum baklavayı yemedim teşekkür edip geri çevirdim

şimdi spordan geliyorum 40 dakika suda tamamdır

arkadaşlarım canlarım mesaj sayınızı belirtin ..her halukarda bakıp sayıyom bu günüde saydım saat 12 olsun diye bekliyom ama zor oluyo herkes belirtse daha güzel olur

medinecim 6. yılınız kutlu olsun allah daha nice 6 ... yıllar göstersin cnaım.. daim etsin bozmasın.esaj sayını yaz kuzum be..
özlemcim sanada mı nazar ettiler hani bakım mesaj sayıların :) şuana kadar 8 mesaj yazmışın hiç birinde sayı yok :9)

yeni gelen arkadaşlar arada yazdım belki görmezsiniz hepiniz hoş geldiniz... ailemmize..kolaylıklar diliyorum hepinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…