çok azcıkk.. canın mı istemedi cicim yemek yemek?? keşke bana da öyle olsa arada
canım hakkında hayırlısı olsun iş olayıda harika bence.merhaba canlarım umarım bu hafta sizi çok ihmal ettiğimi düşünmesiniiz..Kızlar galiba 2013 yılı benim yılım olcak..Bir iş olayım var belkide yazdım türk telekomda çağrı elemanlığı bugünde cv için uğraştım yazıcı yok evde o yüzden nete gittim...Anca girdim..nasılsınız geçmişi üstün körü okudum..Sorun yok gibi görünüyor.sevindim.Aramıza katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.Burası aile gibi zamanla daha iyi anlayacaksınız..Allah yardımcınız olsun.Sabır ve azim + başarı diliyorum hepinize :) Zorlu bir yol ama olmayacak bir şey değil. Azim eden dağı deler.Hepiniz hoş geldiniz.kucak dolusu sevgiler.
menünde gayet iyi canım. en son 101 idin bak şimdi kaçsın süperrmenüm
sabah 8:15
2 kk yarım yağlı peynir
1 dilim tam buğday ekmeği (doktor 3 dilim verdi ama hepsi 75 gr olcak dedi tartımm 1 dilim ekmeğim 65 gr + 1 lokma 75 ger diye ayarlıyorum :)her ekmeğin dilimi farklı oluyo ya :)
8 zeytin
tere+ maydanoz
2 bardak siyah şekersiz çay
10:30 ara
1 elma(küçük)
1 su bardağı süt
öğlen 13:00
12 tane sardalye
1 dilim tam buğday ekmeği
salata serbest (yağsız,tuzsuz,bol limonlu)
ara30
1 elma
2 tane etiform karışık meyveli büskivi
akşam 18:30
8 yemek kaşığı ıspanak
1 su bardağı yoğurt (öğlenki yoğurt hakkımı buraya kaydırdım aslında yarım yarım) balık olduğu için öğlen.
salata 1 kase.
bunlar yediklerim
ara21:30
1 portakal 1 mandlinaorta boy)
+ 1 bardak süt
kelebeğim şu aradaki aburuk cuburuk gibi geliyor onu kısamaz mısın birazcıkmenümm:
Sabah:
2.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal)110 kcal
0.50 x 100gr Sütaş Süzme Peynir (262 kcal)131 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal
Öğlen:
1.00 x 1 Adet Dürüm Tavuk Döner (100gr tavuk) (335 kcal)335 kcal
1.00 x 1 Bardak (200ml) Taze Sıkılmış Portakal Meyve Suyu (90 kcal)90 kcal
Ara:
0.50 x 100gr Kruasan / Kruvasan (Sade) (385 kcal)193 kcal
1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Original) (78 kcal)78 kcal
Akşam:
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Keşkek (522 kcal)522 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
2.00 x 1 Avuç Sarı Leblebi (20 kcal)40 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal
Alınan Kalori Toplamı1579 kcal
Su:2 lt
Spor:yok bugün gene çok koşturdum ama spor - maleseff
Keşkeği yemesem iyiymiş ama başka yemek yoktu ya
teşekkürler fatoşum allah razı olsun .arkadaşlarım canlarım mesaj sayınızı belirtin ..her halukarda bakıp sayıyom bu günüde saydım saat 12 olsun diye bekliyom ama zor oluyo herkes belirtse daha güzel olur
medinecim 6. yılınız kutlu olsun allah daha nice 6 ... yıllar göstersin cnaım.. daim etsin bozmasın.esaj sayını yaz kuzum be..
özlemcim sanada mı nazar ettilerhani bakım mesaj sayıların :) şuana kadar 8 mesaj yazmışın hiç birinde sayı yok :9)
yeni gelen arkadaşlar arada yazdım belki görmezsiniz hepiniz hoş geldiniz... ailemmize..kolaylıklar diliyorum hepinize..
menümü de yazayım unutmadan.
sabah yağsız kaşarlı tost, çay
ara 2 tane etiform çikolatalı bisküvi
öğlen azcık kavurmalı yumurta, peynir, 2 dilim ekmek, çay
ara yapmam kavurma çok doyurucu
akşam çorba, 1 dilim ekmekle, yoğurt, belki 3-4 tane köfte de yerim emin değilim.
spor olarak da yemekten sonra arkadaşlarla dışarı çıkcaz. gece geç gelirim giremem sanırım. 2-3 saat gezeriz, yürürüz tabi. yemek yiyip de çıkarım diye planladım. dışarda en fazla 1 bardak meyve suyu falan içerim.
ben yeni katıldım aranıza umarım beni kabul edersinizz:) 23 yaşındayım boyum 1.65 ve kilom 112.5 biliyorum çok fazla. hatta bu kiloya gelmek için 3.7 kg da verdim yani anlayacağınız 116.2 ile başladım bu yola. bundan sadece 2 yıl once 40-45 kg daha azdım ama nolduyssaaa üniversiteye başlamamla oldu.90 kg a inene kadar şok diyetler yapıcam bunun bi sakıncası var mı grup adına acaba bunu öğrenmliyim:) 3 gündür elma diyeti yapıyorum 3.7 kg verdim ve biliyorum verdiğimin çoğu su ve kas ama bi an önce 15-20 kg veremezsem kendimden vazgeçicm ve daha fazla kilo alıcam. aslında şimdilik tek istediğim ikili hanelere düşmek umarım beni anlayabilirsiniz:)
bugün: 3.5 lt su içtim 5 elma yedim sabah kahvaltıda 1 domates 1 salatalık 1 kk peynir 3-4 yeşil zeytin( siyah zeytindan daha az kalorisi var) 1 dilim ekmek ve şekersiz çay. şu saatten sonra bir şey yemeyeceğim fakat 2 bardak yeşilçay içsem süper olur:)
ay canım benim seni gördüğüme nasıl sevindim mesaj sayımı bende ya onlara bakıyodum sen yoktun hiç büyük harflerle yazıp çıkacaktım nerdesin çok merak ettim diye....akşamda moralsizim yazmıştın ya ...merakta kalmadan uyuyucam iyi çıkmadan geldin.ovdu canım saolsun var ama az dünkü gibi değil güzelim şükür.
kız ne gülüyon hilalim hastaydımm :) asker kardeşimde ovacak seni gelsin
hiç sorma boy kiloyu boy 163 kilo 77 senin lilona geldimmi tamam oluyorum canım
canım hakkında hayırlısı olsun iş olayıda harika bence.
menünde gayet iyi canım. en son 101 idin bak şimdi kaçsın süperr
kelebeğim şu aradaki aburuk cuburuk gibi geliyor onu kısamaz mısın birazcık
teşekkürler fatoşum allah razı olsun .
merhaba hanımlarr
grubunuza katılmak istiyorum.takı lideriniz kim acaba?
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)21 kcal
2.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)16 kcal
0.25 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal)63 kcal
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)55 kcal
1.00 x 1 Avuç Sarı Leblebi (20 kcal)20 kcal
2.00 x 1 Adet (30gr) Kadınbudu Köfte (65 kcal)130 kcal
0.25 x 100gr Patates Kızartması (280 kcal)70 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Kısır (62 kcal)62 kcal
1.00 x 1 Adet (25gr) Eti Wanted Çikolata (115 kcal)115 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı Ayran (90 kcal)90 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal)290 kcal
0.50 x 100gr Tavuk Izgara (132 kcal)66 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı Ayran (90 kcal)90 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Kıvırcık Salata (84 kcal)84 kcal
Alınan Kalori Toplamı1252 kcal
Spor: Yok
Su: 2,00 Lt
Kızlar çok keyifsiz ve yorgunum bugün affınıza sığınıyorum... Sizlere iyi sohbetler...
canım güzel tabi. ama benim boyum 155 bile değildir. göbeğim ve popom fazla. üni.ye ilk gittiğimde 44-45 arasıydım inan o zaman bile göbeğim vardıı45 kiloya düşsem de göbeğim olur sanırım genetik ama en azından dar bir body giyebilirim. yazlıkları giyince hiç rahat edemiyorum. 49-50 kilo olunca arkadaşlarım bile diyor kilo almışsın dikkat et falan. boydan dolayı hemen belli oluyor. umarım hepimiz hedefimize ulaşırız.
belki abartı diyeceksiniz ama kimseye söyleyemediğim şeyi size söyleyeyim. kendime güvenim azalmış. erkek arkadaşımı çok çok kıskanmaya kısıtlamaya başladım. hasta mıyım diye araştırırken farkettim ki değilim sadece kendime güvenim azalmış. sürekli göbekten kurtul bence diyor. ince bel bir bayana ne yakışır diyor. ve etrafındaki bayanlar genelde fit hoş bayanlar. sanki hepsini beğeniyor gibi geliyor da ondan kıskanmaktan kendime zarar vermeye başladım. sürekli başım ağrıyordu gece uyurken. kendime güvenim gelmeli. beni kıskanmaz mesela, kıskansın istiyorum. bir şey giyince yakışmış desin, başkası bakar diye çekinsin istiyorum. kollarım bacaklarım inceciktir benim, ama vücudumun ortası simit.. bir de nişan düğün olacak. kendimi beğeneyim o zamanlar geldiğinde istiyorum..
dertlendim biraz idare edin
arkadaşlarım canlarım mesaj sayınızı belirtin ..her halukarda bakıp sayıyom bu günüde saydım saat 12 olsun diye bekliyom ama zor oluyo herkes belirtse daha güzel olur
medinecim 6. yılınız kutlu olsun allah daha nice 6 ... yıllar göstersin cnaım.. daim etsin bozmasın.esaj sayını yaz kuzum be..
özlemcim sanada mı nazar ettilerhani bakım mesaj sayıların :) şuana kadar 8 mesaj yazmışın hiç birinde sayı yok :9)
yeni gelen arkadaşlar arada yazdım belki görmezsiniz hepiniz hoş geldiniz... ailemmize..kolaylıklar diliyorum hepinize..
cicim tek tek sayınca karıştırıyorum, yazdıktan sonra kendi sayfama bakıp sayıyorum, unutkanım ben, biliosun
spor: 50 dk zumba dansı
su:2 lt
Türk Telekom işi inşallah olur cicim ya, çok rahat edersin. hayatın düzene girer. senin için dua edicem.
dünkü mesaj sayılarımız
destina_88 (10)
berenvildan mazereti var
bur50 ( 5)
kelebek.hill (6)
tombikella bildirim yok:2::2:
ayyıldızım (6)
fatoş0808 (9)torpiilli :)
epack2013 (2)çok yorgunmuş bi sıkıntısı olmasında
ferdanne mesajı yok tanışamadık ama en kısa zamanda tanışacaz.
lethem (7)senlede tanışmadık sanırsam cnm.
melikea (6)senlede tanışmadıkk canım
tubish13 (6)
çatlak kemikgurubuza katılmak istiyor.hoş geldin kaptanımız bur50 iremcim söz sende canım mazşallah nasıl kalabalıklaştık...inşallah daim olur katılımın çatlak kemik arkadaşım..
merhaba hanımlarr
grubunuza katılmak istiyorum.takı lideriniz kim acaba?
günaydın tatlı fıstıklarrrrr
nasılsınız bakiiiim
iyiyim ne olsungünaydın kaptanımm ben iyiyim çok şükür sen nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?