iyiyim ne olsun
92 ya mi düştün
yarın sabah bildirim zamanı yaklaşıyooooorrrrrr
evettt spor yapmaya vakit bulamıyorum bir bulsam daha çok düşücem ama şimdili sadece yürüyorum örneğin stajyerimden dershane 20-25- dakika oraya yürüyorum ama hafta sonları evden metroya yürüyorum oda 1 saate yakın sürüyor
vayyy 92 oldun demek. çooook çoookkk tebrik ediorum, bak olumomuş demek ki. bu hafta da benim olmadı, sabitim.. izne ayrılmanın olumsuz katkısı oldu sanırım, ben en iyisi hiç izne ayrılmayayım
günaydın tatlı fıstıklarrrrr
nasılsınız bakiiiim
kaptanımıza söyleyelimde bundan sonra izin vermesin sana
yok kaptanın verdiği izin türünden değil bu:). devletten aldığım izin bu:).
sana hak veriyorum canım büyük konuştm gece 2 sarma ,3 poğça ve 1 elmalı turta yedim çok pişmanım bugün 2 saat yürüyüş cezam var
aYYY benim tatlış ablam yaaa...giremedim bugün hiç sorma yaaa ablacık, ama bugün ben de iyiyim şükür, özlem dolu ve ayrı oluşumuzdan ve yıldönümümüz oluşundan dolayı sıkntıları unuttuk gittisenin de düzelmene sevindim fatoş ablacım.
Yok ben ovma kısmına muziplik ettim ablacımmm..düzelmişsin neyse ki hasta olsan güler miyim hiççç
Aynen bizim boya 60 falan iyi oluyorrr
ya çok ama ordan oraya giderken var ya acayip midem kazınıyo, emin olun adliye koridorlarında ciddi işler peşindyken de elma falan yenmiyor yani, mecburen atıştırıyorum ama tabi dah aaz olabilirrr
Takım liderimiz bur50 canım, aramıza katılmanı tabi ki isteriz
Sen neden keyifsizsin canımmm???
canım suyum 2.5 lt ,menü paylaşmamıştım henüzdünkü su ve sporlarımız:
su spor
destina_88 + +
berenvildan mazereti var
bur50 + +
kelebek.hill + -
tombikella bildirim yok
ayyıldızım göremedim+ - suyla ilgili bişi görmedim ama sporuna
fatoş0808 ++
epack2013 ++
ferdanne - -
lethem: --
melikea +( 7 bardak ) - spor bildirimi yok.
eksik varsa lütfen düzeltin sabah olmayacağım için yazdım..gece :)
sana hak veriyorum canım büyük konuştm gece 2 sarma ,3 poğça ve 1 elmalı turta yedim çok pişmanım bugün 2 saat yürüyüş cezam var
canım suyum 2.5 lt ,menü paylaşmamıştım henüz
dünden bu güne ödem oluşmuş çok çabuk birikiyor bende sizde durumlar ne kızlar
maydanoz yiyeceğim canım aklımda :) ben birde kaşıntı oluyor sanırım birşeyler dokunuyor ciddi manada yüklendim sanırım tahlil yaptıracagım ,inşallah birşey çıkmaz, sabah uyandım kaşınmaya başladım ,lahana suyu içiyordum onu bıraktım bakalım. nasl etki yapacak. sabah 1 tanecik elmalı turta ile 2 sallama yeşilçay içtim, akşama kadar bol su ve yürüyüş yapacağım ,akşamda maydanoz yiyeceğim , yemek olarak aklımda hiçbirşey yok ama sanırım 2 kepek ekmek arası tost yesem yeter diye düşünüyorum ya da tek salatayla geçiştireyim ,bir günde 1200 çıkmamam lazım ben bu kadar kg vermeyi ümit ederken + hesap görünce çok üzüldüm inşallah sabaha gider, basenimden gitmiş rakibem , 28 ocakta 92.5 imiş şimdi sabah ölçtüm 88.5 4 cm incelmişim :))) ama belim 1.5 cm kolumda 2 cm artmış , sabah bir daha ölçeçeğim , ödem varsada nerde birikiyor göreceğiz
Selamlarrr...büyük konuşmak değil ya olur arada çok takılma valla bende de dün bi şişlik var gibiydi ama sabah tartıldıkm mutluyumm yarın paylaşcammmaydonoz ye sen de bence bana demiştin iyi gelmişti ve yürüyüş cezan harik aonu yapp ben bugün de spor yapamayabilirim teyzemle vakit geçiriyoz akşamları biraz..zaten eve geç gidiyorum bi de spor yaparsam kızar ama yarın devammm gene....yeni geldim adliyeden ben de yine bayanlarrr..
Merhaba ben ipek :) ben grubun en kilolusuydum :) şimdi aynı hanede olduğum senin gibi cici bir arkadaşım oldu :)) Öncelikle içinde kopan fırtınaları çok ama çok iyi anlıyorum fakat ben şok diyetlere karşıyım.. Çünkü verdiğin kiloyu alma imkanın çok fazla ve ben 30 yaşında deneyim sahibi bir olarak zamanında yaptığım şoklar yüzünden bu haldeyim...
kendinden geçmek ne demek acaba?? oraya gelirsem yanacıklarını sıkarım senin... Sağlıklı beslen lütfen yediklerini kalori hesabı yap... Anasayfa bu sitenin sanada yararı olacağını düşünüyorum...Ben kendime inanarak bu yola başladım ve her şeyi yiyerek kilo veriyorum :) çünkü ben kimseye rejim yapıyorum diyemiyorum.. Ama sağlıklı besleniyorum diyorum :) kendime ve bu gruptaki tüm arkadaşlarıma inanıyorum.. Bugün baklava yemediysem akşam menümü buraya yazarken buradaki güzel insanlara mahcup olmamak ve rejimimi bozmamak adına geri çevirdim..
Ben sporu sevmem mesela ama bu hafta kendimi beynimi önümüzdeki haftadan itibaren yürüyüş yapacağıma ineternetten walked at home izleyerek yapacağıma odaklıyorum inanıyorum başaracağım :))
Tekrardan hoşgeldin 2 li rakamları görmek en büyük dileğimiz.. önce kendine inan ...
Selamlarr selamlarrr tatlı bayann aramıza hoşgeldinn :) Burda seni anlayan çok insan olcak merak etmeekendinden vazgeçmek mii cidden ben de çokk kızarımm..öncelikle kendimizi sevicizzz ben de 23 yaşındayım ve 165 boyundayım bu arada..şok diyet yerine kalıcı diyetler uygularsın canım,önce sabır sabır sabırrrr sen de kendine bi kilo çizelgesi hazırlarsan takibini dah agüzel yapabilirisinnn
Hosgeldin cnm ben takim kaptani bur50 diger yeni arksdaslarda hosgelmisler umarim duzenli paylasima devam edersiniz
Yeni uyeler icin deneme suresi iki hafta ama duzenli paylasimda daha cabuk listeye girebilirdiniz
mesaj sayimizi basliga yaziyoruz
gun sonunda basliga su spor yazarak menumuzu su ve sporumuzu paylasiyoruz gunde5 haftada 30 mesaj sarti var
Hosgeldin sisilya
sok diyet zararli olabilir senin icin yokda bixim icin sakincasi yok
ipekcim cok ii leslie besyuz adima falan basla hafif hafif
yediklerin çok az geldi bana ben doymamki ama maşallah iyi gidiyorsun
maydanoz yiyeceğim canım aklımda :) ben birde kaşıntı oluyor sanırım birşeyler dokunuyor ciddi manada yüklendim sanırım tahlil yaptıracagım ,inşallah birşey çıkmaz, sabah uyandım kaşınmaya başladım ,lahana suyu içiyordum onu bıraktım bakalım. nasl etki yapacak. sabah 1 tanecik elmalı turta ile 2 sallama yeşilçay içtim, akşama kadar bol su ve yürüyüş yapacağım ,akşamda maydanoz yiyeceğim , yemek olarak aklımda hiçbirşey yok ama sanırım 2 kepek ekmek arası tost yesem yeter diye düşünüyorum ya da tek salatayla geçiştireyim ,bir günde 1200 çıkmamam lazım ben bu kadar kg vermeyi ümit ederken + hesap görünce çok üzüldüm inşallah sabaha gider, basenimden gitmiş rakibem , 28 ocakta 92.5 imiş şimdi sabah ölçtüm 88.5 4 cm incelmişim :))) ama belim 1.5 cm kolumda 2 cm artmış , sabah bir daha ölçeçeğim , ödem varsada nerde birikiyor göreceğiz
sabah: 1 domates 1 salatalık 1 közlenmiş biber 1 dilim ekmek şekersiz çay 3-5 zeytin 1 kk peynir. bu kahvaltıyla doyuyorum demek ki midem küçülüyooo:) 12de 1 elmamı yedim şimdi diğer elmamı yiyiuorum. bu diyette 2 saatte 1 elma yenecek:) demin de 15 dakika mezdekeyle oynadım allahım hiç bu kadar ter attığımı hatırlmıyorum nivea body falan bunun yanında hiçbir şey :)
kendi cezanı vermen güzelsana hak veriyorum canım büyük konuştm gece 2 sarma ,3 poğça ve 1 elmalı turta yedim çok pişmanım bugün 2 saat yürüyüş cezam var
canım suyum 2.5 lt ,menü paylaşmamıştım henüz
kahvaltın güzel bencedesabah: 1 domates 1 salatalık 1 közlenmiş biber 1 dilim ekmek şekersiz çay 3-5 zeytin 1 kk peynir. bu kahvaltıyla doyuyorum demek ki midem küçülüyooo:) 12de 1 elmamı yedim şimdi diğer elmamı yiyiuorum. bu diyette 2 saatte 1 elma yenecek:) demin de 15 dakika mezdekeyle oynadım allahım hiç bu kadar ter attığımı hatırlmıyorum nivea body falan bunun yanında hiçbir şey :)
kelebekcim arada olur o pastada
Artı görmeyi hiçbirimiz istemeyiz tabi kiii ama basen incelmiş he sevindim, diğerleri de şişlikten olabiliirrr..sendeki bu kaşıntı neden oluyor bilmiyorum yaa doktor önerim de yok umarım çözersin kısa zamanda
1200 kalori tabi ki çok ideal ama bence kişiden kişiye değişiyor kalori ihtiyacı ya ben net rakamları sevmiyorum yani, günlük yapılan işler, vücudun kaloriyi yakma hızı hepsi önemli, gerçekten bünyeye göre değişir yani..ben 1400 den aşağı pek inemiyorumha tabi ki kilo vermem durur da yapmam gerekirse uğraşırım ama yavaş yavaş gitmesinden şikayetçi değilim hem acelem yok, hem de koşturmaca arasında besin ihtiyacım çok, zorlamıyorum vücudumu
kendi cezanı vermen güzel
bende dün sabah 1 haşlanmış yumurta yemiştim öğlene kadar midem kazınmıştı 1 üçü birarada ve meyve yemiştim
ben karatay diyetiyle ilgileniyorum biliyosunuz
ordaki kahvaltıda hep 2 yumurta yazıyodu
bugün bi deneyim dedim
kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
1,5 kk peynir
1 zeytin
ve bu saate kadar hiç acıkmadım meyve falan canım istemiyo öğlende acıkmadım
bakalım akşam nasıl olcak
kahvaltın güzel bencede
kelebekcim arada olur o pastada
sporla hallediyosun sen gün içindede hareketlisin
canımm benimm bu ne sıcak karşılamaaa çok teşekkür ederim verdiğin desteğe:):) 2 li hanelere inmeliyiiz bi' an öncee:) ben de pek sevmem yürüyüş falan mezdekeyle dans ediyorum çok iyi ter attırıyor:) inanıyorum kendime ve sana da inanıyorum zayıflayacağızzz:)
hoşbuldukk canımmmm:) birçok şeyimiz de benziyomuş:) zaten burdaki destekler çok güzel, gerçekten çok güzel:) kilo çizelgemi hazırladım kilo vermeye de hazırııım
hoşbulduk canim:) sadece dün yazamadım bugünden itibaren düzenli bir şekilde yazacağım ne yediğimi ne içtiğimi yaptığım sporu:) 2 li hanelere inene kadarr şok diyet yapacağım:/
valla ben de doymuyorum kiama şu 12 kiloyu atana kadar yapmam lazım bu diyetii ayy teşekkür ederim desteğin çok hoş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?