Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyiyim ne olsun
92 ya mi düştün
yarın sabah bildirim zamanı yaklaşıyooooorrrrrr

evettt spor yapmaya vakit bulamıyorum bir bulsam daha çok düşücem ama şimdili sadece yürüyorum örneğin stajyerimden dershane 20-25- dakika oraya yürüyorum ama hafta sonları evden metroya yürüyorum oda 1 saate yakın sürüyor

Günadyın kızlarr. göremediklerimi tekrar düzenledim.
12.02'ye ait su ve sporlarımız:
su spor
destina_88 + +
berenvildan kotası dolmuştu sanırım.
bur50 + +
kelebek.hill +, +
tombikella bildirim yok
ayyıldızım +, +
fatoş0808 + -
epack2013 + -
ferdanne - -
lethem: - +
melikea bildirim yok

bu aradda kanal d'de doktorum programında obeziteyi anlatıyor, tavsiye ederim.

vayyy 92 oldun demek. çooook çoookkk tebrik ediorum, bak olumomuş demek ki. bu hafta da benim olmadı, sabitim.. izne ayrılmanın olumsuz katkısı oldu sanırım, ben en iyisi hiç izne ayrılmayayım

vayyy 92 oldun demek. çooook çoookkk tebrik ediorum, bak olumomuş demek ki. bu hafta da benim olmadı, sabitim.. izne ayrılmanın olumsuz katkısı oldu sanırım, ben en iyisi hiç izne ayrılmayayım

kaptanımıza söyleyelimde bundan sonra izin vermesin sana

günaydın tatlı fıstıklarrrrr

nasılsınız bakiiiim

günaydın günaydın. valla ben çok iyi değilim sanırım, çoookkk iştahım açık. bazen öyle depreşiyor iştahıımm. bugün ola ki canım bişeyler yemek isterse engellemiycem, ama 1700-1750'yi de geçmiycem. sporumu da yapıcam.sabit kalsam yeter bugünlük. tabi gruptan izin alaraka yapmak istiorum bunu:2:. bugün yine 64.5'tim, yarın bu şekilde kaydedebiliriz beni. evde oturmak, izinde olmak hiç işe yaramadı:44:

sana hak veriyorum canım büyük konuştm gece 2 sarma ,3 poğça ve 1 elmalı turta yedim çok pişmanım bugün 2 saat yürüyüş cezam var

canım suyum 2.5 lt ,menü paylaşmamıştım henüz

dünden bu güne ödem oluşmuş çok çabuk birikiyor bende sizde durumlar ne kızlar

sana hak veriyorum canım büyük konuştm gece 2 sarma ,3 poğça ve 1 elmalı turta yedim çok pişmanım bugün 2 saat yürüyüş cezam var

dünden bu güne ödem oluşmuş çok çabuk birikiyor bende sizde durumlar ne kızlar

Selamlarrr...büyük konuşmak değil ya olur arada çok takılma valla bende de dün bi şişlik var gibiydi ama sabah tartıldıkm mutluyumm yarın paylaşcamm maydonoz ye sen de bence bana demiştin iyi gelmişti ve yürüyüş cezan harik aonu yapp ben bugün de spor yapamayabilirim teyzemle vakit geçiriyoz akşamları biraz..zaten eve geç gidiyorum bi de spor yaparsam kızar ama yarın devammm gene....yeni geldim adliyeden ben de yine bayanlarrr..

maydanoz yiyeceğim canım aklımda :) ben birde kaşıntı oluyor sanırım birşeyler dokunuyor ciddi manada yüklendim sanırım tahlil yaptıracagım ,inşallah birşey çıkmaz, sabah uyandım kaşınmaya başladım ,lahana suyu içiyordum onu bıraktım bakalım. nasl etki yapacak. sabah 1 tanecik elmalı turta ile 2 sallama yeşilçay içtim, akşama kadar bol su ve yürüyüş yapacağım ,akşamda maydanoz yiyeceğim , yemek olarak aklımda hiçbirşey yok ama sanırım 2 kepek ekmek arası tost yesem yeter diye düşünüyorum ya da tek salatayla geçiştireyim ,bir günde 1200 çıkmamam lazım ben bu kadar kg vermeyi ümit ederken + hesap görünce çok üzüldüm inşallah sabaha gider, basenimden gitmiş rakibem , 28 ocakta 92.5 imiş şimdi sabah ölçtüm 88.5 4 cm incelmişim :))) ama belim 1.5 cm kolumda 2 cm artmış , sabah bir daha ölçeçeğim , ödem varsada nerde birikiyor göreceğiz

birde ben dün saat 10dan 3 e kadar pasta börek yaptım çok yoruldum sonrada 6 da uyudum 8 de kalktım , daha sonra 9 da yattım 12 de kalktım tam dinlenemedim de, ve bu tahliller için kadın doğumcu acaba test isteyebilr mi kızlar, ya da hangi doktora gitmem lazım. kaşıntım var diye

canımm benimm bu ne sıcak karşılamaaa çok teşekkür ederim verdiğin desteğe:):) 2 li hanelere inmeliyiiz bi' an öncee:) ben de pek sevmem yürüyüş falan mezdekeyle dans ediyorum çok iyi ter attırıyor:) inanıyorum kendime ve sana da inanıyorum zayıflayacağızzz:)

hoşbuldukk canımmmm:) birçok şeyimiz de benziyomuş:) zaten burdaki destekler çok güzel, gerçekten çok güzel:) kilo çizelgemi hazırladım kilo vermeye de hazırııım

hoşbulduk canim:) sadece dün yazamadım bugünden itibaren düzenli bir şekilde yazacağım ne yediğimi ne içtiğimi yaptığım sporu:) 2 li hanelere inene kadarr şok diyet yapacağım:/

yediklerin çok az geldi bana ben doymamki ama maşallah iyi gidiyorsun

valla ben de doymuyorum ki ama şu 12 kiloyu atana kadar yapmam lazım bu diyetii ayy teşekkür ederim desteğin çok hoş :)

Son düzenleme:
sabah: 1 domates 1 salatalık 1 közlenmiş biber 1 dilim ekmek şekersiz çay 3-5 zeytin 1 kk peynir. bu kahvaltıyla doyuyorum demek ki midem küçülüyooo:) 12de 1 elmamı yedim şimdi diğer elmamı yiyiuorum. bu diyette 2 saatte 1 elma yenecek:) demin de 15 dakika mezdekeyle oynadım allahım hiç bu kadar ter attığımı hatırlmıyorum nivea body falan bunun yanında hiçbir şey :)

Artı görmeyi hiçbirimiz istemeyiz tabi kiii ama basen incelmiş he sevindim, diğerleri de şişlikten olabiliirrr..sendeki bu kaşıntı neden oluyor bilmiyorum yaa doktor önerim de yok umarım çözersin kısa zamanda

1200 kalori tabi ki çok ideal ama bence kişiden kişiye değişiyor kalori ihtiyacı ya ben net rakamları sevmiyorum yani, günlük yapılan işler, vücudun kaloriyi yakma hızı hepsi önemli, gerçekten bünyeye göre değişir yani..ben 1400 den aşağı pek inemiyorum ha tabi ki kilo vermem durur da yapmam gerekirse uğraşırım ama yavaş yavaş gitmesinden şikayetçi değilim hem acelem yok, hem de koşturmaca arasında besin ihtiyacım çok, zorlamıyorum vücudumu

Valla ben kahvaltını gayett beğendimm hadi bakalım darısı önümüzdeki günleree azimle devamm..

yalnız ben bugün adliyedekiler yüzünden bi dilim pasta yedim, sevgililer günü pastası

kendi cezanı vermen güzel
bende dün sabah 1 haşlanmış yumurta yemiştim öğlene kadar midem kazınmıştı 1 üçü birarada ve meyve yemiştim
ben karatay diyetiyle ilgileniyorum biliyosunuz
ordaki kahvaltıda hep 2 yumurta yazıyodu
bugün bi deneyim dedim
kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
1,5 kk peynir
1 zeytin
ve bu saate kadar hiç acıkmadım meyve falan canım istemiyo öğlende acıkmadım
bakalım akşam nasıl olcak

kahvaltın güzel bencede

kelebekcim arada olur o pastada
sporla hallediyosun sen gün içindede hareketlisin

Elimden geleni yapıyorummm..hem artık yesem bile her şey sınırlı,kalori hesplı iyi oluyor kaptanım akşam bi dilim pasta daha yiyebilirim malesef, annem pasta alcakmış da bugüne özel küçük bi dilim sadeceee..bi de kesin kola da olur ama içmemm, bugünü telafi ederim ama ya..bi de geçen haftasonu asıl çok kaçırdım gibi gelmişti amaa yine iniş olmuş bende sabah tartıldım daaa yavaş yavaşşş da olsaa gidiyor benim kilolarrr

Son düzenleme:

ned emek ama gerçekten güzel gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…