Elimden geleni yapıyorummm..hem artık yesem bile her şey sınırlı,kalori hesplı iyi oluyor kaptanımakşam bi dilim pasta daha yiyebilirim malesef, annem pasta alcakmış da bugüne özel küçük bi dilim sadeceee..bi de kesin kola da olur ama içmemm, bugünü telafi ederim ama ya..bi de geçen haftasonu asıl çok kaçırdım gibi gelmişti amaa yine iniş olmuş bende sabah tartıldım daaa yavaş yavaşşş da olsaa gidiyor benim kilolarrr
arakadaşlar ben 76.9 oluşum sevinçliyim bugün.ödem biliyorum giden ama olsun sevindim işte
sabah 2 yumurta peynir ve zeytin yedim arada 1incir 5 badem yeşil çay
öğlen 1 dilim ekmekle çorba
akşam malum daha sporda akşama
görüşürüz...
gruba başlangıç kilon kaçtıarakadaşlar ben 76.9 oluşum sevinçliyim bugün.ödem biliyorum giden ama olsun sevindim işte
sabah 2 yumurta peynir ve zeytin yedim arada 1incir 5 badem yeşil çay
öğlen 1 dilim ekmekle çorba
akşam malum daha sporda akşama
görüşürüz...
ben bu kadar çok kalori alamam canım çok fazla oturuyorum yürüyüş yapıyorum ama onun dışnda hep oturuyorum :) doktora cumartesi gidince sorucam kan vermem lazım sanırım yazsın bakalım görürüz birşey varsay oksa.
Artı görmeyi hiçbirimiz istemeyiz tabi kiii ama basen incelmiş he sevindim, diğerleri de şişlikten olabiliirrr..sendeki bu kaşıntı neden oluyor bilmiyorum yaa doktor önerim de yok umarım çözersin kısa zamanda
1200 kalori tabi ki çok ideal ama bence kişiden kişiye değişiyor kalori ihtiyacı ya ben net rakamları sevmiyorum yani, günlük yapılan işler, vücudun kaloriyi yakma hızı hepsi önemli, gerçekten bünyeye göre değişir yani..ben 1400 den aşağı pek inemiyorumha tabi ki kilo vermem durur da yapmam gerekirse uğraşırım ama yavaş yavaş gitmesinden şikayetçi değilim hem acelem yok, hem de koşturmaca arasında besin ihtiyacım çok, zorlamıyorum vücudumu
kaptanım ben diyet yapamıyorum ne zaman yapacak olsam sonrası bozulunca fena çozutuyorum senin istikrarlı olman çok iyi ,bu arada 50 dk yürüdüm ,1.10 dk kaldı, şimdi oğlana yemek verip kız uyanana kadar yürücem cezamı çekicem mecbur.kendi cezanı vermen güzel
bende dün sabah 1 haşlanmış yumurta yemiştim öğlene kadar midem kazınmıştı 1 üçü birarada ve meyve yemiştim
ben karatay diyetiyle ilgileniyorum biliyosunuz
ordaki kahvaltıda hep 2 yumurta yazıyodu
bugün bi deneyim dedim
kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
1,5 kk peynir
1 zeytin
ve bu saate kadar hiç acıkmadım meyve falan canım istemiyo öğlende acıkmadım
bakalım akşam nasıl olcak
kahvaltın güzel bencede
kelebekcim arada olur o pastada
sporla hallediyosun sen gün içindede hareketlisin
tamam kaptanım aklımda :) gece 12 den sonra sayım yaparım.bu arada ayyıldızım bugünkü su spor mesaj sayma sırası senın
ben bu kadar çok kalori alamam canım çok fazla oturuyorum yürüyüş yapıyorum ama onun dışnda hep oturuyorum :) doktora cumartesi gidince sorucam kan vermem lazım sanırım yazsın bakalım görürüz birşey varsay oksa.
kaptanım ben diyet yapamıyorum ne zaman yapacak olsam sonrası bozulunca fena çozutuyorum senin istikrarlı olman çok iyi ,bu arada 50 dk yürüdüm ,1.10 dk kaldı, şimdi oğlana yemek verip kız uyanana kadar yürücem cezamı çekicem mecbur.
tamam kaptanım aklımda :) gece 12 den sonra sayım yaparım.
gruba başlangıç kilon kaçtı
senin adına svindim
birde kurallarada yavaştan alışsak i olur
mesaj sayımızı başlıkta belirtelim
menüve o günkü su ve sporuda lütfen
+- veriyoruz farketmişsindir
günde yarım saat spor+
günde 2 lt su + olacak şekilde mesaj sayılarınıda takip ediyoruz günde 5 haftada 30 mesaj şartı var
tabi mazereti olan belirterek ara verebilir yada izin alabilir
spor+
su+
herkese iyi akşamlar ben grubunuza yeni katıldım bazı şeyleri unutursam kusura bakmayın.bişey sorabilirmiyim 6 senedir hala devam ediyormusunuz çok uzun bir süreç gerçekten birde altta çizelgeyle kilolarınızı göstermissiniz nasıl yapılıyor?şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?