Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende karatay diyetind senin gibi 2 yumurta yedim ama gerçekten acıkmadım hergün yesem alerji falan olur diye gün aşırı yesem birde baya susattı beni

arakadaşlar ben 76.9 oluşum sevinçliyim bugün.ödem biliyorum giden ama olsun sevindim işte
sabah 2 yumurta peynir ve zeytin yedim arada 1incir 5 badem yeşil çay
öğlen 1 dilim ekmekle çorba
akşam malum daha sporda akşama
görüşürüz...

HAdi bakalımm aynı gazla devamm o zmann bu arada mesajların başına o günkü kaçıncı mesajın olduğunu belirtirsen güzel olur tubiş

gruba başlangıç kilon kaçtı
senin adına svindim
birde kurallarada yavaştan alışsak i olur
mesaj sayımızı başlıkta belirtelim
menüve o günkü su ve sporuda lütfen
+- veriyoruz farketmişsindir

günde yarım saat spor+
günde 2 lt su + olacak şekilde mesaj sayılarınıda takip ediyoruz günde 5 haftada 30 mesaj şartı var

tabi mazereti olan belirterek ara verebilir yada izin alabilir

ben bu kadar çok kalori alamam canım çok fazla oturuyorum yürüyüş yapıyorum ama onun dışnda hep oturuyorum :) doktora cumartesi gidince sorucam kan vermem lazım sanırım yazsın bakalım görürüz birşey varsay oksa.

kaptanım ben diyet yapamıyorum ne zaman yapacak olsam sonrası bozulunca fena çozutuyorum senin istikrarlı olman çok iyi ,bu arada 50 dk yürüdüm ,1.10 dk kaldı, şimdi oğlana yemek verip kız uyanana kadar yürücem cezamı çekicem mecbur.

bu arada ayyıldızım bugünkü su spor mesaj sayma sırası senın
tamam kaptanım aklımda :) gece 12 den sonra sayım yaparım.

arkadaşlar yeni üyelerden görürseniz kuralları mesaj sayısı su spor hatırlatabilir miyiz?
geçmişte yazmıştım ama geçmişi okumayabiliyorlar.
kimlerin devam edeceği belli olsun listeye alınanlar da su spor mesaj sayma sırasına gircek.
bence saymamız iyi oldu düzene oturduk gibi bu konuda.

Ya işte ben de çok az kalori alırsam her şeyden kısarsam ben de bırakınca fena cozutuyorum ama tabi oturmadığım için de etkisi oluyor, ben de kendimi tanıyorum mesela uzun zamandır böyle istikrarlı diyet yapmadım, yani diyet de değil dikkat etmek her şeye daha çok, her şeyden kesemiyorum öyle kafama göre olcak her şey tabi yavaş yavaş gidiyor benim metodla ama acelem de yok zaten bence senin de yok yani, maşallahı var kilolarımız iyi sadece daha iyi olabilirr kendine sıkıntı yapma bence, o bende hiç işe yaramıyordu meselaa

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlarr
bugün toplantımız vardı daha yeni eve gelebildimm ve hemen hazırlanıp çıkmam lazım, aşkitomla yemeğe gidecez

hemen menümü yazayım, dönüşte çok geç olmamışsa yine girer sizin yazdıklarınızı da okurum. bir de yarın sabah beni listeye ekleyecek mi kaptanım bilmiyorum ama bu sabah 47.8 dim sabah yine tartılıp yazarım ama olur da yazamazsam diye söyleyeyim.

menüü

sabah kepek ekmeğine yağsız tost, çay (artık kendim yapıyorum), 2 madlen çikolata sabah sabah enerji verdii
ara yapmadım
öğle çorba, az et kavurma, 1 dilim ekmek
ara 3 tane çikolatalı eti form bisküvi
akşam dışarıda yiyecez, aşkım ne ister bilmiyorum ama ne yersem az yerim artık
akşamdan sonra yemiyorum zaten

su yine anca 1 lt içmişimdir. akşam da içsemm en fazla 1.5 olur biliyorum..
spor olarak zaten bütün günüm okulda geçti. ama şimdi çıkcam ya en az 1 saat yürürüz şansıma sevgilim yürümeyi araca binmeye tercih eder.

görüşmek üzeree

ok peki spor- su + diye

Bugünkü menüm sıkıntılı oldu baya yaaa..
Sabah:
2.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal) 110 kcal
0.50 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal) 125 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Acılı Ezme (60 kcal) 30 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal) 3 kcal

Ara:
1.00 x 1 Dilim (70gr) Yaş Pasta Çeşitleri (175 kcal) 175 kcal
3.00 x 1 Yemek Kaşığı Kısır (62 kcal) 186 kcal

Öğlen:
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Nohut Yemeği (Etsiz) (250 kcal) 250 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Şehriyeli Pirinç Pilavı (248 kcal) 124 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 34 kcal

1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Original) (78 kcal) 78 kcal

Akşam:
1.00 x 1 Avuç Sarı Leblebi (20 kcal) 20 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (108 kcal) 108 kcal
1.00 x 1 Porsiyon İç Pilav (341 kcal) 341 kcal
1.00 x 1 Dilim (70gr) Yaş Pasta Çeşitleri (175 kcal) 175 kcal

Alınan Kalori Toplamı 1759 kcal

Su:2 lt Spor:yok

Evde takılmak üzere bugün erken çıkıyorum, ayrıca da teyzemi yolcu etcem ama özlüyom sizi yaa denk gelemiyoz hiçç..fatoş ablaa beroşvildoş ablaa özlemmm....kaptanım ve medii yle bugün azcık konuşabildik sadece..yeni arkadaşlara da alışıyoruz yavaş yavaş... görüşmek üzeree

spor+
su+
herkese iyi akşamlar ben grubunuza yeni katıldım bazı şeyleri unutursam kusura bakmayın.bişey sorabilirmiyim 6 senedir hala devam ediyormusunuz çok uzun bir süreç gerçekten birde altta çizelgeyle kilolarınızı göstermissiniz nasıl yapılıyor?şimdiden teşekkürler

menü
sabah
2 haşlanmış yumurta
1.5 kk peynir
1 zytin
öğle yok
ara

1türk kahve
akşam
4 tane minik dolma
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek

2 kuru incir
3-4 bonibon(kızımınkinden)

su=2lt
spor=45 dk yürüyüş

sen takip et fıstık hatırlatırız biz

6 sene önce açılmış grup ama üyeler değişmiş kimi sürekli katılmıyo
kimisi istediği kiloyu verip gitmiş
ama en eskimiz ben 3 ay önce falan başladım
diğer arkadaşlar benden az sonra başladı
birde siz varsınız yeni üyeler

***6. TAKIM 296. ETAP***
fatos0808(96,2//%)
ayyildizim (61,9//%)
bur50 (66,3//%)
berenvildan(62,2//%)
kelebek.hill(63,4//%)
destina_88(64,5/%)
tombikella(91.40//%)

6. TAKIM ORTALAMA=

listeyide ekliyim hazır olsun ekleyerek gidelim
yeni arkadaşlardanda düzenli katılım ve kilo bildirimi yapanlardan ekleyebiliriz

ben henüz aranıza yeni katıldım ama forumda gördüklerim hissettiklerim çok güzel aile gibisiniz :) öncelikle ben kabusum olan kilomdan bahsedeyım arkadaslar ben bır cay içmeye basladım su an kac kılo olduğumu anlamasam da 78-80 gelıyorum hep ama çoğunluk 80 deyım bu sabah yedıklerımden baslamak istıyorum 3 dilim tam tahıllı ekmek 5 zeytin biraz peynir ve domates bir tatlı kaşığı bal bitki çayı aksama doğru da bır bardak çorba 2 dilim ekmek domates yoğurt ve gün içinde 3 litre su... nasıl sizce

sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
2 kk peynir yarım yağlı
7-8 zeytin
tere+ maydanoz
çay 3 bardak şekersiz
arada
1 elma
1 bardak süt

öğlen
balık + salata+ 1 dilim tam buğday ekmeği

arada
1 elma+yarım paket etiform

akşam
8 y.k ısırgan kavurması (3.yk kaşığı yağ 1 kg ile )
ayran 2 bardak bolsulu :)
1 dilim ekmek
salata yeşillik slatası 1 büyük kase

ara

1 küçük ayva
1 bardak süt

yarın nasip olursa evdeyim geçmişi ayrıntılı okuyacağım inşallah dün gece yazdım sabah sağlık ocağına gittik eşimi aramışlardı gelsin diye kan tahlili verdi pazartesi alıcaz sonuçlarını genel bir kontrol artık aile hekimleri her aile bireyi için yapıyomuşş.. bende ilaç yazdırdım ..yoktu 1 saat sonra gelecek dediler arabayla döndük sonra gittim ilaçları almaya baba oğlu evde bıraktım 1 saat yürüyüş olsun aldım geldim ilaçları..evi toplamadan çıktık sabah erken sıra alalım diye iş yaptım adam geldi pcye geçti bu saate kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…