Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

arkadaşlar bildirim yapsın durumumuza bakalım inşallah iyi olur

***6. TAKIM 296. ETAP***
günaydın fıstıklar

fatos0808(96,2/93,2/3/%3,12)
ayyildizim (61,9//%)
bur50 (66,3/66,0/0,3/%0,45)
berenvildan(62,2//%)
kelebek.hill(63,4/63,1/0,3/%0,47)
destina_88(64,5/64,5/0/%0)Sabit
tombikella(91.40//%)
epack2013(112,5/111,5/1/%0,89)Yeni üye. Hedef kilo 80.
lethem(49,2/47,8/1,4/%0,03)208. etap 4. takımdan izne ayrılmış.Kilosu 88 e bölündü.Transfer.
melikea(92,7/92/0,7/%0,76)Yeni üye. Hedef kilo 60.
6. TAKIM ORTALAMA=

listeyide ekliyim hazır olsun ekleyerek gidelim

bendede çok fazla ödemvar bi ara 8 aymı ne regl olamamıştım zaten ilaçlarla oluyorum sürekli şimdide 2-3 ayda bir falan olursam oluyorum denesemmi acaba :)

Fatoşşş, süpersinnnn. çok sevindim senin adına. kendim kilo versem bu kadar sevinmezdimm. çok süper olmuş. demedim mi ben, nisan ayına fıstıklı lokum geliyor, diye???tebrik ediyorum çok. kaptancığım kırmışsın şeytanın bacağını, inmişsin 66'ya, helal olsun. Hilalcim, sporların sağolsun, çok güzel sonuçlar alıosun. az bi rakam gibi görünmüştür kesin sana ama yüzden çok iyi.epack, lethem, melikea hepinizi tebrik ediorum; süpersiniz. ben bu hafta veremedim ama sizin adınıza çok sevindim.

Bu gün diyetisyene başlayalı tam 1 hafta oldu verdiğim kilo bu hafta 3 kilo arkadaşlar
Nasıl sizce

Anammm harikaaa fatoş ablacımmm nası sevindimmmm saygılar saygılarrr....tebriklerrr :119::118:

Özlemcimm sağol enerjine sağlıkk evet sporlar sağolsun gene iyi yırttık ama beni üzen dün sabah 62,8 çıkmıştım onu bildirmek isterdimmm...2 gün spora ara vermiştim kaldığım yerden devamm senin de kitle endeksin hakkaten artık baya düştü zor gitmesi normal yeterince idealsin diyo sana anlaa

Son düzenleme:
Valla bu hafta yüzdeler gıcır, 1.lik tabi fatoş ablacığımızda ama yeni arkadaşlar falan da gayet iyiler maşallahhh sevindim vallaaa

dün sen sevgililer günü pastası yemişsin, ben de akşam yemekteydim, gelsin kalamarlar, gitsin karidesler. bi yandan diyodum, kitle endeksi düşük diye, bi yandan da diyorum ki, ya o zamna bu zayıf insanlar nasıl yaşıyor? bahane bulmamam lazım sanırım. bugün az 3-4 meyve, bi de doğan çorbası, menüm bu kadar. mecburennn.
beroşu göremioruz yaa.. kotası yenilensin en kısa zamanda..

şafak kaç Hilalcim? bu arada yıldönümüz kutlu olsun, inşallah bi dahaki Sevgililer Gününü parmağınızdaki yüzüklerle kutlarsınız. bizim, yanyana olduüumuz ilk Sevgililer Günü'ydi dün. tadı daha ayrı oluyor, onca uzaklıktan sonra kavuşunca. Allah size de nasip etsin

Valla bu hafta yüzdeler gıcır, 1.lik tabi fatoş ablacığımızda ama yeni arkadaşlar falan da gayet iyiler maşallahhh sevindim vallaaa

ben haftanın birincisi olabileceğini düşünüyorum Fatoşçuğumun. arkasından konuluyorum, buraya yazılsın. bence grup olarak da ilk 3. benim bir katkım olmasa da

Ya bi yandan haklısn da o kadar zayıflar da sağlıklı yaşıyor diye bi şey yok çok da abartma kızz ihtiyacın olanı da ye yanii..

Ah evet yaa dün gene ayrıydık ama bu son ayrı geçirdiğimiz sevgililer günü olacak dedi bana inşallahhh, sağol güzel dileklerin için inşallah gerçekleşir seneye yüzüklü sevgili oluruz inşallahhh Aynen öyle düşünüyorum bu kadar hasretten sonra bambaşka bi tadı olacak bence deee Allah da sizi ayırmasın,mutluluğunuz daim olsun inşallahh Şafar 140 :98:

günaydınlarrr:) çizelgeye girmesem de ben de bildirmek istiyorummmm:) ben 1 kg daha vermişim hasta oldum sanırım onun şişkinliği var biraz 111.5 bekle beni 99 ben geliyorummm:)

günaydınlarrr:) çizelgeye girmesem de ben de bildirmek istiyorummmm:) ben 1 kg daha vermişim hasta oldum sanırım onun şişkinliği var biraz 111.5 bekle beni 99 ben geliyorummm:)

Hepsi sıraylaaa sisilya bu hızla gidersen görürsün yakındaa,ahan da fatoş ablamdan feyz alın menülerini de paylaşıyorr valla faydalı paylaşımları var yararlanın derimm

61,9 hiç gram oynamamış, bir haftadır hergün tartıldım ölcüldüm bariz farklılıklarla geçe haftakini aynısı yerdeyim dipteyim yani

bebişlerim nasılsınız.acil bildirim yapıp çıkıcam.bu hafta 900 gram vermişim.62.200 geçen hafta. bu hafta 61.300 ü gördüm.siz yüzdeyi ayarlayıverin kızçelerim. bu arada anneme gidicem akşama yarında kotam yenileniyo inşallah.öpüyorum hepinizi.görüşürüz.

61,9 hiç gram oynamamış, bir haftadır hergün tartıldım ölcüldüm bariz farklılıklarla geçe haftakini aynısı yerdeyim dipteyim yani

Moral bozmak yok rakibemm...demekki bi şeyleri değişik yapman gerekiyor, bu hafta menülerine sporuna daha dikkatli bakar bi sorun var mı bulmaya çalışırızz,bi yerde durması çok normal kilo vermemizin, vücut az yediğimizde ona da uyum sağlıyor yani bi süre sonra bi şeyler değiştirmak gerekebilir

***6. TAKIM 296. ETAP***

fatos0808(96,2/93,2/3/%3,12)
ayyildizim (61,9/61,9/0/%0)Sabit
bur50 (66,3/66,0/0,3/%0,45)
berenvildan(62,2/61,3/0,9/%1,42)
kelebek.hill(63,4/63,1/0,3/%0,47)
destina_88(64,5/64,5/0/%0)Sabit
tombikella(91.40//%)
epack2013(112,5/111,5/1/%0,89)Yeni üye. Hedef kilo 80.
lethem(49,2/47,8/1,4/%0,03)208. etap 4. takımdan izne ayrılmış.Kilosu 88 e bölündü.Transfer.
melikea(92,7/92/0,7/%0,76)Yeni üye. Hedef kilo 60.
6. TAKIM ORTALAMA=

tek eksik tombikella kaldı..liste içinde paylaşsak kilolarımızı kaptana daha kolay olur arkadaşlarrr,böyle arada kaçabilir bildirimlerr

ayyıldızım ve berenvildan ablacığı da ekledim..tebriklerr beroşvildoşumuzaa harika harikaaa

Son düzenleme:

rakibem gerçekten çok felaket morelim bozuldu çarşamba günü 61.100 gr idim perşembe günü 62.300 oldum. şimdide 61.900 . nerde yanlışlık var bilmiyorum pzt gününden bugüne her gün ya 40 dk ya da 1 saat üzeri yürüyüş yaptım .
zayıflama çaylarından bıktım artık, bol su içip ara ara yiyip yürümeye devam edeyim.
bugün regl in son günü ama bu hafta hem ölçülerimde hemde tartıda hiç düzeni tutturamadım. ne kadar sevinmiştim oysa 61 in altını göreceğim diye, şişlik vs de varsa bile gider dedim ama sonuç bu . demekki bir kurabiye demicez benim saat 7 e kadar herşeyiy yiyip sonrada bir güzel yakıp mis gibi yatıp uyumam lazım ,

tşk canım.

İşte şimdiden değiştircek bi şeyler bulmşsun olur sabırlı olalım sakin olalım rakibem halletcez halletcez yaza 55 iz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…