bebişlerim nasılsınız.acil bildirim yapıp çıkıcam.bu hafta 900 gram vermişim.62.200 geçen hafta. bu hafta 61.300 ü gördüm.siz yüzdeyi ayarlayıverin kızçelerim. bu arada anneme gidicem akşama yarında kotam yenileniyo inşallah.öpüyorum hepinizi.görüşürüz.
şuan öyle mutsuzum ki rakibem kahvaltı yerine başka birşey tüketeceğim
İşte şimdiden değiştircek bi şeyler bulmşsunolur sabırlı olalım sakin olalım rakibem halletcez halletcez yaza 55 iz
rakibem gerçekten çok felaket morelim bozuldu çarşamba günü 61.100 gr idim perşembe günü 62.300 oldum. şimdide 61.900 . nerde yanlışlık var bilmiyorum pzt gününden bugüne her gün ya 40 dk ya da 1 saat üzeri yürüyüş yaptım .
zayıflama çaylarından bıktım artık, bol su içip ara ara yiyip yürümeye devam edeyim.
bugün regl in son günü ama bu hafta hem ölçülerimde hemde tartıda hiç düzeni tutturamadım. ne kadar sevinmiştim oysa 61 in altını göreceğim diye, şişlik vs de varsa bile gider dedim ama sonuç bu .demekki bir kurabiye demicez benim saat 7 e kadar herşeyiy yiyip sonrada bir güzel yakıp mis gibi yatıp uyumam lazım ,
tşk canım.
ne kadar uğraşsamda bir yerde takılıyorum
yarın tahlil vs yaptıracağım
kansızlık ,şu cigerler için falan bakalım ya merakta ediyorum
troidlerimede baktıracağım ters giden birşey olmazsa haftaya daha dikkat edeceğim.
Ya bi yandan haklısn da o kadar zayıflar da sağlıklı yaşıyor diye bi şey yokçok da abartma kızz ihtiyacın olanı da ye yanii..
Ah evet yaa dün gene ayrıydık ama bu son ayrı geçirdiğimiz sevgililer günü olacak dedi bana inşallahhh, sağol güzel dileklerin için inşallah gerçekleşir seneye yüzüklü sevgili oluruz inşallahhhAynen öyle düşünüyorum bu kadar hasretten sonra bambaşka bi tadı olacak bence deee Allah da sizi ayırmasın,mutluluğunuz daim olsun inşallahh Şafar 140 :98:
Hükümet Kadın filmi var, vizyonda şimdi. Ben Eylül-Ekim gibi çekimleri vardı Midyat'ta, 3-4 kez izlemiştim, ordayken. 2 akşam önce gittik filme, Allah'ım tam bir Midyat filmi, mutlaka izlemelisin. Kullanılan kelimeler, karakterler.. Tam bir Midyat.. izle, gitmiş kadar olursun cicim.
şafak 140'a düştü mü?? vay be, çok iyi, çok az kalmış
İşte şimdiden değiştircek bi şeyler bulmşsunolur sabırlı olalım sakin olalım rakibem halletcez halletcez yaza 55 iz
Ayy düştü düştüüüüüyaa demee ben de gidecektim o filme de çok hoşuma gitmemişti fragmanı ama öyle diyosannn..izlerim tabi kii en yakın zamanda çok merak ediyorum cidden oraları da ama hala gelme diyor bakalımmm...
sinemaya gittim Bandırma'da, az kişiydik ilk gün olmasına rağmen, gelenlerin çok büyük bir çoğunluğu, orada görev yapmış olanlardı. yaşayan biliyor oraları. bence Zafer için izle. gerçi o, kışlada olduğu için, halkla çok dip dibe değil ama kışlanın içi de, dışı da aynı gökyüzünde
olur canım bana uyar, ben bugün kendimi bir güzel dinleyeyim , bir hafta boyunca neler yaptım nasıl gittim biz gözden geçireyim, sende öyle yap, sonrada başlayalım ,yarın doktora gidicem haftasonu pek girme fırsatım olmuyor çocuklar eşim vs ,gezmeleri ,parkları derken gün bitiyor, ama pzt den itibaren senle birlikte gidelim .ayyıldızım biz seninle bu hafta aynıyız, yani sabitiz demek istedim. biz bence sneinle bu hafta birbirimizi sıkı bir denetlemeye alalım; ben sana yükleneyim, sen bana yüklen. bak kızlar verdi ne güzel (maşallah diyeyim), bizim haftaya ne yapıp edip vermemiz lazım.
Yani ama bak böyle çareler üret bul işteee,,umutsuzluk yokkk hanimiş medicimazim başarı sağlık spor diyet bizim işimiz negatiflik değilllll
ben henüz aranıza yeni katıldım ama forumda gördüklerim hissettiklerim çok güzel aile gibisiniz :) öncelikle ben kabusum olan kilomdan bahsedeyım arkadaslar ben bır cay içmeye basladım su an kac kılo olduğumu anlamasam da 78-80 gelıyorum hep ama çoğunluk 80 deyımbu sabah yedıklerımden baslamak istıyorum 3 dilim tam tahıllı ekmek 5 zeytin biraz peynir ve domates bir tatlı kaşığı bal bitki çayı aksama doğru da bır bardak çorba 2 dilim ekmek domates yoğurt ve gün içinde 3 litre su... nasıl sizce
Anammm harikaaa fatoş ablacımmm nası sevindimmmmsaygılar saygılarrr.... tebriklerrr :119::118:
Özlemcimm sağol enerjine sağlıkkevet sporlar sağolsun gene iyi yırttık ama beni üzen dün sabah 62,8 çıkmıştım onu bildirmek isterdimmm...2 gün spora ara vermiştim kaldığım yerden devamm senin de kitle endeksin hakkaten artık baya düştü zor gitmesi normal yeterince idealsin diyo sana anlaa
olur canım bana uyar, ben bugün kendimi bir güzel dinleyeyim , bir hafta boyunca neler yaptım nasıl gittim biz gözden geçireyim, sende öyle yap, sonrada başlayalım ,yarın doktora gidicem haftasonu pek girme fırsatım olmuyor çocuklar eşim vs ,gezmeleri ,parkları derken gün bitiyor, ama pzt den itibaren senle birlikte gidelim .
canım rakibem sen olmasan ben naparım ,tamam canım negatiflik yok ,kendime çeki düzen vereceğim derken bu hafta çok spor yaptım acaba reglden mi diyorum ,bilmiyorum antibiyotik vs de kullandım birsürü bahane anlıcanama fatoştan ve diğer kızlardanda ilham almam lazım ,incelicem hepiinizi inşallah
akşama menümü paylaşacağım spora gidip geleyim.kalorileri bir yerden mi kesip yapıştırıyorsunuz birde alttaki kilo vücut indeksini biri bana anlatsa bende yapsam
***7. TAKIM 296. ETAP***
Ganfed (57 / 57 / 0 / %0 )
roseberry (64 / 62.9 / 1.1 / %1.72)
bahayk (52,8 ayrıldı
berenim2012 (88 bildirim yapmadı
dudujan (106.8 / 105.9 / 0.9 / %0.84)
fiyona_07 (58.9 bildirim yapmadı
nuhan (81,1 ayrıldı
ohcanimadeysin (65 / 64.8 /0.2 /%0.31 )
SAPHIRA (83.9 / 89.2 / -5.3 / -%0.39 ) 281. etapta izne ayrılan üyenin yüzdesi 16'ya bölündü
aysen_34 (97.5/96.6/0.9/%0.92) yeni üye (9.3.12 de 247. etapta mezun olan üye)
nev81 (80.5 / 94.5 / -14 / -%1.09) 281. etapta izne ayrılan üyenin yüzdesi 16'ya bölündü
shopaholic ( 82.3/ 84.9 / -2.6 / -%0.14 ) 273. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 23'e bölündü
maviyesil1999 (69.2/70/%-0,8/-0.19) 290. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 6'ya bölündü
7. Takım Ortalaması: % 0.15
kızlar listemizi kontrol eder misiniz rica etsem ?
sağolbebişim.uzaktan bile yetiyorsun beroşum yaa. 15 tatilin bittiği, spor salonuna yeniden başladığın hemen farkediliyor . tebrik ederim, bol gezmeler
olur canım bana uyar, ben bugün kendimi bir güzel dinleyeyim , bir hafta boyunca neler yaptım nasıl gittim biz gözden geçireyim, sende öyle yap, sonrada başlayalım ,yarın doktora gidicem haftasonu pek girme fırsatım olmuyor çocuklar eşim vs ,gezmeleri ,parkları derken gün bitiyor, ama pzt den itibaren senle birlikte gidelim .
canım rakibem sen olmasan ben naparım ,tamam canım negatiflik yok ,kendime çeki düzen vereceğim derken bu hafta çok spor yaptım acaba reglden mi diyorum ,bilmiyorum antibiyotik vs de kullandım birsürü bahane anlıcanama fatoştan ve diğer kızlardanda ilham almam lazım ,incelicem hepiinizi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?