Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

uzaktan bile yetiyorsun beroşum yaa. 15 tatilin bittiği, spor salonuna yeniden başladığın hemen farkediliyor. tebrik ederim, bol gezmeler

İşte şimdiden değiştircek bi şeyler bulmşsun olur sabırlı olalım sakin olalım rakibem halletcez halletcez yaza 55 iz
şuan öyle mutsuzum ki rakibem kahvaltı yerine başka birşey tüketeceğim
ne kadar uğraşsamda bir yerde takılıyorum
yarın tahlil vs yaptıracağım
kansızlık ,şu cigerler için falan bakalım ya merakta ediyorum
troidlerimede baktıracağım ters giden birşey olmazsa haftaya daha dikkat edeceğim.

ayyıldızım biz seninle bu hafta aynıyız, yani sabitiz demek istedim. biz bence sneinle bu hafta birbirimizi sıkı bir denetlemeye alalım; ben sana yükleneyim, sen bana yüklen. bak kızlar verdi ne güzel (maşallah diyeyim), bizim haftaya ne yapıp edip vermemiz lazım.

Yani ama bak böyle çareler üret bul işteee,,umutsuzluk yokkk hanimiş medicim azim başarı sağlık spor diyet bizim işimiz negatiflik değilllll

Hükümet Kadın filmi var, vizyonda şimdi. Ben Eylül-Ekim gibi çekimleri vardı Midyat'ta, 3-4 kez izlemiştim, ordayken. 2 akşam önce gittik filme, Allah'ım tam bir Midyat filmi, mutlaka izlemelisin. Kullanılan kelimeler, karakterler.. Tam bir Midyat.. izle, gitmiş kadar olursun cicim.
şafak 140'a düştü mü?? vay be, çok iyi, çok az kalmış

Ayy düştü düştüüüüü yaa demee ben de gidecektim o filme de çok hoşuma gitmemişti fragmanı ama öyle diyosannn..izlerim tabi kii en yakın zamanda çok merak ediyorum cidden oraları da ama hala gelme diyor bakalımmm...

İşte şimdiden değiştircek bi şeyler bulmşsun olur sabırlı olalım sakin olalım rakibem halletcez halletcez yaza 55 iz
şuan öyle mutsuzum ki rakibem kahvaltı yerine başka birşey tüketeceğim
ne kadar uğraşsamda bir yerde takılıyorum
yarın tahlil vs yaptıracağım
kansızlık ,şu cigerler için falan bakalım ya merakta ediyorum
troidlerimede baktıracağım ters giden birşey olmazsa haftaya daha dikkat edeceğim.

sinemaya gittim Bandırma'da, az kişiydik ilk gün olmasına rağmen, gelenlerin çok büyük bir çoğunluğu, orada görev yapmış olanlardı. yaşayan biliyor oraları. bence Zafer için izle. gerçi o, kışlada olduğu için, halkla çok dip dibe değil ama kışlanın içi de, dışı da aynı gökyüzünde

Zaferim için izlerim tabii kiiii ayrıca en önerdiğin için de izlerimmm..sağol kızzz harikasın

***7. TAKIM 296. ETAP***

Ganfed (57 / 57 / 0 / %0 )
roseberry (64 / 62.9 / 1.1 / %1.72)
bahayk (52,8 ayrıldı
berenim2012 (88 bildirim yapmadı
dudujan (106.8 / 105.9 / 0.9 / %0.84)
fiyona_07 (58.9 bildirim yapmadı
nuhan (81,1 ayrıldı
ohcanimadeysin (65 / 64.8 /0.2 /%0.31 )
SAPHIRA (83.9 / 89.2 / -5.3 / -%0.39 ) 281. etapta izne ayrılan üyenin yüzdesi 16'ya bölündü
aysen_34 (97.5/96.6/0.9/%0.92) yeni üye (9.3.12 de 247. etapta mezun olan üye)
nev81 (80.5 / 94.5 / -14 / -%1.09) 281. etapta izne ayrılan üyenin yüzdesi 16'ya bölündü
shopaholic ( 82.3/ 84.9 / -2.6 / -%0.14 ) 273. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 23'e bölündü
maviyesil1999 (69.2/70/%-0,8/-0.19) 290. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 6'ya bölündü

7. Takım Ortalaması: % 0.15

kızlar listemizi kontrol eder misiniz rica etsem ?

olur canım bana uyar, ben bugün kendimi bir güzel dinleyeyim , bir hafta boyunca neler yaptım nasıl gittim biz gözden geçireyim, sende öyle yap, sonrada başlayalım ,yarın doktora gidicem haftasonu pek girme fırsatım olmuyor çocuklar eşim vs ,gezmeleri ,parkları derken gün bitiyor, ama pzt den itibaren senle birlikte gidelim .

Yani ama bak böyle çareler üret bul işteee,,umutsuzluk yokkk hanimiş medicim azim başarı sağlık spor diyet bizim işimiz negatiflik değilllll

canım rakibem sen olmasan ben naparım ,tamam canım negatiflik yok ,kendime çeki düzen vereceğim derken bu hafta çok spor yaptım acaba reglden mi diyorum ,bilmiyorum antibiyotik vs de kullandım birsürü bahane anlıcan ama fatoştan ve diğer kızlardanda ilham almam lazım ,incelicem hepiinizi inşallah

bence iyi doyurucu ara öğün yapmıyorsun sanırım

maşallah nasıl vermişsiniz darısı başıma

akşama menümü paylaşacağım spora gidip geleyim.kalorileri bir yerden mi kesip yapıştırıyorsunuz birde alttaki kilo vücut indeksini biri bana anlatsa bende yapsam

Birbirimiz için varız medicimmm özlemcim haklı beraberce ilerlemek çok mantıklı ben de takipteyimmm

akşama menümü paylaşacağım spora gidip geleyim.kalorileri bir yerden mi kesip yapıştırıyorsunuz birde alttaki kilo vücut indeksini biri bana anlatsa bende yapsam

diyetarkadasim.com dan yapıyoruz orda da üyeliğimiz var tubiş alttaki endeks de tickerfactory.com dan orda weight loss kısmından kendine ticker hazırlıyorsun ve burda kontrol panelindeki çizelgeye yapıştırıyorsun, gruplara girmeden ana başlıklarda kilo çizelgesi diye anlatılıyor, ordan bakarsın, takıldığın yer olursa sorarsınn
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Son düzenleme:

Valla ben nev e gelene dek bi problem görmedimm..ama sonrasından emin olamadım kaptan tekrar baksın

***6. TAKIM 296. ETAP***

fatos0808(96,2/93,2/3/%3,12)
ayyildizim (61,9/61,9/0/%0)Sabit
bur50 (66,3/66,0/0,3/%0,45)
berenvildan(62,2/61,3/0,9/%1,42)
kelebek.hill(63,4/63,1/0,3/%0,47)
destina_88(64,5/64,5/0/%0)Sabit
tombikella(91.40//%)İzinli
epack2013(112,5/111,5/1/%0,89)Yeni üye. Hedef kilo 80.
lethem(49,2/47,8/1,4/%0,03)208. etap 4. takımdan izne ayrılmış.Kilosu 88 e bölündü.Transfer.
melikea(92,7/92/0,7/%0,76)Yeni üye. Hedef kilo 60.
6. TAKIM ORTALAMA=%0,71

kelebekcim çok teşekkürler listeye eklemişsin.Tombikellayı da izinli yazıyorum.Belki mecburen girememiştir geldiği zaman katılır.

kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum
mesaj sayım: 6
su:8
evde girememe ihtimalim için bildirimimi yapayım dedim :)

uzaktan bile yetiyorsun beroşum yaa. 15 tatilin bittiği, spor salonuna yeniden başladığın hemen farkediliyor. tebrik ederim, bol gezmeler
sağolbebişim.

canım benim.benim regl bitti ve 900ü gördüm.yoksa haftaboyunca + daydım.görünce ben şok oldum valla hiç beklemiyodum vereceğimi kilo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…