Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aynen katılıyorum arkadaşım 5 saat dönem başı tplantısı yaptık dün 1.5 saat zümre toplantısı bugün bölge zümresi valla dönem başı bitmiyor toplantılar...

Dualarımız seninle fatoş ablammm...senin alanın neydi bu aradaa?? Hayırlısı olsun senin için, istediğin kilo istediğin iş istediğin kıyafetler senin olsun ohhh

canım benim aslında baklava olmasaymış gayet güzelmiş ama olsun sen istesen bence 1 değil 2 de veririsin şekerim :))

Torpil geçmişiz sanırım banaa valla yakıyorum elimden geldiğince ama kıssam ne güzel verecem aslında ama sana da söz bak fatoş abla bu haftaki cozutukluk bitti, haftaya en az yarım kilo o da en az bence 1 kilo da olabilir gaza geldiimmm

Aynen rakibem birbirimizi toplamayla baş geleiyoz kızz

Valla biz de seni özledikkkk...spor yapıp gene koştum başlığa bakınız ama gidip duş alayım hasta olmayım :2:

Hadi hayırlısı lethemcimm..az yiyorsun bence de sıkıntı yok gidecek rahatsız olduğun kilocuklaarr

Çek kulağımı çek ilknurum ablamm..ama kıyamamışın gene de sağol ablacım valla bu güvenleriniz boşa gitmicek ben de kızgınım kendime ya bi hopladım zıpladım kendime de geldimm haydi şimdilik kaçtımmm,iyi ki varsınızz yahuuu

menüm
sabah: 1 muz 1 bardak süt
arada 1 inir 8 badem 1 kahve çok az tavukgöğsü
öğlen 1 poğaça 1 kase sebze çorbası
arada 1 elma 1 nescafe cezası olan bişey yaptım pişmanım 1 kase antep fıstığı yedim
akşam pırasa artı yoğurt
şimdi sadece 1 portakal
su +
Spor +

canımcım yemek yememişsin ki.pırasa harici.yine çok kötü değil ama çam fıstığı çok kalorili onu mümkün mertebe az yemeye gayret et derim.ama incir badem fındık falan zaten aralarda öneriliyo onlar güzel.

hep dikkat, pür dikkat. ömür boyu dikkat etmek zorundayız, işimiz kolay sayılmaz:2:

evde kısır, börek varsa, pasta da varsa yenilir tabi. annen kaldırsın bence onları ortadan, yapsınlar, onlar yesin; bi de kalanın tamamını sne kendi ellerinle komşularınıza dağıt. hem sevaptır. yoksa o yiyecekler sana yağ olarak geri dönecek, bilgin olsun. vücuduna hücum etmeye hazır olaral bekliolar.

kaptanım ne yaptın böyle.yediklerin nasıl bari onlardan yırtar mısın? eğer o da kötüyse yarına benden sana 50 mekik + 1 litre fazladan su cezasııı ne dersin
akşam yemeğide dahil iyiydim ondan sonra cozuttum
1 paket N**** (Siyahi)
1.5 çukulatalı gofret yedim

benim kız yemeyince ben stresten yiyom sinir etti beni
az bence o ceza kendime de sinir oldum benim kızada off

kızçeler bana bi akıl verin.ben daha yemek yemedim.yerseem geç oldu yemezseeem acıkır da saldırır mıyım diye düşünüyorum.napayııımmm :26::26:

1 kase yiyeceğin ıspanak, nerdeyse yartım dilim baklavaya eşit. ye cicim yemeğini. ıspanak var evinizde diye kalmış aklımda

kızlar bana bi fikir verin.akşam yemeği yemedim daha.yesem mi yemesem mi? yersem yoğurtlu ıspanak yiycem.yemezsem de acaba geç saatlerde acıkır mıyım diye düşünüyorum.bu hafta + lardayım yaa

akşam yemeğide dahil iyiydim ondan sonra cozuttum
1 paket N**** (Siyahi)
1.5 çukulatalı gofret yedim

benim kız yemeyince ben stresten yiyom sinir etti beni
az bence o ceza kendime de sinir oldum benim kızada off

olduğun yerde koş, yürü bişeyler yap bence. bi de suyu eksi olarak kabul etmioruz, di mi beroş? gece yatana kadar o su tamamlanmalı ve tamamlanabilir bence.

aynen katılıyorum arkadaşım 5 saat dönem başı tplantısı yaptık dün 1.5 saat zümre toplantısı bugün bölge zümresi valla dönem başı bitmiyor toplantılar...

ben de atandım yeniden ama ilişiğimi kesmiorum, evde tatil yapmıorum. zümreler falan bitsin iyice, mart'ın 25'inde başlıycam kısmet olursa nerde öğretmensin diye sorsam cicim?

olduğun yerde koş, yürü bişeyler yap bence. bi de suyu eksi olarak kabul etmioruz, di mi beroş? gece yatana kadar o su tamamlanmalı ve tamamlanabilir bence.

aynen canım daha 12 ye 3 saat var iç suyunu zorla biraz kendini.kzınlada at yatağına oynaş azıcık al sana spor.benim su 2 litre oldu spor yok bugün ama yarın 2 saat full sporum var zorlamadım bugün.sen de al kaptanım çocuğunu hem onu mutlu et hem spor yapmış ol.

kızçelerim yiyim azıcık ıstapanaktan bari bende bugün eh işteyim.
su 2 litre olmuştur.daha da içiyom. spor yok malesef bugün.yarın gezmedeyim 4 gibi anca gelebilirim büyük ihtimal.hepinize iyi geceler öpüyorum gıdılarınızdan bızdıklar.
su +
spor -

11 mesaj

saol medinecim aynen canım 8 sene evlilik çocuk büyüycek derken evdeydim kilo vermeden niyetim yoktu nasip 15 gün önce hiç bişi yoktu birden oldu bu iş işide hayırlısı bakalım cmnm

çok sevindim senin adına cicim, inşallah güzel sonuçlanır; dua edicem:13:

ben kaçar bebişcikler.yemek yiyim azcık. suyum 2 litre olmuştur daha da içiyorum.spor bugün yok malesef yarın 2 saat yapıcam inşallah.bi de kızçelerim yarın büyük ihtimal gelemem teyzoşum aradı sitem etti.ona gidicem.en geç 4 gibi gelirim eve görüşürük inşallah o zaman.iyi geceler öpüyorum hepiniziiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…