merhaba arkadaşlarrrrrrr, okuldan anca geldim, acayip de yoruldum. öğretmenler oturuyor diyenler utansın, aralıksız saatlerce toplantı yapıyoruz (mesai saati dışında tabi, ücreti falan da yok:)
menümü yazayımm:
sabah kepek ekmeğine yağsız tost, çay
ara yarım top kek
öğle yarım döner, çay (mecburen)
ara yok
akşam yoğurtlu haşlama karnabahar
spor yapamadım, su iyi gidiyor. daha erken sanırım su spor listesi için, geceye doğru yaparım.
8 sene aradan sonra tombik kelebeğiniz iş görüşmesine gidiyor yarın çalışanlar beni daha iyi anlar çok karmaşık duygular içindeyim yarın sabah 11 de iş görüşmesindeyim dua edin hayırlısı olsun canlar.♥
bi kilomdan korkuyodum onuda biliyolar bize fizik değil beyin lazım demişler hayırlısı bakalım o konudada güvenim var zaten 15 gün iş eğitimide varmış
yabancı dilde olunca 300 başvurudan 30 içindeyim 10 kişi alacaklarmış ama yabancı dilden öncelikliyim tabi yinede hayırlısı diyorum..bakalım ..
canım benim aslında baklava olmasaymış gayet güzelmiş ama olsun sen istesen bence 1 değil 2 de veririsin şekerim :))
haklısın canım ben haftada yarım kg versem mutlu olacağım ,bünyem 1 kg ya da fazlasından sonra duruyor yani istek kalmıyor ,stresli bir hafta geçirdim bu haftayı atlatırsam gramda olsa vermek için uğraşacağım
sende aralarda çozutuyorsun benim gibi :) sporlar yakmıştır rakibem gitmiştir merak etme
hakkında hayırlısı olsun canım çalışmaktan daha iyisi var mı canım ya inşalllah olur
yarın yokum kızlar eşim sabah arası eltime bırakacak iş görüşmesinden sonra oraya geçicem eğer girebilirsem girecem giremezsem akşama yada gece burdayım özledim sizleri hepinizi çok öpüyorum muhabbette yakalıyamasamda tek tek aklımda ve kalbimdesiniz unutmayın
saol canım bugün döner dışında az yedim zaten ama başka seçenek yoktu, ya poğça simit ya da dönerdi.
şuan açım walla ama 1 meyve yerim anca.
kilo kaybettiğimi hissetmeye başladım ama:) cuma günü - de olcam inşş
kısçeeeemm çekeyim mi kulaklarını.neyse bu sefer çemiyom.spor yapmışın ammaaaa bu pasta olayını görmiyim baaaakkk.sen süper azimlisin kuşum 2 gün sık kendini ağır yeme bak nasıl - olursun hadi bakiiimm hop hop hop
tombişim kelebeğim çok mutlu oldum senin adına bebişkom.seni almıcaklarda kimi alcaklar minişiiiimm .dualarım seninle canımsın
çok geç yatma tatlım gözlerin şiş şiş gitme yat erkenden dinlen.
tüm kalbimle edicem tatlım.ama ben eminim seni alacaklarına.yabancı dilin var, sayısalda da iyisin eee daha ne istiyolar allahtan belalarını mı
menüm
sabah: 1 muz 1 bardak süt
arada 1 inir 8 badem 1 kahve çok az tavukgöğsü
öğlen 1 poğaça 1 kase sebze çorbası
arada 1 elma 1 nescafe cezası olan bişey yaptım pişmanım 1 kase antep fıstığı yedim
akşam pırasa artı yoğurt
şimdi sadece 1 portakal
su +
Spor +
spor-
su- ......
canım sadece rus salatası yedim onunda 1 kaşığı 120 kaloriymiş.öğle yemeği yerine. hem karnım doymadı hemde birsürü kalori aldım.akşama yine ıspanakla yoğurt yiycem ekmek yemiycem bu sefer anca telafi eder
Of yaa neden çok yiyorum bu ara valla benim 1 kilo falan yalan oldu da zaten, 1 gram versem iyidirİtiraf ediyorum gene çok yedim
MenüM:
Sabah:
1 kase nesfit
Öğlen:
1 porsiyon taze fasulye
1 porsiyon pirinc pilavı
Ara:
1 nescafe
1 dilim baklava
Akşammmm:
1 börek
5-6 kaşık kısır
1 dilim pudingli pasta
Su:2 lt
Spor: 1 sa 15 dk (Leslie+mekik)
Ve şimdi çıkıp sporumu yapıyorumama size de kendime de söz bu hafta çok cozudum, ve hiç ertelemiyorum şu andan itibaren bitti bu şımarıklık ve rica ediciimm azcık gaza getirinn benii neden böyle oldum, mediye derken ben de hiç iyi gitmedimm...hepiniz verin kilo bu hafta ben veremeyim veremeyim de burnum sürtsün bi dahaki haftayı kurtarayım en azından..
akşam yemeğide dahil iyiydim ondan sonra cozuttumkaptanım ne yaptın böyle.yediklerin nasıl bari onlardan yırtar mısın? eğer o da kötüyse yarına benden sana 50 mekik + 1 litre fazladan su cezasııı ne dersin
kızçeler bana bi akıl verin.ben daha yemek yemedim.yerseem geç oldu yemezseeem acıkır da saldırır mıyım diye düşünüyorum.napayııımmm :26::26:
akşam yemeğide dahil iyiydim ondan sonra cozuttum
1 paket N**** (Siyahi)
1.5 çukulatalı gofret yedim
benim kız yemeyince ben stresten yiyom sinir etti beni
az bence o ceza kendime de sinir oldum benim kızada off
aynen katılıyorum arkadaşım 5 saat dönem başı tplantısı yaptık dün 1.5 saat zümre toplantısı bugün bölge zümresi valla dönem başı bitmiyor toplantılar...
olduğun yerde koş, yürü bişeyler yap bence. bi de suyu eksi olarak kabul etmioruz, di mi beroş? gece yatana kadar o su tamamlanmalı ve tamamlanabilir bence.
11 mesaj
saol medinecim aynen canım 8 sene evlilik çocuk büyüycek derken evdeydim kilo vermeden niyetim yoktu nasip 15 gün önce hiç bişi yoktu birden oldu bu iş işide hayırlısı bakalım cmnm
oldu canım.ama senin kilon çok iyi biliyosun değilmi keşke bende görebilsem onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?