kızlar sormayın bugün cozuttum hiç yazmıyım bana ceza verin hemde çok
evde kısır, börek varsa, pasta da varsa yenilir tabi. annen kaldırsın bence onları ortadan, yapsınlar, onlar yesin; bi de kalanın tamamını sne kendi ellerinle komşularınıza dağıt. hem sevaptır. yoksa o yiyecekler sana yağ olarak geri dönecek, bilgin olsun. vücuduna hücum etmeye hazır olaral bekliolar.
ben ekledim cicim, eline sağlıkbugünkü su spor bildirimi
su spor
bur50 - -
lethem + -
destina88 + +
berenvildan + -
melikea + +
kelebek.hill + +
tubish13 + +
ayyıldızım +
fatoş0808 + +
epack göremedim
ipek göremedim
kızlar umarım yanlışlık yoktur. uyumam lazım, sabahçıyım malum. bu sayma işi ne sıkıcıymış yahu su içerim daha iyi
aslında verilemez değil belki ama benim bünyem kaldırmıyor melikecim ,1.5 kg verdiğimde oldu bazı haftalar ama daha sonra tekrar geri aldımkusura bakma bilmiyordum öyle olduğunu ama senin kilon az haklısın kilo az oldukça sanırım zayıflama daha yavaş oluyormuş
bol bol su içiyorum ben 3.5 lt oldu bugün
Dualarımız seninle fatoş ablammm...senin alanın neydi bu aradaa?? Hayırlısı olsun senin için, istediğin kilo istediğin iş istediğin kıyafetler senin olsun ohhh
Torpil geçmişiz sanırım banaavalla yakıyorum elimden geldiğince ama kıssam ne güzel verecem aslında ama sana da söz bak fatoş abla bu haftaki cozutukluk bitti, haftaya en az yarım kilo o da en az bence 1 kilo da olabilir gaza geldiimmm
Aynen rakibem birbirimizi toplamayla baş geleiyoz kızz
Valla biz de seni özledikkkk...spor yapıp gene koştum başlığa bakınızama gidip duş alayım hasta olmayım :2:
Hadi hayırlısı lethemcimm..az yiyorsun bence de sıkıntı yok gidecek rahatsız olduğun kilocuklaarr
metabolizmayı felç etceksin inşallah bu hafta güzel kg vericeksin öyle umuyorum .menüm
sabah: 1 muz 1 bardak süt
arada 1 inir 8 badem 1 kahve çok az tavukgöğsü
öğlen 1 poğaça 1 kase sebze çorbası
arada 1 elma 1 nescafe cezası olan bişey yaptım pişmanım 1 kase antep fıstığı yedim
akşam pırasa artı yoğurt
şimdi sadece 1 portakal
su +
Spor +
bugünkü menüm:
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları (Bugün)
AldığınızKalori Miktarı
0.50 x 100gr Eti Lifalif Meyveli Ballı Çıtır Müsli (410 kcal)205 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yağsız) (90 kcal)90 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Salep (80 kcal)80 kcal
7.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)63 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Bal (70 kcal)70 kcal
0.50 x 1 Yemek Kaşığı Bal (70 kcal)35 kcal
4.00 x 1 Adet Galeta (Kepekli) (20 kcal)80 kcal
2.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)120 kcal
0.50 x 1 Adet Muz (100 kcal)50 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kivi (24 kcal)24 kcal
0.25 x 100gr Eti Lifalif Meyveli Ballı Çıtır Müsli (410 kcal)103 kcal
0.50 x 1 Bardak (240ml) Salep (80 kcal)40 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
2.00 x 1 Porsiyon (150gr) Brüksel Lahanası (Pişmiş) (42 kcal)84 kcal
2.00 x 100gr Ayva (63 kcal)126 kcal
Alınan Kalori Toplamı1238 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Koşu (Hafif Tempo) (300 kcal)300 kcal
Yakılan Kalori Toplamı300 kcal
rakibem başlama kilolarımız bile aynı sayılır hedeflerimizde nerdeyse aynı
Ya işte ben de çok az kalori alırsam her şeyden kısarsam ben de bırakınca fena cozutuyorumama tabi oturmadığım için de etkisi oluyor, ben de kendimi tanıyorum mesela uzun zamandır böyle istikrarlı diyet yapmadım, yani diyet de değil dikkat etmek her şeye daha çok, her şeyden kesemiyorum öyle kafama göre olcak her şey tabi yavaş yavaş gidiyor benim metodla ama acelem de yok zaten bence senin de yok yani, maşallahı var kilolarımız iyi sadece daha iyi olabilirr kendine sıkıntı yapma bence, o bende hiç işe yaramıyordu meselaa
geçmiş olsun canım ,sen halledersin kaptanımGunaydin fistiklar
dun cozuttum bugun telafi edicem cezamida yapicam
bugun disciye gitcez oradan islerim de var aksama anca gelirim optum sizi
bu arada lethemcim mesaj sayilarini da saycaz onu da eklersen
miss benim yerimede spor yap canım.günaydın tontişleri spora gitmeden bi uğrayayım dedim dünkü menümü yazayım dedim.
dünkü menüm
Kalori Miktarı
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Ispanak (212 kcal)212 kcal
1.00 x 1 Adet Sucuklu Tost (280 kcal)280 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Adet Portakal (50 kcal)50 kcal
4.00 x 1 Yemek Kaşığı Rus Salatası (120 kcal)480 kcal
2.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)2 kcal
2.00 x 1 Adet Ekler (Küçük Boy) (85 kcal)170 kcal
Alınan Kalori Toplamı1276 kcal
gercektenmi azmi diyosun 1500 kalori olmus hesapladimaslında verilemez değil belki ama benim bünyem kaldırmıyor melikecim ,1.5 kg verdiğimde oldu bazı haftalar ama daha sonra tekrar geri aldım
bol bol su içiyorum ben 3.5 lt oldu bugün
metabolizmayı felç etceksin inşallah bu hafta güzel kg vericeksin öyle umuyorum .
gecmis olsun insallah hemen .toparlanirlan canimgünaydın arkadaşlar bu gece hiç uyumadım kızım ateşlendi şimdi kontrol altında doktora gidicez iki çocuktada yine balgam var
birisi olunca diğeride hop kapıyor artık yaz gelsin dicem ama yazında değişen birşey olmayacak bir ayağımız okuldayken bizde hastalık bitmez bu günlerimize şükür
bir bakayım dedim ne yapıyorsunz, valla 5:30-7:30 arası uyudum şimdi kızı doyurdum ateş düşürücüsünü verdim yatırdım bende uyumaya gideceğim. oğlanın şurubunuda çantasına koyup okula yolladım ,yine doktora gitmeler beklemeler çok yorucu olacaköğleden sonra gelirim inşallah.
canım seninde sanırım daha çok meyve ve aburcubur mu var , müsli nedir gevrek mi ?
günaydın tontişleri spora gitmeden bi uğrayayım dedim dünkü menümü yazayım dedim.
dünkü menüm
Kalori Miktarı
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Ispanak (212 kcal)212 kcal
1.00 x 1 Adet Sucuklu Tost (280 kcal)280 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Adet Portakal (50 kcal)50 kcal
4.00 x 1 Yemek Kaşığı Rus Salatası (120 kcal)480 kcal
2.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)2 kcal
2.00 x 1 Adet Ekler (Küçük Boy) (85 kcal)170 kcal
Alınan Kalori Toplamı1276 kcal
rakibem başlama kilolarımız bile aynı sayılır hedeflerimizde nerdeyse aynı
sen çok güzel götürüyorsun spor filan düzenli yapıyorsun kilo dağılımın eminim iyidir, benim göbekte toplamış durumda, benimde yaza kadar vaktim var sindire sindire vermek daha kalıcı olur diye düşünüyorum en azından ideal kilodan 2 kg aşağı olsam hani kg alsam bile dıt dıt edicek bir kiloda stop demek istiyorum .
günaydın arkadaşlar bu gece hiç uyumadım kızım ateşlendi şimdi kontrol altında doktora gidicez iki çocuktada yine balgam var
birisi olunca diğeride hop kapıyor artık yaz gelsin dicem ama yazında değişen birşey olmayacak bir ayağımız okuldayken bizde hastalık bitmez bu günlerimize şükür
bir bakayım dedim ne yapıyorsunz, valla 5:30-7:30 arası uyudum şimdi kızı doyurdum ateş düşürücüsünü verdim yatırdım bende uyumaya gideceğim. oğlanın şurubunuda çantasına koyup okula yolladım ,yine doktora gitmeler beklemeler çok yorucu olacaköğleden sonra gelirim inşallah.
bu hafta hepimizin menüsünde cıs'lar var.. bugün umarım hepsi erir gider2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?