- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Herkeslere selamm..adliyeden yeni geldim bayanlarr..sabah bi kase nesfit yedim onunla duruyorum midem kendini kemiriyo şu an yemeğe kaçıyorum bayanlarr
nesfit, müsli, yulaf ezmesi, evde stok yaptım ben bunlardan. çalışırkrn ii oluyor, ye çık. bi de tok tutuyor. en azından öğlene kadar . en çok hangisini seviosun cicim?
Nesfit ya diğerlerini yiyemiyorum benn...anca meyveli yoğurtla falan ona da uğraşmıyorum,dediğin gibi hem tok tutuyo bir süre hem de 5 dk da ye çık
Kızlar gene iş çıktı bana sanırm giremicem akşama kadar..
ben de atandım yeniden ama ilişiğimi kesmiorum, evde tatil yapmıorum. zümreler falan bitsin iyice, mart'ın 25'inde başlıycam kısmet olursanerde öğretmensin diye sorsam cicim?
aydındayım ben canım sen
Gunaydin fistiklar
dun cozuttum bugun telafi edicem cezamida yapicam
bugun disciye gitcez oradan islerim de var aksama anca gelirim optum sizi
bu arada lethemcim mesaj sayilarini da saycaz onu da eklersen
selam kızlarr keyifler nasıll
kolay gelsin
su spor mesaj
bur50 - - 8
lethem + - 7
destina88 + + 11
berenvildan + - 16
melikea + + 11
kelebek.hill + + 11
tubish13 + + 7
ayyıldızım + - 7
fatoş0808 + + 11
epack ? - 1
ipek göremedim
Kız gene kimsecikler yok mu anammm...bugün eve erken geldim aha da burdan ilan ediyorum çok çok azcık kısırla puding yicem ama anında gümletcemkontrolllü yicem ve 1,5 saat spor düşünüyorum erkenciyim ya bugün daha da coşarım ve haftaya da daha harika olcak diye umut ediyorumm...
canımcım çocuklar 2 olunca daha zor galiba.ben ikinciyi korkuma hala yapamıyorum.çok çok geçmiş olsun bıcırıklara.anneleri hemencik iyi eder onlarıgünaydın arkadaşlar bu gece hiç uyumadım kızım ateşlendi şimdi kontrol altında doktora gidicez iki çocuktada yine balgam var
birisi olunca diğeride hop kapıyor artık yaz gelsin dicem ama yazında değişen birşey olmayacak bir ayağımız okuldayken bizde hastalık bitmez bu günlerimize şükür
bir bakayım dedim ne yapıyorsunz, valla 5:30-7:30 arası uyudum şimdi kızı doyurdum ateş düşürücüsünü verdim yatırdım bende uyumaya gideceğim. oğlanın şurubunuda çantasına koyup okula yolladım ,yine doktora gitmeler beklemeler çok yorucu olacaköğleden sonra gelirim inşallah.
bravo bebişim 500 gram gitmiş bizim ne olacak bakalım inşallah + çıkmaz bu hafta benimkaptanım, sabah olur da giremezsem, bu sabahki kilomu eklersin
47.3
Kız gene kimsecikler yok mu anammm...bugün eve erken geldim aha da burdan ilan ediyorum çok çok azcık kısırla puding yicem ama anında gümletcemkontrolllü yicem ve 1,5 saat spor düşünüyorum erkenciyim ya bugün daha da coşarım ve haftaya da daha harika olcak diye umut ediyorumm...
bak hala komşuya verilmemiş, cık cık. ben bugün spor yapmıycam. temizlik yetti. 800 kaloriyi de aşmıycam, ama yarına pek umudum yok. o yüzden yesen de aynı, yemesen de (ama bazen)
saol kelebekcimm, alıştım listeye de yalnız mesajlarının başında su-spor-mesaj son diye belirtmek çok işe yarıyormuşbütün arkadaşlardan rica ediyorum unutmayınız
bugün su iyi gidiyor da henüz spor yapamadım. birazdan yürüyüşe çıkmayı planlıyorum, en az 1 saat
canımcım çocuklar 2 olunca daha zor galiba.ben ikinciyi korkuma hala yapamıyorum.çok çok geçmiş olsun bıcırıklara.anneleri hemencik iyi eder onları
bravo bebişim 500 gram gitmiş bizim ne olacak bakalım inşallah + çıkmaz bu hafta benim
ayyy kelebğim hiltonum maşallah benim fıstığıma.zafertoş gelsin görsün bu fıstığı da dili tutulsun inşallah
bu dönem için balıkesir. tayinciyiz, eşimden dolayı. sırada eskişehir olacak galiba . sen eş durumu için farklı bi şehre bi tayin isteyeceksin cicim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?