Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herkeslere selamm..adliyeden yeni geldim bayanlarr..sabah bi kase nesfit yedim onunla duruyorum midem kendini kemiriyo şu an yemeğe kaçıyorum bayanlarr

Herkeslere selamm..adliyeden yeni geldim bayanlarr..sabah bi kase nesfit yedim onunla duruyorum midem kendini kemiriyo şu an yemeğe kaçıyorum bayanlarr

nesfit, müsli, yulaf ezmesi, evde stok yaptım ben bunlardan. çalışırkrn ii oluyor, ye çık. bi de tok tutuyor. en azından öğlene kadar. en çok hangisini seviosun cicim?

nesfit, müsli, yulaf ezmesi, evde stok yaptım ben bunlardan. çalışırkrn ii oluyor, ye çık. bi de tok tutuyor. en azından öğlene kadar. en çok hangisini seviosun cicim?

Nesfit ya diğerlerini yiyemiyorum benn...anca meyveli yoğurtla falan ona da uğraşmıyorum,dediğin gibi hem tok tutuyo bir süre hem de 5 dk da ye çık

Kızlar gene iş çıktı bana sanırm giremicem akşama kadar..

su spor mesaj
bur50 - - 8
lethem + - 7
destina88 + + 11
berenvildan + - 16
melikea + + 11
kelebek.hill + + 11
tubish13 + + 7
ayyıldızım + - 7
fatoş0808 + + 11
epack ? - 1
ipek göremedim

Gunaydin fistiklar
dun cozuttum bugun telafi edicem cezamida yapicam
bugun disciye gitcez oradan islerim de var aksama anca gelirim optum sizi

bu arada lethemcim mesaj sayilarini da saycaz onu da eklersen

ekledimm

bugünkü menüm

sabah kepek ekmeğine tost, çay
ara 2 tane burçak bisküvi
öğlen patatesli yumurta, peynir, 2 dilim ekmek, çay
ara yok
akşam tavuklu salata, 1 dilim ekmek
ara 1 armut

selam kızlarr keyifler nasıll

Selam kuşummm, yeni gördüm yazdığını şimdi selam verdim hemen

Sağolasın melikecimm..kolay geliyo ya alıştık artık koşturmacaya

Hemen de alışmışız hazırlamışız pattdadana listemizii eline sağlıkk

Kız gene kimsecikler yok mu anammm...bugün eve erken geldim aha da burdan ilan ediyorum çok çok azcık kısırla puding yicem ama anında gümletcem kontrolllü yicem ve 1,5 saat spor düşünüyorum erkenciyim ya bugün daha da coşarım ve haftaya da daha harika olcak diye umut ediyorumm...

bak hala komşuya verilmemiş, cık cık. ben bugün spor yapmıycam. temizlik yetti. 800 kaloriyi de aşmıycam, ama yarına pek umudum yok. o yüzden yesen de aynı, yemesen de (ama bazen)

saol kelebekcimm, alıştım listeye de yalnız mesajlarının başında su-spor-mesaj son diye belirtmek çok işe yarıyormuş bütün arkadaşlardan rica ediyorum unutmayınız

bugün su iyi gidiyor da henüz spor yapamadım. birazdan yürüyüşe çıkmayı planlıyorum, en az 1 saat

canımcım çocuklar 2 olunca daha zor galiba.ben ikinciyi korkuma hala yapamıyorum.çok çok geçmiş olsun bıcırıklara.anneleri hemencik iyi eder onları
kaptanım, sabah olur da giremezsem, bu sabahki kilomu eklersin

47.3
bravo bebişim 500 gram gitmiş bizim ne olacak bakalım inşallah + çıkmaz bu hafta benim

ayyy kelebğim hiltonum maşallah benim fıstığıma.zafertoş gelsin görsün bu fıstığı da dili tutulsun inşallah

bugün teyzoşuma gittim. o kadar çok yürüdüm ve otobüs bekledim ki dondum resmen.bursa çok soğuktu kızlar yeni yeni ısınıyorum valla.bugün rahat 3-4 saat spor yaptım valla

bak hala komşuya verilmemiş, cık cık. ben bugün spor yapmıycam. temizlik yetti. 800 kaloriyi de aşmıycam, ama yarına pek umudum yok. o yüzden yesen de aynı, yemesen de (ama bazen)

Kız bugün bitti artık valla...ama neden vermediniz diye bi sor bi sorrr..zaten komşuda gün varmış az daha annem bana tabak getircektiiii

Harika o zmann aynen öyle çok fazla işe yarıyor, liste yapnca daha iyi farkettin değil mi

hahah aynennn beroşvildoşşş ama 45 dk spor yapabildim söyleyim..yorulmuşum ya onu farkettim arada bünyeyi dinlendirmek de lazımm..yarın ki taktik hüplet gümlet değil...mini min ye olcak yarın spora mola, ya ilginç zaten dün de yorulduğumu hissettim dedim yarın yapmayım ama duramadım,harika bi his ya bu sporr

Menümü de paylaşayım dedim bu saatlerde diş fırçalayıp bi daha yemiyorum çünküü

Sabah:
1 kase nesfit

Öğlen:
1 porsiyon barbunya
1 dilim kepek ekmek
1 kase yoğurt
azcık da acılı turşu

Ara akşamüstü:
5-6 kaşık kısır
1 porsiyon pudingli pasta

Akşam:
1 tabak haşlanmış brokoli

1 yeşil çay

Spor:45 dk Leslie ile 3 mil
Su:2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…