oh ne güzel bir kardeşim daha oldu :)tabiikide bir sakıncası yok hem abla daha iyi olur:)
saol cnm benimsenin adına sevindim canımm hakkında hayırlısıı
çok güzel bir his dimi kilo kaybetmek şekerimsaol canım bugün döner dışında az yedim zaten ama başka seçenek yoktu, ya poğça simit ya da dönerdi.
şuan açım walla ama 1 meyve yerim anca.
kilo kaybettiğimi hissetmeye başladım ama:) cuma günü - de olcam inşş
oy gözümün nuru ilknurum benim saol cnmm yok yok erken yattımkısçeeeemm çekeyim mi kulaklarını.neyse bu sefer çemiyom.spor yapmışın ammaaaa bu pasta olayını görmiyim baaaakkk.sen süper azimlisin kuşum 2 gün sık kendini ağır yeme bak nasıl - olursun hadi bakiiimm hop hop hop
tombişim kelebeğim çok mutlu oldum senin adına bebişkom.seni almıcaklarda kimi alcaklar minişiiiimm .dualarım seninle canımsın
çok geç yatma tatlım gözlerin şiş şiş gitme yat erkenden dinlen.
tüm kalbimle edicem tatlım.ama ben eminim seni alacaklarına.yabancı dilin var, sayısalda da iyisin eee daha ne istiyolar allahtan belalarını mı
oy ablan kurban olsun kuzum sizlere :) valla bende çok özlüyom ama denk gelmiyo işte çalışınca daha zor olcak
Dualarımız seninle fatoş ablammm...senin alanın neydi bu aradaa?? Hayırlısı olsun senin için, istediğin kilo istediğin iş istediğin kıyafetler senin olsun ohhh
Torpil geçmişiz sanırım banaavalla yakıyorum elimden geldiğince ama kıssam ne güzel verecem aslında ama sana da söz bak fatoş abla bu haftaki cozutukluk bitti, haftaya en az yarım kilo o da en az bence 1 kilo da olabilir gaza geldiimmm
Aynen rakibem birbirimizi toplamayla baş geleiyoz kızz
Valla biz de seni özledikkkk...spor yapıp gene koştum başlığa bakınızama gidip duş alayım hasta olmayım :2:
Hadi hayırlısı lethemcimm..az yiyorsun bence de sıkıntı yok gidecek rahatsız olduğun kilocuklaarr
kızlar sormayın bugün cozuttum hiç yazmıyım bana ceza verin hemde çok
işte yememizin tek sebebi bence stres bendede çok oluırdu bu durum aras beyde tek sorunumuz yemek problemiydi hep ondan aldım bu kiloları yoksa ben hiç yemem :) canım benim halledersin senakşam yemeğide dahil iyiydim ondan sonra cozuttum
1 paket N**** (Siyahi)
1.5 çukulatalı gofret yedim
benim kız yemeyince ben stresten yiyom sinir etti beni
az bence o ceza kendime de sinir oldum benim kızada off
saol özlemimçok sevindim senin adına cicim, inşallah güzel sonuçlanır; dua edicem:13:
eline sağlık başa gelmeyince bilmiyo insan zor işte ondan diyoruz mesaj başlığında belirtin diye canımcımbugünkü su spor bildirimi
su spor
bur50 - -
lethem + -
destina88 göremedim
berenvildan + -
melikea + +
kelebek.hill + +
tubish13 + +
ayyıldızım +
fatoş0808 + +
epack göremedim
ipek göremedim
kızlar umarım yanlışlık yoktur. uyumam lazım, sabahçıyım malum. bu sayma işi ne sıkıcıymış yahu su içerim daha iyi
işte ben yaparsın sen dedim halledersinGunaydin fistiklar
dun cozuttum bugun telafi edicem cezamida yapicam
bugun disciye gitcez oradan islerim de var aksama anca gelirim optum sizi
bu arada lethemcim mesaj sayilarini da saycaz onu da eklersen
çok geçmiş olsun canım benimgünaydın arkadaşlar bu gece hiç uyumadım kızım ateşlendi şimdi kontrol altında doktora gidicez iki çocuktada yine balgam var
birisi olunca diğeride hop kapıyor artık yaz gelsin dicem ama yazında değişen birşey olmayacak bir ayağımız okuldayken bizde hastalık bitmez bu günlerimize şükür
bir bakayım dedim ne yapıyorsunz, valla 5:30-7:30 arası uyudum şimdi kızı doyurdum ateş düşürücüsünü verdim yatırdım bende uyumaya gideceğim. oğlanın şurubunuda çantasına koyup okula yolladım ,yine doktora gitmeler beklemeler çok yorucu olacaköğleden sonra gelirim inşallah.
bencede herkes yazsınsaol kelebekcimm, alıştım listeye de yalnız mesajlarının başında su-spor-mesaj son diye belirtmek çok işe yarıyormuşbütün arkadaşlardan rica ediyorum unutmayınız
bugün su iyi gidiyor da henüz spor yapamadım. birazdan yürüyüşe çıkmayı planlıyorum, en az 1 saat
izmir izmirken böle soğuktu bugün bursamı düşünemiyorum canım bursam benimbugün teyzoşuma gittim. o kadar çok yürüdüm ve otobüs bekledim ki dondum resmen.bursa çok soğuktu kızlar yeni yeni ısınıyorum valla.bugün rahat 3-4 saat spor yaptım valla
çok güzel bence kısıra ve pastaya takılma bende yiyorum kısır yasak değil 3 kaşığı 1 dilim ekmek canım benimMenümü de paylaşayım dedim bu saatlerde diş fırçalayıp bi daha yemiyorum çünküü
Sabah:
1 kase nesfit
Öğlen:
1 porsiyon barbunya
1 dilim kepek ekmek
1 kase yoğurt
azcık da acılı turşu
Ara akşamüstü:
5-6 kaşık kısır
1 porsiyon pudingli pasta
Akşam:
1 tabak haşlanmış brokoli
1 yeşil çay
Spor:45 dk Leslie ile 3 mil
Su:2 lt
cuma geçen hafta başlangıç kilom 76.7 şuanki kilom 75.8
1
oh ne güzel bir kardeşim daha oldu :)
saol cnm benim
çok güzel bir his dimi kilo kaybetmek şekerim
oy gözümün nuru ilknurum benim saol cnmm yok yok erken yattım
oy ablan kurban olsun kuzum sizlere :) valla bende çok özlüyom ama denk gelmiyo işte çalışınca daha zor olcak
işte yememizin tek sebebi bence stres bendede çok oluırdu bu durum aras beyde tek sorunumuz yemek problemiydi hep ondan aldım bu kiloları yoksa ben hiç yemem :) canım benim halledersin sen
saol özlemim
eline sağlık başa gelmeyince bilmiyo insan zor işte ondan diyoruz mesaj başlığında belirtin diye canımcım
işte ben yaparsın sen dedim halledersin
çok geçmiş olsun canım beniminşallah biran önce iyi olur kuzular )
bencede herkes yazsın
izmir izmirken böle soğuktu bugün bursamı düşünemiyorum canım bursam benim
çok güzel bence kısıra ve pastaya takılma bende yiyorum kısır yasak değil 3 kaşığı 1 dilim ekmek canım benim
maşallah canım 900 gr vermişin
CCH isimli merkez ankara geçen sene nisandan beri izmirdede şubesi açılan türktelekoma bağlı call center kızlar..ama sadece izmir değil türkiyemnin her bölgesi her iline iş yapıyor..iş öncesi eğitim veriyorlar..ev tel ttnet türk telekomla aklınıza gelecek herşey. iş yeri güzel bütyük düznli temiz 160 personeli var...+ larınız çok..şuanda yeni eleman alımı için 15 gündür süren eğitimimiz var eğitmenlerimiz ankaradan geliyor.. bundan sonraki eğitim programında olacaksınız kesin dedi.. irem hanım diye bir sorumluyla görüştüm en fazla 1 ay içinde dönüş yapacağız dedi...6 gün çalışılıyo 11-20.00 iş saatleri pazar günleride iş var izin hafta içi bir gün yanlız yeni bir oluşum içindeyiz en geç 2 ay içinde geçeceğiz ozaman sizin gibi evli arkadaşlarımıza pazar günü iznide olacak dedi..
kızlar yanlız bu gün iş görüşmesine giderken bir güzel oldum fıstık fıstık övünmek gibi olmasın insanların dediği çok güzelmişim güzelimde allah var rabbimm özenerek yaratmış kilolardan fazla fazla vermiş ama çok güzeldim şaka bir yana
siyah pantolon mavi uzun tunik şeklinde penye uygun makyaj topuklu ayakkabılar takılar öjeler :) kahve rengi mont çanta süperdim yani ay öz güvenim geri geldi amma salmıştım kendimi kilo aldıkça :)
kızlar kahverengi montum benim kızlık montumdu ta omuzlarımdan duruyo önü kapanmıyodu artık düğmelerim kapanıyo hemde hepsi öle sevindimki anlatamam...yazmakla olmaz farkı görmeniz lazımmmm
gayet güzel bebişim kısır ve pudingi leslie abla halletmiş zatenMenümü de paylaşayım dedim bu saatlerde diş fırçalayıp bi daha yemiyorum çünküü
Sabah:
1 kase nesfit
Öğlen:
1 porsiyon barbunya
1 dilim kepek ekmek
1 kase yoğurt
azcık da acılı turşu
Ara akşamüstü:
5-6 kaşık kısır
1 porsiyon pudingli pasta
Akşam:
1 tabak haşlanmış brokoli
1 yeşil çay
Spor:45 dk Leslie ile 3 mil
Su:2 lt
çikolata fena olmuş canım.gerisi güzel ama bi de meyva olarak muzu tercih etme en çok kalorisi olan meyva muz canım.diyetisyenlerde nermiyo.eğer çok canın çektiyse de yarım ye mesala bebişkom1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
0.50 x 1 Adet Susamlı Simit (237 kcal)119 kcal
1.00 x 100gr Aknaz Az Yağlı Peynir (130 kcal)130 kcal
3.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)24 kcal
3.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
1.00 x 100gr Tavuk But (Derisiz) (128 kcal)128 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Kıvırcık Salata (84 kcal)84 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Pırasa (225 kcal)225 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
1.00 x 1 Adet Muz (100 kcal)100 kcal
1.00 x 1 Adet Nescafe 2si1 Arada Kahve (60 kcal)60 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Adet (55gr) Eti Karam Gurme Bitter Çikolata (295 kcal)295 kcal
Alınan Kalori Toplamı1379 kcal
su +
spor + o çikolatayı yememem gerekiyordu
markette en öne koymuşlara almıcaktım elim geldi gitii dayanamadım ya
süpeeeerrrCCH isimli merkez ankara geçen sene nisandan beri izmirdede şubesi açılan türktelekoma bağlı call center kızlar..ama sadece izmir değil türkiyemnin her bölgesi her iline iş yapıyor..iş öncesi eğitim veriyorlar..ev tel ttnet türk telekomla aklınıza gelecek herşey. iş yeri güzel bütyük düznli temiz 160 personeli var...+ larınız çok..şuanda yeni eleman alımı için 15 gündür süren eğitimimiz var eğitmenlerimiz ankaradan geliyor.. bundan sonraki eğitim programında olacaksınız kesin dedi.. irem hanım diye bir sorumluyla görüştüm en fazla 1 ay içinde dönüş yapacağız dedi...6 gün çalışılıyo 11-20.00 iş saatleri pazar günleride iş var izin hafta içi bir gün yanlız yeni bir oluşum içindeyiz en geç 2 ay içinde geçeceğiz ozaman sizin gibi evli arkadaşlarımıza pazar günü iznide olacak dedi..
yarın diyetisyene başladığımın 15 günü ve ilk kontrol :) bakalım durumlar neler..aradım sabah gelmene gerek yok dedi öğleden sonra gel dedi 2 3 gibi sırada almayacağım :)
kızlar yanlız bu gün iş görüşmesine giderken bir güzel oldum fıstık fıstık övünmek gibi olmasın insanların dediği çok güzelmişim güzelimde allah var rabbimm özenerek yaratmış kilolardan fazla fazla vermiş ama çok güzeldim şaka bir yana
siyah pantolon mavi uzun tunik şeklinde penye uygun makyaj topuklu ayakkabılar takılar öjeler :) kahve rengi mont çanta süperdim yani ay öz güvenim geri geldi amma salmıştım kendimi kilo aldıkça :)
kız tontişim fatoşum valla çok mutlu oldum bebişkom.inşallah kilolarla beraber işide süper gider ve gelsin bizim fıstık fatoş ve özgüveni.sen bi bursaya gel bak ben seni nasıl bulup görücem muhakkak hayatta elimden kurtulamazsın...kızlar kahverengi montum benim kızlık montumdu ta omuzlarımdan duruyo önü kapanmıyodu artık düğmelerim kapanıyo hemde hepsi öle sevindimki anlatamam...yazmakla olmaz farkı görmeniz lazımmmm
Ayy ne güzel yaa eriyip gidiyo hatun gözlerimizin önünde yahuu
......................su spor mesaj............
bur50
lethem + +
destina88 -
berenvildan +
melikea
kelebek.hill + +
tubish13 + +
ayyıldızım
fatoş0808 + +
epack
ipek
arkadaşlar liste eksik, sanırım diğerleri geç yazar, ben çok yoruldum 1 saat yürüdüm. uyurum. artık listeyi yarına tamamlarım. mesajları da saymıyorum şimdilik, benden sonra yazanlar olacaktır.
ilk defa su da içtim, spor da yaptım
iyi geceler kızlarrrrrr
gayet güzel bebişim kısır ve pudingi leslie abla halletmiş zaten
çikolata fena olmuş canım.gerisi güzel ama bi de meyva olarak muzu tercih etme en çok kalorisi olan meyva muz canım.diyetisyenlerde nermiyo.eğer çok canın çektiyse de yarım ye mesala bebişkom
süpeeeerrr
kız tontişim fatoşum valla çok mutlu oldum bebişkom.inşallah kilolarla beraber işide süper gider ve gelsin bizim fıstık fatoş ve özgüveni.sen bi bursaya gel bak ben seni nasıl bulup görücem muhakkak hayatta elimden kurtulamazsın...
eveeet bencede ve süper olcakkkkkkk
benimde bir ablam daha oldu hemde diğerleri diyetime destek olmuyorken bu ablam bana destekde veriyor1
oh ne güzel bir kardeşim daha oldu :)
saol cnm benim
çok güzel bir his dimi kilo kaybetmek şekerim
oy gözümün nuru ilknurum benim saol cnmm yok yok erken yattım
işte yememizin tek sebebi bence stres bendede çok oluırdu bu durum aras beyde tek sorunumuz yemek problemiydi hep ondan aldım bu kiloları yoksa ben hiç yemem :) canım benim halledersin sen
saol özlemim
eline sağlık başa gelmeyince bilmiyo insan zor işte ondan diyoruz mesaj başlığında belirtin diye canımcım
işte ben yaparsın sen dedim halledersin
çok geçmiş olsun canım beniminşallah biran önce iyi olur kuzular )
bencede herkes yazsın
izmir izmirken böle soğuktu bugün bursamı düşünemiyorum canım bursam benim
çok güzel bence kısıra ve pastaya takılma bende yiyorum kısır yasak değil 3 kaşığı 1 dilim ekmek canım benim
maşallah canım 900 gr vermişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?