kızlar kahverengi montum benim kızlık montumdu ta omuzlarımdan duruyo önü kapanmıyodu artık düğmelerim kapanıyo hemde hepsi öle sevindimki anlatamam...yazmakla olmaz farkı görmeniz lazımmmm
kalorilerini bilmiyordum bana az geldi :26: demekki kalori çok önemli canım ,1500 kalori çok rakam olarak haklısın az değilgercektenmi azmi diyosun 1500 kalori olmus hesapladim
inşallahgecmis olsun insallah hemen .toparlanirlan canim
benim boy 1.56 canım minicik birşeyim yani hedef 49 ama +3 kg ya da 4 kg fazlasıda olsa hiç fena olmaz hatta oynarım bile
Başlama kilomuz aynı ama senin hedef 49 kızz boyun kaçtıben o kiloya çöp olurum, evet benimki dengeli dağılım ama bu da belim incelmeli demek oluyor Sporu aksatmıyorum ama yemeğe daha dikkat etmem gerekiyor, en azından 1400 lerde tutuyordum kaloriyi bu hafta onu bile aştım
Çocukların için geçmiş olsun tatlım yaa,tez zamanla toparlanın inşallahh, uyku düzeni de yok sen de bacım sağlığına da dikkat et
Ay keşke dediğin gibi olsa kızımmbu gün hepsi birden erisee...
güzel haberlerle gel inşallah fatoşcum.yarın diyetisyene başladığımın 15 günü ve ilk kontrol :) bakalım durumlar neler..aradım sabah gelmene gerek yok dedi öğleden sonra gel dedi 2 3 gibi sırada almayacağım :)
afiyet olsun canım. pırasayı nasıl tükettin canım pişmemiş dedin merak ettim ,4 bardak su
sabah
1 tane yağda yumurta
1 buçuk dilim tam buğday ekmeği
peynir 1 kk
tere + maydanoz
çay şekersiz
ara iş görüşmesindeydim kaldı
saat 1 de öğle yemeği zamanımdı görüşme bitmişti eşim almaya geldi onu beklerken
yarım paket eti form karışık meyveli + şekersiz çay
bu öğleden sonraki aram oldu
3 te öğle yemeği yemiş olsum evde
4 küçük köfte
1 dilim ekmek
yarım su bardağı yoğurt
1 koca kade salata sadece limonlu (yağsız tuzsuz )
arayı öğlen yemiştim
akşam
8 yemek kaşığı kereviz yemeği sebzeli
1 dilim ekmek
yarım su bardağı yoğurt
pırasa yeşil pişmemiş (salata yerine yedim )
9.30 da 1 bardak süt 1 elma
1 portakal
miss yakışır arkadaşıma ,hayırlı olsun canım çalıştığın zaman daha hızlı gidicek kilolar ve sen yine fıstık fıstık geziceksin inşallahkızlar yanlız bu gün iş görüşmesine giderken bir güzel oldum fıstık fıstık övünmek gibi olmasın insanların dediği çok güzelmişim güzelimde allah var rabbimm özenerek yaratmış kilolardan fazla fazla vermiş ama çok güzeldim şaka bir yana
siyah pantolon mavi uzun tunik şeklinde penye uygun makyaj topuklu ayakkabılar takılar öjeler :) kahve rengi mont çanta süperdim yani ay öz güvenim geri geldi amma salmıştım kendimi kilo aldıkça :)
sporlarına hayranım rakibem.Menümü de paylaşayım dedim bu saatlerde diş fırçalayıp bi daha yemiyorum çünküü
Sabah:
1 kase nesfit
Öğlen:
1 porsiyon barbunya
1 dilim kepek ekmek
1 kase yoğurt
azcık da acılı turşu
Ara akşamüstü:
5-6 kaşık kısır
1 porsiyon pudingli pasta
Akşam:
1 tabak haşlanmış brokoli
1 yeşil çay
Spor:45 dk Leslie ile 3 mil
Su:2 lt
bu gibi durumlar oluyor canım, yarın telafi edersin çikolatayı ,1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
0.50 x 1 Adet Susamlı Simit (237 kcal)119 kcal
1.00 x 100gr Aknaz Az Yağlı Peynir (130 kcal)130 kcal
3.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)24 kcal
3.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
1.00 x 100gr Tavuk But (Derisiz) (128 kcal)128 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Kıvırcık Salata (84 kcal)84 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Pırasa (225 kcal)225 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
1.00 x 1 Adet Muz (100 kcal)100 kcal
1.00 x 1 Adet Nescafe 2si1 Arada Kahve (60 kcal)60 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Adet (55gr) Eti Karam Gurme Bitter Çikolata (295 kcal)295 kcal
Alınan Kalori Toplamı1379 kcal
su +
spor + o çikolatayı yememem gerekiyordu
markette en öne koymuşlara almıcaktım elim geldi gitii dayanamadım ya
kızlar yanlız bu gün iş görüşmesine giderken bir güzel oldum fıstık fıstık övünmek gibi olmasın insanların dediği çok güzelmişim güzelimde allah var rabbimm özenerek yaratmış kilolardan fazla fazla vermiş ama çok güzeldim şaka bir yana
siyah pantolon mavi uzun tunik şeklinde penye uygun makyaj topuklu ayakkabılar takılar öjeler :) kahve rengi mont çanta süperdim yani ay öz güvenim geri geldi amma salmıştım kendimi kilo aldıkça :)
Kız bugün bitti artık valla...ama neden vermediniz diye bi sor bi sorrr..zaten komşuda gün varmış az daha annem bana tabak getircektiiii
Harika o zmannaynen öyle çok fazla işe yarıyor, liste yapnca daha iyi farkettin değil mi
***6. TAKIM 297. ETAP***
fatos0808(93,2//%)
ayyildizim (61,9//%)
bur50 (66,0//%
berenvildan(61,3//%
kelebek.hill(63,1///%)
destina_88(64,5/64,5/%0)
epack2013(111,5//%)
lethem(47,8//%)
melikea(92//%)
tubish(
6. TAKIM ORTALAMA=
***6. TAKIM 297. ETAP***
fatos0808(93,2//%)
ayyildizim (61,9//%)
bur50 (66,0//%
berenvildan(61,3//%
kelebek.hill(63,1/63,4/-0,3/-%0,47)
destina_88(64,5//)
epack2013(111,5//%)
lethem(47,8//%)
melikea(92//%)
tubish(
Resmen geçen haftaya döndüm yanişimdilik çıkmak zorundayım listeyi alıntılayarak bildirim yapın bayanlarr
......................su spor mesaj............
bur50
lethem + +
destina88 + +
berenvildan +
melikea
kelebek.hill + +
tubish13 + +
ayyıldızım
fatoş0808 + +
epack
ipek
arkadaşlar liste eksik, sanırım diğerleri geç yazar, ben çok yoruldum 1 saat yürüdüm. uyurum. artık listeyi yarına tamamlarım. mesajları da saymıyorum şimdilik, benden sonra yazanlar olacaktır.
ben balıkesirliyim nerde çalışıyosunuz hocam
cuma geçen hafta başlangıç kilom 76.7 şuanki kilom 75.8
kızlar yanlız bu gün iş görüşmesine giderken bir güzel oldum fıstık fıstık övünmek gibi olmasın insanların dediği çok güzelmişim güzelimde allah var rabbimm özenerek yaratmış kilolardan fazla fazla vermiş ama çok güzeldim şaka bir yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?