Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar kahverengi montum benim kızlık montumdu ta omuzlarımdan duruyo önü kapanmıyodu artık düğmelerim kapanıyo hemde hepsi öle sevindimki anlatamam... yazmakla olmaz farkı görmeniz lazımmmm

inşallah bol geldiği günleride görürüz ablacım :)

berenim vildanım :)) valla doğru yere mi yazıyom bilmiyom. ne kadar vermişin kiloları. yüz yüze görüşemiyoruz bari bi fotonu koy da şurdan göreyim güzel yüzünü... verdiğim kiloları geri alıyorum benim de derhal el koymam gerekiyor. neyse öpüyorum seni de beroşumu da... İyi geceler.

gercektenmi azmi diyosun 1500 kalori olmus hesapladim
kalorilerini bilmiyordum bana az geldi :26: demekki kalori çok önemli canım ,1500 kalori çok rakam olarak haklısın az değil

gecmis olsun insallah hemen .toparlanirlan canim
inşallah

benim boy 1.56 canım minicik birşeyim yani hedef 49 ama +3 kg ya da 4 kg fazlasıda olsa hiç fena olmaz hatta oynarım bile sırf kg alma payı bırakarak 49 diye düşünüyorum ama hiç sanmıyorum baksana gram gram vermeye çabalıyorum o zaman hiç veremem

yarın diyetisyene başladığımın 15 günü ve ilk kontrol :) bakalım durumlar neler..aradım sabah gelmene gerek yok dedi öğleden sonra gel dedi 2 3 gibi sırada almayacağım :)
güzel haberlerle gel inşallah fatoşcum.

afiyet olsun canım. pırasayı nasıl tükettin canım pişmemiş dedin merak ettim ,

miss yakışır arkadaşıma ,hayırlı olsun canım çalıştığın zaman daha hızlı gidicek kilolar ve sen yine fıstık fıstık geziceksin inşallah

sporlarına hayranım rakibem.

bu gibi durumlar oluyor canım, yarın telafi edersin çikolatayı ,

acile gittik apar topar kızımın ateşi düşmedi hep 38 üzeriydi çıplak duruyordu evde titremeye başladı dudağıda morarında kendimizi hastanede bulduk ,oğlumu ble yatagından kaldırıp götürdüm, neyse tahlil vs verdik bogazı kızarmış beyaz beyaz olmuş 2-3 gün ateşlenebilir dedi doktor ilaç kullanıyoruz,ateşin bekliyorum sanırım 3-4 den aşağı yatmam ateş düşürücüsünü verdikten sonra :26:
sürekli ıhladı durdu sabahtan bu yana bir türlü fırsat bulup giremedim ,
su 2 lt spor yok malesef
yediklerimi saymak istemiyorum çok gelebilir

gerçekten sevindim insan zayıfladıkça özgüveni geri geliyor

***6. TAKIM 297. ETAP***

fatos0808(93,2//%)
ayyildizim (61,9//%)
bur50 (66,0//%
berenvildan(61,3//%
kelebek.hill(63,1///%)
destina_88(64,5//)
epack2013(111,5//%)
lethem(47,8//%)
melikea(92//%)
tubish(

6. TAKIM ORTALAMA=

günaydın kızlar benim dün
su=+
spor-
akşama kadar ayaktaydım yorgunluktan gelince uyumuşum gelincede bakamadım

Sabah uyandım bir baktım internetim gelmiş.. Çok sevindim. 2 gündür bildirim yapamıyorum... Arttık sizinleyim kızlar sevgili kaptanım bu sefer hata yapmayayım ben ama kilo veremedim

Neden inanın bilmiyorum şimdi tartıldım ve bu hafta çok dikaat ettim , çok fazla şişim ama bakalım...

Geçen hafta kilo: 110,2
bu hafta kilo : 110,1

epi tou 100 gr ama olsun durmak yok yola devam modundayım...

***6. TAKIM 297. ETAP***

fatos0808(93,2//%)
ayyildizim (61,9//%)
bur50 (66,0//%
berenvildan(61,3//%
kelebek.hill(63,1/63,4/-0,3/-%0,47)
destina_88(64,5//)
epack2013(111,5//%)
lethem(47,8//%)
melikea(92//%)
tubish(

Resmen geçen haftaya döndüm yani şimdilik çıkmak zorundayım listeyi alıntılayarak bildirim yapın bayanlarr

Son düzenleme:

günaydın kızlarrr. gülme komşuna, gelir başına. dün misafir gelicekti bize, yaptım börekler, tatlılar; onlarlayken direndim direndim; bi de üstüne 2 bardak yeşil çay içtim, onlar normal çay içerken. onlar gitti direnemedim tabi. böreğiymiş, tatlısıymış derken bi bakmışım dünkü kalori hesabım 1440'a çıkmış. dün sabah tartılıp sabit olduğumu görünce canım sıkılmıştı zaten, karnım da şiş tam regl öncesi. gıcık oldum kendime, kilo veremediğim için. takıldım orda yaaa.. ama pes etmiycem, reglden sonra kilo veremezsem, dün karamaya kefiri diye bi kefir türü inceledim net'ten, olmadı onu sipariş edicem.
dünkü su:+
spor:+
mesaj sayım:5

kelebeğim, yavrum cicim, n'apsak yaa?? baksana durumumuza. ben çooookk üzüldüm.

1 saat hafif tempoda koşum var cicim.

menüsü güzel, sporu güzel, suyu güzel, işi güzel, kendisi güzell.. ohooo hayat sana güzell. cicim vallahi çok sevindim senin adına, ayıptır söylemesi, ben dua edersem kabul olur, sana da çok etmiştim; çok sevindim; en güzel şeyleri hakettiğini biliorum çünkü.

günaydın kızlarr az kalorili günler diliyorum :)
kilo bildirimim:
geçen hafta:92
bu hafta:91,5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…