günaydın kızlarr az kalorili günler diliyorum :)
kilo bildirimim:
geçen hafta:92
bu hafta:91,5
üzülme rakibem gidicek o fazlalar ,bu hafta senin şu aradaki yediklerini bir sıfırla bak tartıda - görüceksin ,***6. TAKIM 297. ETAP***
fatos0808(93,2//%)
ayyildizim (61,9//%)
bur50 (66,0//%
berenvildan(61,3//%
kelebek.hill(63,1/63,4/-0,3/-%0,47)
destina_88(64,5//)
epack2013(111,5//%)
lethem(47,8//%)
melikea(92//%)
tubish(
Resmen geçen haftaya döndüm yanişimdilik çıkmak zorundayım listeyi alıntılayarak bildirim yapın bayanlarr
maydanoz ye canım şişe iyi geliyor ,Sabah uyandım bir baktım internetim gelmiş.. Çok sevindim. 2 gündür bildirim yapamıyorum... Arttık sizinleyim kızlar sevgili kaptanım bu sefer hata yapmayayım ben ama kilo veremedim
Neden inanın bilmiyorum şimdi tartıldım ve bu hafta çok dikaat ettim , çok fazla şişim ama bakalım...
Geçen hafta kilo: 110,2
bu hafta kilo : 110,1
epi tou 100 grama olsun durmak yok yola devam modundayım...
tebriklerr süpergünaydın kızlarr az kalorili günler diliyorum :)
kilo bildirimim:
yok olmazsın cnm senin bebişler hastaydı mazeretin var arkadaşlarda hoşgörücektir durumukg bildirimi 62bende malesef kg koruyorum 100 gr fazla çıktım geçen haftakinden ,ama hiç uyumadım şimdi kıza ateş düşürücü verdim yatmaya gidiyorum kalkmam 2 ye yakın olursa yetişemeyebilirim diye tartıldım .kaptanım benim mesaj sayım 2 haftada sanırım 60 olmadı diskalifiye mi olucam ben
aferin kız sana, yarım kilo, yarım kilodur. bak veriliyormuş, demek ki. ben veremedim, o ayrı; sen bana bakma. bazen olmuyor .
kelebeğim, yavrum cicim, n'apsak yaa?? baksana durumumuza. ben çooookk üzüldüm.
günaydın kızlarr az kalorili günler diliyorum :)
kilo bildirimim:
üzülme rakibem gidicek o fazlalar ,bu hafta senin şu aradaki yediklerini bir sıfırla bak tartıda - görüceksin ,
maydanoz ye canım şişe iyi geliyor ,
tebriklerr süper
kg bildirimi 62bende malesef kg koruyorum 100 gr fazla çıktım geçen haftakinden ,ama hiç uyumadım şimdi kıza ateş düşürücü verdim yatmaya gidiyorum kalkmam 2 ye yakın olursa yetişemeyebilirim diye tartıldım .kaptanım benim mesaj sayım 2 haftada sanırım 60 olmadı diskalifiye mi olucam ben
***6. TAKIM 297. ETAP***
fatos0808(93,2//%)
ayyildizim (61,9/62,0/-0,1/-%0,16)
bur50 (66,0/66,0/0/%0)Sabit.
berenvildan(61,3//%
kelebek.hill(63,1/63,4/-0,3/-%0,47)
destina_88(64,5/64,5/0/%0)Sabit.
epack2013(110,2/110,1/0,1/%0,09)
lethem(47,8/47,3/0,5/%1,05)
melikea(92/91,5/0,5/%0,54)
tubish(76,7/75,8/0,9/%1,17)
6. TAKIM ORTALAMA=
kızlar
ayyıldızım
kelebek
destina
bişeyler yapsak
çakıldık aynı kiloya yaf
bencede bişeyler yapmak lazım ne yapsak
Off bilmiyorum ama acil çözüm lazım, gerçi bu hafta yemezsem olabilir yaa, sıkıntı yemek yani...
Aferin tatlışş devamm..
İnşallah rakibem yaa haftaya - olsun üzüldüm bu haftaa
Çok geçmiş olsun bu arada medii..zor bi hafta oldu senin için sen kafana takma bi şeyi
Pofff aynen yaaa çakıldık resmennn...bi şey yapmalııı daha sıkı kontrol lazım bizeee.
bencede bişeyler yapmak lazım ne yapsak
akşamları mı hafifletsek ben kendi adıma bütün gün ii gidiyorum akşam cozutuyorum
yada öğlen daha kuvvetli akşam hafif mi yapsak
Bende de var aynı sıkıntı yaa cidden, hele bu hafta börek kısır cozudum iyice, akşam bence de hafif geçirmeliyiz, bi kaç gün yaptığım gibi 7 7:30 gibi diş fırçalayalım bence bi daha da meyve dahil hiç bi şey yemeyiz..boş mideyle uyumak hem de daha huzurlu oluyorrr..öğlen biraz daha doyurucu yeyip akşam daha hafif yemeliyiz bence dee, bi de sporları aksatmamalıyız aslaaa
Bende de var aynı sıkıntı yaa cidden, hele bu hafta börek kısır cozudum iyice, akşam bence de hafif geçirmeliyiz, bi kaç gün yaptığım gibi 7 7:30 gibi diş fırçalayalım bence bi daha da meyve dahil hiç bi şey yemeyiz..boş mideyle uyumak hem de daha huzurlu oluyorrr..öğlen biraz daha doyurucu yeyip akşam daha hafif yemeliyiz bence dee, bi de sporları aksatmamalıyız aslaaa
kızlar
ayyıldızım
kelebek
destina
bişeyler yapsak
çakıldık aynı kiloya yaf
ben karamaya kefirle ilgili bişeyler okuyorum şimdi. aklıma yattı. onu satın alıp uygulamayı düşünüorum önümüzdeki hafta.
Yazdıklarını birbir okuyarak anca cevaba gelebildiimm...call center fatoşhadi hayırlısı var ya nası mutlu oldummm.. çalışmak iyi gelir bayanaa gitgide de özgüvenin artacak eminimmm fıstık gibi oldun desene hatunnn..valal ben cidden çok merak ettim iki foto koy bi şey yap kızz yüzünü çiz karala bi sey yap bari aşağıyı görek çok çekiniyosn özlüyomm seniii,,ama sen yeter ki iyi ol çalış takıl, bulduğumuz yerde yazarız gene biz diyetisyen görüşmesini de bekliyorum haydi bakalımm..
Menülerime gelince de elden geleni yapıyoz valla..bu hafta pek iyi gitmedim ablacım, ama haftaya değiştiriyorum inşallah çünkü veremedim büyük ihtimal ve sinir olcam artıkk
Ayy ne güzel yaa eriyip gidiyo hatun gözlerimizin önünde yahuu
ay canım arkadaşımm ölürüm sana işe girmeden gelmek istiyorum aralıkta yeğenim oldu göremedim kuzumu burnum sızladı yine mayısta düğün vardı kuzenin biliyonuz onada işe girersem gelemiycem o yüzden işe çağırmadan var niyetimde bi bursama gelmek ama bakalım nasip canımgayet güzel bebişim kısır ve pudingi leslie abla halletmiş zaten
çikolata fena olmuş canım.gerisi güzel ama bi de meyva olarak muzu tercih etme en çok kalorisi olan meyva muz canım.diyetisyenlerde nermiyo.eğer çok canın çektiyse de yarım ye mesala bebişkom
süpeeeerrr
kız tontişim fatoşum valla çok mutlu oldum bebişkom.inşallah kilolarla beraber işide süper gider ve gelsin bizim fıstık fatoş ve özgüveni.sen bi bursaya gel bak ben seni nasıl bulup görücem muhakkak hayatta elimden kurtulamazsın...
eveeet bencede ve süper olcakkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?