aferim arkadaşıma devamıda gelir canım inşallahilk defa su da içtim, spor da yaptım
iyi geceler kızlarrrrrr
ah canım benimm olurum tabii sen evli değilsin canım anladığım kadarıyla daha sıkı tutun kuuzm diyetine genç kızken sallamadım böle oldum...ben her zaman tam destek hep destek yanındayımm canımbenimde bir ablam daha oldu hemde diğerleri diyetime destek olmuyorken bu ablam bana destekde veriyor
inşallah canımm inşallah oda olacak giymek hayaldii bi aralarinşallah bol geldiği günleride görürüz ablacım :)
canım o öğünde salatam var mesela sınırsız canım istemedi çiğ bildiğin pırasa yedimm salata yerinegüzel haberlerle gel inşallah fatoşcum.
afiyet olsun canım. pırasayı nasıl tükettin canım pişmemiş dedin merak ettim ,
miss yakışır arkadaşıma ,hayırlı olsun canım çalıştığın zaman daha hızlı gidicek kilolar ve sen yine fıstık fıstık geziceksin inşallah
canım ya çok geçmiş olsun o kadar dikkat ediyoruz ben anlamıyorum bu kuzuları nasıl üşütüyoruz böle çocuklar hasta olunca çok üzülüyorum..benimkide hala ara ara öksürüyo görsen karda yatmış sanki.acile gittik apar topar kızımın ateşi düşmedi hep 38 üzeriydi çıplak duruyordu evde titremeye başladı dudağıda morarında kendimizi hastanede bulduk ,oğlumu ble yatagından kaldırıp götürdüm, neyse tahlil vs verdik bogazı kızarmış beyaz beyaz olmuş 2-3 gün ateşlenebilir dedi doktor ilaç kullanıyoruz,ateşin bekliyorum sanırım 3-4 den aşağı yatmam ateş düşürücüsünü verdikten sonra :26:
sürekli ıhladı durdu sabahtan bu yana bir türlü fırsat bulup giremedim ,
su 2 lt spor yok malesef
yediklerimi saymak istemiyorum çok gelebilir
kesinlikle öyle canım herşeyi değişiyor benim gibi aşırı kilolu olunca :)gerçekten sevindim insan zayıfladıkça özgüveni geri geliyor
olsun canım + 100 değil en azından - 100 hoş geldin netin gitmez inşallah bir daha niye gidiyokiSabah uyandım bir baktım internetim gelmiş.. Çok sevindim. 2 gündür bildirim yapamıyorum... Arttık sizinleyim kızlar sevgili kaptanım bu sefer hata yapmayayım ben ama kilo veremedim
Neden inanın bilmiyorum şimdi tartıldım ve bu hafta çok dikaat ettim , çok fazla şişim ama bakalım...
Geçen hafta kilo: 110,2
bu hafta kilo : 110,1
epi tou 100 grama olsun durmak yok yola devam modundayım...
aha bunu senden beklemezdim şaka bi yana noldu kuzum sana sen dirayetliydin emme oluyo işte arada :)regl dönemi bende +2 çıkarıyor bu gün son benimde şükür rahatım.günaydın kızlarrr. gülme komşuna, gelir başına. dün misafir gelicekti bize, yaptım börekler, tatlılar; onlarlayken direndim direndim; bi de üstüne 2 bardak yeşil çay içtim, onlar normal çay içerken. onlar gitti direnemedim tabi. böreğiymiş, tatlısıymış derken bi bakmışım dünkü kalori hesabım 1440'a çıkmış. dün sabah tartılıp sabit olduğumu görünce canım sıkılmıştı zaten, karnım da şiş tam regl öncesi. gıcık oldum kendime, kilo veremediğim için. takıldım orda yaaa.. ama pes etmiycem, reglden sonra kilo veremezsem, dün karamaya kefiri diye bi kefir türü inceledim net'ten, olmadı onu sipariş edicem.
dünkü su:+
spor:+
mesaj sayım:5
bursaya giderken sanada gelcem dermişimm yolda yazıyo dursun bey tabelası çok sevindim canım atanmanabandırma'da çalışorum hala, mart sonu itibariyle dursunbey. neresindensin diye sorsam??
ah canım arkadaşım allah razı olsun gönlüne göre versin özlemimm sen dualarından çıkarma beni bi de deki canım arasın sağlık durumu iyi olsun martta nefroloji kontrolumuz var endişeliyim.menüsü güzel, sporu güzel, suyu güzel, işi güzel, kendisi güzell.. ohooo hayat sana güzell. cicim vallahi çok sevindim senin adına, ayıptır söylemesi, ben dua edersem kabul olur, sana da çok etmiştim; çok sevindim; en güzel şeyleri hakettiğini biliorum çünkü.
maşallah kardeşime aferim sana yeterki iste olmaz yok canımgünaydın kızlarr az kalorili günler diliyorum :)
kilo bildirimim:
geçen hafta:92
bu hafta:91,5
aaaaa olurmu kız sidkalifiye keyfimi gelmedin bebeişin hasta medinem ...kg bildirimi 62bende malesef kg koruyorum 100 gr fazla çıktım geçen haftakinden ,ama hiç uyumadım şimdi kıza ateş düşürücü verdim yatmaya gidiyorum kalkmam 2 ye yakın olursa yetişemeyebilirim diye tartıldım .kaptanım benim mesaj sayım 2 haftada sanırım 60 olmadı diskalifiye mi olucam ben
inşallah ablacımbiraz daha dikkat etsem daha çok vericemde işte inş haftaya 8li rakamları göreceğim
canlarım size tavsiye sabah kahvaltı kuvvetli öğlen normal akşam çok hafif..listemden 1 e 1 aynı yapmasanızda öğünleri besinleri takip edin derim can canlar uzun süre aç kalmayın muhakkah 6 öğün yapın 3 ana 3 ara ve su kesinlikle sabah kalktığınızda 4 bardak su için sizi seviyorum siz herşeyin en iyisini yaparsınızkızlar
ayyıldızım
kelebek
destina
bişeyler yapsak
çakıldık aynı kiloya yaf
***6. TAKIM 297. ETAP***
fatos0808(93,2/91,8/1,4/%1,5)
ayyildizim (61,9//%)
bur50 (66,0/66,0/0/%0)Sabit.
berenvildan(61,3//%
kelebek.hill(63,1/63,4/-0,3/-%0,47)
destina_88(64,5/64,5/0/%0)Sabit.
epack2013(110,2/110,1/0,1/%0,09)
lethem(47,8/47,3/0,5/%1,05)
melikea(92/91,5/0,5/%0,54)
tubish(76,7/75,8/0,9/%1,17)
6. TAKIM ORTALAMA=
kızlar beroşvildoştan haberi olan varmı
o kaldı
fatoşcum tebrik ederiz iyi gidiyosun maşallah
sağol canım bu konuda daha dikkatli olmaya çalışacağımyok olmazsın cnm senin bebişler hastaydı mazeretin var arkadaşlarda hoşgörücektir durumu
kaptanım ben buna dua ediyorum cünkü geçen cuma 61.9 dum pzt günü 62.5 idim o anda cumagünkü kiloma geleyim yeter diyordum ama genel olarak resmen 1 aydır 61-62 arası gezip duruyorum ve bu 61 in altını görmek istiyorum bakalım .kızlar
ayyıldızım
kelebek
destina
bişeyler yapsak
çakıldık aynı kiloya yaf
sağol canım sizede çok geçmiş olsun ,bebek olduğundan daha bir huzursuzum şu havale olayından çok korkuyorum ,birde sürekli ıhh ıhhh ağlar pozisyon valla sesi bile üzüyor insanıcanım o öğünde salatam var mesela sınırsız canım istemedi çiğ bildiğin pırasa yedimm salata yerine
canım ya çok geçmiş olsun o kadar dikkat ediyoruz ben anlamıyorum bu kuzuları nasıl üşütüyoruz böle çocuklar hasta olunca çok üzülüyorum..benimkide hala ara ara öksürüyo görsen karda yatmış sanki.
sağol fatoşumaaaaa olurmu kız sidkalifiye keyfimi gelmedin bebeişin hasta medinem ...
süperötesi bir şeysin sen canım. maşallah devamı gelcek bizi yakalayacaksınbu hafta benden giden 1.400 gr kızlar diyetisyenle 6.900 oldu verilen kilom 15. gün nasıl sizce iremime yazdım hesaplamış saolsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?