Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benimde bir ablam daha oldu hemde diğerleri diyetime destek olmuyorken bu ablam bana destekde veriyor
ah canım benimm olurum tabii sen evli değilsin canım anladığım kadarıyla daha sıkı tutun kuuzm diyetine genç kızken sallamadım böle oldum...ben her zaman tam destek hep destek yanındayımm canım

canım o öğünde salatam var mesela sınırsız canım istemedi çiğ bildiğin pırasa yedimm salata yerine
canım ya çok geçmiş olsun o kadar dikkat ediyoruz ben anlamıyorum bu kuzuları nasıl üşütüyoruz böle çocuklar hasta olunca çok üzülüyorum..benimkide hala ara ara öksürüyo görsen karda yatmış sanki.

olsun canım + 100 değil en azından - 100 hoş geldin netin gitmez inşallah bir daha niye gidiyoki

aha bunu senden beklemezdim şaka bi yana noldu kuzum sana sen dirayetliydin emme oluyo işte arada :)regl dönemi bende +2 çıkarıyor bu gün son benimde şükür rahatım.

bandırma'da çalışorum hala, mart sonu itibariyle dursunbey. neresindensin diye sorsam??
bursaya giderken sanada gelcem dermişimm yolda yazıyo dursun bey tabelası çok sevindim canım atanmana
ah canım arkadaşım allah razı olsun gönlüne göre versin özlemimm sen dualarından çıkarma beni bi de deki canım arasın sağlık durumu iyi olsun martta nefroloji kontrolumuz var endişeliyim.

aaaaa olurmu kız sidkalifiye keyfimi gelmedin bebeişin hasta medinem ...

kızlar
ayyıldızım
kelebek
destina
bişeyler yapsak
çakıldık aynı kiloya yaf
canlarım size tavsiye sabah kahvaltı kuvvetli öğlen normal akşam çok hafif..listemden 1 e 1 aynı yapmasanızda öğünleri besinleri takip edin derim can canlar uzun süre aç kalmayın muhakkah 6 öğün yapın 3 ana 3 ara ve su kesinlikle sabah kalktığınızda 4 bardak su için sizi seviyorum siz herşeyin en iyisini yaparsınız

hanimiş bakayım bu günün günaydını :) hayırlı cumalar ... bu gün diyette 15. gün 3 te randevum var sabah gelmene sıra almana gerek yok dedi..Arasla gidicez ilk defa yanlız bir yere dolmuşla gidicez.işin aksi tarafı yağmur var..ama bırakacak kimse yok annem manisada..bizde hafta sonu gidicez almaya..

bu hafta benden giden 1.400 gr kızlar diyetisyenle 6.900 oldu verilen kilom 15. gün nasıl sizce iremime yazdım hesaplamış saolsun..

saol iremimm allah razı olsun inşallah aksamadan kilo veririm hep böyle devam ederim
ilknurumdan haberim yok cnm benim

kızlar diyetisyenim bana gelmeden önce 1 gün hafta içi bir gün hafta sonu yediklerini listele demişti listem hazır sormak istediğim birkaç soruda var sizin sormak istediğiniz bi şey varmı sorayım

BaharimCicegim bernvildoşumuzun arkadaşısın canım anladığım kadarıyla nasılsın hoş geldin..ilknur gelmedi bugün haberin varmı gözümün nurundan

yok olmazsın cnm senin bebişler hastaydı mazeretin var arkadaşlarda hoşgörücektir durumu
sağol canım bu konuda daha dikkatli olmaya çalışacağım

kızlar
ayyıldızım
kelebek
destina
bişeyler yapsak
çakıldık aynı kiloya yaf
kaptanım ben buna dua ediyorum cünkü geçen cuma 61.9 dum pzt günü 62.5 idim o anda cumagünkü kiloma geleyim yeter diyordum ama genel olarak resmen 1 aydır 61-62 arası gezip duruyorum ve bu 61 in altını görmek istiyorum bakalım .

sağol canım sizede çok geçmiş olsun ,bebek olduğundan daha bir huzursuzum şu havale olayından çok korkuyorum ,birde sürekli ıhh ıhhh ağlar pozisyon valla sesi bile üzüyor insanı

aaaaa olurmu kız sidkalifiye keyfimi gelmedin bebeişin hasta medinem ...
sağol fatoşum

bu hafta benden giden 1.400 gr kızlar diyetisyenle 6.900 oldu verilen kilom 15. gün nasıl sizce iremime yazdım hesaplamış saolsun..
süperötesi bir şeysin sen canım. maşallah devamı gelcek bizi yakalayacaksın

3 saat uyudum geldim , şimdi 61.7 yim. kaptanım eğer bildirimde bulunmadıysan 61.7 olarak geçebilirsin kayıtlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…