su=+
spor=+
eve gidince leslie 3 mile yapcam buraya yazıyorumki mecbur yapıyım
menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta 80 cal
2 kk peynir 130cal
öğlen
karnıbahar haşlaması(200 gr)70 cal
1 kase yoğurt(160 cal)
ara
nescafe 3ü birarada(78 cal)
şimdiye kadar 518 cal
bugünden itibaren sıkı tutcam
sporumuda suyuda
siz de öle yapın kızlar
birde bugünkü listeyi su spor mesaj epack yapcak görürseniz hatırlatır mısınız
lethemcim listeyi(dünkü) tamamlayabilirmisin
düzelttim canım......................su spor mesaj............
bur50
lethem + +
destina88 -
berenvildan + +
melikea
kelebek.hill + +
tubish13 + +
ayyıldızım
fatoş0808 + +
epack
ipek
arkadaşlar liste eksik, sanırım diğerleri geç yazar, ben çok yoruldum 1 saat yürüdüm. uyurum. artık listeyi yarına tamamlarım. mesajları da saymıyorum şimdilik, benden sonra yazanlar olacaktır.
bebeğim bitanem bende çok özledim seni.gelemiyorum çok üzülüyorum.sende azmet gel buraya birlikte zayıflayalım ablasının göz bebeği.ağlıycam şimdi çok duygulandım.canımsın herşeyimsin.baharımı öp benim için çok çok.sizi çok seviyorum hayatım.berenim vildanım :)) valla doğru yere mi yazıyom bilmiyom. ne kadar vermişin kiloları. yüz yüze görüşemiyoruz bari bi fotonu koy da şurdan göreyim güzel yüzünü... verdiğim kiloları geri alıyorum benim de derhal el koymam gerekiyor. neyse öpüyorum seni de beroşumu da... İyi geceler.
yok bebişim daha çok istiyodum ama olmadı.
İyiyim ama demkki yerine fazlasıyla koymuşum yaaadaah dikkatli olcam artıkk..
Evet biz akşamlara en çok dikkat edelim benceebi şeyler yanlışş..
Harikasın fatoşşş6 öğün ben pek yapamıyorum yaa...diyetisyene mesela bunu sorsak 3 ya da 4 öğünle en verimli nası yapsakk??
Vay hatun gene coşmuşş
Toparlayanlar sağolsunn valla liste fena olmamışş...biz de gaza gelelim haydin kızlarrhatunlar harika
evet canım hatırlıyoruz.niye bıraktın bizi takıma girmesende gel ziyaretimizemerhaba kızlar hatırlarsanız 1 hafta önce ben de buraya yediğimi içtiğimi yazıyordum ama benim okulum açılınca yazamaz oldum ama yine de kilo vermeye devam edicem , kendimce patates diyetine başladım uarım başarılı olurum. buraya yazamıyorum malesef ama küçük bir sürede olsa beraber takım olduğum arkadaşlarım umarım en çok kiloları siz verirsinizzz bu yarışmada:)))
......................su spor mesaj............
bur50 + -
lethem + + 6
destina88 + + 5
berenvildan + + 4
melikea + + 5
kelebek.hill + + 11
tubish13 + + 6
ayyıldızım + -
fatoş0808 + + 11
epack göremedim
ipek
ayyılldızım mesaj sayısını da belirtirsen super olur şekerim
canım geç gördüm yazını geldikten sonra gördüm..canımm sormayada gerek yok aslında elinden geldiğince öğünün fazla olsun canım metabolizma sürekli çalışır durumda oluyor buda kilo vermede + oluyor canımmm ama çalışırklwn zor tabi senide anlıyorum.diyet bisküi olsun 1 elma olsun en fazla 2 3 dakkanı alır kuzm ne bilim
İyiyim ama demkki yerine fazlasıyla koymuşum yaaadaah dikkatli olcam artıkk..
Evet biz akşamlara en çok dikkat edelim benceebi şeyler yanlışş..
Harikasın fatoşşş6 öğün ben pek yapamıyorum yaa...diyetisyene mesela bunu sorsak 3 ya da 4 öğünle en verimli nası yapsakk??
Vay hatun gene coşmuşş
Toparlayanlar sağolsunn valla liste fena olmamışş...biz de gaza gelelim haydin kızlarrhatunlar harika
kerifiri biliyom canım doktorumda yoğurt süt yerine kullanabilirsin demişti..yok yok, pazartesi karamaya kefiri alıcam ben. olmayacak böyle. dış destek lazımen azından kefir. bitkisel hap vs.değil, diye düşünüorum.
su:şimdiden 2'yi geçtim.
spor:-
menün çok güzel iremim ama canım neskafeyi bırakabiliyosan bırak canım kahve iç yerine sade olmak şartıyla.su=+
spor=+
eve gidince leslie 3 mile yapcam buraya yazıyorumki mecbur yapıyım
menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta 80 cal
2 kk peynir 130cal
öğlen
karnıbahar haşlaması(200 gr)70 cal
1 kase yoğurt(160 cal)
ara
nescafe 3ü birarada(78 cal)
şimdiye kadar 518 cal
bugünden itibaren sıkı tutcam
sporumuda suyuda
siz de öle yapın kızlar
birde bugünkü listeyi su spor mesaj epack yapcak görürseniz hatırlatır mısınız
lethemcim listeyi(dünkü) tamamlayabilirmisin
teşekkürler cnm oo zevkle şekerimmm bende 2 kilo diyorum sevgili rakibem***6. TAKIM 297. ETAP***
fatos0808(93,2/91,8/1,4/%1,5)
ayyildizim (61,9/61,7/0,2/%0,32)
bur50 (66,0/66,0/0/%0)Sabit.
berenvildan(61,3//%
kelebek.hill(63,1/63,4/-0,3/-%0,47)
destina_88(64,5/64,5/0/%0)Sabit.
epack2013(110,2/110,1/0,1/%0,09)
lethem(47,8/47,3/0,5/%1,05)
melikea(92/91,5/0,5/%0,54)
tubish(76,7/75,8/0,9/%1,17)
6. TAKIM ORTALAMA=
fatoşşş tebrikler seni rakibem aldım öbür hafta bende 1 kilo vereceğim söz
cnmm hem börek hem poğaçakızlar akşama günüm var dışarı çıkıyorum kusura bakmyın şimdiden
su +
spor + diyorum 40 dakika dışarda yürüdüm
menüm pek iç açıcı değil ikindide 2 poğoça 1 börek yiyip akşam hiçbişey yemiyorum hepinize iyi akşamlar
düşünme zaten cnm daha çok küçüksün...mesleğini al eline ama evlilkte olucak zamanı gelince ileriyi önceden düşünde benim gibi olma demek istedim ablamm zaman geçtikten sonra ah ile vah fayda etmiyo :)saol ablacım evet dahalise sondayım zaten evlilik gibi bir fikrimde yok
sende kendine iyi bak kolaylıklar diliyorum çalış ablam sen bol bol çöz kuzum testinii ahh gençliğim geldi aklıma :)mesaj sayım:6
su:2 itre evdede içerim zaten
spor:-
kızlar evde büyük ihtimal girmem çünkü sınavıma 1 ay kaldı stajdan dolayıpek çalışamıyorum gidip test çözmem lazım yarın girerim anca hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın
sende inşallah kolaylıkla atarsın kilolarını cnm pataes diyeti nasıll bende patates yasak diyetisyenimde ama başka bişidir bu cnm sade patates tir..herhalde.merhaba kızlar hatırlarsanız 1 hafta önce ben de buraya yediğimi içtiğimi yazıyordum ama benim okulum açılınca yazamaz oldum ama yine de kilo vermeye devam edicem , kendimce patates diyetine başladım uarım başarılı olurum. buraya yazamıyorum malesef ama küçük bir sürede olsa beraber takım olduğum arkadaşlarım umarım en çok kiloları siz verirsinizzz bu yarışmada:)))
eline sağlık cnm......................su spor mesaj............
bur50 + -
lethem + + 6
destina88 + + 5
berenvildan + 4
melikea + + 5
kelebek.hill + + 11
tubish13 + + 6
ayyıldızım + -
fatoş0808 + + 11
epack göremedim
ipek
ayyılldızım mesaj sayısını da belirtirsen super olur şekerim
canımm simit çok kalorili haberin olsun ve yanında + kurabiye pilav varr fırında mücveri tekmi yedin mesela bunlar önemli arkadaşım bide fırında mücverin tarifini versene canım nasıl yaptınn..arkadaşlar bugün anca girebildim ama misafirim gelecek, çıkmam lazımm
menüm:
sabah yarım simit, 1 kurabiye, çay (kötü biliyorum)
ara yok
öğle yarım porsiyon tavuklu pilav
ara turk kahvesi
akşam fırında mücver
ara meyve
ay canım benimm burnumun direğini sızlattın benim kimsem yokk benim ailem kızkardeşim hep bursada 2 bacım 1 erkek kardeşim küçüğü doğum yaptı aralığın 4 ünde ben daha göremedim düşünkızçelerim baharımçiçeğim benim kızkardeşim. sağolsun bana güzel bi jest yapmış.çok mutlu oldum çok duygulandım.istanbulda olduğu için malesef çok sık görüşemiyoruz.çok özledim onları.bugün annem yanına gitti kıskandım valla yan yanalar şimdi.bende orda olabilsem keşkee
bebişkolarım iğrenç bi gün geçirdim bugün.spordayken eşim aradı cep telefonunu ve ev anahtarını evde unutmuş.ama sporumu bırakıp gitmedim taaa akşam oldu alamadı.netim bozuldu ve bu sefer baya ciddi bozuldu.annemdeyim şuan ve yarın bi tamir için uğraşıcam bikaç yere götürcem inşallah düzelir yoksa durum kötü.az önce 2 kilo balık ayıkladım ve bi daha asla elimi sürmem.daha akşam yemeği yemedim ve onları annem olmadığı için ben pişirmek zorundayım.amaa en güzeli su ve sporum tam gaz devamhafta sonu suya devam ederim ama spor yok.böyle işte büyük ihtimal yarın giremem nete ama olursa tamiri gelirim yine.şimdilik kaçıyorum.yine gelmeye çalışıcam...
diyetisyenden geldim canlar çocukla gidince geç geldik ana oğul oturduk accık dışarda
bu gün diyetimin 15. günü giden kilom 6.200 gr doktor çok beğendi keşeke her hastam senin gibi olsa dedi bana listemde değişiklik yapmadı 15 gün sonra yine gel dedi..gramı gramına uyuyorum yanlız çok dikkat ediyorumm.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?