Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

arkadaşlar bugün anca girebildim ama misafirim gelecek, çıkmam lazımm

menüm:

sabah yarım simit, 1 kurabiye, çay (kötü biliyorum)
ara yok
öğle yarım porsiyon tavuklu pilav
ara turk kahvesi
akşam fırında mücver
ara meyve

menün güzel kaptanım. listeyi de ekledim.

düzelttim canım
bebeğim bitanem bende çok özledim seni.gelemiyorum çok üzülüyorum.sende azmet gel buraya birlikte zayıflayalım ablasının göz bebeği.ağlıycam şimdi çok duygulandım.canımsın herşeyimsin.baharımı öp benim için çok çok.sizi çok seviyorum hayatım.
yok bebişim daha çok istiyodum ama olmadı.
evet canım hatırlıyoruz.niye bıraktın bizi takıma girmesende gel ziyaretimize

düzelttim

kızçelerim baharımçiçeğim benim kızkardeşim. sağolsun bana güzel bi jest yapmış.çok mutlu oldum çok duygulandım.istanbulda olduğu için malesef çok sık görüşemiyoruz.çok özledim onları.bugün annem yanına gitti kıskandım valla yan yanalar şimdi.bende orda olabilsem keşkee

bebişkolarım iğrenç bi gün geçirdim bugün.spordayken eşim aradı cep telefonunu ve ev anahtarını evde unutmuş.ama sporumu bırakıp gitmedim taaa akşam oldu alamadı.netim bozuldu ve bu sefer baya ciddi bozuldu.annemdeyim şuan ve yarın bi tamir için uğraşıcam bikaç yere götürcem inşallah düzelir yoksa durum kötü.az önce 2 kilo balık ayıkladım ve bi daha asla elimi sürmem.daha akşam yemeği yemedim ve onları annem olmadığı için ben pişirmek zorundayım.amaa en güzeli su ve sporum tam gaz devam hafta sonu suya devam ederim ama spor yok.böyle işte büyük ihtimal yarın giremem nete ama olursa tamiri gelirim yine.şimdilik kaçıyorum.yine gelmeye çalışıcam...

canım geç gördüm yazını geldikten sonra gördüm..canımm sormayada gerek yok aslında elinden geldiğince öğünün fazla olsun canım metabolizma sürekli çalışır durumda oluyor buda kilo vermede + oluyor canımmm ama çalışırklwn zor tabi senide anlıyorum.diyet bisküi olsun 1 elma olsun en fazla 2 3 dakkanı alır kuzm ne bilim ama bi dahaki sefere onuda sorarım

menün çok güzel iremim ama canım neskafeyi bırakabiliyosan bırak canım kahve iç yerine sade olmak şartıyla.

cnmm hem börek hem poğaça olmasaymış iymiş ama olmuş akşama yememen lazımm cnm zatenn..sakın kızma.

saol ablacım evet dahalise sondayım zaten evlilik gibi bir fikrimde yok
düşünme zaten cnm daha çok küçüksün...mesleğini al eline ama evlilkte olucak zamanı gelince ileriyi önceden düşünde benim gibi olma demek istedim ablamm zaman geçtikten sonra ah ile vah fayda etmiyo :)
sende kendine iyi bak kolaylıklar diliyorum çalış ablam sen bol bol çöz kuzum testinii ahh gençliğim geldi aklıma :)

sende inşallah kolaylıkla atarsın kilolarını cnm pataes diyeti nasıll bende patates yasak diyetisyenimde ama başka bişidir bu cnm sade patates tir..herhalde.

eline sağlık cnm

canımm simit çok kalorili haberin olsun ve yanında + kurabiye pilav varr fırında mücveri tekmi yedin mesela bunlar önemli arkadaşım bide fırında mücverin tarifini versene canım nasıl yaptınn..

ay canım benimm burnumun direğini sızlattın benim kimsem yokk benim ailem kızkardeşim hep bursada 2 bacım 1 erkek kardeşim küçüğü doğum yaptı aralığın 4 ünde ben daha göremedim düşün

balık sevmezmisin canımm ben bayılırım :) anneciğinede allah allah kavuştursun ana kız özlem gideriyolardır ne kıskanıyon bakım..bilgisayarında olur inşallah canımm benim özlüyozz seni

diyetisyenden geldim canlar çocukla gidince geç geldik ana oğul oturduk accık dışarda

bu gün diyetimin 15. günü giden kilom 6.200 gr doktor çok beğendi keşeke her hastam senin gibi olsa dedi bana listemde değişiklik yapmadı 15 gün sonra yine gel dedi..gramı gramına uyuyorum yanlız çok dikkat ediyorumm.. :)

vay haftalık mesajımı 1 günde doldurmuşum :) haftaya benden mesajj beklemeyin dermişim nerdesiniz bakım

özlem cim bursa yıldırım bizim canım değirmenönü cumalıkızık desem daha iyi bilirsin kınalı kar dizi çekilmişti emrah özlem conker oynuyordu...başrolde orada yanlız cumalıkızık köy 700 yıllık osmanlı köyü biz daha aşağıda değirmen önü mahallesindeyiz canmm..

Offf Süpersin sen :))) Çok gurur dutdum vallahi.. Başarılarının devamını diliyorum :))

Kızlar nasıl yorucu ve sıkıntılı bir haftaydı anlatamam..İnternetimin olmaması tuz biber oldu resmen... Sonunda bağlantı sağlandıda rahat rahat girebiliyorum...

İtiraf vakti: Son 2 gün çozuttumm.. kendimden özür dilerim haftaya telafi edeceğime inanıyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…