Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

olsun canım + 100 değil en azından - 100 hoş geldin netin gitmez inşallah bir daha niye gidiyoki

:)) Umarım gitmez tatlım :)) İş yerinde arada çaktırmadan girip okudum ama yazamıyorum ana bilgisayara düşer diye. Çok özledim hepinizi..

Fatoşum çok öperim seni... ya bi 3 haneli ben varım bi güldüremedim şu grubun yüzünü ...

Epack burada her daim su var sporu yok tabiki de ( Canım netim olmadığı için ben bildirim yapamadım

sabah
1 dilim tam buğday ekmeğine tost (yarıuya böldüm peynirli)3 yaprak marul 8 zeytin çay şekersiz

arada 1 elma 1 bardak süt
öğlen 3 köfte yarım su bardağı yoğurt salata 1 buçuk dilim tam buğday ekmeği(75 gr )

arada 2 adet eti form karışık meyveli

akşam 8 yemek kaşığı kereviz yemeği
yarım bardak yoğurt
salata
1 kase tarhana çorbası

Offf Süpersin sen :))) Çok gurur dutdum vallahi.. Başarılarının devamını diliyorum :))
saol canımm benimmm hepimizin inşallahh istediği hedefi olcak
canım benim çozutma sakınn benim gibimisin bilmem ben cozutsam 15 günde verdiğim 6.2 kgyi 2 günde geri alırım...

canım benim inşallah gitmez bende seni öpüyorum tatlım sen ne iş yapıyorsun ipekti dimi canım adın

çok yorgunum ama şimdi yürüyüş yapıcam 30 dakika doktor onuda dedi sporu hergün yap dedi olurda yapamazsan ertesi gün 2 katını yap yormadan kendini aralıklarla yap dedi.. sonra duş..

evet canım ipek :)) Yok çok çozutmuyorumhemen dengeliyorum aklıma burası geliyor kaçırdıysam kızıyorum.. işte benim derdim spor:) sevmiyorum yürüyüş banda bana ben ona bakıyorum :)

çok yorgunum ama şimdi yürüyüş yapıcam 30 dakika doktor onuda dedi sporu hergün yap dedi olurda yapamazsan ertesi gün 2 katını yap yormadan kendini aralıklarla yap dedi.. sonra duş..

Azmine hayranım şu an.. İş yerinde o kadar çok koşturuyorumki şu an uyumamak için savaş veriyorum kendimle... Kolay gelsin tatlım..

Sağol canımm teşekkür ederizzz,girebildiğinde gir arada uğra bize

Ayyy kıyamam ablacıma benn..inşallah o da olur hep beraber oturup sohbet de edersinizz

Evet aslında haklısın fatoşum ablam, azcık daha dikkatli olmam lazım bu konuda, sporu genelde aksatmıyorum da, artık haftada 4-5 gün rahat yapar oldum, ama aralara dikkat etmeliyim benim sıkıntı o bence

Valla harika gidiyosun fatoşumm her şey dah ada iyiye gidecek inşallah..

Nerelerdesin bakim kız sen arada cozutuyoz da yapmamalıyız aslındaa birbirimize mızrak çekek

Maşallahhh haydi sporaaa ben iki gündür çok enerjisiz hisediyorum ya o yüzden yapmadım bugünn

Menüm:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta beyazı
2 dilim kepek ekmek
biraz beyaz peynir
biraz acılı ezme
1 yemek kaşığı bal

Ara:
1 paket çikolatalı form

Öğlen:
1 pors makarna
1 kae yoğurt

Akşam:
1 çiğköfte dürüm
1 ayran

1 muz
nescafe
biraz kuruyemiş yedim ne yazıkki enerjim çok azdı...bu akşamkiler olmasa iyiymiş

Bundan sonra kalorili paylaşımlara geri dönüyorum ve diyete tam gaz devam ediyorum , bugün karışık yazmışım yazmadım ondan kalorileri ama toplam: 1597

Spor:yok
Su:2 lt

İyi gecelerrr yedi cücelerrr

canımm simit çok kalorili haberin olsun ve yanında + kurabiye pilav varr fırında mücveri tekmi yedin mesela bunlar önemli arkadaşım bide fırında mücverin tarifini versene canım nasıl yaptınn..

evett bugün de ben cozuttum walla. regl oldum sanırım onun da etkisi var
inş bir kaç gün içinde düzeltecem tekrar. mücveri yoğğurtla yedim canım

fırında mücver

Malzemeler :

√ 5 Adet kabak

√ 5 Adet taze soğan

√ 3 Yumurta

√ Yarım demet dereotu

√ 1,5 Su bardağı un

√ Yarım su bardağı sıvıyağ

√ Yarım su bardağı beyaz peynir

√ 1 Paket kabartma tozu

√ Çörekotu, susam

Yapılışı :

Kabakların kabuklarını soyup rendeleyin ve suyunu sıkıp bir kaba alın.
Üzerine ince doğranmış taze soğanları ve dereotunu, sıvıyağ, yumurta, peynir rendesi, tuz, karabiber ekleyin. En son un ile kabartma tozunu ilave edip karıştırın

Karışımı yağlanmış geniş bir borcama alın ve üzerine çörekotu ile susam ekleyin.

Önceden ısıtılmış 180° fırında üzeri kızarana kadar ( yaklaşık 30-40 dk. ) pişirin. Börek gibi kesip servis yaptım.

Not: ben unu 2 su bardağı koydum, diğer türlü fazla sıvı geldi gözüme. Tadı mı? hem tadı hem görüntüsü güzeldi

evet canım ipek :)) Yok çok çozutmuyorumhemen dengeliyorum aklıma burası geliyor kaçırdıysam kızıyorum.. işte benim derdim spor:) sevmiyorum yürüyüş banda bana ben ona bakıyorum :)
canımm çok iyi anlıyorum seni bende aynıydım ki iki adım atmak zor gelişrdi inanırmısın ama şimdi hareketlerimde atikleştii komşularım bile fark ediyo düşünsene canım bir başlasan yürümeye bak nasıl alışcan ilk zamanlar yürüyüş yapçam diye sabah olsun istemezdim inanırmısın.
Azmine hayranım şu an.. İş yerinde o kadar çok koşturuyorumki şu an uyumamak için savaş veriyorum kendimle... Kolay gelsin tatlım..
kıyamam ya ne iş yapıyodun ipekçim

ben yatıyorum kızlarrrrrrrr iyi gecelerrrrrrrrr

su +
spor +
saol cnaım tarif için teşekkür ederim..un çok ya un yerine ne koyabilirim kepek koysam nasıl olur yada yulaf unu denemek lazımm unsuzda sıvı olur dediğin gibi bakalım sanada iyi geceler..

hilalimm bende o yüzden sordum kuşum diyetisyene 1 gün yapsam spor 1 gün yapmasam inanın halim kalmıyo dedim...arasta yanımdaydı ya kalmaz dedi onuda görünce şahit oldu yani yaramazlığına :)ama malesef ben öle yap demesini beklerkenn tam tersini dedi..iyi olalımda yapalımm tabi sen yapmasanda olur cnmm aşırı değil sonuçta kilolarınız :)

cnmm hem börek hem poğaça olmasaymış iymiş ama olmuş akşama yememen lazımm cnm zatenn..sakın kızma.

aşk olsun kızarmıyım hiç iyi oluyo söyle akşam hiç yemedim sade kahve içtim sadece sinemaya gittik dün gece kelebeği ryasına mısır bilem yemedim teşekkürler

valla boşuna seni rakibem seçmemişim :) tebrikler iradene hayranım ama seni okuyunca bende hevesleniyorum

hmmmmm ellerine sağlık bende yarın kabak alıp denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…