Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende yatayım artık aras bey uyursa iyi geceler iyi hafta sonları

fatoşum maşallah 41 kere
ne güzel herşey düzene giriyor inş işe de alınırsın
inş kilocuklarda gideorsun

tubiş sende i gidiyorsun

yanlız epack dün bişey yazmadı okumadı sanırım su spor mesaj saycaktı
bugün dnkünü sen sayabilirmisin tubiş

epack sadece geelip bikaç mesaj yazıyor ve gidiyor bu şekilde onada bizede faydası olmaz
dün yazdığım görevide okumadı
bu hafta uyguluycam 30 mesaj kuralını
arkadaşlar sizede söliyim
katılımı da düzenli değil
sizdende yorum bekliyorum

sürekli katılım düzenli olup da mazereti olana zatn bişey demiyoruz

Bende yatayım artık aras bey uyursa iyi geceler iyi hafta sonları

Aaa ben de spor yapmadan olmaz fatoşum, bugün kesin yapcam zatiii..2 gündür biraz yorgundum sadece dün de yaptım ama artık enerjim sıfırladı yanii iyi haftasonlarıı

Evet haklısın aslında kaptan ıskı tutmazsak düzen tutturamayız, geçmişi okumayınca olmuyor gerçekten sadece gelip mesaj yazıp kaçmak, çünkü biz bazen arkadaşa bi şey yazarız görmez başımıza geliyo bunlar... 2 hafta oldu mu epack katılalı?? dilersen bu hafta son şansı olsun çünkü katılmak da istiyor yani aslında bildiğim kadarıyla...ama grup bilr tabi ki..herkesin işi gücü var ama her fırsatı değerlendirip geçmişi de okuyarak ilerliyoruz arkadaşlar, dikkatli olmalıyız bu konularda, haftalık 30 mesajın altında kalan diskalifiye olur, bu zaten genel bir kural ve uygulanmak zorunda bilginizee

Kızlar ya neye üzüldüm biliyonuz muuu bu sabah tartıldım 62,8 geldim yaaa...dün bi şişlik falan mı vardı acaba ya da bi gün dikkatime geri dönünce hemen mi farketti bilemedim ama dün boşa eksiledim yaa neyse haftaya muhteşem çıkış yakalarız inşallahhh bu gidişlee

Zaten tickerımı kıyıp da değişememiştim 63,4 ü kabul et-mi-yo-ruuummmm haftaya kesinlikle 62 olmalıyım kesin kesinnn...

bugün mesaj su spor sayma görevi verdim kaç kere yazdım ses çıkmadı
bu hafta katılımını iyileştirip takımı takip etmesi gerek

evet haftaya bende 65.0 olcam

bugün mesaj su spor sayma görevi verdim kaç kere yazdım ses çıkmadı
bu hafta katılımını iyileştirip takımı takip etmesi gerek

evet haftaya bende 65.0 olcam

Anen bu hafta son şans kimseyi kaybetmek de istemeyiz am akuralları da uygulamak zorundayız, disiplin şart

Benim hedef kilom bu haftaaa : 62 tabii

hadin kızlar haftasonu diye boşlamak yok

beroşunda neti bozulmuş galiba kötü oldu

onun yerine ben su cadılığı yapiim
hadin herkes 3 bardak su için bakeem

Vlla ben içtiiimmmm kötü olmuş ya netin bozulması umarım yaptırılır hemenn

Son düzenleme:

ben de aynıym canım bu sabah 46.9 dum regl oldum ya sanırım şişkinlik yaptı 2 gündür, gerçi dün de baya yedim ama ne bilim :44:

Zaten tickerımı kıyıp da değişememiştim 63,4 ü kabul et-mi-yo-ruuummmm haftaya kesinlikle 62 olmalıyım kesin kesinnn...

ben de hedefimi yazayımmmm

haftaya 46 ları görcem inş en azından 46.5 görücemm

menümü yazayım

sabah - kahvaltı 1 yumurta, peynir zeytin 1 kaşık cevizle bal, 1.5 dilim kepek ekmeği
ara yok
öğle-akşam bir olur - tavuklu salata düşünüyorum.
akşam üstü tatlı yerim

regl durumumdan ötürü canım acaip tatlı istiyor yahu dışarı da çıkacam ya yerim ama waffle düşünüyorum, meyveleri yerim en azından.

spor kesin yürüyüş yapcam en az 2 saat dışarda yürürüm.
haftasonu 2 öğün yiyorum, sabahı öğlen yediğim için

ayy canım benim.inan seni çok iyi anlıyorum.benim kardeşimde istanbulda işte.herkesin bi hayatı var yaşadığı yerde haa deyince gidemiyom yanına ama burnumda tütüyo.ben onun sayesinde başladım ama diyete.gerçi o bilmiyo
aaa kıskanırııım akrep burcuyum ben ayoooll.benim kıskançlığım kendime bebişim yanlarında olamamama.ayy balığı bende çok severim ama balıkçı yada annem ayıklayınca.pişirmesi dert değil de ayıklaması kötü bende dün 2 kilo balık ayıkladım canım çıktı.

maşşallah bitanem.süper oldu bu diyetisyen işi senin içn süper motive oldun güzelliğim
vay haftalık mesajımı 1 günde doldurmuşum :) haftaya benden mesajj beklemeyin dermişim nerdesiniz bakım
maşallah canımcım.şimdi geldim.neti yaptırdım.
bende şimdi yaptırdım canım.inşallah bi daha bzulmaz valla
bebişim kalori çok olmuş.su güzel sporda hergün iyi değil zaten haftada 4-5 gün diyolar bu boş günün olsun.
hemmmeen kaptım valla yapıcam muhakkak
aşk olsun kızarmıyım hiç iyi oluyo söyle akşam hiç yemedim sade kahve içtim sadece sinemaya gittik dün gece kelebeği ryasına mısır bilem yemedim teşekkürler
nasıl bebişim film güzelmiydi.çok mu romantikti.ben çok ağlaklı şeyleri sevmiyorum.gitmek istiyorum ama karar veremedim.
şişliktir bebişm.moralini bozma
herkes hedefini yazsın benim hedefim 65.0
inşallah bu hafta 60 istiyorum.ulaşabilirmiyim bilmem ama.kilo düştükçe vermek zorlaşıyo

yaptırdım bebişim.inşallah bi daha bozulmaz.

2 öğün yapma bebişim metobolizmanı yavaşlatırsın.az az ye ama öğün düşürme.gerçi sana söylüyom bende öğün atlıyom sürekli ama sen benim dediğimi yap yaptığımı yapma

kızçelerim kaybolmuş bugün.bugün sporumda tamamdır.saat 11 den 15:30 a kadar alışveriş merkezindeydim.kendime mont aldım kızlar.gerçi 60 ı görene kadar almıcaktım ama kullandığım çok bol geliyo artık.hediye olsun dedim.internetimi de hallettim.inşallah bi daha bozulmaz.şimdi bol su zamanı bi suyum kaldı bugünlük.ama bi de cıs yaptım.yarım pide yedim.bi de bol salata yağsız tuzsuz.sabah öğle beraber oldu bugün.akşamı da 6 gibi yaparım diye düşündüm.

Selam canlarımmm manisaya gidiyoruz biz kayınvalidem oraya gitmişti hafta içi hem onu almaya hemde kalmaya yarın akşam anca döneriz giremem haberiniz olsun...
Bu hafta özellikle rica ediyorumm 1. Olalım sözlerimiz lafta kalmasınn nolur hepimiz elimizden geleni yapıp iyi bir derece alalım...ben 1. Lik istiyorum...hepinizi çok seviyor ve kocaman öpüyorum kimse bana kızmasın sakın..isterseniz kızın öperim valla ama biraz sıkı tutalım artık hepinizden rica ediyorum...

bu dünün;
epack2013 su:+ spor:- mesaj:7
kelebek.hill su:+ spor.- mesaj:8
lethen su:+ spor:+ mesaj:6
fatos0808 su:+ Spor:+ mesaj:39
melikea123 Su:+ spor:- mesaj:6
destina88 su:+ spor:- mesaj:12
bur50 su:+ spor:+ mesaj:16
tubish13 su:+ spor:+ mesaj:6

eksik varsa söylermisiniz ben mesajları olanları saydım

berenvildan
ayyildizim göremedim

Suyum +
sporum da + 30 dakika
bundan sonra nasipse sporu sabah yapacağım.... Daha iyi oluyo :)akşama dert kalmıyo :)

mesajım 41 benim 12den önce diye saymadın sanırsam olsun düzelttim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…