Bende yatayım artık aras bey uyursa iyi geceler iyi hafta sonları
Bende yatayım artık aras bey uyursa iyi geceler iyi hafta sonları
fatoşum maşallah 41 kere
ne güzel herşey düzene giriyor inş işe de alınırsın
inş kilocuklarda gideorsun
tubiş sende i gidiyorsun
yanlız epack dün bişey yazmadı okumadı sanırım su spor mesaj saycaktı
bugün dnkünü sen sayabilirmisin tubiş
epack sadece geelip bikaç mesaj yazıyor ve gidiyor bu şekilde onada bizede faydası olmaz
dün yazdığım görevide okumadı
bu hafta uyguluycam 30 mesaj kuralını
arkadaşlar sizede söliyim
katılımı da düzenli değil
sizdende yorum bekliyorum
sürekli katılım düzenli olup da mazereti olana zatn bişey demiyoruz
bugün mesaj su spor sayma görevi verdim kaç kere yazdım ses çıkmadı
Aaa ben de spor yapmadan olmaz fatoşum, bugün kesin yapcam zatiii..2 gündür biraz yorgundum sadecedün de yaptım ama artık enerjim sıfırladı yanii iyi haftasonlarıı
Evet haklısın aslında kaptan ıskı tutmazsak düzen tutturamayız, geçmişi okumayınca olmuyor gerçekten sadece gelip mesaj yazıp kaçmak, çünkü biz bazen arkadaşa bi şey yazarız görmez başımıza geliyo bunlar... 2 hafta oldu mu epack katılalı?? dilersen bu hafta son şansı olsun çünkü katılmak da istiyor yani aslında bildiğim kadarıyla...ama grup bilr tabi ki..herkesin işi gücü var ama her fırsatı değerlendirip geçmişi de okuyarak ilerliyoruz arkadaşlar, dikkatli olmalıyız bu konularda, haftalık 30 mesajın altında kalan diskalifiye olur, bu zaten genel bir kural ve uygulanmak zorunda bilginizee
evet haftaya bende 65.0 olcamKızlar ya neye üzüldüm biliyonuz muuu bu sabah tartıldım 62,8 geldim yaaa...dün bi şişlik falan mı vardı acaba ya da bi gün dikkatime geri dönünce hemen mi farketti bilemedim ama dün boşa eksiledim yaaneyse haftaya muhteşem çıkış yakalarız inşallahhh bu gidişlee
bugün mesaj su spor sayma görevi verdim kaç kere yazdım ses çıkmadı
bu hafta katılımını iyileştirip takımı takip etmesi gerek
evet haftaya bende 65.0 olcam
hadin kızlar haftasonu diye boşlamak yok
beroşunda neti bozulmuş galiba kötü oldu
onun yerine ben su cadılığı yapiim
hadin herkes 3 bardak su için bakeem
Kızlar ya neye üzüldüm biliyonuz muuu bu sabah tartıldım 62,8 geldim yaaa...dün bi şişlik falan mı vardı acaba ya da bi gün dikkatime geri dönünce hemen mi farketti bilemedim ama dün boşa eksiledim yaaneyse haftaya muhteşem çıkış yakalarız inşallahhh bu gidişlee
Zaten tickerımı kıyıp da değişememiştim 63,4 ü kabul et-mi-yo-ruuummmmhaftaya kesinlikle 62 olmalıyım kesin kesinnn...
ayy canım benim.inan seni çok iyi anlıyorum.benim kardeşimde istanbulda işte.herkesin bi hayatı var yaşadığı yerde haa deyince gidemiyom yanına ama burnumda tütüyo.ben onun sayesinde başladım ama diyete.gerçi o bilmiyoay canım benimm burnumun direğini sızlattın benim kimsem yokk benim ailem kızkardeşim hep bursada 2 bacım 1 erkek kardeşim küçüğü doğum yaptı aralığın 4 ünde ben daha göremedim düşün
balık sevmezmisin canımm ben bayılırım :) anneciğinede allah allah kavuştursun ana kız özlem gideriyolardır ne kıskanıyon bakım..bilgisayarında olur inşallah canımm benim özlüyozz seni
maşşallah bitanem.süper oldu bu diyetisyen işi senin içn süper motive oldun güzelliğimdiyetisyenden geldim canlar çocukla gidince geç geldik ana oğul oturduk accık dışarda
bu gün diyetimin 15. günü giden kilom 6.200 gr doktor çok beğendi keşeke her hastam senin gibi olsa dedi bana listemde değişiklik yapmadı 15 gün sonra yine gel dedi..gramı gramına uyuyorum yanlız çok dikkat ediyorumm.. :)
maşallah canımcım.şimdi geldim.neti yaptırdım.vay haftalık mesajımı 1 günde doldurmuşum :) haftaya benden mesajj beklemeyin dermişim nerdesiniz bakım
bende şimdi yaptırdım canım.inşallah bi daha bzulmaz valla:)) Umarım gitmez tatlım :)) İş yerinde arada çaktırmadan girip okudum ama yazamıyorum ana bilgisayara düşer diye. Çok özledim hepinizi..
Fatoşum çok öperim seni... ya bi 3 haneli ben varım bi güldüremedim şu grubun yüzünü ...
Epack burada her daim su var sporu yok tabiki de( Canım netim olmadığı için ben bildirim yapamadım
bebişim kalori çok olmuş.su güzel sporda hergün iyi değil zaten haftada 4-5 gün diyolar bu boş günün olsun.Menüm:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta beyazı
2 dilim kepek ekmek
biraz beyaz peynir
biraz acılı ezme
1 yemek kaşığı bal
Ara:
1 paket çikolatalı form
Öğlen:
1 pors makarna
1 kae yoğurt
Akşam:
1 çiğköfte dürüm
1 ayran
1 muz
nescafe
biraz kuruyemiş yedim ne yazıkki enerjim çok azdı...bu akşamkiler olmasa iyiymiş
Bundan sonra kalorili paylaşımlara geri dönüyorum ve diyete tam gaz devam ediyorum , bugün karışık yazmışım yazmadım ondan kalorileri ama toplam: 1597
Spor:yok
Su:2 lt
İyi gecelerrr yedi cücelerrr
hemmmeen kaptım valla yapıcam muhakkakfırında mücver
Malzemeler :
√ 5 Adet kabak
√ 5 Adet taze soğan
√ 3 Yumurta
√ Yarım demet dereotu
√ 1,5 Su bardağı un
√ Yarım su bardağı sıvıyağ
√ Yarım su bardağı beyaz peynir
√ 1 Paket kabartma tozu
√ Çörekotu, susam
Yapılışı :
Kabakların kabuklarını soyup rendeleyin ve suyunu sıkıp bir kaba alın.
Üzerine ince doğranmış taze soğanları ve dereotunu, sıvıyağ, yumurta, peynir rendesi, tuz, karabiber ekleyin. En son un ile kabartma tozunu ilave edip karıştırın
Karışımı yağlanmış geniş bir borcama alın ve üzerine çörekotu ile susam ekleyin.
Önceden ısıtılmış 180° fırında üzeri kızarana kadar ( yaklaşık 30-40 dk. ) pişirin. Börek gibi kesip servis yaptım.
Not: ben unu 2 su bardağı koydum, diğer türlü fazla sıvı geldi gözüme. Tadı mı? hem tadı hem görüntüsü güzeldi
nasıl bebişim film güzelmiydi.çok mu romantikti.ben çok ağlaklı şeyleri sevmiyorum.gitmek istiyorum ama karar veremedim.aşk olsun kızarmıyım hiç iyi oluyo söyle akşam hiç yemedim sade kahve içtim sadece sinemaya gittik dün gece kelebeği ryasına mısır bilem yemedim teşekkürler
şişliktir bebişm.moralini bozmaKızlar ya neye üzüldüm biliyonuz muuu bu sabah tartıldım 62,8 geldim yaaa...dün bi şişlik falan mı vardı acaba ya da bi gün dikkatime geri dönünce hemen mi farketti bilemedim ama dün boşa eksiledim yaaneyse haftaya muhteşem çıkış yakalarız inşallahhh bu gidişlee
inşallah bu hafta 60 istiyorum.ulaşabilirmiyim bilmem ama.kilo düştükçe vermek zorlaşıyoherkes hedefini yazsın benim hedefim 65.0
yaptırdım bebişim.inşallah bi daha bozulmaz.hadin kızlar haftasonu diye boşlamak yok
beroşunda neti bozulmuş galiba kötü oldu
onun yerine ben su cadılığı yapiim
hadin herkes 3 bardak su için bakeem
menümü yazayım
sabah - kahvaltı 1 yumurta, peynir zeytin 1 kaşık cevizle bal, 1.5 dilim kepek ekmeği
ara yok
öğle-akşam bir olur - tavuklu salata düşünüyorum.
akşam üstü tatlı yerim
regl durumumdan ötürü canım acaip tatlı istiyor yahu dışarı da çıkacam ya yerim ama waffle düşünüyorum, meyveleri yerim en azından.
spor kesin yürüyüş yapcam en az 2 saat dışarda yürürüm.
haftasonu 2 öğün yiyorum, sabahı öğlen yediğim için
bu dünün;
epack2013 su:+ spor:- mesaj:7
kelebek.hill su:+ spor.- mesaj:8
lethen su:+ spor:+ mesaj:6
fatos0808 su:+ Spor:+ mesaj:39
melikea123 Su:+ spor:- mesaj:6
destina88 su:+ spor:- mesaj:12
bur50 su:+ spor:+ mesaj:16
tubish13 su:+ spor:+ mesaj:6
eksik varsa söylermisiniz ben mesajları olanları saydım
bu dünün;
epack2013 su:+ spor:- mesaj:7
kelebek.hill su:+ spor.- mesaj:8
lethen su:+ spor:+ mesaj:6
fatos0808 su:+ spor:+ mesaj:41
melikea123 su:+ spor:- mesaj:6
destina88 su:+ spor:- mesaj:12
bur50 su:+ spor:+ mesaj:16
tubish13 su:+ spor:+ mesaj:6
eksik varsa söylermisiniz ben mesajları olanları saydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?