Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah
3 yemek kaşığı lor içine yağsız tuzsuz )taze soğan dere otu çörek otu bir tutam maydanoz katıp
1 buçuk dilim tam buğday ekmeği ile yedim + şekersiz çay+7 zeytin ama benim zeytinler toplamda 5 anca eder çünkü küçük alıyotum.
Arada
1 elma + 1 bardak süt
öğlen
10 yemek kaşığı kuru fasulye sususz sade fasulyesi(et öğünüm yerine yedim )her gün köfte olmuyo :)insan bıkıyo
salata (turp yeşillik )
yarım bardak toğuert
1 dilim tam buğday ekemeği
arada
yarım paket etiform + 1 elma
akşamada
kabak mücverinden yapıcam bakalım nasıl olcak ama az yiycem içinde un var gerçi yanına eklmek yemeyecem..evde kepek unu olsa onla yapacam ama neyse...

Sonrada yola çıkarız..

Hadi bakalım inşallahhh ben de inanıyorum yaparızzz demek ki bazen ters zamana denk geliyo cumalar napalımm moral bozmak yokk

Evet ya dün kalori çok gibi ama cidden sanırım bana anca yetiyo ben bu kaloriye rağmen 2 gündür çok halsizdim ve dün de ondan spor yapmadımmm...ama spor yapmadığımda en azından daha az yemeliyimm düşürmeye çalışacağımm..yok yok moral bozmamm aynen devam bugün gene 1 saat sporumu da tamamladımm su da 1,5 a yakın oldu, 2 yaparım onu daa

Ovv güle güle giy ilknurum ablamm..arada insan kendini mutlu etmeli tabii incecik oldun zaten kızz

MenümM:
Sabah:
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Omlet (Ezme ve Çırpma Yumurta) (252 kcal)252 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
0.25 x 1 Demet (60gr) Maydanoz (32 kcal)8 kcal
1.00 x 1 Adet Poğaça (Sade) (180 kcal)180 kcal
0.25 x 100gr Köy Peyniri (98 kcal)25 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Acılı Ezme (60 kcal)30 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Bal (70 kcal)70 kcal
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (5gr) Tereyağ (37 kcal)37 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal

Ara:
1.00 x 1 Adet Armut (70 kcal)70 kcal
1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Original) (78 kcal)78 kcal
1.00 x 1 Paket (45gr) Eti Form Yulaflı Kepekli Bisküvi (151 kcal)151 kcal

Akşam:
2.00 x 100gr Brokoli (35 kcal)70 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Supangle (280 kcal)280 kcal

1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal

Alınan Kalori Toplamı1271 kcal

1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (350 kcal)350 kcal
10.00 x 1 Dakika Mekik Çekmek (Yüksek Tempo) (10 kcal)100 kcal
.Yakılan Kalori Toplamı450 kcal.

Spor:1 sa 10 dk (Leslie ile 5 milin 3 ü + Leslie advanced videoları vardı 20 dk onları yaptımm +10 dk mekik)
Su:2 lt

Son düzenleme:

menün çok güzel bence süpersin

kabak mücverini ben de yapıcam yaa. daha hiç mücver yapmadım, bu sene öğreniorum yemek yapmayı ama yeni yemekler öğrenmeye çok hevesliyim. değişik, güzel tarifler bulan yazsın yav buraya. ama sağlıklı olsun. biz bugün dikiş kursunda salata yedik, ama şehriyeli. şehriyeyi haşladıktan sonra içine taze soğan, dereotu, kornişin turşu, mısır vs. minik minik doğarmışlar. zeytinyağlı. misti mis. her dikiş kursunda sırayla 3 çeşit mama yapıoruz. bugün ilk kez bişey yedim, o da bu salata. şaşırdılar. siz böyle salata yapın,her seferinde yerim, dedim

menün harika Fatoşçum.

Alınan Kalori
0.25 x 1 Porsiyon (150gr) Sucuklu Yumurta (365 kcal) 91 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Sahanda Yumurta (262 kcal) 262 kcal
0.50 x 1 Adet Susamlı Simit (237 kcal) 119 kcal
1.00 x 100gr Tulum Peyniri (257 kcal) 257 kcal
2.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (38 kcal) 76 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Pilav Üstü Tavuk Döner (308 kcal) 308 kcal
0.25 x 1 Porsiyon İrmik Helvası (528 kcal) 132 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal) 3 kcal
1.00 x 1 Porsiyon İrmik Helvası (528 kcal) 528 kcal
Alınan Kalori Toplamı1776 kcal
o helvaya dayanamadım inananmıyorum 528 kalori ya offf iradesizim ben karar verdim ondan bu haldeyim
su +
spor - ya şimdi haber verdiler misafir gelecekmiş çıkıyorum netten erken kalkarlarsa spor yapmaya çalışacağım sayımıda gece yada sabah kalkınca yaparım byeeeeeee

ne güzel yerlermiş memleketiniz. biliorum o tarafları. nüfus cüzdanında kütüğüm bursa'ya geçince, öğrendim artık baya bu civarları. ben de gurbet özlemi çekenlerden. eşimin anne ve baba tarafı tamamen burda, yaşadığımız yerde. ama ben tek'im. sağolsun, sahip çıkıyorlar ama yine dezor. eşim 20 günde bir nöbet alıyor, ben de hemen annemlerin yanına. çok çok özlüyorum. ablam da tekirdağ'da. Medine de anlatınca çok üzülmüştüm, yazamamıştım bişey. bekar olanlar, aileleri onları kızdırsa bile kızmasın. insan uzaktayken çok çok özlüyor.

menün çok güzel bence süpersin

sağol canımm bugünkü menü ve sporumu ben de beğendim valla senin irmik olmamış cidden yaa o olmayaymış iyiymiş

çok yorgunum ama şimdi yürüyüş yapıcam 30 dakika doktor onuda dedi sporu hergün yap dedi olurda yapamazsan ertesi gün 2 katını yap yormadan kendini aralıklarla yap dedi.. sonra duş..

ben de hep 4-5 gün diye duymuştum.ama bana da doktor dedi ki, asla 45 dk'nın altında yapma yağ yakmak istiyorsan, 30 dk yaparsan sadece kalori harcaması yapmış olursun, ama vücut 45 dk'dan sonra yağ yakmaya başlar, o yüzden 45-60 arası yap; mesela 45. dakikada kesersen sporu,vücut yağ yakmaya başladığı için, sen devam etmesen dinlensen bile vücudun bi süre yağ yakımına devam eder.

sağol canımm bugünkü menü ve sporumu ben de beğendim valla senin irmik olmamış cidden yaa o olmayaymış iyiymiş

bugün kelebekçim de çok güzel spor yapmış. ben, sen, lethem 3'ümüz de bugün tartıda eksi çıkmışız; biraz geç oldu ama buna da şükür
eşim voleybolcu, ben de basket; bugün eşimin görev yaptığı kurumun spor salonunda antreman yaptık, sonra da üstüne Beroş'la Fatoş gibi balık yedik; yani senin tabirinle hem hüplettik, hem gümlettik.

bugünkü menüm ve sporum:

AldığınızKalori Miktarı
0.50 x 100gr Eti Lifalif Meyveli Ballı Çıtır Müsli (410 kcal)205 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yağsız) (90 kcal)90 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Yağsız) (50 kcal)50 kcal
2.00 x 100gr Mezgit Tava (160 kcal)320 kcal
2.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)110 kcal
2.00 x 1 Porsiyon Kıvırcık Salata (84 kcal)168 kcal
1.00 x 1 Adet Muz (100 kcal)100 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
1.00 x 250ml Burn Enerji İçeceği (134 kcal)134 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Bal (70 kcal)70 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Prinçli Ispanak (94 kcal)94 kcal
Alınan Kalori Toplamı1401 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Basketbol Oynamak (700 kcal)350 kcal
0.25 x 1 Saat Basketbol Oynamak (700 kcal)175 kcal
0.25 x 1 Saat Voleybol Oynamak (400 kcal)100 kcal
0.25 x 1 Saat Koşmak / Koşu Yapmak (8 Km/Saat) (550 kcal)138 kcal
Yakılan Kalori Toplamı763 kcal

geç olsa da 64,5'un altına düşmek harika oldu. basket müthiş kalori yaktırıyor, tavsiye ederim imkanı olana; saati 700 kalori

oyyy, irmik helvası o kadar kalorili miymiş yaaa?? şaşırdım, amaaann canın sağolsun. ödülün olsun. ama bu hafta bi daha çok tatlı yeme bence. ben de dün yedim tatlılar,çerezler. ama bugün 763 kalorilik spor yaptım toplamda.
sıkıntıdan yiyoruz bi de. ben şahsen kilo veremedim, diye yedim yedim dün. bugün tartıldım, vermişim. bi deney yapmışlar, tv'de anlatmıştı doktorlar. bu tatlı, bu cips, bana kilo yapmaz diyenlerle demeyenler, karşılaştırmak için. ben kilo alırım bunları yediğim için, diyenler diğerlerine göre daha fazla kilo almış. bu helva, benim dişimin kovuğuna yetmez, 3 porsiyon bile yesem, kilo almam de; beynin inanırsa buna yaşadın. tabi 3 porsiyon da yeme

Selam kızlar Ben geldim ve acilen gideceğim..İçerisi misafir dolu.. Yarın malesef yine iş var mesailer başladı. Fatoşum ben muhasebeciyim tahsilat birimiyle ilgileniyorum :) Biraz yorucu oluyor tabi...Bugün bayağ yediğimi farkettim yazınca ...

Mesaj sayısı 1
Spor Yok
Su 2 lt belki daha fazla :) (sanırım en düzenli olan budur:))

1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Sucuklu Yumurta (365 kcal)365 kcal
0.50 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal)125 kcal
0.25 x 100gr Patates Kızartması (536 kcal)134 kcal
1.00 x 100gr Patlıcan Kızartması (147 kcal)147 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
4.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)32 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
1.00 x 100gr Tavuk Izgara (132 kcal)132 kcal
3.00 x 1 Dilim Ekmek (Çok Tahıllı) (65 kcal)195 kcal

Alınan Kalori Toplamı1224 kcal

yarış bitti, biz zayıfladıkk

Harika spor yapmışın bugün özlemcimmm..bayıldımmm..evet ben de ev ortamında yapabildiğim kadarını yaptımm, çok iyi hissettim gümlet gümletmişiz bugün cidden ama bence aman veremiyorum artık veremem demiyoz hiç ondan kazanıyoz hata yapsak da telafi yolu arıyoruz hemmennn..geç olsa da eksi çıktk yaa çok mutlu oldum üçümüz adına daaa
Biz kazandık kızlar olleyy :119::118:

dün mesajım 4 veya 5 olması lazım. su ve sporum +
teşekkürler bebişim.bide yemek çeşidi olarak aslnda az yiyoruz hepimiz ama kalorisi çok oluyo ona dikkat etmemiz lazım kızçelerim.
bak bugünkü süper mesela süpangleye rağmen diğer yediklerinin kalorisi onu telafi etmiş.+ spor onu eritir zaten
bebişim hem pilav üstü tavuk ki pilav olarak bulguru öneriyolar.hemde irmik helvası fena olmuş.tatlı yiyeceksen de sütlü olanları tercih et derim.

bunu bende duymuştum canım.beyin gücü etkiliyomuş ama tabi her vücutta aynı olur mu bilmem.

İpekcimm girip girip kaçıyosun ama hiç geçmşi okumuyosunnnn bu hafta son şansın haberin olsun, listeleme sıra sendeydi hatırlattık hep ama okumadıgın için göremedinn bu hafta da haftalık mesaj sayını dolduramazsan diskalifiye olcaksın kaptanla sabah konuşuldu bu konu dikkat et tatlımm yazık olcak bakkk

Evet haklısın ilknur ablacım yediklerimizin çeşidinden hiç fedakarlık yapmıyoz az yesek de istediğimizi yiyoz yani az da ona dikkat etsek harika olcaz sporumuzun da maşşallahı varr..bugün iyiyim ama di mii bak zaten burda da söz vermiştim bu hafta böyle gitcek sonuc da güzel olcak inşallahh Şafak da 127 zatenn

evet kuzucum.benim mantığım o hiç yememek değilde kalorisi az ve az miktarda yemek hem gözü hemde göbüşü doyuruyo.şimdi mesela çok geç kaldım yemek yemek için.yemesem olmaz 3 bardak su içtim ki karnım şişsin.bulgur pilavı yaptım az yağlı ve bol sebzeli 3-4 kaşık onu ve 3-4 kaşık yoğurt yiycem bana yarına kadar yetecek.bide öğlen cıs yedim çok pişmanım valla ama iyi yürüdüm bugün alışveriş merkezinde yaktım.bişeyler yapmaya çalışıyorum işte ama bugünlerde bende düzenleyemiyorum kendimi biranönce toparlanmam lazım.
senin bugünkü menün çok iyi bitanem sporla birlikte harika olmuş minnoşum.zaferin gelince dili tutulacak valla karşında böyle olacak çocuk muzurluk yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…