Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bebişkolarım hadi 3 bardak su içelim ne dersiniz.içen beğensin alkışlayalıııımmm.

en içtimmmm bileee

Evettt ablacık haklısın kesinlikle ben d e geçen haftaki durumumdan memnun değildim çok abarttım bu hafta haftasonundan sıkı tutmaya başladım direekkk..sen iyiydin gene ve dahah iyi olursun zaten emnimmm ...seni muzur ablacıkkk o bi gelsinn ben ona ne süprüzler yaparımmm

banim tatlı kelebek hiltonuma kocccamaan alkışlaaarrr.
yap tabi bebişim yapmazsan abest olur zaten.askerini bekleyip duruyon.herhalde bu dönem sizi birbirinize daha da çok bağlar.ömrünüz boyunca nine dede olunca bile mutlu olun sımsıkı sarılın birbirinize

Sağoll alkışşlarr ve güzel dilekler için ablacımmm bekleyip duruyom tabi napayımm mecburr çok özledim çokkkk.... zorlansak da etsek de bağlanıyoz tabi biz de farkındayız gitgide kopmayacağı kesinleşen bi bağ..hayırlısıyla tabii

su+
spor-

güle güle giy
ne güzel incecik oldun

haklısın bu hafta hedefleri belirledik ulaşcaz inş.

tamam kızlar ben sayarım akşama yazarım bugün ama dünüdemi sayayım?
dünü saymışsın teşekkürler
haftasonu saymıyoruz

teşekkür

menün güzel güpletmişsin fıstık

helva cıs
spor yapıp güpletsen iiydi

kelebekcim yazmış EPACK paylaşıma dikkat verilen görevleride yapmıyosun

maşallah su gibi geçer kavuşursunuz inş
Kızlarr ben kaçıyorumm çok nette takıldım bugünn...biraz sohbet muhabbet zamanı
hadi fıstık i geceler

yarış bitti, biz zayıfladıkk

ayy evett yaa inş önümüzdeki cuma farkı erkenden görürüzz canım.

kızlar ya geçmişi hızlı hızlı okudum ama herkese yorum yazamadım, baya dolaştık aşkitomla, yedim içtim ama sanırım yakmışımdır bir kısmını mücveri deneyin, ben görüntüsünü de tadını da beğendim, değişik oldu.

nişanıma 2 ay var ve ben biran önce kıyafetimi almak istiyorum, hem kilo almam dikkat ederim, hem de zayıflasam da daraltırım dedim, nasıl fikir sizce

bu arada bugün omzu açık, kayık yaka bir tunik giymiştim, sevdiğim dedi ki zayıflamışsın kemiklerin çıkmış üst bölgenden verme artık dedi, şu simit bölgem, göbeğim de gitsee kına elbisesinin, nişanlığın, gelinliğin dibine vuracam, geceye de damgamıı (kendi kendini gaza getirme vol.2) tutmayın benii 46 yı görcem bu cumaaa

sizden de bekliyorum haa, bu cuma inş ilk 3e girelimmm

kimseler yok sanırım, ben de uyurumm

mesaj - 6
su -
spor +

iyi gecelerrrr herkesee !!

doğru söylüyorsun ama yinede iradeli olup yememek en iyisi teşekkürler...

Sağoll kaptanımm bu arada evet ben de yazdım ama geçmişi okumucak gene görmücek, burdayken yazmak lazımm...

Vaoovv...erir erir ordan da mekik çek bel çevir bol bol kızzz...ne güzel bak hedefe koşuyoruzz... bence de güzel fikirrr artık elbiseni almalısın yaniii

günaydın kızçelerim.6. takım spor ve zayıflama salonu açılmıştır...ilk mesaj benden

Günaydınnn,2. mesaj da bendennn ama kalkıp babama ve abime kahvaltı hazırlamam gerekiyor, annem memlekete gitti de ev bana kaldı 2 gündür uğraşıyomm, daha da 2 3 hafta uğraşacam sanırmm :26:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlarr
malum haftasonu ve ben dışardaydım, anca giriyorum nete. çarşı çarşı dolaşıp nişana elbiseler denedim. üzerime yakışan bir kaç model buldum ama hemen almak istemedim. ne olur ne olmaz, önümüzdeki ay alırım.

ne yedim ne içtim saymayayım, 2 öğün yedim ama ıvır zıvır da hüplettim. gerçi 4-5 saat rahat yürümüşüzdür ama olsun.

yüzünü falan karala da, koy buraya cicim resimini. bakalım yine kaldırırsın, merak ederiz, çatlarıızz bizzz. eminim çok yakışmıştır, ama görmemiz şartt

Vaoovv...erir erir ordan da mekik çek bel çevir bol bol kızzz...ne güzel bak hedefe koşuyoruzz... bence de güzel fikirrr artık elbiseni almalısın yaniii

evet mekik çekmem lazım inş canım ya yarından itibaren yine dikkat edeyim ama iştahım açıldı 2 gündür. canım istiyor da tutmaya çalışıyorum kendimi. regl döneminden mi acaba bilmiyorum ki. resmen acıkıyorum sürekli.

günaydın kızçelerim.6. takım spor ve zayıflama salonu açılmıştır...ilk mesaj benden

iyiki açmışız o spor salonunu. bak incecik oldun, montun harika duruyodur üstünde. ne renk??
spor yapmamız her anlamda iyi. bugün basketbol maçı yaptık, kızlı erkekli. hepsi kondisyonsuz, ben hariç. erkeklerin elinden kapıp kapıp basket attım. antremansızlıktan kaybettiler maçı.

selam bebişkolarım.ben bugün cozuttum valla sabah yedim bisürü şey birazdanda lahmacun yicem çok canım istedi valla.bi de bugün televizyon aldık eşim ve kızımla indirime girmiş.bayadır inat ediyodum eşime evimizi alalım öyle diyodum.en sonunda tamam dedim.evdekini dükkana götürcekmiş.bende gittim en büyüğünü aldım valla. adamım ödesin napiim.

yüzünü falan karala da, koy buraya cicim resimini. bakalım yine kaldırırsın, merak ederiz, çatlarıızz bizzz. eminim çok yakışmıştır, ama görmemiz şartt

tamam canım elbiseyi alınca koyarım. bugün baktım, beğendiğim de oldu ama hemen almak istemedim. kilo veririm ya da Allah korusun alırım falan :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…