- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
bebişkolarım hadi 3 bardak su içelim ne dersiniz.içen beğensin alkışlayalıııımmm.
evet kuzucum.benim mantığım o hiç yememek değilde kalorisi az ve az miktarda yemek hem gözü hemde göbüşü doyuruyo.şimdi mesela çok geç kaldım yemek yemek için.yemesem olmaz 3 bardak su içtim ki karnım şişsin.bulgur pilavı yaptım az yağlı ve bol sebzeli 3-4 kaşık onu ve 3-4 kaşık yoğurt yiycem bana yarına kadar yetecek.bide öğlen cıs yedim çok pişmanım valla ama iyi yürüdüm bugün alışveriş merkezinde yaktım.bişeyler yapmaya çalışıyorum işte ama bugünlerde bende düzenleyemiyorum kendimi biranönce toparlanmam lazım.
senin bugünkü menün çok iyi bitanem sporla birlikte harika olmuş minnoşum.zaferin gelince dili tutulacak valla karşında böyle olacak çocukmuzurluk yaptım.
en içtimmmm bileee
Evettt ablacık haklısın kesinlikle ben d e geçen haftaki durumumdan memnun değildim çok abarttım bu hafta haftasonundan sıkı tutmaya başladım direekkk..sen iyiydin gene ve dahah iyi olursun zaten emnimmm...seni muzur ablacıkkk o bi gelsinn ben ona ne süprüzler yaparımmm
banim tatlı kelebek hiltonuma kocccamaan alkışlaaarrr.
yap tabi bebişim yapmazsan abest olur zaten.askerini bekleyip duruyon.herhalde bu dönem sizi birbirinize daha da çok bağlar.ömrünüz boyunca nine dede olunca bile mutlu olun sımsıkı sarılın birbirinize
güle güle giykızçelerim kaybolmuş bugün.bugün sporumda tamamdır.saat 11 den 15:30 a kadar alışveriş merkezindeydim.kendime mont aldım kızlar.gerçi 60 ı görene kadar almıcaktım ama kullandığım çok bol geliyo artık.hediye olsun dedim.internetimi de hallettim.inşallah bi daha bozulmaz.şimdi bol su zamanı bi suyum kaldı bugünlük.ama bi de cıs yaptım.yarım pide yedim.bi de bol salata yağsız tuzsuz.sabah öğle beraber oldu bugün.akşamı da 6 gibi yaparım diye düşündüm.
haklısın bu hafta hedefleri belirledik ulaşcaz inş.Selam canlarımmm manisaya gidiyoruz biz kayınvalidem oraya gitmişti hafta içi hem onu almaya hemde kalmaya yarın akşam anca döneriz giremem haberiniz olsun...
Bu hafta özellikle rica ediyorumm 1. Olalım sözlerimiz lafta kalmasınn nolur hepimiz elimizden geleni yapıp iyi bir derece alalım...ben 1. Lik istiyorum...hepinizi çok seviyor ve kocaman öpüyorum kimse bana kızmasın sakın..isterseniz kızın öperim valla ama biraz sıkı tutalım artık hepinizden rica ediyorum...
dünü saymışsın teşekkürlertamam kızlar ben sayarım akşama yazarım bugün ama dünüdemi sayayım?
teşekkürbu dünün;
epack2013 su:+ spor:- mesaj:7
kelebek.hill su:+ spor.- mesaj:8
lethen su:+ spor:+ mesaj:6
fatos0808 su:+ Spor:+ mesaj:39
melikea123 Su:+ spor:- mesaj:6
destina88 su:+ spor:- mesaj:12
bur50 su:+ spor:+ mesaj:16
tubish13 su:+ spor:+ mesaj:6
eksik varsa söylermisiniz ben mesajları olanları saydım
menün güzel güpletmişsin fıstıkMenümM:
Sabah:
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Omlet (Ezme ve Çırpma Yumurta) (252 kcal)252 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
0.25 x 1 Demet (60gr) Maydanoz (32 kcal)8 kcal
1.00 x 1 Adet Poğaça (Sade) (180 kcal)180 kcal
0.25 x 100gr Köy Peyniri (98 kcal)25 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Acılı Ezme (60 kcal)30 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Bal (70 kcal)70 kcal
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (5gr) Tereyağ (37 kcal)37 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal
Ara:
1.00 x 1 Adet Armut (70 kcal)70 kcal
1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Original) (78 kcal)78 kcal
1.00 x 1 Paket (45gr) Eti Form Yulaflı Kepekli Bisküvi (151 kcal)151 kcal
Akşam:
2.00 x 100gr Brokoli (35 kcal)70 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Supangle (280 kcal)280 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
Alınan Kalori Toplamı1271 kcal
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (350 kcal)350 kcal
10.00 x 1 Dakika Mekik Çekmek (Yüksek Tempo) (10 kcal)100 kcal
.Yakılan Kalori Toplamı450 kcal.
Spor:1 sa 10 dk (Leslie ile 5 milin 3 ü + Leslie advanced videoları vardı 20 dk onları yaptımm +10 dk mekik)
Su:2 lt
Alınan Kalori
0.25 x 1 Porsiyon (150gr) Sucuklu Yumurta (365 kcal) 91 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Sahanda Yumurta (262 kcal) 262 kcal
0.50 x 1 Adet Susamlı Simit (237 kcal) 119 kcal
1.00 x 100gr Tulum Peyniri (257 kcal) 257 kcal
2.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (38 kcal) 76 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Pilav Üstü Tavuk Döner (308 kcal) 308 kcal
0.25 x 1 Porsiyon İrmik Helvası (528 kcal) 132 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal) 3 kcal
1.00 x 1 Porsiyon İrmik Helvası (528 kcal) 528 kcal
Alınan Kalori Toplamı1776 kcal
o helvaya dayanamadım inananmıyorum 528 kalori ya offf iradesizim ben karar verdim ondan bu haldeyim
su +
spor - ya şimdi haber verdiler misafir gelecekmiş çıkıyorum netten erken kalkarlarsa spor yapmaya çalışacağım sayımıda gece yada sabah kalkınca yaparım byeeeeeee
kelebekcim yazmış EPACK paylaşıma dikkat verilen görevleride yapmıyosunSelam kızlar Ben geldim ve acilen gideceğim..İçerisi misafir dolu.. Yarın malesef yine iş var mesailer başladı. Fatoşum ben muhasebeciyim tahsilat birimiyle ilgileniyorum :) Biraz yorucu oluyor tabi...Bugün bayağ yediğimi farkettim yazınca ...
Mesaj sayısı 1
Spor Yok
Su 2 lt belki daha fazla :) (sanırım en düzenli olan budur:))
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Sucuklu Yumurta (365 kcal)365 kcal
0.50 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal)125 kcal
0.25 x 100gr Patates Kızartması (536 kcal)134 kcal
1.00 x 100gr Patlıcan Kızartması (147 kcal)147 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
4.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)32 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
1.00 x 100gr Tavuk Izgara (132 kcal)132 kcal
3.00 x 1 Dilim Ekmek (Çok Tahıllı) (65 kcal)195 kcal
Alınan Kalori Toplamı1224 kcal
maşallah
Sağoll alkışşlarr ve güzel dilekler için ablacımmmbekleyip duruyom tabi napayımm mecburr çok özledim çokkkk.... zorlansak da etsek de bağlanıyoz tabi biz de farkındayız gitgide kopmayacağı kesinleşen bi bağ..hayırlısıyla tabii
hadi fıstık i gecelerKızlarr ben kaçıyorumm çok nette takıldım bugünn...biraz sohbet muhabbet zamanı
yarış bitti, biz zayıfladıkk
oyyy, irmik helvası o kadar kalorili miymiş yaaa?? şaşırdım, amaaann canın sağolsun. ödülün olsun. ama bu hafta bi daha çok tatlı yeme bence. ben de dün yedim tatlılar,çerezler. ama bugün 763 kalorilik spor yaptım toplamda.
sıkıntıdan yiyoruz bi de. ben şahsen kilo veremedim, diye yedim yedim dün. bugün tartıldım, vermişim. bi deney yapmışlar, tv'de anlatmıştı doktorlar. bu tatlı, bu cips, bana kilo yapmaz diyenlerle demeyenler, karşılaştırmak için. ben kilo alırım bunları yediğim için, diyenler diğerlerine göre daha fazla kilo almış . bu helva, benim dişimin kovuğuna yetmez, 3 porsiyon bile yesem, kilo almam de; beynin inanırsa buna yaşadın . tabi 3 porsiyon da yeme
su+
spor-
güle güle giy
ne güzel incecik oldun
haklısın bu hafta hedefleri belirledik ulaşcaz inş.
dünü saymışsın teşekkürler
haftasonu saymıyoruz
teşekkür
menün güzel güpletmişsin fıstık
helva cıs
spor yapıp güpletsen iiydi
kelebekcim yazmış EPACK paylaşıma dikkat verilen görevleride yapmıyosun
maşallahsu gibi geçer kavuşursunuz inş
hadi fıstık i geceler
nişanıma 2 ay var ve ben biran önce kıyafetimi almak istiyorum, hem kilo almam dikkat ederim, hem de zayıflasam da daraltırım dedim, nasıl fikir sizce
bu arada bugün omzu açık, kayık yaka bir tunik giymiştim, sevdiğim dedi ki zayıflamışsın kemiklerin çıkmışüst bölgenden verme artık dedi, şu simit bölgem, göbeğim de gitsee kına elbisesinin, nişanlığın, gelinliğin dibine vuracam, geceye de damgamıı (kendi kendini gaza getirme vol.2) tutmayın benii 46 yı görcem bu cumaaa
sizden de bekliyorum haa, bu cuma inş ilk 3e girelimmm
günaydın kızçelerim.6. takım spor ve zayıflama salonu açılmıştır...ilk mesaj benden
Gunaydin fistiklar nasilsiniz
nişanıma 2 ay var ve ben biran önce kıyafetimi almak istiyorum, hem kilo almam dikkat ederim, hem de zayıflasam da daraltırım dedim, nasıl fikir sizce
bu arada bugün omzu açık, kayık yaka bir tunik giymiştim, sevdiğim dedi ki zayıflamışsın kemiklerin çıkmışüst bölgenden verme artık dedi, şu simit bölgem, göbeğim de gitsee kına elbisesinin, nişanlığın, gelinliğin dibine vuracam, geceye de damgamıı (kendi kendini gaza getirme vol.2) tutmayın benii 46 yı görcem bu cumaaa
sizden de bekliyorum haa, bu cuma inş ilk 3e girelimmm
Vaoovv...erir erir ordan da mekik çek bel çevir bol bol kızzz...ne güzel bak hedefe koşuyoruzz...bence de güzel fikirrr artık elbiseni almalısın yaniii
günaydın kızçelerim.6. takım spor ve zayıflama salonu açılmıştır...ilk mesaj benden
yüzünü falan karala da, koy buraya cicim resimini. bakalım yine kaldırırsın, merak ederiz, çatlarıızz bizzz. eminim çok yakışmıştır, ama görmemiz şartt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?