iyiki açmışız o spor salonunu. bak incecik oldun, montun harika duruyodur üstünde. ne renk??
spor yapmamız her anlamda iyi. bugün basketbol maçı yaptık, kızlı erkekli. hepsi kondisyonsuz, ben hariç. erkeklerin elinden kapıp kapıp basket attım. antremansızlıktan kaybettiler maçı.
tamam canım elbiseyi alınca koyarım. bugün baktım, beğendiğim de oldu ama hemen almak istemedim. kilo veririm ya da Allah korusun alırım falan :18:
selam bebişkolarım.ben bugün cozuttum valla sabah yedim bisürü şey birazdanda lahmacun yicem çok canım istedi valla.bi de bugün televizyon aldık eşim ve kızımla indirime girmiş.bayadır inat ediyodum eşime evimizi alalım öyle diyodum.en sonunda tamam dedim.evdekini dükkana götürcekmiş.bende gittim en büyüğünü aldım valla.adamım ödesin napiim.
evet mekik çekmem lazıminş canım ya yarından itibaren yine dikkat edeyim ama iştahım açıldı 2 gündür. canım istiyor da tutmaya çalışıyorum kendimi. regl döneminden mi acaba bilmiyorum ki. resmen acıkıyorum sürekli.
helal bebişime aferin kız sporun etkileri işte.montum krem gibi ama biraz da griye dönük.belden oturuyo lastikli beli baya bi sarıyo ama azcık göbüş belli oluyo bugün farkettim.yani manayla bana kilo verdircekgüzel durması için
masaj kemerleri falan var ya, onlardan kullandın mı hiç cicim? müthiş bir etkisi olmasa da, diyetle birlikte yapıldığında, faydası oluyor.
masaj kemerleri falan var ya, onlardan kullandın mı hiç cicim? müthiş bir etkisi olmasa da, diyetle birlikte yapıldığında, faydası oluyor.
selam bebişkolarım.ben bugün cozuttum valla sabah yedim bisürü şey birazdanda lahmacun yicem çok canım istedi valla.bi de bugün televizyon aldık eşim ve kızımla indirime girmiş.bayadır inat ediyodum eşime evimizi alalım öyle diyodum.en sonunda tamam dedim.evdekini dükkana götürcekmiş.bende gittim en büyüğünü aldım valla.adamım ödesin napiim.
su:+
spor:+
hanımlar ben baya yoruldum yahu, azcık odamı toparlayıp uzanırım. herkese iyi gecelerrr
63'e düşebilirsem, 60'a inmek istiorum aslında. bugün baskülün ayarlarıyla oynadım, 59 kg'da olsam, kendimi nasıl hissederim,diye merak ettim. atarladım baskülü, tartıldım; 59 kg. çoookkk mutlu oldum; yalan da olsacanım senin hedefine ulaşmana da çok azz kalmışş şimdi farkettim:)
şu termal sauna kemerlerden var canım. burda bir arkadaşın tavsiyesiyle spor yaparken takmıştım bir kaç kere. hatta önce lahana yağı falan sürüyordum ama düzenli yapmadım. şimdi temizlik yaparken takıyorum, terletiyor da temizliği 2 haftada 1 yapınca pek etkisi olmaz sanırım
ama öğle yemeği yemedim canım bide eşimi anca kaldırıp almaya gönderdim.mecburen bu saate kaldı yemek.ye canım ye ama bu saatte lahmacunu nasıl eritecen?? hayır benim de gözümün önünde börekler duruyor ama saatten dolayı göz ucuyla bile bakamıyorum. zaten gündüz yedim yiyeceğimi. yiyip pişman olmaktansa, sabah uyanıp kendimi tebrik etmeyi çok seviyorum yaa. sabah karnım inmiş uyanıyorum, iyi ki yemedim la aferin bana diyorum
televizyonun hayırlı olsun canımm
evet bana da spor hocam demişti.kemer 2 tane var bende biri masaj biri zayıflama kemeri.kemer daha etkili yapıyomuş sporun etkisinimasaj kemerleri falan var ya, onlardan kullandın mı hiç cicim? müthiş bir etkisi olmasa da, diyetle birlikte yapıldığında, faydası oluyor.
yemişsin ama yakmışsında bebişim helal olsun.o ufacık tefecik göbiş, güzel bir bebişin olmasının bedeli. olsun, ayva göbek olmuştur tam şimdi o; çok da tatlı durur. hem sana her türlü yakışır yavv
bugünkü menüm ve sporum:
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Porsiyon Arpa Şehriye Pilavı (405 kcal)405 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal
3.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)192 kcal
1.00 x 100gr Çeçil Peyniri (143 kcal)143 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Acılı Ezme (60 kcal)60 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Menemen (179 kcal)45 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)35 kcal
6.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)54 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
1.00 x 100gr Ayva (63 kcal)63 kcal
1.00 x 1 Adet Muz (100 kcal)100 kcal
2.00 x 1 Adet Mado Sütlü Madlen Çikolata (15 kcal)30 kcal
0.25 x 1 Adet (40gr) Kalburabastı (125 kcal)31 kcal
Alınan Kalori Toplamı1401 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
0.25 x 1 Saat Basketbol Oynamak (700 kcal)175 kcal
0.50 x 1 Saat Basketbol Oynamak (700 kcal)350 kcal
0.25 x 1 Saat Koşmak / Koşu Yapmak (8 Km/Saat) (550 kcal)138 kcal
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (350 kcal)88 kcal
Yakılan Kalori Toplamı750 kcal
oohh maaşallah spor su iyi gidiyosun.iyi geceler tatlım.mesaj: 8
su:+
spor:+
hanımlar ben baya yoruldum yahu, azcık odamı toparlayıp uzanırım. herkese iyi gecelerrr
lahmacun en fazla 1,5 olmak üzere ye bence. akşam yemekleriniz genelde geç saate kalıyor galiba. 1 lahmacun 250 kaloriydi sanırım. akşma yemeği için normal bence. protein de var, karbonhidrat, yağ da var içinde, yanına da bi güzel salata, tamamdır bence.
büyük tv güzel oluyor, hele alışıncaçok ii olmuş bence, hazır indirimdeyken. indirimden alınca insanın içi bi rahatlıyor, hele ki büyük ürünlerde . güle güle kullanmayı nasip etsin Allah.
63'e düşebilirsem, 60'a inmek istiorum aslında. bugün baskülün ayarlarıyla oynadım, 59 kg'da olsam, kendimi nasıl hissederim,diye merak ettim. atarladım baskülü, tartıldım; 59 kg. çoookkk mutlu oldum; yalan da olsa. boyum uzun, 1.74. ama hamile kalmadan önce, olabildiğince zayıf olmak istiorum tabiki.
iyi geceler kızlar çok yoğun günler geçiriyorum ,her gece acildeydik bugünde gidicektik ama oğlum uyuyor diye sabah gidicez 5-6 da çıkacagız,bogaz ve idrar kültürü vs temiz çıktı, ateşimiz ilk defa bugün 38 in altına düştü kanda isteyebilir doktor, bogazında beyazlıklar var zaten sebep görmeksizin kan vermekte istemiyorum : ( ateşin sürmesi kanda var diye verelim dedi doktor vermekten başka çare kalmadı , kulağınada vurmuş olablir kuzum 4 gündür çıplak yatıyordu bugün kıyafet giydirdim değişik oldu sanırım cici yapıp yapıp durdu :26:
bengeceleri uyumuyorum sabah uyuyorum 3-4 saat ,ateşi sürekli fırlıyor duşa falan sokuyorum, ve kendimi bilinçsiz yemeyle buldum
hastanede çikolata vs alıp alıp karnımı doyurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?