Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

helal bebişime aferin kız sporun etkileri işte.montum krem gibi ama biraz da griye dönük.belden oturuyo lastikli beli baya bi sarıyo ama azcık göbüş belli oluyo bugün farkettim.yani manayla bana kilo verdircek güzel durması için

ye canım ye ama bu saatte lahmacunu nasıl eritecen?? hayır benim de gözümün önünde börekler duruyor ama saatten dolayı göz ucuyla bile bakamıyorum. zaten gündüz yedim yiyeceğimi. yiyip pişman olmaktansa, sabah uyanıp kendimi tebrik etmeyi çok seviyorum yaa. sabah karnım inmiş uyanıyorum, iyi ki yemedim la aferin bana diyorum

televizyonun hayırlı olsun canımm

masaj kemerleri falan var ya, onlardan kullandın mı hiç cicim? müthiş bir etkisi olmasa da, diyetle birlikte yapıldığında, faydası oluyor.

o ufacık tefecik göbiş, güzel bir bebişin olmasının bedeli. olsun, ayva göbek olmuştur tam şimdi o; çok da tatlı durur. hem sana her türlü yakışır yavv

bugünkü menüm ve sporum:

AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Porsiyon Arpa Şehriye Pilavı (405 kcal)405 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal
3.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)192 kcal
1.00 x 100gr Çeçil Peyniri (143 kcal)143 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Acılı Ezme (60 kcal)60 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Menemen (179 kcal)45 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)35 kcal
6.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)54 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
1.00 x 100gr Ayva (63 kcal)63 kcal
1.00 x 1 Adet Muz (100 kcal)100 kcal
2.00 x 1 Adet Mado Sütlü Madlen Çikolata (15 kcal)30 kcal
0.25 x 1 Adet (40gr) Kalburabastı (125 kcal)31 kcal
Alınan Kalori Toplamı1401 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
0.25 x 1 Saat Basketbol Oynamak (700 kcal)175 kcal
0.50 x 1 Saat Basketbol Oynamak (700 kcal)350 kcal
0.25 x 1 Saat Koşmak / Koşu Yapmak (8 Km/Saat) (550 kcal)138 kcal
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (350 kcal)88 kcal
Yakılan Kalori Toplamı750 kcal

masaj kemerleri falan var ya, onlardan kullandın mı hiç cicim? müthiş bir etkisi olmasa da, diyetle birlikte yapıldığında, faydası oluyor.

şu termal sauna kemerlerden var canım. burda bir arkadaşın tavsiyesiyle spor yaparken takmıştım bir kaç kere. hatta önce lahana yağı falan sürüyordum ama düzenli yapmadım. şimdi temizlik yaparken takıyorum, terletiyor da temizliği 2 haftada 1 yapınca pek etkisi olmaz sanırım

su:+
spor:+

hanımlar ben baya yoruldum yahu, azcık odamı toparlayıp uzanırım. herkese iyi gecelerrr

lahmacun en fazla 1,5 olmak üzere ye bence. akşam yemekleriniz genelde geç saate kalıyor galiba. 1 lahmacun 250 kaloriydi sanırım. akşma yemeği için normal bence. protein de var, karbonhidrat, yağ da var içinde, yanına da bi güzel salata, tamamdır bence.
büyük tv güzel oluyor, hele alışınca çok ii olmuş bence, hazır indirimdeyken. indirimden alınca insanın içi bi rahatlıyor, hele ki büyük ürünlerde. güle güle kullanmayı nasip etsin Allah.

canım senin hedefine ulaşmana da çok azz kalmışş şimdi farkettim:)
63'e düşebilirsem, 60'a inmek istiorum aslında. bugün baskülün ayarlarıyla oynadım, 59 kg'da olsam, kendimi nasıl hissederim,diye merak ettim. atarladım baskülü, tartıldım; 59 kg. çoookkk mutlu oldum; yalan da olsa. boyum uzun, 1.74. ama hamile kalmadan önce, olabildiğince zayıf olmak istiorum tabiki.

ondan da var bende. o ancak sıcak tutmaya yarıyor bence. benim dediğim, titreşimli, masaj yapan kemerlerden. termal sauna eşofmanları da güzel. ben onlarla spor yapıorum genelde. güzel terletiyor.

ama öğle yemeği yemedim canım bide eşimi anca kaldırıp almaya gönderdim.mecburen bu saate kaldı yemek.
teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsun inşallah
evet bana da spor hocam demişti.kemer 2 tane var bende biri masaj biri zayıflama kemeri.kemer daha etkili yapıyomuş sporun etkisini
yemişsin ama yakmışsında bebişim helal olsun.
ahh bebişim nerde o minik göbek o kadar spor yapıyorum ama göbek gitmiyo.olmayan popom tahta gibi oldu ama göbekte tık yok valla sinir oluyorum.
su:+
spor:+

hanımlar ben baya yoruldum yahu, azcık odamı toparlayıp uzanırım. herkese iyi gecelerrr
oohh maaşallah spor su iyi gidiyosun.iyi geceler tatlım.

evet canım zaten fazlasını yiyemem gibi geliyo.yanında salata umarım da ben lahmacunu bol limonlu everim o da sanırım etkisini biraz azaltır.
valla iyi olur muhakkak indirim olunca kaçırmayalım dedik bizde bikaç mağaza gezdik aldığımız ürünün aynısı diğer mağazalarda nerdeyse 400-500 lira daha fazla o yüzden iyi oldu almak.ev almadan yeni televizyonumuzu aldık ben hiç alma taraftarı değildim ama eşim ikna etti valla.

sen faceteki resimlerinde de gördüğüm kadarıyla zayıfsın bebeğim.ama haklısın bebiş olunca çok değişiyo vücut.o yüzden elinden geldiğince formda ol ki bebişten sonra alacağın kilolar gözüne batmaz ve daha rahat verirsin.çünkü burda formulünü kaptın.

kızlar ben eve yeni geldim o kdar gezmişimki yorulmuşum menümü yazıp kaçabilirmiyim

menüm
100 x 1 Adet Sosisli Milföy Börek (165 kcal)165 kcal
1.00 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal)250 kcal
3.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)24 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)64 kcal
2.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)28 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Marul Salatası (168 kcal)168 kcal
1.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)1 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Yaprak Sarma (Dolma) (268 kcal)268 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası (108 kcal)108 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Bakla (266 kcal)133 kcal
1.00 x 1 Adet Nescafe 2si1 Arada Kahve (60 kcal)60 kcal

su+
spor- gezmekten yapamadım ama ya:)))hepinize iyi geceler şimdiden

iyi geceler kızlar çok yoğun günler geçiriyorum ,her gece acildeydik bugünde gidicektik ama oğlum uyuyor diye sabah gidicez 5-6 da çıkacagız,bogaz ve idrar kültürü vs temiz çıktı, ateşimiz ilk defa bugün 38 in altına düştü kanda isteyebilir doktor, bogazında beyazlıklar var zaten sebep görmeksizin kan vermekte istemiyorum : ( ateşin sürmesi kanda var diye verelim dedi doktor vermekten başka çare kalmadı , kulağınada vurmuş olablir kuzum 4 gündür çıplak yatıyordu bugün kıyafet giydirdim değişik oldu sanırım cici yapıp yapıp durdu :26:
bengeceleri uyumuyorum sabah uyuyorum 3-4 saat ,ateşi sürekli fırlıyor duşa falan sokuyorum, ve kendimi bilinçsiz yemeyle buldum
hastanede çikolata vs alıp alıp karnımı doyurdum

günaydın kızlar kusura bakmayın haftasonu giremedim ablalardakalnıştım malum ordada bilgisayar ve internet yok

bebişim sen bugünlerde diyetten muafsın. ama kuzucuğun iyileşsin o zaman çökeceğiz üzerine.bide bu arada emzirme durumu yoktu dimi sende çok küçük değildi galiba yanlış hatırlamıyosam

günaydın can kuşlarım.bugün spora gidemiyorum ama haftanın diğer günleri full yapıcam inşallah. yine dışarı çıkıp yürümeyi düşünüyorum.şimdi temizlik yapıcam televizyon için yer ayarlaması yapayım.bugün kurmaya gelecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…