iyi geceler kızlar çok yoğun günler geçiriyorum ,her gece acildeydik bugünde gidicektik ama oğlum uyuyor diye sabah gidicez 5-6 da çıkacagız,bogaz ve idrar kültürü vs temiz çıktı, ateşimiz ilk defa bugün 38 in altına düştü kanda isteyebilir doktor, bogazında beyazlıklar var zaten sebep görmeksizin kan vermekte istemiyorum : ( ateşin sürmesi kanda var diye verelim dedi doktor vermekten başka çare kalmadı , kulağınada vurmuş olablir kuzum 4 gündür çıplak yatıyordu bugün kıyafet giydirdim değişik oldu sanırım cici yapıp yapıp durdu :26:
bengeceleri uyumuyorum sabah uyuyorum 3-4 saat ,ateşi sürekli fırlıyor duşa falan sokuyorum, ve kendimi bilinçsiz yemeyle buldum
hastanede çikolata vs alıp alıp karnımı doyurdum
günaydın can kuşlarım.bugün spora gidemiyorum ama haftanın diğer günleri full yapıcam inşallah. yine dışarı çıkıp yürümeyi düşünüyorum.şimdi temizlik yapıcam televizyon için yer ayarlaması yapayım.bugün kurmaya gelecekler.
evet mekik çekmem lazıminş canım ya yarından itibaren yine dikkat edeyim ama iştahım açıldı 2 gündür. canım istiyor da tutmaya çalışıyorum kendimi. regl döneminden mi acaba bilmiyorum ki. resmen acıkıyorum sürekli.
iyiki açmışız o spor salonunu. bak incecik oldun, montun harika duruyodur üstünde. ne renk??
spor yapmamız her anlamda iyi. bugün basketbol maçı yaptık, kızlı erkekli. hepsi kondisyonsuz, ben hariç. erkeklerin elinden kapıp kapıp basket attım. antremansızlıktan kaybettiler maçı.
o ufacık tefecik göbiş, güzel bir bebişin olmasının bedeli. olsun, ayva göbek olmuştur tam şimdi o; çok da tatlı durur. hem sana her türlü yakışır yavv
bugünkü menüm ve sporum:
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Porsiyon Arpa Şehriye Pilavı (405 kcal)405 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal
3.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)192 kcal
1.00 x 100gr Çeçil Peyniri (143 kcal)143 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Acılı Ezme (60 kcal)60 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Menemen (179 kcal)45 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)35 kcal
6.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)54 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
1.00 x 100gr Ayva (63 kcal)63 kcal
1.00 x 1 Adet Muz (100 kcal)100 kcal
2.00 x 1 Adet Mado Sütlü Madlen Çikolata (15 kcal)30 kcal
0.25 x 1 Adet (40gr) Kalburabastı (125 kcal)31 kcal
Alınan Kalori Toplamı1401 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
0.25 x 1 Saat Basketbol Oynamak (700 kcal)175 kcal
0.50 x 1 Saat Basketbol Oynamak (700 kcal)350 kcal
0.25 x 1 Saat Koşmak / Koşu Yapmak (8 Km/Saat) (550 kcal)138 kcal
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (350 kcal)88 kcal
Yakılan Kalori Toplamı750 kcal
iyi geceler kızlar çok yoğun günler geçiriyorum ,her gece acildeydik bugünde gidicektik ama oğlum uyuyor diye sabah gidicez 5-6 da çıkacagız,bogaz ve idrar kültürü vs temiz çıktı, ateşimiz ilk defa bugün 38 in altına düştü kanda isteyebilir doktor, bogazında beyazlıklar var zaten sebep görmeksizin kan vermekte istemiyorum : ( ateşin sürmesi kanda var diye verelim dedi doktor vermekten başka çare kalmadı , kulağınada vurmuş olablir kuzum 4 gündür çıplak yatıyordu bugün kıyafet giydirdim değişik oldu sanırım cici yapıp yapıp durdu :26:
bengeceleri uyumuyorum sabah uyuyorum 3-4 saat ,ateşi sürekli fırlıyor duşa falan sokuyorum, ve kendimi bilinçsiz yemeyle buldum
günaydın can kuşlarım.bugün spora gidemiyorum ama haftanın diğer günleri full yapıcam inşallah. yine dışarı çıkıp yürümeyi düşünüyorum.şimdi temizlik yapıcam televizyon için yer ayarlaması yapayım.bugün kurmaya gelecekler.
O dönemde öyle kötü şeyler oluyo evetben de yakınım ve dün ben de az cozuttum ama baya bi kısmıını yaktım çünkü 2 saate yakın da spor yaptımmm
Maşallah kızz hem kalori yakışına hem basketboldaki başarınaaben de dün hem bol yedim hem bol yaktım 2 saate yakın sporum varr
Çok geçmiş olsun medi yaa...diyeti düşünme cidden bebişler iyi olsun yeter ki toparlarsın sonra. Allah acil şifa versin kıyamam yaaa kıyafeti yadırgamış yavrucumüzülme kızz düzelcek hemen inşallahh
Günaydınnn...yeni tv hayırlı olsunn kızcaazınla,kocacınla mis gibi keyif yapınn
annecik yokken, abiye, babaya yemek yapıp ekstradan baya kalori harcatmıştır o sana. bu haftasonu, veremediğimiz kiloların gazıyla, yaptğmz sporlar baya güzeldi
Çok haklısın daha bi kaç hafta da böyle sürecekevet ya maşallah spora iyi vakit ayırmışız tebrik ediyorumm biziii...
annem memlekete gitti, demiştin. sizin asıl memleket neresiydi cicim?
bebişin iyileşsinde en önemlisi oiyi geceler kızlar çok yoğun günler geçiriyorum ,her gece acildeydik bugünde gidicektik ama oğlum uyuyor diye sabah gidicez 5-6 da çıkacagız,bogaz ve idrar kültürü vs temiz çıktı, ateşimiz ilk defa bugün 38 in altına düştü kanda isteyebilir doktor, bogazında beyazlıklar var zaten sebep görmeksizin kan vermekte istemiyorum : ( ateşin sürmesi kanda var diye verelim dedi doktor vermekten başka çare kalmadı , kulağınada vurmuş olablir kuzum 4 gündür çıplak yatıyordu bugün kıyafet giydirdim değişik oldu sanırım cici yapıp yapıp durdu :26:
günaydıngünaydın kızlar kusura bakmayın haftasonu giremedim ablalardakalnıştım malum ordada bilgisayar ve internet yok
kıs valla biz saymıyoz ama çok kalori harcanıyo bence o işlerlede.günaydın can kuşlarım.bugün spora gidemiyorum ama haftanın diğer günleri full yapıcam inşallah. yine dışarı çıkıp yürümeyi düşünüyorum.şimdi temizlik yapıcam televizyon için yer ayarlaması yapayım.bugün kurmaya gelecekler.
bende dün cıslattım ama dediğin gibi 2 saatten fazla yürüdüm.
O dönemde öyle kötü şeyler oluyo evetben de yakınım ve dün ben de az cozuttum ama baya bi kısmıını yaktım çünkü 2 saate yakın da spor yaptımmm
Maşallah kızz hem kalori yakışına hem basketboldaki başarınaaben de dün hem bol yedim hem bol yaktım 2 saate yakın sporum varr
Çok geçmiş olsun medi yaa...diyeti düşünme cidden bebişler iyi olsun yeter ki toparlarsın sonra. Allah acil şifa versin kıyamam yaaa kıyafeti yadırgamış yavrucumüzülme kızz düzelcek hemen inşallahh
günaydın fıstıklar
bebişin iyileşsinde en önemlisi o
benim bebiş te bikaç gündür doğru düzgün bişey yemiyo arada ateşi çıkıyo hafif. kabız.
bebişlerin hasta olması çok zor umarım en kısa zamanda iyileşirler.
günaydın
kıs valla biz saymıyoz ama çok kalori harcanıyo bence o işlerlede.
tv in de hayırlı olsun. güle güle kullan.
haftalık mesaj sayılarımız
fatoş0808=63ayrıca spor suda hiç eksisi yok
bur50=47spor su=4-
kelebek.hill=54spor su=2-:26:
destina_88=51spor su=2-:26:
berenvildan=42spor su=1-
tubish13=34spor su hiç eksi yok
lethem=30spor su=3-
ayyıldızım=13 spor su 3-
melikea=26spor su=4-
epack2013=12spor su=4 gün bildirim yok( 1 gün bildirim var 1-
valla canım hiç oturmadım desem yeridir dahada var yapılacak temizliğim de bugünlük pilim bitti.akşama da 50 mekik çekerim ohhh mis olur.düşün öğle yemeğini yeni yedim vallagünaydın günaydın günaydıııınnn. haftasonu doldurduk spor kotalarımızı . temizlik de harekettir cicim. kola gelsin şimdiden
sağol bebişim daha güzelleri sizlerin olsun inşallah güzel yuvanızda
sağol bebişim ama canım çıktı valla.akşama da 50 mekik çekerim diye düşünüyorum kısmetsegünaydın fıstıklar
bebişin iyileşsinde en önemlisi o
benim bebiş te bikaç gündür doğru düzgün bişey yemiyo arada ateşi çıkıyo hafif. kabız.
bebişlerin hasta olması çok zor umarım en kısa zamanda iyileşirler.
günaydın
kıs valla biz saymıyoz ama çok kalori harcanıyo bence o işlerlede.
tv in de hayırlı olsun. güle güle kullan.
Kızlarrrrr ya hiç keyfim yok bu aralarrr bahar geldi ben iyiden içime kapanır oldum, dışarı çıkasım bile gelmez oldu iş dışında yaaaböyle zaferim 2 kerecik istanbula geldi ama hep onla gezmişim her yeri gibi yürüdüğüm yollarda hüzün çökmeye başladı, 2 kere geldi ama hep evden alıp eve bıaktı, sonracıma beraber iş yerimin oralara geldik ona gösterdim her gün nerelerden yürüyorum napıyorum...ama şimdi çok kötü oluyorum fotografına bakınca bile gözlerim dolmaya başladı artık ben 4 ay daha napcam yaaa off tabi ki şükrediyorum beklicem başka napcam tabi ki ama çok zorlaşmaya başladııı her şey üstüme gelir oldu, telefonum da bozuldu mesajlaşamıyoruz şimdilik....hallederiz ama dedim ya her şey yük geliyo şu an
63'e düşebilirsem, 60'a inmek istiorum aslında. bugün baskülün ayarlarıyla oynadım, 59 kg'da olsam, kendimi nasıl hissederim,diye merak ettim. atarladım baskülü, tartıldım; 59 kg. çoookkk mutlu oldum; yalan da olsa. boyum uzun, 1.74. ama hamile kalmadan önce, olabildiğince zayıf olmak istiorum tabiki.
Kızlarrrrr ya hiç keyfim yok bu aralarrr bahar geldi ben iyiden içime kapanır oldum, dışarı çıkasım bile gelmez oldu iş dışında yaaaböyle zaferim 2 kerecik istanbula geldi ama hep onla gezmişim her yeri gibi yürüdüğüm yollarda hüzün çökmeye başladı, 2 kere geldi ama hep evden alıp eve bıaktı, sonracıma beraber iş yerimin oralara geldik ona gösterdim her gün nerelerden yürüyorum napıyorum...ama şimdi çok kötü oluyorum fotografına bakınca bile gözlerim dolmaya başladı artık ben 4 ay daha napcam yaaa off tabi ki şükrediyorum beklicem başka napcam tabi ki ama çok zorlaşmaya başladııı her şey üstüme gelir oldu, telefonum da bozuldu mesajlaşamıyoruz şimdilik....hallederiz ama dedim ya her şey yük geliyo şu an
valla canım hiç oturmadım desem yeridir dahada var yapılacak temizliğim de bugünlük pilim bitti.akşama da 50 mekik çekerim ohhh mis olur.düşün öğle yemeğini yeni yedim valla
sağol bebişim daha güzelleri sizlerin olsun inşallah güzel yuvanızda
sağol bebişim ama canım çıktı valla.akşama da 50 mekik çekerim diye düşünüyorum kısmetse
oyy kuzum kıyamam sana üzme kendini zaferin gelince acısını çıkarırsınız inşallah.sen kendini üzersen hasta olursun canım.o zaman zaferin kötü görür üzülür bak öyle düşün.hem az kaldı bebişim 3 ay dediğin ne ki göz açıp kapayıncaya kadar geçilir inşallah.
oo senin boyun gayet uzunmuş canımm, 5 cm.cikk bana versen yaa benimki 160 olsa barii
geçmiş olsun canımm, herşeyin başı sağlıkk.
sabır canım sabırr, birlikte geçireceğiniz güzel günleri düşün
kızlar ben bu sabah tartıldım, 47.1 diyor :44: yediklerime çok dikkat edemedim ama sanırım haftasonu olan yürüyüşlerden. inş cuma 46yı görürümmm:18:
Sağol benim canım ablamm,inşallah geçecek ama cidden artık hasta olmaktan da korkuyorum yani düşürmüyorum elimden geldikçe enerjimi ama şunları okuyup yazarken bile hüzün basıyo anidengeçer geçerrr...sabır sabırrr...yapcak bi şey yok
ok sağol yavrucum yaa...inşallah o güzel günler bi gelse fena acısını çıkarcaz inşallahhgeçecek bu ruh hali arada oluyo napiyim, bu kadarına şükür, ama uzadıkça sık olmaya başladı malesef ama dayanacam başka yol yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?