Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çoook geçmiş olsun cicim. Allah acil şifa versin.

günaydın günaydın günaydıııınnn. haftasonu doldurduk spor kotalarımızı. temizlik de harekettir cicim. kola gelsin şimdiden

O dönemde öyle kötü şeyler oluyo evet ben de yakınım ve dün ben de az cozuttum ama baya bi kısmıını yaktım çünkü 2 saate yakın da spor yaptımmm

Maşallah kızz hem kalori yakışına hem basketboldaki başarınaa ben de dün hem bol yedim hem bol yaktım 2 saate yakın sporum varr

Çok geçmiş olsun medi yaa...diyeti düşünme cidden bebişler iyi olsun yeter ki toparlarsın sonra. Allah acil şifa versin kıyamam yaaa kıyafeti yadırgamış yavrucum üzülme kızz düzelcek hemen inşallahh

Günaydınnn...yeni tv hayırlı olsunn kızcaazınla,kocacınla mis gibi keyif yapınn

annecik yokken, abiye, babaya yemek yapıp ekstradan baya kalori harcatmıştır o sana. bu haftasonu, veremediğimiz kiloların gazıyla, yaptğmz sporlar baya güzeldi

annecik yokken, abiye, babaya yemek yapıp ekstradan baya kalori harcatmıştır o sana. bu haftasonu, veremediğimiz kiloların gazıyla, yaptğmz sporlar baya güzeldi

Çok haklısın daha bi kaç hafta da böyle sürecek evet ya maşallah spora iyi vakit ayırmışız tebrik ediyorumm biziii...

günaydın fıstıklar
bebişin iyileşsinde en önemlisi o
benim bebiş te bikaç gündür doğru düzgün bişey yemiyo arada ateşi çıkıyo hafif. kabız.
bebişlerin hasta olması çok zor umarım en kısa zamanda iyileşirler.

günaydın kızlar kusura bakmayın haftasonu giremedim ablalardakalnıştım malum ordada bilgisayar ve internet yok
günaydın

kıs valla biz saymıyoz ama çok kalori harcanıyo bence o işlerlede.
tv in de hayırlı olsun. güle güle kullan.

bende dün cıslattım ama dediğin gibi 2 saatten fazla yürüdüm.

melikea bugün ve yarın su spor mesaj sayma sırası senin fıstık
geçen haftadan cezan vardı
benimde haftalık değerlendirme yapmam lazım

ceza alanları da sıraya koyarız sonra

haftalık mesaj sayılarımız
fatoş0808=63 ayrıca spor suda hiç eksisi yok
bur50=47 spor su=4-
kelebek.hill=54 spor su=2-:26:
destina_88=51 spor su=2-:26:
berenvildan=42 spor su=1-
tubish13=34 spor su hiç eksi yok
lethem=30 spor su=3-
ayyıldızım=13 spor su 3-

melikea=26 spor su=4-
epack2013=12 spor su=4 gün bildirim yok( 1 gün bildirim var 1-

Pazar pazar da olur o kadar ama neyse ki umursamazlık etmeyip hemmen eritmişizzz

Vayy fatoşumuza artılarr alkışlarrr

Kızlarrrrr ya hiç keyfim yok bu aralarrr bahar geldi ben iyiden içime kapanır oldum, dışarı çıkasım bile gelmez oldu iş dışında yaaa böyle zaferim 2 kerecik istanbula geldi ama hep onla gezmişim her yeri gibi yürüdüğüm yollarda hüzün çökmeye başladı, 2 kere geldi ama hep evden alıp eve bıaktı, sonracıma beraber iş yerimin oralara geldik ona gösterdim her gün nerelerden yürüyorum napıyorum...ama şimdi çok kötü oluyorum fotografına bakınca bile gözlerim dolmaya başladı artık ben 4 ay daha napcam yaaa off tabi ki şükrediyorum beklicem başka napcam tabi ki ama çok zorlaşmaya başladııı her şey üstüme gelir oldu, telefonum da bozuldu mesajlaşamıyoruz şimdilik....hallederiz ama dedim ya her şey yük geliyo şu an

günaydın günaydın günaydıııınnn. haftasonu doldurduk spor kotalarımızı. temizlik de harekettir cicim. kola gelsin şimdiden
valla canım hiç oturmadım desem yeridir dahada var yapılacak temizliğim de bugünlük pilim bitti.akşama da 50 mekik çekerim ohhh mis olur.düşün öğle yemeğini yeni yedim valla
sağol bebişim daha güzelleri sizlerin olsun inşallah güzel yuvanızda
sağol bebişim ama canım çıktı valla.akşama da 50 mekik çekerim diye düşünüyorum kısmetse

oyy kuzum kıyamam sana üzme kendini zaferin gelince acısını çıkarırsınız inşallah.sen kendini üzersen hasta olursun canım.o zaman zaferin kötü görür üzülür bak öyle düşün.hem az kaldı bebişim 3 ay dediğin ne ki göz açıp kapayıncaya kadar geçilir inşallah.

oo senin boyun gayet uzunmuş canımm, 5 cm.cikk bana versen yaa benimki 160 olsa barii

geçmiş olsun canımm, herşeyin başı sağlıkk.

sabır canım sabırr, birlikte geçireceğiniz güzel günleri düşün

kızlar ben bu sabah tartıldım, 47.1 diyor :44: yediklerime çok dikkat edemedim ama sanırım haftasonu olan yürüyüşlerden. inş cuma 46yı görürümmm:18:

Sağol benim canım ablamm,inşallah geçecek ama cidden artık hasta olmaktan da korkuyorum yani düşürmüyorum elimden geldikçe enerjimi ama şunları okuyup yazarken bile hüzün basıyo aniden geçer geçerrr...sabır sabırrr...yapcak bi şey yok

ok sağol yavrucum yaa...inşallah o güzel günler bi gelse fena acısını çıkarcaz inşallahh geçecek bu ruh hali arada oluyo napiyim, bu kadarına şükür, ama uzadıkça sık olmaya başladı malesef ama dayanacam başka yol yok

tubişş nerde acep?? otel için tekrar danışacaktım. Efes sürmeliye karar kıldık ama ne dersin Tubiş? güzel geldi gözümüze. o bölgede şu daha iyidir, şuna da bir bak diyebileceğin başka yerler var mı? yoksa gidin balayı için burası ideal mi dersin? ne sözlümün ne benim bilgimiz var. sana güvenip gideceğiz

kızlar ben bu sabah tartıldım, 47.1 diyor :44: yediklerime çok dikkat edemedim ama sanırım haftasonu olan yürüyüşlerden. inş cuma 46yı görürümmm:18:

Hadi bakalım inşallahh haftasonu kaçıyor mecbur yaa evde de dışarda olsan yemek boş zamanda daha çok akla geliyor

özel günüm yaklaştı demiştin demi sen de.. o dönemlerden de kaynaklı oluyor. ben mesela bir karamsar oluyorum, bir sinirli, bir neşelii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…