- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
özel günüm yaklaştı demiştin demi sen de.. o dönemlerden de kaynaklı oluyor. ben mesela bir karamsar oluyorum, bir sinirli, bir neşelii
Kimsecikler yok mu hala yaa ağlıcam bakınnmp3 üm zaferimdeydi bi de yedek telefonum, telefonum bozuldu deyınce onları yollamış bana, ama mp3 ümü dinlerken gene kötü oldum gene yaaaa onun attığı şarkıları da dinler dinler ağlarım artık
Amasya bizim asıl memleketAmasya'dan Antalya'ya ordan İstanbul'a geldikk senin??
tubişş nerde acep?? otel için tekrar danışacaktım. Efes sürmeliye karar kıldık ama ne dersin Tubiş? güzel geldi gözümüze. o bölgede şu daha iyidir, şuna da bir bak diyebileceğin başka yerler var mı? yoksa gidin balayı için burası ideal mi dersin? ne sözlümün ne benim bilgimiz var. sana güvenip gideceğiz
Kimsecikler yok mu hala yaa ağlıcam bakınnmp3 üm zaferimdeydi bi de yedek telefonum, telefonum bozuldu deyınce onları yollamış bana, ama mp3 ümü dinlerken gene kötü oldum gene yaaaa onun attığı şarkıları da dinler dinler ağlarım artık
bebişim eksi tarafını düşünme bitanem hediye gelmiş sevgilinden onu düşün mutlu ol bebişim.kendini çok üzüyosun bak sonunda hasta olcan.
hepimiz geziciyiz, desene
asıl memleket ürgüp. ama doğma büyüme lüleburgaz. sonra kdz.ereğli, sonra bandırma.
önümüzdeki sene tayin için de ilk tercihimiz amasya, keşke çıksa; çok istiyorum ama sanırım biraz zor. karadeniz'in hastasıyım
oo senin boyun gayet uzunmuş canımm, 5 cm.cikk bana versen yaa benimki 160 olsa barii
geçmiş olsun canımm, herşeyin başı sağlıkk.
sabır canım sabırr, birlikte geçireceğiniz güzel günleri düşün
sen faceteki resimlerinde de gördüğüm kadarıyla zayıfsın bebeğim.ama haklısın bebiş olunca çok değişiyo vücut.o yüzden elinden geldiğince formda ol ki bebişten sonra alacağın kilolar gözüne batmaz ve daha rahat verirsin.çünkü burda formulünü kaptın.
çok özlemek, kolay bişey değil. ama dua et ki, sevdiğin de seni seviyor. bu bulunmaz bir nimet biliyor musun? gönlündekine kendini sevdirememiş ne kadar insan vardır dünyada bi düşünsene, yüzbinlerle, belki milyonlarla ifade edilir. bırak uzakta olsun, gönlü sendeyse, sorun bile gelmemeli uzakta olmak. çünkü bulduğu ilk fırsatta sana geleceğine eminim. fırsatı olsa, atlar gelirdi. yapamamış, şarkılardan duyurmak istemiş sana kendini, mp3'ünü göndermiş. daha ne yapsın yav çocuk?
Menüm:
sabah çeyrek ekmekten biraz daha fazla çavdar ekmeğine peynirli sandviç
marul-maydonoz-domates
2 su bardağı şekersiz çay
Öğlen:
1 kase mercimek çorbası
1 pors pirinç pilavı
1 karnıyarık
Ara:
1 cappucino
Akşam:
2 kase tarhana çorbası
1 light dardanel ton (80 gr)
1 yeşil çay
1 portakal
Su:2 lt
Spor:yok bugün
Toplam kalori:1302
menüm
sabah yumurta 1 dilim ekmek marul peynir
öğlen kıymalı çorba 6 tane sarma arada elma khve incir
akşam ot kavurma yoğurt 2 dilim tam buğday ekmeği
portakal + muz
deme öyle. ben minyon tipli olmak isterdim. yaşlanmıyorsunuz ne güzel, her daim çıtı pıtı. biz öyle değil. ben ileride bir kızım olursa diye şimdiden düşünüyorum. eşim 1.93, ben 1.74. o kızcağız 1.80'den aşağı pek olmaz. zorluk çekecek ileride. orta boyun üstüne geçtikçe kızlar, biraz kabalaşıyor vücutları bana sorarsan.
gayet güzel cicim. bugün bende de spor yok, gerek yok bu yorgunlukta.
destina_88 •
Üye Bilgileri ve Ayarlar
Kalori Takibi Kayıtları
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları (Bugün)
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yağsız) (90 kcal)90 kcal
0.50 x 100gr Eti Lifalif Meyveli Ballı Çıtır Müsli (410 kcal)205 kcal
1.00 x 1 Kase Ülker K-Flakes Mısır Gevreği (175 kcal)175 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Arpa Şehriye Pilavı (405 kcal)203 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)62 kcal
6.00 x 1 Adet (30gr) Etsiz Çiğ Köfte (15 kcal)90 kcal
0.50 x 1 Adet (14gr) Jacobs 2in1 Kahve (56 kcal)28 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Mantar Sote (98 kcal)49 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Ezogelin Çorbası (140 kcal)35 kcal
1.00 x 100gr Ayva (63 kcal)63 kcal
3.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)165 kcal
0.50 x 1 Yemek Kaşığı Bal (70 kcal)35 kcal
2.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)120 kcal
Alınan Kalori Toplamı1319 kcal
su:+
spor:-
Dediklerinde tabi ki de çookk haklısın yani benimki zaten bi isyan bi değer bilmezlik değil işte, sadece iser istemez zorlanıyorum...mesela şu yazdıklarını okurken bile yine gözlerim doldu yineolduk olmadık yerde anda doluveriyor...çok özledim çokkk..biraz da hassas bi dönem tabi, ama buna da alışacam dönem zorlandıkça ben de güçlenecem başka çare yok. Tabi ki de çok şanslıyım, sen de öylesin ve cidden bu paha biçilemez bi duygu, yaptıkları en önemlisi söyledikleri hissettirdikleri olmasa zaten hiç dayanamazdım..ama gerçekten ben sıkışıyorum sıkışmasına ama zaman da azalıyor biliyorum bi bakmışız geçmiişş gitmişşş...hayaller olmasa yaşamazdım heralde. Çok sağol özlemim ciddi anlamda çok iyi bi arkadaşım oldun iyi ki katıldk kız bu gruba her derde deva oldu, arada dolup kafanızı şişiriyom ama 4 ay daha idare etceniz artk :) Allah kocişinle mutlu mesut istediğiniz yerde istediğiniz kadar bebişle güzel bi hayat versin size yavrucumm
deme öyle. ben minyon tipli olmak isterdim. yaşlanmıyorsunuz ne güzel, her daim çıtı pıtı. biz öyle değil. ben ileride bir kızım olursa diye şimdiden düşünüyorum. eşim 1.93, ben 1.74. o kızcağız 1.80'den aşağı pek olmaz. zorluk çekecek ileride. orta boyun üstüne geçtikçe kızlar, biraz kabalaşıyor vücutları bana sorarsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?