Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kimsecikler yok mu hala yaa ağlıcam bakınn mp3 üm zaferimdeydi bi de yedek telefonum, telefonum bozuldu deyınce onları yollamış bana, ama mp3 ümü dinlerken gene kötü oldum gene yaaaa onun attığı şarkıları da dinler dinler ağlarım artık

bebişim eksi tarafını düşünme bitanem hediye gelmiş sevgilinden onu düşün mutlu ol bebişim.kendini çok üzüyosun bak sonunda hasta olcan.

Amasya bizim asıl memleket Amasya'dan Antalya'ya ordan İstanbul'a geldikk senin??

hepimiz geziciyiz, desene
asıl memleket ürgüp. ama doğma büyüme lüleburgaz. sonra kdz.ereğli, sonra bandırma.
önümüzdeki sene tayin için de ilk tercihimiz amasya, keşke çıksa; çok istiyorum ama sanırım biraz zor. karadeniz'in hastasıyım

özelden mesaj yazdım ama gelmedimiki
valla şimdi öyle deyince ya beğenmezseniz dedim fantasia da yılbaşında ordaydık sormuşsun güzeldir orası,korumarda güzeldir,koyda balayılık.grand belishde kalmadım sadece ama çok güzel değilmiş çok şimdi ben ne diyeyim benim beğendiğimle senin ki aynı olmazsa üzülürüm efes sürmelide hem efesi gezersiniz hemde şirinceye kahvaltıya gidersiniz alın size balayı bence tabiiiiiii

yapma böyle kendine ama topla kendini bak biz burdayız internette takıl kafan dağılsın

bebişim eksi tarafını düşünme bitanem hediye gelmiş sevgilinden onu düşün mutlu ol bebişim.kendini çok üzüyosun bak sonunda hasta olcan.

Tamam ilknur ablacım tamam..sağoll bana bütün desteklerin için harika bi ablasın sen toparlıcam tamam..bi de mesajlaşamadık ya, konuşamadık da henüz birazdan konuşunca geçcek söz,daha iyiyim hasta falan olmucam , tam gaz diyet :)

Aynen yaa geziciyiz,sen de baya dolanmışsın, hadi bakalım inş çıkar valla küçk ama çok şirin bi memleket, bizim bütün sülale orda olduğu için ben büyüdükçe büyüdükçe ne yazık ki soğudum biraz ama sonuçta memleket, lise dönemim antalya da geçtiği için antalya bende başkadır ben de akdeniz e aşığım

Son düzenleme:

çok özlemek, kolay bişey değil. ama dua et ki, sevdiğin de seni seviyor. bu bulunmaz bir nimet biliyor musun? gönlündekine kendini sevdirememiş ne kadar insan vardır dünyada bi düşünsene, yüzbinlerle, belki milyonlarla ifade edilir. bırak uzakta olsun, gönlü sendeyse, sorun bile gelmemeli uzakta olmak. çünkü bulduğu ilk fırsatta sana geleceğine eminim. fırsatı olsa, atlar gelirdi. yapamamış, şarkılardan duyurmak istemiş sana kendini, mp3'ünü göndermiş. daha ne yapsın yav çocuk?

menüm
sabah yumurta 1 dilim ekmek marul peynir
öğlen kıymalı çorba 6 tane sarma arada elma khve incir
akşam ot kavurma yoğurt 2 dilim tam buğday ekmeği
portakal + muz

Menüm:
sabah çeyrek ekmekten biraz daha fazla çavdar ekmeğine peynirli sandviç
marul-maydonoz-domates
2 su bardağı şekersiz çay

Öğlen:
1 kase mercimek çorbası
1 pors pirinç pilavı
1 karnıyarık

Ara:
1 cappucino

Akşam:
2 kase tarhana çorbası
1 light dardanel ton (80 gr)

1 yeşil çay
1 portakal

Su:2 lt
Spor:yok bugün

Toplam kalori:1302

deme öyle. ben minyon tipli olmak isterdim. yaşlanmıyorsunuz ne güzel, her daim çıtı pıtı. biz öyle değil. ben ileride bir kızım olursa diye şimdiden düşünüyorum. eşim 1.93, ben 1.74. o kızcağız 1.80'den aşağı pek olmaz. zorluk çekecek ileride. orta boyun üstüne geçtikçe kızlar, biraz kabalaşıyor vücutları bana sorarsan.

kızzııııımm saol ama sen benden daha zayıfsın, ben de gördüm senin fotoğraflarını. hamilelikte ne kadar kilo aldın, ne kadarını verdin vs, diye sorsam mahsuru yoksa?? merak ediorum da, doğum yapanları

Dediklerinde tabi ki de çookk haklısın yani benimki zaten bi isyan bi değer bilmezlik değil işte, sadece iser istemez zorlanıyorum...mesela şu yazdıklarını okurken bile yine gözlerim doldu yine olduk olmadık yerde anda doluveriyor...çok özledim çokkk..biraz da hassas bi dönem tabi, ama buna da alışacam dönem zorlandıkça ben de güçlenecem başka çare yok. Tabi ki de çok şanslıyım, sen de öylesin ve cidden bu paha biçilemez bi duygu, yaptıkları en önemlisi söyledikleri hissettirdikleri olmasa zaten hiç dayanamazdım..ama gerçekten ben sıkışıyorum sıkışmasına ama zaman da azalıyor biliyorum bi bakmışız geçmiişş gitmişşş...hayaller olmasa yaşamazdım heralde. Çok sağol özlemim ciddi anlamda çok iyi bi arkadaşım oldun iyi ki katıldk kız bu gruba her derde deva oldu, arada dolup kafanızı şişiriyom ama 4 ay daha idare etceniz artk :) Allah kocişinle mutlu mesut istediğiniz yerde istediğiniz kadar bebişle güzel bi hayat versin size yavrucumm

gayet güzel cicim. bugün bende de spor yok, gerek yok bu yorgunlukta.

destina_88 •
Üye Bilgileri ve Ayarlar
Kalori Takibi Kayıtları

Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları (Bugün)
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yağsız) (90 kcal)90 kcal
0.50 x 100gr Eti Lifalif Meyveli Ballı Çıtır Müsli (410 kcal)205 kcal
1.00 x 1 Kase Ülker K-Flakes Mısır Gevreği (175 kcal)175 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Arpa Şehriye Pilavı (405 kcal)203 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)62 kcal
6.00 x 1 Adet (30gr) Etsiz Çiğ Köfte (15 kcal)90 kcal
0.50 x 1 Adet (14gr) Jacobs 2in1 Kahve (56 kcal)28 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Mantar Sote (98 kcal)49 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Ezogelin Çorbası (140 kcal)35 kcal
1.00 x 100gr Ayva (63 kcal)63 kcal
3.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)165 kcal
0.50 x 1 Yemek Kaşığı Bal (70 kcal)35 kcal
2.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)120 kcal
Alınan Kalori Toplamı1319 kcal

su:+
spor:-

yapama ya bende hep uzun boylu olsam derim hala derim kızım olur inşallah derim ama oda minyon olacak diye üzülüyorum baleye gönderiyorum sonra voleybol falan inşallah o senin gibi olur

menün güzelmiş bide spor olsa tam olacakmış

kızıııımmm, işyerindekilerle konuştğmdan daha çok yazıyorum, anlatıorum burda bazen. daha güvende hissediorum. daha çıkarsızca ya bu ortam, o yüzden sanırım.
her şey güzel olacak. düşünsene benim halimi sevgiliydim, şırnak'a gittim. 15 tatilde gördüm bi tek, onda da nişanlandık. düğünüme 2 gün kala, şırnak'tan balıkesir'e kendi düğünüme geldim. 1,5 ay evli ve eşimin yanında olarak yaşadım. haydaaa pat şırnak yeniden. gittim, 2,5 ay daha şırnak'ta kaldım. tam umudumu kestim, tayinim çıktı. bi düşün, 3 ay öncesine kadar gaz bombası varken sokakta nefes almaya çalışıyordum. balıkesir'ê tayinim çıkıp da geldiğim gün, gökyüzünde martı gördüm, sokakta çam ağacının kokusunu içime çektim. ağladım bilio musun sokağın ortasında? nimet bunlar, siz bilmiosunuz diye. Zafer geldiğinde bunların benzerini hissedecek, deniz kokusunu hele bi çeksin içine o..

şimdi ne mi yapıorum? eşimle birlikte gezip tozup eğleniorum. eve bile girmiorum nerdeyse gezmekten. hakettim çünkü ben bunları. çekmeseydim dert, özlem çekmeseydim; hiçbiri bu kadar anlamlı olmazdı. sen de Zafer'in elini tutup parmağınızda alyansınızla gezdiğinizde hak vereceksin bana. iyiki özlemişim onu ve özlettirmişim kendimi, birbirimizi ve mutlu bi yaşantıyı haketmemiz için Allah bunları çekmemizi istedi, diyeceksin. bil ki çekiosan şimdi, ileride mutlu olursun.

Olsun kızz uzun fıstık olur fıstık, sizin boy da maşallah yani hee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…