yapama ya bende hep uzun boylu olsam derim hala derim kızım olur inşallah derim ama oda minyon olacak diye üzülüyorum baleye gönderiyorum sonra voleybol falan inşallah o senin gibi olur
su+
spor + inşallah bu haftada 1 kilo verirsem iyi olcak
kızıııımmm, işyerindekilerle konuştğmdan daha çok yazıyorum, anlatıorum burda bazen. daha güvende hissediorum. daha çıkarsızca ya bu ortam, o yüzden sanırım.
her şey güzel olacak. düşünsene benim halimi sevgiliydim, şırnak'a gittim. 15 tatilde gördüm bi tek, onda da nişanlandık. düğünüme 2 gün kala, şırnak'tan balıkesir'e kendi düğünüme geldim. 1,5 ay evli ve eşimin yanında olarak yaşadım. haydaaa pat şırnak yeniden. gittim, 2,5 ay daha şırnak'ta kaldım. tam umudumu kestim, tayinim çıktı. bi düşün, 3 ay öncesine kadar gaz bombası varken sokakta nefes almaya çalışıyordum. balıkesir'ê tayinim çıkıp da geldiğim gün, gökyüzünde martı gördüm, sokakta çam ağacının kokusunu içime çektim. ağladım bilio musun sokağın ortasında? nimet bunlar, siz bilmiosunuz diye. Zafer geldiğinde bunların benzerini hissedecek, deniz kokusunu hele bi çeksin içine o..
şimdi ne mi yapıorum? eşimle birlikte gezip tozup eğleniorum. eve bile girmiorum nerdeyse gezmekten. hakettim çünkü ben bunları. çekmeseydim dert, özlem çekmeseydim; hiçbiri bu kadar anlamlı olmazdı. sen de Zafer'in elini tutup parmağınızda alyansınızla gezdiğinizde hak vereceksin bana. iyiki özlemişim onu ve özlettirmişim kendimi, birbirimizi ve mutlu bi yaşantıyı haketmemiz için Allah bunları çekmemizi istedi, diyeceksin. bil ki çekiosan şimdi, ileride mutlu olursun.
Sevgili takım arkadaşlarımve sevgili takım kaptanım, içinde bulunduğum şartlardan dolayı ben hergün mesaj yazamıyorum elimdengeldiğince telefonumdantakip etmeye çalışıyorum. ama malesef işlerin yoğunluğundan size çok zaman ayıramıyorum.. Grubun disiplin kurallarını bozduğumun farkındayım. Kaptanım sana özelden mesaj atamadım malesef henüz 100 mesaj olmamış. grubunuzda yük olmak istemem. eğer izin verirsen ben dışarıdaki ses olsam girip yazdıklarınızı zmanım oldukça okusam arada yorum yapsam kendimden bahsetsem..
paylaşım yapamadığım zaman kendimi çok sorunlu hissediyorum.. Ben elimdengeldiğince zman ayırmaya çalışıyorum ama inanın elimden daha fazlası gelmiyoru. haftasonu dahil akşam 8 e kadar çalışıyorum. bu arada rejimimi bırakmaım bırakmıyorum. sporumu yapıyorum..
Bur 50'm karar senindir.
hepinize bol sanş bol zayıf hayallerinize kavuşmuş günler diliyorum...
Yaaa kızımm valla ağlattın en sonunda beni yaaa...ah o hayallerrr sen anlatırken anlatırken daha da gözümde canlandı her şey, öyle güzel anlatmışsın ki gerçeken yaşadım resmen oyuncuları değiştirerek. Ben seni çok iyi anladım sen de beni çok iyi anlıyorsun şu an. Sen benden bi kademe önden hallederek gitmişsin ve özlemek kısmını başarıyla halletmişsin, sabredip bu mutluluğu haketmişsin ve dilediğin kadar gezip tozmak hakkın. Ben de aynı yerlere gelecem biliyorum biliyorum da arada sıkıştırıyor işte napalım... senin sayende sizlerin sayesinde daha rahat atlatıyorum işte...dediğin gibi bn de işyerinde bu kadar konuşmuyorum gerçekten de bu başlık bana çok iyi geliyor
kızzııımm kopmayalım biz bu topikten, burda her derdi atlatırız. hani ünv'de arkadaşlarımızın odalarına inerdik, onlar bizim odamıza gelirdi. ne derdimiz varsa anlatırdık. tek başınayken ağladığımız dertlere, birlikteyken kakara kikiri gülerdik; espriye bağlardık ya işi, işte burası da o havayı yaratıyor bende. şafak 1, yazan günleri görene kadar bırakmam ben bu başlığı. o zamana kadar ancak 63 olurum zaten bu kaplumbağa hızımla . çok öpüyorum cicim, çıkmam lazım. kociş gelecek. evi toplamam lazım. aşk meşkle olmuyor her daim, iş de lazım işş
Ah yavrum ya biz de bikaç gündür konuşuyorduk kaptanla, elinde olmadan geçmişi de okumuyorsun ve bu cidden pek hoş olmuyor tabi..çünkü görev verdik san aama onu da görmedin ve bu hafta kaptan da mecbur 30 mesaj kuralını uygulayacak ve altında kalanları diskalifiye edecekti. Dediğin gibi disiplin önemli ama sen elinden geldiğince cidden gel oku paylaş, istediğin kadar topiğimizde bize eşlik et kuşumm
kızzııııımm saol ama sen benden daha zayıfsın, ben de gördüm senin fotoğraflarını. hamilelikte ne kadar kilo aldın, ne kadarını verdin vs, diye sorsam mahsuru yoksa?? merak ediorum da, doğum yapanları
Gerçekten zor durumda bıraktıysam çok ama çok özür diliyorum. inan görmedim görevi.. ben sizin dışarıdan destekçiniz olayım... zaten ofis ve şartlarım çok kısa bi zmanda inşalah değişecek o zman hafta içi nete rahat rahat girerim ama şimdi şartları zorlasamda başarılı olamıyorum... ben elimden geldiğince yarışta olmasamda size yazarım.. çok aşıltım size, belki şartlarım rahatlayınca 2 haftalık deneme sürecine tekrardan alırsınız beni :)
bebişim ben 60 kiloyla hamile kaldım 70 kiloyla doğuma gittim.tam ideal bi kiloydu benim için.ama hem suni sancı yiyip toplam 11 serum.arkasındanda sezeryana girince beni o kötü yaptı.76 lara kadar tırmandım doğum sonrası.bende narkoz malesef kiloya neden oluyo ee bi de çok serum yeyince cabası oldu.inanırmısın emzirme dönemimde gece saat 3 te kalkıp çikolata yerdim.eşim görmesin diye de yatağın altına atardım kağıdını.eşim işe gidince toplardım sonra 3 günde 24 lü çikolata kolisini bitiriyodum.2-3 günde de 24 lü jelibon kolisini.eee haliyle bünye aldı bütün kiloları.benim doğumum sorunlu olunca moralmanda çökmüştüm o dönemde. hiç umrumda değildi aldığım kilolar.düşün hamileyken daha zayıfmışım.kızım doğduktan sonra resmen yuvarlanıyodum.işte böyle yavrucum.hamileyken aldığın kilonun önemi yok abartılı kilo almadıktan sonra.esas önemli olan emzirme dönemi ona dikkat etmek lazım. yani en azından 2. hamileliğimde bilinçli olarak hareket edicem inşallah... ne anlattım ama
deme öyle. ben minyon tipli olmak isterdim. yaşlanmıyorsunuz ne güzel, her daim çıtı pıtı. biz öyle değil. ben ileride bir kızım olursa diye şimdiden düşünüyorum. eşim 1.93, ben 1.74. o kızcağız 1.80'den aşağı pek olmaz. zorluk çekecek ileride. orta boyun üstüne geçtikçe kızlar, biraz kabalaşıyor vücutları bana sorarsan.
özelden mesaj yazdım ama gelmedimiki
valla şimdi öyle deyince ya beğenmezseniz dedim fantasia da yılbaşında ordaydık sormuşsun güzeldir orası,korumarda güzeldir,koyda balayılık.grand belishde kalmadım sadece ama çok güzel değilmiş çok şimdi ben ne diyeyim benim beğendiğimle senin ki aynı olmazsa üzülürüm efes sürmelide hem efesi gezersiniz hemde şirinceye kahvaltıya gidersiniz alın size balayı bence tabiiiiiii
harikasın canım benim ben dedim benim kardeşim istesin yapar....aferim hilalime.MenümM:
Sabah:
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Omlet (Ezme ve Çırpma Yumurta) (252 kcal)252 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
0.25 x 1 Demet (60gr) Maydanoz (32 kcal)8 kcal
1.00 x 1 Adet Poğaça (Sade) (180 kcal)180 kcal
0.25 x 100gr Köy Peyniri (98 kcal)25 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Acılı Ezme (60 kcal)30 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Bal (70 kcal)70 kcal
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (5gr) Tereyağ (37 kcal)37 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal
Ara:
1.00 x 1 Adet Armut (70 kcal)70 kcal
1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Original) (78 kcal)78 kcal
1.00 x 1 Paket (45gr) Eti Form Yulaflı Kepekli Bisküvi (151 kcal)151 kcal
Akşam:
2.00 x 100gr Brokoli (35 kcal)70 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Supangle (280 kcal)280 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
Alınan Kalori Toplamı1271 kcal
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (350 kcal)350 kcal
10.00 x 1 Dakika Mekik Çekmek (Yüksek Tempo) (10 kcal)100 kcal
.Yakılan Kalori Toplamı450 kcal.
Spor:1 sa 10 dk (Leslie ile 5 milin 3 ü + Leslie advanced videoları vardı 20 dk onları yaptımm +10 dk mekik)
Su:2 lt
oy canım benim neler öğrenceksin gör..ben o gün yapmadım ama mücverii bu gün yaptım akşam yemeğine ..sebze var ya menümde bol sebzeli olsu taze sarımsak soğan 1 yumurta 1 bardak un baharat tuz yağıda bardakla değil 3 kaşık koydum içine bide borcama bir iki damla yapışmasın diye içine de peynir olarak tuzsuz lor koysum çok güzel olduu çok beğendim lethemcimin tarifinden peyniri yağı farklı o unu 2 bardak katmış ben bir kattım..akşam öğünü niyetine yedim ya yanında ekmek salata yemedimm yoğurtla hüplettim harika oldu yanlız ben öncedende yapardım ama bol mazemos + tuz+bol yağlı :) ama bu daha güzel oldu kabak zaten başlı başına harika bir besin kaynağı :) lifli:)kabak mücverini ben de yapıcam yaa. daha hiç mücver yapmadım, bu sene öğreniorum yemek yapmayı ama yeni yemekler öğrenmeye çok hevesliyim. değişik, güzel tarifler bulan yazsın yav buraya. ama sağlıklı olsun. biz bugün dikiş kursunda salata yedik, ama şehriyeli. şehriyeyi haşladıktan sonra içine taze soğan, dereotu, kornişin turşu, mısır vs. minik minik doğarmışlar. zeytinyağlı. misti mis. her dikiş kursunda sırayla 3 çeşit mama yapıoruz. bugün ilk kez bişey yedim, o da bu salata. şaşırdılar . siz böyle salata yapın,her seferinde yerim, dedim
menün harika Fatoşçum.
oy olsa bende yerdim ama eskiden 2kaşık yiyebilirsin canım oda öğününden ekmeği kısıcaksın bilemedim 3 kaşıkk pilav tavuk hadi tamam yanında ekmek olmayınca sorun yok ama helva büyük cızz bidaha sakınAlınan Kalori
0.25 x 1 Porsiyon (150gr) Sucuklu Yumurta (365 kcal) 91 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Sahanda Yumurta (262 kcal) 262 kcal
0.50 x 1 Adet Susamlı Simit (237 kcal) 119 kcal
1.00 x 100gr Tulum Peyniri (257 kcal) 257 kcal
2.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (38 kcal) 76 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Pilav Üstü Tavuk Döner (308 kcal) 308 kcal
0.25 x 1 Porsiyon İrmik Helvası (528 kcal) 132 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal) 3 kcal
1.00 x 1 Porsiyon İrmik Helvası (528 kcal) 528 kcal
Alınan Kalori Toplamı1776 kcal
o helvaya dayanamadım inananmıyorum 528 kalori ya offf iradesizim ben karar verdim ondan bu haldeyim
su +
spor - ya şimdi haber verdiler misafir gelecekmiş çıkıyorum netten erken kalkarlarsa spor yapmaya çalışacağım sayımıda gece yada sabah kalkınca yaparım byeeeeeee
oyy öle güzel ki canım benimm ben doğum artvinn borçka gürcüyüm..4 yaşında bursaya geldik...25 yaşında nişanlandım bursamda 22 sene kaldımmherkes orda : ahh ahhhhh kesinlikle ben bilirdim halada her bekara her çocuğa derim evli olsada fark etmez büyüklerinizin değerini bilin diye canım..dinleyen dinler ...ana gibi yar bba gibi diyar olmaz...istisnalar kaide bozmaz tabi :)ne güzel yerlermiş memleketiniz. biliorum o tarafları. nüfus cüzdanında kütüğüm bursa'ya geçince, öğrendim artık baya bu civarları. ben de gurbet özlemi çekenlerden. eşimin anne ve baba tarafı tamamen burda, yaşadığımız yerde. ama ben tek'im. sağolsun, sahip çıkıyorlar ama yine dezor. eşim 20 günde bir nöbet alıyor, ben de hemen annemlerin yanına. çok çok özlüyorum. ablam da tekirdağ'da. Medine de anlatınca çok üzülmüştüm, yazamamıştım bişey. bekar olanlar, aileleri onları kızdırsa bile kızmasın. insan uzaktayken çok çok özlüyor.
45 değilde 40 canımm 40 tan sonra vucut depodan yakıyo ama ben başta 10 sakika yapardı bi ara 40 yaptım hep şimdiii de hergün 30 ama inan halim kalmıyo akşama oturmamada cabası oğlan daha yeni yattıinanırmısın koşuşturması ev işi yemeği bulaşığı çamaşırı biz yapmıyoz ama onları doldur boşalt as ütü çok iş şekerim 30 dakkka gani gani yetiyor..zati doktorda öle yap dedi bana kendini zorlamadan..mazeretim var bide ameliyatlıyıomm malum..ama en az 40 + 5 dakikak kural bu aslında ama çok değil 15 güne 45 -50 ye çıkıcamben de hep 4-5 gün diye duymuştum.ama bana da doktor dedi ki, asla 45 dk'nın altında yapma yağ yakmak istiyorsan, 30 dk yaparsan sadece kalori harcaması yapmış olursun, ama vücut 45 dk'dan sonra yağ yakmaya başlar, o yüzden 45-60 arası yap; mesela 45. dakikada kesersen sporu,vücut yağ yakmaya başladığı için, sen devam etmesen dinlensen bile vücudun bi süre yağ yakımına devam eder.
bende yaptımmm bugün sporumu sabah 11 de :)oğlancığım kalkmadanbugün kelebekçim de çok güzel spor yapmış. ben, sen, lethem 3'ümüz de bugün tartıda eksi çıkmışız; biraz geç oldu ama buna da şükür
eşim voleybolcu, ben de basket; bugün eşimin görev yaptığı kurumun spor salonunda antreman yaptık, sonra da üstüne Beroş'la Fatoş gibi balık yedik; yani senin tabirinle hem hüplettik, hem gümlettik.
ahh ahhh inanmak işin başı kabul ama benimm beynime kalbime kalsa ben şimdiye mankenlik ajansındaydımoyyy, irmik helvası o kadar kalorili miymiş yaaa?? şaşırdım, amaaann canın sağolsun. ödülün olsun. ama bu hafta bi daha çok tatlı yeme bence. ben de dün yedim tatlılar,çerezler. ama bugün 763 kalorilik spor yaptım toplamda.
sıkıntıdan yiyoruz bi de. ben şahsen kilo veremedim, diye yedim yedim dün. bugün tartıldım, vermişim. bi deney yapmışlar, tv'de anlatmıştı doktorlar. bu tatlı, bu cips, bana kilo yapmaz diyenlerle demeyenler, karşılaştırmak için. ben kilo alırım bunları yediğim için, diyenler diğerlerine göre daha fazla kilo almış . bu helva, benim dişimin kovuğuna yetmez, 3 porsiyon bile yesem, kilo almam de; beynin inanırsa buna yaşadın . tabi 3 porsiyon da yeme
canımm işin güzel ve yorucu allah yardımcın olsun....menüne gelince sucukk+patates kızartması cısssssss haberin ola kaloriye göre normal ama o kaloriler gerçek değil bence be diyetisyenden sonra buna kaanaat getirdim...Selam kızlar Ben geldim ve acilen gideceğim..İçerisi misafir dolu.. Yarın malesef yine iş var mesailer başladı. Fatoşum ben muhasebeciyim tahsilat birimiyle ilgileniyorum :) Biraz yorucu oluyor tabi...Bugün bayağ yediğimi farkettim yazınca ...
Mesaj sayısı 1
Spor Yok
Su 2 lt belki daha fazla :) (sanırım en düzenli olan budur:))
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Sucuklu Yumurta (365 kcal)365 kcal
0.50 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal)125 kcal
0.25 x 100gr Patates Kızartması (536 kcal)134 kcal
1.00 x 100gr Patlıcan Kızartması (147 kcal)147 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
4.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)32 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
1.00 x 100gr Tavuk Izgara (132 kcal)132 kcal
3.00 x 1 Dilim Ekmek (Çok Tahıllı) (65 kcal)195 kcal
Alınan Kalori Toplamı1224 kcal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?