Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yapama ya bende hep uzun boylu olsam derim hala derim kızım olur inşallah derim ama oda minyon olacak diye üzülüyorum baleye gönderiyorum sonra voleybol falan inşallah o senin gibi olur

insan kendisinde hangisi yoksa, onu istiyor işte. ablamla annem minyon tipli, bayılıyorum onlara. 6-7 yaş küçük gösteriolar desem yalan olmaz. sen de öylesindir eminim. bale, harika. çok modern, çok hoş bir dal.

Sevgili takım arkadaşlarımve sevgili takım kaptanım, içinde bulunduğum şartlardan dolayı ben hergün mesaj yazamıyorum elimdengeldiğince telefonumdantakip etmeye çalışıyorum. ama malesef işlerin yoğunluğundan size çok zaman ayıramıyorum.. Grubun disiplin kurallarını bozduğumun farkındayım. Kaptanım sana özelden mesaj atamadım malesef henüz 100 mesaj olmamış. grubunuzda yük olmak istemem. eğer izin verirsen ben dışarıdaki ses olsam girip yazdıklarınızı zmanım oldukça okusam arada yorum yapsam kendimden bahsetsem..

paylaşım yapamadığım zaman kendimi çok sorunlu hissediyorum.. Ben elimdengeldiğince zman ayırmaya çalışıyorum ama inanın elimden daha fazlası gelmiyoru. haftasonu dahil akşam 8 e kadar çalışıyorum. bu arada rejimimi bırakmaım bırakmıyorum. sporumu yapıyorum..

Bur 50'm karar senindir.

hepinize bol sanş bol zayıf hayallerinize kavuşmuş günler diliyorum...

Yaaa kızımm valla ağlattın en sonunda beni yaaa...ah o hayallerrr sen anlatırken anlatırken daha da gözümde canlandı her şey, öyle güzel anlatmışsın ki gerçeken yaşadım resmen oyuncuları değiştirerek. Ben seni çok iyi anladım sen de beni çok iyi anlıyorsun şu an. Sen benden bi kademe önden hallederek gitmişsin ve özlemek kısmını başarıyla halletmişsin, sabredip bu mutluluğu haketmişsin ve dilediğin kadar gezip tozmak hakkın. Ben de aynı yerlere gelecem biliyorum biliyorum da arada sıkıştırıyor işte napalım... senin sayende sizlerin sayesinde daha rahat atlatıyorum işte...dediğin gibi bn de işyerinde bu kadar konuşmuyorum gerçekten de bu başlık bana çok iyi geliyor

Ah yavrum ya biz de bikaç gündür konuşuyorduk kaptanla, elinde olmadan geçmişi de okumuyorsun ve bu cidden pek hoş olmuyor tabi..çünkü görev verdik san aama onu da görmedin ve bu hafta kaptan da mecbur 30 mesaj kuralını uygulayacak ve altında kalanları diskalifiye edecekti. Dediğin gibi disiplin önemli ama sen elinden geldiğince cidden gel oku paylaş, istediğin kadar topiğimizde bize eşlik et kuşumm

kızzııımm kopmayalım biz bu topikten, burda her derdi atlatırız. hani ünv'de arkadaşlarımızın odalarına inerdik, onlar bizim odamıza gelirdi. ne derdimiz varsa anlatırdık. tek başınayken ağladığımız dertlere, birlikteyken kakara kikiri gülerdik; espriye bağlardık ya işi, işte burası da o havayı yaratıyor bende. şafak 1, yazan günleri görene kadar bırakmam ben bu başlığı. o zamana kadar ancak 63 olurum zaten bu kaplumbağa hızımla. çok öpüyorum cicim, çıkmam lazım. kociş gelecek. evi toplamam lazım. aşk meşkle olmuyor her daim, iş de lazım işş

Hahhah aynen anlattığın gibii hey gidi yurt günleri, ev günleri, üni hayatıı..kesinlikle ben de bırakmam başlığı daha evlenme şafağı saycaz beraberr inşallahh,iyi ki varsınızz ben de kaçıyorum bayanlar gözleirm çok yorgun bugün.. sen de kocişle ilgilen yavrucum yeter beni avuttuğun

Gerçekten zor durumda bıraktıysam çok ama çok özür diliyorum. inan görmedim görevi.. ben sizin dışarıdan destekçiniz olayım... zaten ofis ve şartlarım çok kısa bi zmanda inşalah değişecek o zman hafta içi nete rahat rahat girerim ama şimdi şartları zorlasamda başarılı olamıyorum... ben elimden geldiğince yarışta olmasamda size yazarım.. çok aşıltım size, belki şartlarım rahatlayınca 2 haftalık deneme sürecine tekrardan alırsınız beni :)

bebişim ben 60 kiloyla hamile kaldım 70 kiloyla doğuma gittim.tam ideal bi kiloydu benim için.ama hem suni sancı yiyip toplam 11 serum.arkasındanda sezeryana girince beni o kötü yaptı.76 lara kadar tırmandım doğum sonrası.bende narkoz malesef kiloya neden oluyo ee bi de çok serum yeyince cabası oldu.inanırmısın emzirme dönemimde gece saat 3 te kalkıp çikolata yerdim.eşim görmesin diye de yatağın altına atardım kağıdını.eşim işe gidince toplardım sonra 3 günde 24 lü çikolata kolisini bitiriyodum.2-3 günde de 24 lü jelibon kolisini.eee haliyle bünye aldı bütün kiloları.benim doğumum sorunlu olunca moralmanda çökmüştüm o dönemde. hiç umrumda değildi aldığım kilolar.düşün hamileyken daha zayıfmışım.kızım doğduktan sonra resmen yuvarlanıyodum.işte böyle yavrucum.hamileyken aldığın kilonun önemi yok abartılı kilo almadıktan sonra.esas önemli olan emzirme dönemi ona dikkat etmek lazım. yani en azından 2. hamileliğimde bilinçli olarak hareket edicem inşallah... ne anlattım ama

ipektoşum bencede öyle yap istersen. ama burayı bırakma ne kadar sabah giremesen de akşam gir yaz menülerini suyunu sporunu biz yine burda yazışalım.sabah rahatlarsan yine normal şekilde düzene geçersin.

hamileyken gerçekten iyi gitmişsin, 10 kilo az yani. sonra almışsın ama vermişsin de canım, bravo valla. o kadarı vermişsin, gerisi de verilir.

saol canım minyon olmayı ben de seviyorum ama çok değil azcık daha uzun olaydım iyiymiş, yine minyon olurdum da orta boya yakın olurdu en azından kızın afet olcak bence

özelden mesajın gelmedi ama olsun canım burdan yazmışsın, çok saol. bakayım napcam yaa hala kafam karışık.

su +
spor -
mekik çekerim dedim ama çekemiycem belim çok ağrıyo.
yarında büyük ihtimal spora gidemiycem.kızımın veli toplantısı varmış tam spor saatinde kısmet bakalım

arkadaşlar ben bu hafta izne ayrılmak istiyorum
çok yorgunum uykusuzum
kızım çok hasta napıcam bilmiyorum asabi ,ateşli kan verdk bugün ve mikrop çıktı iğne verdi ,el üstünden damar açıldı sargıda şimdi ,perşembe sabahı son iğneyi olucak sabahlı akşamlı iğne olucak ateşi yarın ancak düşermiş ,çok yorgunum ve bittik eşimle sürekli ağlak ağlak duruyor en kötü günümüz böle olsun ,oğlumda öksürdü sabah 6da dr gidicez aşı için onuda göstericem, fırsat blup giremem gece girerim ama izinli olsam daha iyi olacak çok dikkatte edemiyorum ,ne yiyorum yemiyorum bilmiyorum kafam allak bullak ,

harikasın canım benim ben dedim benim kardeşim istesin yapar....aferim hilalime.
oy canım benim neler öğrenceksin gör..ben o gün yapmadım ama mücverii bu gün yaptım akşam yemeğine ..sebze var ya menümde bol sebzeli olsu taze sarımsak soğan 1 yumurta 1 bardak un baharat tuz yağıda bardakla değil 3 kaşık koydum içine bide borcama bir iki damla yapışmasın diye içine de peynir olarak tuzsuz lor koysum çok güzel olduu çok beğendim lethemcimin tarifinden peyniri yağı farklı o unu 2 bardak katmış ben bir kattım..akşam öğünü niyetine yedim ya yanında ekmek salata yemedimm yoğurtla hüplettim harika oldu yanlız ben öncedende yapardım ama bol mazemos + tuz+bol yağlı :) ama bu daha güzel oldu kabak zaten başlı başına harika bir besin kaynağı :) lifli:)
oy olsa bende yerdim ama eskiden 2kaşık yiyebilirsin canım oda öğününden ekmeği kısıcaksın bilemedim 3 kaşıkk pilav tavuk hadi tamam yanında ekmek olmayınca sorun yok ama helva büyük cızz bidaha sakın
oyy öle güzel ki canım benimm ben doğum artvinn borçka gürcüyüm..4 yaşında bursaya geldik...25 yaşında nişanlandım bursamda 22 sene kaldımmherkes orda : ahh ahhhhh kesinlikle ben bilirdim halada her bekara her çocuğa derim evli olsada fark etmez büyüklerinizin değerini bilin diye canım..dinleyen dinler ...ana gibi yar bba gibi diyar olmaz...istisnalar kaide bozmaz tabi :)
45 değilde 40 canımm 40 tan sonra vucut depodan yakıyo ama ben başta 10 sakika yapardı bi ara 40 yaptım hep şimdiii de hergün 30 ama inan halim kalmıyo akşama oturmamada cabası oğlan daha yeni yattıinanırmısın koşuşturması ev işi yemeği bulaşığı çamaşırı biz yapmıyoz ama onları doldur boşalt as ütü çok iş şekerim 30 dakkka gani gani yetiyor..zati doktorda öle yap dedi bana kendini zorlamadan..mazeretim var bide ameliyatlıyıomm malum..ama en az 40 + 5 dakikak kural bu aslında ama çok değil 15 güne 45 -50 ye çıkıcam
bende yaptımmm bugün sporumu sabah 11 de :)oğlancığım kalkmadan
ahh ahhh inanmak işin başı kabul ama benimm beynime kalbime kalsa ben şimdiye mankenlik ajansındaydım
canımm işin güzel ve yorucu allah yardımcın olsun....menüne gelince sucukk+patates kızartması cısssssss haberin ola kaloriye göre normal ama o kaloriler gerçek değil bence be diyetisyenden sonra buna kaanaat getirdim...

selam harika bir hafta sonu geçirdik manisada sac pideleri açıldı ama tombiğiniz öğle yemeği için accık hamurda bol sebzeli yedi yağsız kaynanacığım açtı elleriyle ..hava süperdi köy havası başka ya güneş yakıyo dağda kar..harikaydı oğlan oyuna dağa bayıra doyduu babasıyla karatavuk bilem vurdu :)ben bakamadımm o ayrı...

sabah hava çok güzeldiiii...bilg açmadım açarsam kalıyorummmm... işler kalıyo ..iş yaptımmm bu gün :) inanırmısınız anca otura bildim pcye iş bitmez....oğlan yeni yattı adam bana bakıyo :) yatalım diye ...uyuyo şuan aşkumm :) çok yorgunumm..

menümü sabah yazayımm kızlar.... vallahi gözlerim şaşbeş bakıyo pcye...
medinecimmmm çok geçmiş olsunn canım çok atlatsın artık kuzularım ya ....allah şifa versin canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…