Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tekrar ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm hepimizin amacı bu ben kendimi başkan yardımcısı sayıyorummm kendimce kabul edersiniz etmezsiniz bilmem....(yardımcılığımı ilan ettim...) beni sever edersiniz siz..... iremimm eli sopalı değill hepiciğinizi döverimm...sonrada sever öperimm aaman ne diyom ben uyku başıma vurdu iyice dlirdimnm...şaka bi yana tombiklerimmm ailemmm kuşlarım benimm bu hafta ben takımımızda cıssssss istemiyom herkezz ennn azz 1 maksimum minumunn 500 aşağısı kurtarmaz haberiniz olsun.... sabahh bu mesajı okuyan su içip 10 göbüş atsınn + beğensin .. sizi seviyorumm...öpüyorumm canlarım....

Son düzenleme:
kızlar bi karar aldım yarın paylaşıcam sizlerle önerilerinizi alıcam bakalım ne diyeceksiniz...kendi hayatımla ilgili.... süprizzz sabahı bekleyinn canlarımm...

Son düzenleme:
menümü sabah yazayımm kızlar.... vallahi gözlerim şaşbeş bakıyo pcye...
medinecimmmm çok geçmiş olsunn canım çok atlatsın artık kuzularım ya ....allah şifa versin canım benim..
sağol canım inşallah, şu saat oldu hala ağlıyor uyumuyor napıcam sabahta dr gidicez başım çatlıyor

bebişim çok üzülüyorum senin için.ne güzel istikrarını tutturmuştun çocuklar hasta oldu.sen eğer kendini zorlayacaksan izin al bebişim.ama bak eğer uzun sürerse bu izin kızarız ona göre
ayy bebişkom seve seve yardımcım.sen bize bi sağlam kı çek saçımızı döv bizi (sadist miyim neyim )
kızlar bi karar aldım yarın paylaşıcam sizlerle önerilerinizi alıcam bakalım ne diyeceksiniz...kendi hayatımla ilgili.... süprizzz sabahı bekleyinn canlarımm...
ayy merak ettim yaaa
sağol canım inşallah, şu saat oldu hala ağlıyor uyumuyor napıcam sabahta dr gidicez başım çatlıyor

ahh canım benim minik kuşun acısı olmasa ağlar mı bu kadar. keşke elimden bişey gelse de yardımcı olabilsem sana

günaydın fıstıklar.bugün yine salona gidemiycem.tam spor saatimde kızımın toplantısı var okula gidicem.ama yarım saat yürümeye çalışıcam.dünkü menümü gelince paylaşıcam.bu arada dün akşam geç olduğu için akşam yemeği yemedim.çok açlık ta hissetmedim allahtan iyi oldu benim için

günaydın fıstıklar nasılsınız

ben geldim

dünkü menüm
sabah

1 haşlanmış yumurta
2kk peynir

öğlen
1,5 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek

ara
nescafe 3ü birarada
10 tane antep fıstığı

akşam
3 parça pide
(yarımdan biraz fazla)

bu şekilde olmaz ama baştan kuralları söylemiştik

bikaç günde 1 mesajla olcak bişey değil
sürekli katılım yapanlara verilen görevleri düzenli yapanlara haksızlık oluyo

aynı şey melikea için de geçerli
istediğimizin çok şey olduğunu düşünmüyorum
amacımız için günde 10-15 dk yazılanlara göz atıp
5-6 mesaj yazmak çok değil

dediğim gibi bu hafta 30 mesaj kuralını uygulıycam

ayyıldızım çok geçmiş olsun
benim bebiş te akşam rahatsızdı
çok zor oluyo
allaah şifa versin

düzenini düzeltene kadar izinli ol istersen

kelebekcim destina çok güzel söylemiş

uzak olsanızda sevdiğinin fırsat bulunca yanına geleceğini düşün

zaman çabuk geçiyor
aylar değil yıllar bile göz açıp kapayanakadar geçiyor

beroşvildoş destina merak ettim sizi

kardeşimin facebookundan arkadaş olalım o zaman da resimlerimizi görürüz gerçi benim yeni resmim yok orda ama çekip ekleriz

güzelmiymiş orası bende geçen sene alanya loniceraya gitmiştim otel çok güzel ama hava çok nemli o tarafta

bide açık büfe olunca çok yiyo insan

geçen sene 70 kilo gittim 72.5 dönmüştüm
o zamandan beri işte 72.5 tan anca bu kadar düştüm

yazın yine gidersek yine 72,5 dönüyomuşum

kıslar bugün yarın ben sayıyım su spor mesaj 4 eksim vardı
çarş destina
perş lethem
cuma kelebek.hill

epack ve melikea paylaşım yeteersizliği ve verilen görevleri yapmadıkları için bu hafta diskalifiye olacak
bilgilerinize kızlar

maşallah bebişim gayet iyi ama tarhananın kalorisi çokmuş ona göre
beroşvildoş destina merak ettim sizi

kardeşimin facebookundan arkadaş olalım o zaman da resimlerimizi görürüz gerçi benim yeni resmim yok orda ama çekip ekleriz
olur bebişim gönder istek kabul ederim.ilknur çalıkoğlu acar adına.bide kardeşinin ismini söyle ki herkesi kabul etmiyorum problem olmasın
canım ipeğin demek istediği ya da ben öyle anladım.buraya katılayım yazayım ama takım içinde olmayayım sadece yazışalım burdan demek istiyo sanırım.

sakın haaa gitsen bile az ye sık ye enazından.bide yüzersin o da sporun olur.
bu arada yeni bir üye çağırdım janmir
gelirse ben olmazsam kısaca kurallardan bahsedermisiniz

tamm canım biz bahsederiz.

kızçelerim kızın toplantısına gittim.sonra 1 saat dışarda yürüdüm.iyi oldu bugünkü sporumu yapmış oldum.

anladım yazarsa yazsın yine
ama kuralları uygulama taraftarıyım
epack konusunda

merhabalar ben janmir . ama artık MAHURBESTE. kullnıcımı adımı değiştirdiğimi belirtmek isterim. gruba alındığım için mutluyum . ben kuralları okudum ama kapsamlı olark bahsetmek isteyen ekstra bişyler söylemek isteyen varsa memnun olurum .. umarım birlikte başarırız.. şu an 84 kiloyum ve daha kahvaltı yapmadım hafif bişyler le başlamayı düşünüyorum :)

mrb hoşgeldin
ben takım kaptanıyım bur50

günde 5 mesaj şartımız var
o gün kaçıncı mesajımız olduğunu başlık kısmına yazıyoruz

gün sonunda menü o günkü içtiğimiz su miktarı
yaptığımız sporu yazıyoruz
ve buna
yarım saat spor+
2 lt su+
olcak şekilde +- veriyoruz

ve spor su sayma işini de takım üyeleri sırayla yapıyor

2 dilim ekmek
1 küçük peynir
4 zeytin
1 domates
çay içicem sınırsız (şekersiz olmak kaydıyla )
kahvaltıdan önce iki büyük bardak suyumu içtim bunu hep yapıcam sanırım biraz midem bulandı ama olsun ....

not: 50 mekik çekmeyi düşünüyorum evde .. her sabah ve akşam zamnla artırıcm .. :)

merhaba canım hoşgeldin aramıza.ilk olarak bu saate kadar yemek yememen çok kötü.yemek yemeyerek değilde sık ve az yiyerek beslenirsen daha rahat hızlı ve kalıcı kilo verirsin.bende senin gibi sabahları yemezdim ve aksine vermek yerine bol bol kilo aldım.gün boyunca 5-6 öğün yapmalısın ben 11 kilo vermiş biri olarak söylüyorum.burda bol bol paylaşım yaparsan anlayacaksın ki hem kilo verip hemde bol bol kilo verirsin.kurallara gelince günde enaz 5 mesaj yazıyoruz.(cumartesi pazar hariç)haftada 30 mesaj altı yazan 2 kere tekrarlanırsa diskalifiye olur.günde enaz yarım saat spor(yürüyüş plates vb.),enaz 2 litre su içiyoruz.bide hepimizin üyeliği olan bi site ar ordanda kalori takibi yapıyoruz.2 haftalık deneme süren var.ama bol paylaşım yaparsan bu süre 1 haftaya düşer.(kaptanımızın insiyatifine bağlı.)işte böyle canım.
birazda kendimden bahsedeyim.ismim ilknur.29 yaşındayım.5 yaşında bi kızım var.(kendisi 6 olduğunu iddia ediyo) şimdilik ev hanımıyım.sabahları spora giderim 4 gün harici buralardayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…