mrb hoşgeldin
ben takım kaptanıyım bur50
günde 5 mesaj şartımız var
o gün kaçıncı mesajımız olduğunu başlık kısmına yazıyoruz
gün sonunda menü o günkü içtiğimiz su miktarı
yaptığımız sporu yazıyoruz
ve buna
yarım saat spor+
2 lt su+
olcak şekilde +- veriyoruz
ve spor su sayma işini de takım üyeleri sırayla yapıyor
evet buraya yazıyoruzyani herşeyi buraya yazıyoruz dimi . başka bir alana ulaşmama gerek yok. tamamdır kaptanım nasıl istersen günlük mesj sayım hepsine tamam kilo bildirimleri cuma idi sanırım . en doğru şekilde uymaya çalışıcam :)
yani herşeyi buraya yazıyoruz dimi . başka bir alana ulaşmama gerek yok. tamamdır kaptanım nasıl istersen günlük mesj sayım hepsine tamam kilo bildirimleri cuma idi sanırım . en doğru şekilde uymaya çalışıcam :)
merhaba canım hoşgeldin aramıza.ilk olarak bu saate kadar yemek yememen çok kötü.yemek yemeyerek değilde sık ve az yiyerek beslenirsen daha rahat hızlı ve kalıcı kilo verirsin.bende senin gibi sabahları yemezdim ve aksine vermek yerine bol bol kilo aldım.gün boyunca 5-6 öğün yapmalısın ben 11 kilo vermiş biri olarak söylüyorum.burda bol bol paylaşım yaparsan anlayacaksın ki hem kilo verip hemde bol bol kilo verirsin.kurallara gelince günde enaz 5 mesaj yazıyoruz.(cumartesi pazar hariç)haftada 30 mesaj altı yazan 2 kere tekrarlanırsa diskalifiye olur.günde enaz yarım saat spor(yürüyüş plates vb.),enaz 2 litre su içiyoruz.bide hepimizin üyeliği olan bi site ar ordanda kalori takibi yapıyoruz.2 haftalık deneme süren var.ama bol paylaşım yaparsan bu süre 1 haftaya düşer.(kaptanımızın insiyatifine bağlı.)işte böyle canım.
birazda kendimden bahsedeyim.ismim ilknur.29 yaşındayım.5 yaşında bi kızım var.(kendisi 6 olduğunu iddia ediyo)şimdilik ev hanımıyım.sabahları spora giderim 4 gün harici buralardayım.
hoşgeldin aramıza o zaman inşallah birlikte ii kilolar veririz
yani herşeyi buraya yazıyoruz dimi . başka bir alana ulaşmama gerek yok. tamamdır kaptanım nasıl istersen günlük mesj sayım hepsine tamam kilo bildirimleri cuma idi sanırım . en doğru şekilde uymaya çalışıcam :)
beroşvildoş destina merak ettim sizi
kardeşimin facebookundan arkadaş olalım o zaman da resimlerimizi görürüz gerçi benim yeni resmim yok orda ama çekip ekleriz
memnun oldum sevilaycım.aramıza tekrar hoşgeldin.ede plates yapabilmek çok güzel bende yapsam keşke.1 aylık spor salonu üyeliğim kaldı sonra sizden plates cdsi isimleri öğrenicem onlarla evde yapmaya başlıycam kısmetse.ya da yürüyüş bandı alıcam:) sevilay ben memnun oldum :) tabiki çok çok haklısın fakat yeni uyanmamdan kaynaklanan bir durum bu sabah 5.00 gibi uyumak zorunda kaldığım için oldu. ama genlde böyle olmaz :) evde plates yapıcam bende sanırım sürekli ve su olayı problem değil su içmeyi çok severim ve bitki çayları :) bu ara allah kızını sana bağışlasın diyorum :)umarım hayırlı bir evlat olur.
ben 22 yaşındayım yada 21 ohesabı tam bilmiyorum açıkçası :) üniversite öğrencisiyim aydında yaşıyorum ama evim Alanya da orda olsaydım spor yapma düzeyim daha çok olurdu ama burdada elimden geleni yapmalıyım artık fıçı gibi oldumtekrar çoook memnun oldum umarım senin gibi kilo vermek konusunda başarılı olurum
sağol canım sana da iyi dersler.ne okuyosun bu aradagidip bahsettiğim kahvaltımı yapayım sonra okula gidicem daha sonra yine burdayım :) ii günler sze
cicim özelden yazdım sana.
bu arada sen de 9'lu zayıflama çayı kullanıodun di mi? ben de dün başladım. bağırsakları güzel çalıştırıo. pek pahalı da değil öyle. daha pahalı olur sanıodum. kullanmayanlara tavsiye ederim. bu ay hep kullanıcam. bakalım faydası olacak mı?
sanada cnmgidip bahsettiğim kahvaltımı yapayım sonra okula gidicem daha sonra yine burdayım :) ii günler sze
cicim özelden yazdım sana.
bu arada sen de 9'lu zayıflama çayı kullanıodun di mi? ben de dün başladım. bağırsakları güzel çalıştırıo. pek pahalı da değil öyle. daha pahalı olur sanıodum. kullanmayanlara tavsiye ederim. bu ay hep kullanıcam. bakalım faydası olacak mı?
sanada cnm
yok ben değil ayyıldızım kullanmıştı sanırım
sen kullan işe yararsa bizde deneyelim
aktardanmı aldın
ilknurcum :) kamu yönetimi okuyorum yazını yeni gördüm pordon :)
bu arada kahvaltımı yaptım
byaz peynir
beş zeytin
maydonoz,
yumurtada haşlıcaktım ama o kalmamış (malum öğrenci evi ;)
çok az acılı kahvaltılık sos
2 dilim normal ekmek (bugün tam buğday ekmeği alıcam )
vee çay (karışık bitki çayı ile normal cayın karışımı )
evden 16:30 gibi evden çıkmadan bişyler yemem lazım yoksa saatlerce aç kalıcam ne yemeliyim bilmiyorum akşamda platesimi yapıcam .
bu arada nette aratırsan biir sürü plates videosu çıkıyo özellikle ebru şallının programında yaptıklarını bölüm bölüm takip edersen o çok işine yarar sanırım ben öyle yapıcam
çıkmadan ne yesem bilemedim varsa tavsiyeniz iyi olur
canım kahaltın güzel olmuş dediğim gibi çok aç kalma ki metobolizman hızlansın.metobolizma yaaşladıkça kilo ermek zorlaşıyo.ede ne var acilden yiyebileceğin az kalorili öyle düşün ve onu yap ye.bide benim netim sınırlı olduğu için çok video izleyemiyorum ebru şallının cd sini alırım olmazsa herhalde işimi görür.
canım kahaltın güzel olmuş dediğim gibi çok aç kalma ki metobolizman hızlansın.metobolizma yaaşladıkça kilo ermek zorlaşıyo.ede ne var acilden yiyebileceğin az kalorili öyle düşün ve onu yap ye.bide benim netim sınırlı olduğu için çok video izleyemiyorum ebru şallının cd sini alırım olmazsa herhalde işimi görür.
evet oda mantıklı cd leri var onun baya bölüm bölüm. zaten 1 cd yi bitirmen bir ayını alır ..güzel olur plates baya etkili bir spor.. evdede hazırda pilav var küçük bi porsiyon ondan yiyim .. evde abartılı şeyler var bugün alışverişe çıkayım en iyisi :)bulaşıkları halletmem lazım iyi günler ilknurcum
teşekkrler desteğin için :)
memnun oldum sevilaycım.aramıza tekrar hoşgeldin.ede plates yapabilmek çok güzel bende yapsam keşke.1 aylık spor salonu üyeliğim kaldı sonra sizden plates cdsi isimleri öğrenicem onlarla evde yapmaya başlıycam kısmetse.ya da yürüyüş bandı alıcam
sağol canım sana da iyi dersler.ne okuyosun bu arada
bebişim ben 1 kutu bitirdim.galiba 40 küsür taneydi içinde.şimdi yeşil çay içiyorum onlar bitsin 2. kutuma başlıycam inşallah.hadi aklımıza gelmişken bi çay hazırlayalım kendimize.içelim şöyle sıcak sıcak bi yeşilçay.kalkin bakkkkiiimm
spor salonunda yapıyorum şimdi canım da yenileme yapmıycam salonun süresi bitince evde devam edeyim diyorum.onda da birsürü cd ar 1-2-3 diye birini alıp yapcam artık.görüşürüz canım.evet oda mantıklı cd leri var onun baya bölüm bölüm. zaten 1 cd yi bitirmen bir ayını alır ..güzel olur plates baya etkili bir spor.. evdede hazırda pilav var küçük bi porsiyon ondan yiyim .. evde abartılı şeyler var bugün alışverişe çıkayım en iyisi :)bulaşıkları halletmem lazım iyi günler ilknurcum
teşekkrler desteğin için :)
leslie'nin cd'sini bilgisayarcılar cd'ye çeker cicim, cüzi bi fiyata. o da elinden bulunsun bence.
sanada cnm
yok ben değil ayyıldızım kullanmıştı sanırım
sen kullan işe yararsa bizde deneyelim
aktardanmı aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?