Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben kullanırken 2 fincan ondan 1 fincan da form çayı içiyodum.günde 3 fincan çaydan fazlasını içmeyin diyolar çünkü.kefiri nedense hiç tatmamama rağmen isminden dolayı küfür der gibi hiç sevemedim.onun yerine ayran içiyorum.yoğurt yiyorum.

mate çayı iyi geliyomuş diye duymuştum
o bitkilerin içindede var sanırım

bu hafta i olcez inş hadin kızlar
evet kaptanım bence de hadi kızlar bu hafta uçuralım topiği.

7 tl mi? ben 15e almıştım. kazıklamışlar beniiiii

ingilizce cicim. türkçe olanı veya altyazılı olanı yok. zaten hareketleri taklit ediyorsun, o sadece şimdi öne, şimdi arkaya vs.diyor. onu da zaten gördüğün için gerek yok işitmeye. ben onun sesini tamamen kapatıp müzik açıorum bazen.

yoğurt ayran da yağ yakıcıymış zaten

bu arada 40 dk yürüyüş yaptım
ama sabahtan beri hiç su içmedimm
şimdi farkettim

yoğurt ayran da yağ yakıcıymış zaten

bu arada 40 dk yürüyüş yaptım
ama sabahtan beri hiç su içmedimm
şimdi farkettim

ayran ve yoğurt için de bende öyle biliyodum.bende 1 saat yürüdüm suyum da 1.5 litre olmak üzere hadi kaptanım 3 bardak su iç bakiiim sana cezaa.

Mate çayına bugün ben de başladım. Nasıl demlenmesi gerektiğini araştırırken çayın içine limon ve az bi şeker katılabileceğini öğrendim bu şekilde içilebilinirliği artıyor. Tokluk hissini artıran bununla beraber metabolizmayı çalıştıran yoğurt artı keten tohumunu denemenizi öneriyorum. Özellikle öğle menüsünde harika etki gösteriyor gün boyu tok tutuyor.

bu kadınlar kulübü mate içen birinin yorumu 5i biryerdeyede çok ii yazmışlar

küçük porsiyon pilav yedim nohut ve bezelyeli
yanında domates sosu turşusu baya açı ve çok yedim burnum akıyo. bayanla bu turşuyu tavsiye ederim bilenler vardır. domates rendelenir ve içine ufak süs biberleri atılır sarımsak ve tuz eklenp ağzı kapatılır yemklerin yanında çok iyi gidiyor ve acı olması metabolizmayı hızlandırması konusunda ayrı bir getirisi
GÜZEL GÜNLER

ımm, nefis olur. ama diyetin ilk başlarında bence biraz daha sebze ağırlıklı beslenmelisin. pilav-makarna haftada 1-2 kez kullan bence. zamanla artırırsın.

mate çayını bende almayı düşünüyorum çok etkili diyorlar

kızçelerim bu mate 9'lu hayat çayının içinde var zaten.o yüzden o daha iyi bence içebiliene.keten tohumlu yoğurtu duymuştum hatta aldım bile ama tohum halinde olduğu için ben çok beğenmedim.tohumun öğütülmüşünü deniycem onu da aldım ama daha denemedim.hangi öğünde ve yemekle birlikte mi yoksa harici ara öğün mü yapmak gerekiyo bilmiyorum .

ben çok yerim keten tohumlu yoğurt. azcık da toz şeker atıorum bazen içine. tatlı ihtiyacımı da alıyor. yemekte yoğurdun üstünde yiyiyorum ben, ama toz halinde olanını. bence tadı da güzel.

ımm, nefis olur. ama diyetin ilk başlarında bence biraz daha sebze ağırlıklı beslenmelisin. pilav-makarna haftada 1-2 kez kullan bence. zamanla artırırsın.

Çok haklısın fakat dışarı çıkıp saatlerce aç kalıcaktım bişyler yemem lazımdı acil bu vardi daha alışveriş yapamadım bugün başladım diyetede ondan :) teşekkrler :)

annem ender saraç söyleyince not etmiş galiba. biz şöyle bir beşli çay kullanıoruz: mate, ıhlamur, adaçayı, rezene,papatya. hem tadı çok güzel. diğerleri gibi acı falan değil. kendinden tatlı. hem de metabolizmayı çalıştırıyor.

kızlar çıkıorum yavaştan. akşama balık yiyeyim, biraz bovling, biraz eliptik bisiklet yapayım. suyum zaten +, sporumu da artı yazabiliriz. eğer bi aksilik olursa yarın değiştiririm. akşam giremem heralde net'e, hoşça kalalım, diyetimize sadık kalalım

Biz de alıştık sana yavru kuş, fırsat oldukça gir sen, bu hafta liste de malesef diskalifiye görüneceksin ama olsun, ziyaret et her zmann

Çookk geçmiş olsun medicimm ya cidden çok üzüldüm Allah acil şifa versin, izin al kendini topla tatlım banimmm

hilalimmm bugün hiç fatoş abla dememişin ..bana yazmamışınn küstüm

Fatoş ablamm yapamazsın küsemezsinn neler yazdım okudun mu hemm bunalım takılıyodum yaa ondan yazmamışım eksikliğini hissettim tabi kiii...ah ahh zor günlerdeyim zorr

Başımızın üstüne fatoş ablacımm eve gidince atcam göbüşü, suyumu hemen içiyorum

Akşam pide olmayaymış iyiymişşş

kelebekcim destina çok güzel söylemiş

uzak olsanızda sevdiğinin fırsat bulunca yanına geleceğini düşün

zaman çabuk geçiyor
aylar değil yıllar bile göz açıp kapayanakadar geçiyor

Sağol kaptanım elbett bir gün buluşacağııızzz yazdıklarından aklıma geldi iremcimm..sağolun valla iyi ki varsınızz kızz

kızçelerim kızın toplantısına gittim.sonra 1 saat dışarda yürüdüm.iyi oldu bugünkü sporumu yapmış oldum.

Ohh çok iyi gene hatun

Hoşgeldin sevilaycım, ben de hilal, yaş 22-23 benm de stj. avukatım ben de yeni mezunum yani..ben de evde pilates ve leslie ile yürüyüşler yapıyorum, spor salonu iş saatlerine uymuyo ona uysa eve yakınlığa uymuyo falan derken eve çok alıştım hiç aksatmam sporumu Başarılarının devamını dilerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…