benim de 40'lı kutu. hemen tazelioruz çayımızı o zaman. günde 3 tane iç dedi bana aktar, sen de öyle mi yapıosun? bugün de kefir mayası aldım, evde kendim yapıcam. hazırını alacaktım, vazgeçtim. bi deneyeyim bakayım..
benim de 40'lı kutu. hemen tazelioruz çayımızı o zaman. günde 3 tane iç dedi bana aktar, sen de öyle mi yapıosun? bugün de kefir mayası aldım, evde kendim yapıcam. hazırını alacaktım, vazgeçtim. bi deneyeyim bakayım..
doğru, hatırladım şimdi. aktardan aldım. 40'lı paket 7 tl. ama karıştırılmamış halde de satıyorlar, benim aldığım poşet çay şeklinde. ben işyerinde içtiğim için bana poşet çay olan daha pratik geliyor.
evet kaptanım bence de hadi kızlar bu hafta uçuralım topiği.bu hafta i olcez inş hadin kızlar
doğru, hatırladım şimdi. aktardan aldım. 40'lı paket 7 tl. ama karıştırılmamış halde de satıyorlar, benim aldığım poşet çay şeklinde. ben işyerinde içtiğim için bana poşet çay olan daha pratik geliyor.
spor salonunda yapıyorum şimdi canım da yenileme yapmıycam salonun süresi bitince evde devam edeyim diyorum.onda da birsürü cd ar 1-2-3 diye birini alıp yapcam artık.görüşürüz canım.
oğlan kardeşim anlıyo o işlerden cuma anneme gidince ona hallettireyim bari.tabi yaptırabilirsem.bide leslie ingilizce mi cd si türkçesi de var mı?ben ne zaman baksam ingilizcesine rastladım hep
ben kullanırken 2 fincan ondan 1 fincan da form çayı içiyodum.günde 3 fincan çaydan fazlasını içmeyin diyolar çünkü.kefiri nedense hiç tatmamama rağmen isminden dolayı küfür der gibi hiç sevemedim.onun yerine ayran içiyorum.yoğurt yiyorum.
yoğurt ayran da yağ yakıcıymış zaten
bu arada 40 dk yürüyüş yaptım
ama sabahtan beri hiç su içmedimm
şimdi farkettim
mate çayı iyi geliyomuş diye duymuştum
o bitkilerin içindede var sanırım
küçük porsiyon pilav yedim nohut ve bezelyeli
yanında domates sosu turşusu baya açı ve çok yedim burnum akıyo. bayanla bu turşuyu tavsiye ederim bilenler vardır. domates rendelenir ve içine ufak süs biberleri atılır sarımsak ve tuz eklenp ağzı kapatılır yemklerin yanında çok iyi gidiyor ve acı olması metabolizmayı hızlandırması konusunda ayrı bir getirisi
GÜZEL GÜNLER
mate çayını bende almayı düşünüyorum çok etkili diyorlar
Mate çayına bugün ben de başladım. Nasıl demlenmesi gerektiğini araştırırken çayın içine limon ve az bi şeker katılabileceğini öğrendim bu şekilde içilebilinirliği artıyor. Tokluk hissini artıran bununla beraber metabolizmayı çalıştıran yoğurt artı keten tohumunu denemenizi öneriyorum. Özellikle öğle menüsünde harika etki gösteriyor gün boyu tok tutuyor.
bu kadınlar kulübü mate içen birinin yorumu 5i biryerdeyede çok ii yazmışlar
kızçelerim bu mate 9'lu hayat çayının içinde var zaten.o yüzden o daha iyi bence içebiliene.keten tohumlu yoğurtu duymuştum hatta aldım bile ama tohum halinde olduğu için ben çok beğenmedim.tohumun öğütülmüşünü deniycem onu da aldım ama daha denemedim.hangi öğünde ve yemekle birlikte mi yoksa harici ara öğün mü yapmak gerekiyo bilmiyorum .
ımm, nefis olur. ama diyetin ilk başlarında bence biraz daha sebze ağırlıklı beslenmelisin. pilav-makarna haftada 1-2 kez kullan bence. zamanla artırırsın.
Mate çayına bugün ben de başladım. Nasıl demlenmesi gerektiğini araştırırken çayın içine limon ve az bi şeker katılabileceğini öğrendim bu şekilde içilebilinirliği artıyor. Tokluk hissini artıran bununla beraber metabolizmayı çalıştıran yoğurt artı keten tohumunu denemenizi öneriyorum. Özellikle öğle menüsünde harika etki gösteriyor gün boyu tok tutuyor.
bu kadınlar kulübü mate içen birinin yorumu 5i biryerdeyede çok ii yazmışlar
Gerçekten zor durumda bıraktıysam çok ama çok özür diliyorum. inan görmedim görevi.. ben sizin dışarıdan destekçiniz olayım... zaten ofis ve şartlarım çok kısa bi zmanda inşalah değişecek o zman hafta içi nete rahat rahat girerim ama şimdi şartları zorlasamda başarılı olamıyorum... ben elimden geldiğince yarışta olmasamda size yazarım.. çok aşıltım size, belki şartlarım rahatlayınca 2 haftalık deneme sürecine tekrardan alırsınız beni :)
arkadaşlar ben bu hafta izne ayrılmak istiyorum
çok yorgunum uykusuzum
kızım çok hasta napıcam bilmiyorum asabi ,ateşli kan verdk bugün ve mikrop çıktı iğne verdi ,el üstünden damar açıldı sargıda şimdi ,perşembe sabahı son iğneyi olucak sabahlı akşamlı iğne olucak ateşi yarın ancak düşermiş ,çok yorgunum ve bittik eşimle sürekli ağlak ağlak duruyor en kötü günümüz böle olsun ,oğlumda öksürdü sabah 6da dr gidicez aşı için onuda göstericem, fırsat blup giremem gece girerim ama izinli olsam daha iyi olacak çok dikkatte edemiyorum ,ne yiyorum yemiyorum bilmiyorum kafam allak bullak ,
hilalimmm bugün hiç fatoş abla dememişin ..bana yazmamışınn küstüm
tekrar ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm hepimizin amacı bu ben kendimi başkan yardımcısı sayıyorummm kendimce kabul edersiniz etmezsiniz bilmem....(yardımcılığımı ilan ettim...) beni sever edersiniz siz..... iremimm eli sopalı değill hepiciğinizi döverimm...sonrada sever öperimm aaman ne diyom ben uyku başıma vurdu iyice dlirdimnm...şaka bi yana tombiklerimmm ailemmm kuşlarım benimm bu hafta ben takımımızda cıssssss istemiyom herkezz ennn azz 1 maksimum minumunn 500 aşağısı kurtarmaz haberiniz olsun.... sabahh bu mesajı okuyan su içip 10 göbüş atsınn + beğensin .. sizi seviyorumm...öpüyorumm canlarım....
günaydın fıstıklar nasılsınız
ben geldim
dünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
2kk peynir
öğlen
1,5 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
ara
nescafe 3ü birarada
10 tane antep fıstığı
akşam
3 parça pide
(yarımdan biraz fazla)
kelebekcim destina çok güzel söylemiş
uzak olsanızda sevdiğinin fırsat bulunca yanına geleceğini düşün
zaman çabuk geçiyor
aylar değil yıllar bile göz açıp kapayanakadar geçiyor
kızçelerim kızın toplantısına gittim.sonra 1 saat dışarda yürüdüm.iyi oldu bugünkü sporumu yapmış oldum.
merhabalar ben janmir . ama artık MAHURBESTE. kullnıcımı adımı değiştirdiğimi belirtmek isterim. gruba alındığım için mutluyum . ben kuralları okudum ama kapsamlı olark bahsetmek isteyen ekstra bişyler söylemek isteyen varsa memnun olurum .. umarım birlikte başarırız.. şu an 84 kiloyum ve daha kahvaltı yapmadım hafif bişyler le başlamayı düşünüyorum :)
:) sevilay ben memnun oldum :) tabiki çok çok haklısın fakat yeni uyanmamdan kaynaklanan bir durum bu sabah 5.00 gibi uyumak zorunda kaldığım için oldu. ama genlde böyle olmaz :) evde plates yapıcam bende sanırım sürekli ve su olayı problem değil su içmeyi çok severim ve bitki çayları :) bu ara allah kızını sana bağışlasın diyorum :)umarım hayırlı bir evlat olur.
ben 22 yaşındayım yada 21 ohesabı tam bilmiyorum açıkçası :) üniversite öğrencisiyim aydında yaşıyorum ama evim Alanya da orda olsaydım spor yapma düzeyim daha çok olurdu ama burdada elimden geleni yapmalıyım artık fıçı gibi oldumtekrar çoook memnun oldum umarım senin gibi kilo vermek konusunda başarılı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?