Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bayanlarr ah ahh ne yoruldum bugün spor günüm de ama eve gidip azcık dinlenip en azından 45 dk yaparım yeni oturdum şu an valla..stajyer olmak zor iş yahu napalım bu sene idare etcezz...

Bi de bugün asker yarimi de üzdüm azcık ama sonra dedim ki kendime tez toparlan çık şu ruh halinden artık onun ne suçu varrr..kırdım üzdüm acık ama uyansın hemen alcam gönlünü kararlıyım...

hem dedim hemencik başlığa da yazarım modumu değişip canımm arkidişlerim ablalarım da sevinirr, neşemiz eksik olmasın kızlarrr.

bi de bu hafta inş özel dönem şişkinliği olmaz yaa..olsa da kilo eksi çıkar da bence..daha çok çıkardı yanii

insan kendisinde hangisi yoksa, onu istiyor işte. ablamla annem minyon tipli, bayılıyorum onlara. 6-7 yaş küçük gösteriolar desem yalan olmaz. sen de öylesindir eminim. bale, harika. çok modern, çok hoş bir dal.

teşekkürler kilo olmasa küçük göstercemde kiko 5 yaş katıyor bence

ne güzel ya havada çok güzeldi iradeni yine tebrik edrim canım

zayıflama çayını aktardan karışıkmı ayrı ayrı alıyorsunuz yoksa markettemi var bende başlasammı diyordumda

ay okumadan sormuşum kusura bakmayın bende alacağımda markette varmı bakayım

kızlar bişey sorcam ya alt alta mesajlara cevap veriyorsunuz ya kopyala yapıştırmı yapıyosunuz farklı sayfalarda ama ben kaçıncı sayfadaydı o oluyorum tek etek cevapta kısa kısa olmuyo yani bi öğretsniz banada

hoşgeldin aramıza aydındamı okuyorum dedin bende aydındayımda ondan sordum

Alıntı yap yazısının sağında konuşma balonu gibi bi işaret var ona tıklayarak okumaya devam edip en son konuya cevap ver dersen tıkladıklarının hepsine birden cevap verebilirsin tubiş

Alıntı yap yazısının sağında konuşma balonu gibi bi işaret var ona tıklayarak okumaya devam edip en son konuya cevap ver dersen tıkladıklarının hepsine birden cevap verebilirsin tubiş
teşekkürler bakalım yapabiliyormuyum

bende funda yaprağı mate yeşil çay biberiyeyi biliyordum onlarıa lıp larıştırmak bana zor geliyor poşet şeklinde olsa iyiydi ama

mantıklıymı gerçekten ben biraz anlıyorum bazen espirileri kaçırıyorum ama müzik açmak aklıma gelmedi şimdi açacağım
menüm
sabah sütlü nesfit meyveli
arada elma nescafe
öğlen sormayın 1 ıspanaklı börek 1 adet kek 1 elmalı kurabiye çay çay çay
akşam yoğurtlu ıspanak 1 dilim ekmek

her türlü cezaya hazırım valla ne deseniz haklısınz bu nasıl rejim.(((((

Kızzz sen öğlen nerelere gittin öyleee neyse akşam leslie ile 5 mil olanı yap anca paklar ya ben de çok az yemiyorum o da ayrı meseleee ama sporumu yapacam birazdan, yemek bulaşık faslı bitsin, azcık daha dinleneyim dee

hoşbulduk Hilal . çok memnun oldum :) bende spor salonuna yazılamıyorum ne yazkki evde bişyler yapmaya çalışıcam . bu arada leslie dediğin yürüyüş nasıl oluyor açıklarmısın bende yapayım. internete baktım nasıl olduğunu anlamdım açıklarsan çok makbule geçer

sağol canım inşallah, şu saat oldu hala ağlıyor uyumuyor napıcam sabahta dr gidicez başım çatlıyor
oy kurban olurum ya allah yardımcın olsun canımm yaşladıklarımı bir bilsen ilk doğum ilk tecrübemm çok acı üzücü ama başarılı olsu 3 yaşında aras paşamm ama yaşadıklarını insan biliyo canım yazsam roman olur.

hayırlı akşamlar kızlar.
geçmiş olsu ndiyen arkadaşlarım allah razı olsun 3. iğnemizi olduk
damar yolu şişmiş diger eline yaptılar iki kere deldiler bulamadılar damarı hep hasta çocuk dolu hepsi serum takılı
ateşimiz şükürdüştü
sıkıntısı oluyor arada çok huzursuz onun dışında iyi
bende paso uyumuşum sabah ve 400 gr almışım
bugünde yine yemeği yedim hastanede stresten ne yediğimi bilmiyorum gofret yedim o an üzüntüden mi bimiyorum kantini yemek istedim çok üzgünüm
oğlanada ilaç başladım yarın tekrar kontrol var antibiyotik gerekebilir dedi aman bilmiyorum bu günlerimze şükür allahım şifa versin ,bu günler en kötü günümüz olur inşallah bir daha yaşamayız ,bana kızıyorsunuzdur belki yiyorum falan diye ama gerçekten kafam bin kazan :26: sabahın köründe yine oğlanı yatağından kaldırıp götürücem bırakıcak bir akrabam yok. akşam giderken apartman görevlisinin kızıyla oynasın diye sağolsun eşi bırak dedi bıraktım ,yarın akşam yine bırakacağım çok şükürkü allahım böyle iyi insanlara denk getirdi en azından yolda o zorda kalmıcak,yakınımdaki hastaneler iyi değil yarım saat yol çekiyorum ,görüşürüz kızlar. geçmişi okuyamadım birkaç kızın eşyası vardı onları satayım dedim ,konu açtımda ondan girdim ,çocuklara otokoltuğu alacağım evde oynamadıkları vs şeyler var ihtiyacı olana satmak istedim ,böylede ekonomime katkı olsun dedim.
görüşürüz hepiniz sağlıcakla kalın inşallah izinliyimdir,kaptanım affet,inşallah affettiricem ,

ben size kıyamam canımmm canımsınız siz benimmm ama kararlı olmnamız şart..

canımcım akşam geçe neden kalıyon kuzumm kızın okuldan gelme saati filanmı yoğunluğunun sebebi ne ilknurum..

canımcım nescafe + anetep fıstığı yavrumm bunlar yağğ :18: menülerini çok beğeniyorum..ama az yiyosun daha öncede dedim canım sana her öğünün az bence canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…