- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
spor ne yaptın bugün cicim?
insan kendisinde hangisi yoksa, onu istiyor işte. ablamla annem minyon tipli, bayılıyorum onlara. 6-7 yaş küçük gösteriolar desem yalan olmaz. sen de öylesindir eminim. bale, harika. çok modern, çok hoş bir dal.
sabah hava çok güzeldiiii...bilg açmadım açarsam kalıyorummmm... işler kalıyo ..iş yaptımmm bu gün :) inanırmısınız anca otura bildim pcye iş bitmez....oğlan yeni yattı adam bana bakıyo :) yatalım diye ...uyuyo şuan aşkumm :) çok yorgunumm..
cicim özelden yazdım sana.
bu arada sen de 9'lu zayıflama çayı kullanıodun di mi? ben de dün başladım. bağırsakları güzel çalıştırıo. pek pahalı da değil öyle. daha pahalı olur sanıodum. kullanmayanlara tavsiye ederim. bu ay hep kullanıcam. bakalım faydası olacak mı?
doğru, hatırladım şimdi. aktardan aldım. 40'lı paket 7 tl. ama karıştırılmamış halde de satıyorlar, benim aldığım poşet çay şeklinde. ben işyerinde içtiğim için bana poşet çay olan daha pratik geliyor.
küçük porsiyon pilav yedim nohut ve bezelyeli
yanında domates sosu turşusu baya açı ve çok yedim burnum akıyo. bayanla bu turşuyu tavsiye ederim bilenler vardır. domates rendelenir ve içine ufak süs biberleri atılır sarımsak ve tuz eklenp ağzı kapatılır yemklerin yanında çok iyi gidiyor ve acı olması metabolizmayı hızlandırması konusunda ayrı bir getirisi
GÜZEL GÜNLER
kızlar bişey sorcam ya alt alta mesajlara cevap veriyorsunuz ya kopyala yapıştırmı yapıyosunuz farklı sayfalarda ama ben kaçıncı sayfadaydı o oluyorum tek etek cevapta kısa kısa olmuyo yani bi öğretsniz banada
teşekkürler bakalım yapabiliyormuyum
Alıntı yap yazısının sağında konuşma balonu gibi bi işaret var ona tıklayarak okumaya devam edip en son konuya cevap ver dersen tıkladıklarının hepsine birden cevap verebilirsin tubiş
annem ender saraç söyleyince not etmiş galiba. biz şöyle bir beşli çay kullanıoruz: mate, ıhlamur, adaçayı, rezene,papatya. hem tadı çok güzel. diğerleri gibi acı falan değil. kendinden tatlı. hem de metabolizmayı çalıştırıyor.
ingilizce cicim. türkçe olanı veya altyazılı olanı yok. zaten hareketleri taklit ediyorsun, o sadece şimdi öne, şimdi arkaya vs.diyor. onu da zaten gördüğün için gerek yok işitmeye. ben onun sesini tamamen kapatıp müzik açıorum bazen.
teşekkürler bakalım yapabiliyormuyum
bende funda yaprağı mate yeşil çay biberiyeyi biliyordum onlarıa lıp larıştırmak bana zor geliyor poşet şeklinde olsa iyiydi ama
mantıklıymı gerçekten ben biraz anlıyorum bazen espirileri kaçırıyorum ama müzik açmak aklıma gelmedi şimdi açacağım
menüm
sabah sütlü nesfit meyveli
arada elma nescafe
öğlen sormayın 1 ıspanaklı börek 1 adet kek 1 elmalı kurabiye çay çay çay
akşam yoğurtlu ıspanak 1 dilim ekmek
her türlü cezaya hazırım valla ne deseniz haklısınz bu nasıl rejim.(((((
Biz de alıştık sana yavru kuş, fırsat oldukça gir sen, bu hafta liste de malesef diskalifiye görüneceksin ama olsun, ziyaret et her zmann
Çookk geçmiş olsun medicimm ya cidden çok üzüldümAllah acil şifa versin, izin al kendini topla tatlım banimmm
Fatoş ablamm yapamazsın küsemezsinn neler yazdım okudun mu hemmbunalım takılıyodum yaa ondan yazmamışım eksikliğini hissettim tabi kiii...ah ahh zor günlerdeyim zorr
Başımızın üstüne fatoş ablacımmeve gidince atcam göbüşü, suyumu hemen içiyorum
Akşam pide olmayaymış iyiymişşş
Sağol kaptanım elbett bir gün buluşacağııızzzyazdıklarından aklıma geldi iremcimm..sağolun valla iyi ki varsınızz kızz
Ohh çok iyi gene hatun
Hoşgeldin sevilaycım, ben de hilal, yaş 22-23 benm destj. avukatım ben de yeni mezunum yani..ben de evde pilates ve leslie ile yürüyüşler yapıyorum, spor salonu iş saatlerine uymuyo ona uysa eve yakınlığa uymuyo falan derken eve çok alıştım hiç aksatmam sporumu Başarılarının devamını dilerimm
hoşgeldin aramıza aydındamı okuyorum dedin bende aydındayımda ondan sordum
oy kurban olurum ya allah yardımcın olsun canımm yaşladıklarımı bir bilsen ilk doğum ilk tecrübemm çok acı üzücü ama başarılı olsu 3 yaşında aras paşamm ama yaşadıklarını insan biliyo canım yazsam roman olur.sağol canım inşallah, şu saat oldu hala ağlıyor uyumuyor napıcam sabahta dr gidicez başım çatlıyor
ben size kıyamam canımmm canımsınız siz benimmm ama kararlı olmnamız şart..bebişim çok üzülüyorum senin için.ne güzel istikrarını tutturmuştun çocuklar hasta oldu.sen eğer kendini zorlayacaksan izin al bebişim.ama bak eğer uzun sürerse bu izin kızarız ona göre
ayy bebişkom seve seve yardımcım.sen bize bi sağlam kı çek saçımızı döv bizi (sadist miyim neyim)
ayy merak ettim yaaa
ahh canım benim minik kuşun acısı olmasa ağlar mı bu kadar. keşke elimden bişey gelse de yardımcı olabilsem sana
canımcım akşam geçe neden kalıyon kuzumm kızın okuldan gelme saati filanmı yoğunluğunun sebebi ne ilknurum..günaydın fıstıklar.bugün yine salona gidemiycem.tam spor saatimde kızımın toplantısı var okula gidicem.ama yarım saat yürümeye çalışıcam.dünkü menümü gelince paylaşıcam.bu arada dün akşam geç olduğu için akşam yemeği yemedim.çok açlık ta hissetmedim allahtan iyi oldu benim için
canımcım nescafe + anetep fıstığı yavrumm bunlar yağğ :18: menülerini çok beğeniyorum..ama az yiyosun daha öncede dedim canım sana her öğünün az bence canım...günaydın fıstıklar nasılsınız
ben geldim
dünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
2kk peynir
öğlen
1,5 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
ara
nescafe 3ü birarada
10 tane antep fıstığı
akşam
3 parça pide
(yarımdan biraz fazla)
sizede geçmiş olsun iremimm çocuklar hasta olunca çok üzülüyorumayyıldızım çok geçmiş olsun
benim bebiş te akşam rahatsızdı
çok zor oluyo
allaah şifa versin
düzenini düzeltene kadar izinli ol istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?