böyle böyle ömürler geçiyo ne güzel demişiniz hilalimm bi bakçan ablasının kuzusu bu günlere gülerken bulucan kendinikelebekcim destina çok güzel söylemiş
uzak olsanızda sevdiğinin fırsat bulunca yanına geleceğini düşün
zaman çabuk geçiyor
aylar değil yıllar bile göz açıp kapayanakadar geçiyor
beni merak etmedinmi başkanım faysalım (yasemince ) benide ekle canım benim fatma karaberoşvildoş destina merak ettim sizi
kardeşimin facebookundan arkadaş olalım o zaman da resimlerimizi görürüz gerçi benim yeni resmim yok orda ama çekip ekleriz
aman olmasın başkanımm tatilin tek - yanı bencede bu :) + dinlenmek yerine yorulmak..güzelmiymiş orası bende geçen sene alanya loniceraya gitmiştim otel çok güzel ama hava çok nemli o tarafta
bide açık büfe olunca çok yiyo insan
geçen sene 70 kilo gittim 72.5 dönmüştüm
o zamandan beri işte 72.5 tan anca bu kadar düştüm
yazın yine gidersek yine 72,5 dönüyomuşum
başkan sensin cnaım benimm haklısında üzülüyorum ama durum bukıslar bugün yarın ben sayıyım su spor mesaj 4 eksim vardı
çarş destina
perş lethem
cuma kelebek.hill
epack ve melikea paylaşım yeteersizliği ve verilen görevleri yapmadıkları için bu hafta diskalifiye olacak
bilgilerinize kızlar
tarhanayı ben sordum canım diyetisyenime yiyebiliyoruz ekmeksiz öğün olarak çok kalorisi olan konya tarhanası kağıt gibi olan bu biizm bildiğimiz kuru tarhana değil..maşallah bebişim gayet iyi ama tarhananın kalorisi çokmuş ona göre
olur bebişim gönder istek kabul ederim.ilknur çalıkoğlu acar adına.bide kardeşinin ismini söyle ki herkesi kabul etmiyorum problem olmasın
canım ipeğin demek istediği ya da ben öyle anladım.buraya katılayım yazayım ama takım içinde olmayayım sadece yazışalım burdan demek istiyo sanırım.
sakın haaa gitsen bile az ye sık ye enazından.bide yüzersin o da sporun olur.
tamm canım biz bahsederiz.
oh maşallah... yürüyüş iyi olomuşş prensesimizin durumu nasılmış :)kızçelerim kızın toplantısına gittim.sonra 1 saat dışarda yürüdüm.iyi oldu bugünkü sporumu yapmış oldum.
hoşgeldin sevilaycım kurallardan arkadaşlarım bahsetmiş kocaman tombuk ama gelecekte manken ailemize hoş geldin...bir kardeşim daha oldu..merhabalar ben janmir . ama artık MAHURBESTE. kullnıcımı adımı değiştirdiğimi belirtmek isterim. gruba alındığım için mutluyum . ben kuralları okudum ama kapsamlı olark bahsetmek isteyen ekstra bişyler söylemek isteyen varsa memnun olurum .. umarım birlikte başarırız.. şu an 84 kiloyum ve daha kahvaltı yapmadım hafif bişyler le başlamayı düşünüyorum :)
işte kaptanım saygılar..mrb hoşgeldin
ben takım kaptanıyım bur50
günde 5 mesaj şartımız var
o gün kaçıncı mesajımız olduğunu başlık kısmına yazıyoruz
gün sonunda menü o günkü içtiğimiz su miktarı
yaptığımız sporu yazıyoruz
ve buna
yarım saat spor+
2 lt su+
olcak şekilde +- veriyoruz
ve spor su sayma işini de takım üyeleri sırayla yapıyor
2 dilim ekmek
1 küçük peynir
4 zeytin
1 domates
çay içicem sınırsız (şekersiz olmak kaydıyla )
kahvaltıdan önce iki büyük bardak suyumu içtim bunu hep yapıcam sanırım biraz midem bulandı ama olsun ....
not: 50 mekik çekmeyi düşünüyorum evde .. her sabah ve akşam zamnla artırıcm .. :)
hoşbulduk Hilal . çok memnun oldum :) bende spor salonuna yazılamıyorum ne yazkki evde bişyler yapmaya çalışıcam . bu arada leslie dediğin yürüyüş nasıl oluyor açıklarmısın bende yapayım. internete baktım nasıl olduğunu anlamdım açıklarsan çok makbule geçer
hayırlı akşamlar kızlar.
geçmiş olsu ndiyen arkadaşlarım allah razı olsun 3. iğnemizi olduk
damar yolu şişmiş diger eline yaptılar iki kere deldiler bulamadılar damarıhep hasta çocuk dolu hepsi serum takılı
ateşimiz şükürdüştü
sıkıntısı oluyor arada çok huzursuz onun dışında iyi
bende paso uyumuşum sabahve 400 gr almışım
bugünde yine yemeği yedim hastanede stresten ne yediğimi bilmiyorum gofret yedim o an üzüntüden mi bimiyorum kantini yemek istedim çok üzgünüm
oğlanada ilaç başladım yarın tekrar kontrol var antibiyotik gerekebilir dedi aman bilmiyorum bu günlerimze şükür allahım şifa versin ,bu günler en kötü günümüz olur inşallah bir daha yaşamayız ,bana kızıyorsunuzdur belki yiyorum falan diye ama gerçekten kafam bin kazan :26: sabahın köründe yine oğlanı yatağından kaldırıp götürücem bırakıcak bir akrabam yok. akşam giderken apartman görevlisinin kızıyla oynasın diye sağolsun eşi bırak dedi bıraktım ,yarın akşam yine bırakacağım çok şükürkü allahım böyle iyi insanlara denk getirdi en azından yolda o zorda kalmıcak,yakınımdaki hastaneler iyi değil yarım saat yol çekiyorum ,görüşürüz kızlar. geçmişi okuyamadım birkaç kızın eşyası vardı onları satayım dedim ,konu açtımda ondan girdim ,çocuklara otokoltuğu alacağım evde oynamadıkları vs şeyler var ihtiyacı olana satmak istedim ,böylede ekonomime katkı olsun dedim.
görüşürüz hepiniz sağlıcakla kalın inşallah izinliyimdir,kaptanım affet,inşallah affettiricem ,
oy gözümün nuru ilknurummmm yerim ben onunn kendini 6 sanmasını yerimmerhaba canım hoşgeldin aramıza.ilk olarak bu saate kadar yemek yememen çok kötü.yemek yemeyerek değilde sık ve az yiyerek beslenirsen daha rahat hızlı ve kalıcı kilo verirsin.bende senin gibi sabahları yemezdim ve aksine vermek yerine bol bol kilo aldım.gün boyunca 5-6 öğün yapmalısın ben 11 kilo vermiş biri olarak söylüyorum.burda bol bol paylaşım yaparsan anlayacaksın ki hem kilo verip hemde bol bol kilo verirsin.kurallara gelince günde enaz 5 mesaj yazıyoruz.(cumartesi pazar hariç)haftada 30 mesaj altı yazan 2 kere tekrarlanırsa diskalifiye olur.günde enaz yarım saat spor(yürüyüş plates vb.),enaz 2 litre su içiyoruz.bide hepimizin üyeliği olan bi site ar ordanda kalori takibi yapıyoruz.2 haftalık deneme süren var.ama bol paylaşım yaparsan bu süre 1 haftaya düşer.(kaptanımızın insiyatifine bağlı.)işte böyle canım.
birazda kendimden bahsedeyim.ismim ilknur.29 yaşındayım.5 yaşında bi kızım var.(kendisi 6 olduğunu iddia ediyo)şimdilik ev hanımıyım.sabahları spora giderim 4 gün harici buralardayım.
yani herşeyi buraya yazıyoruz dimi . başka bir alana ulaşmama gerek yok. tamamdır kaptanım nasıl istersen günlük mesj sayım hepsine tamam kilo bildirimleri cuma idi sanırım . en doğru şekilde uymaya çalışıcam :)
tekrar memnun oldum canımm...kaçıncı yılın uzaklık zor aileden...:) sevilay ben memnun oldum :) tabiki çok çok haklısın fakat yeni uyanmamdan kaynaklanan bir durum bu sabah 5.00 gibi uyumak zorunda kaldığım için oldu. ama genlde böyle olmaz :) evde plates yapıcam bende sanırım sürekli ve su olayı problem değil su içmeyi çok severim ve bitki çayları :) bu ara allah kızını sana bağışlasın diyorum :)umarım hayırlı bir evlat olur.
ben 22 yaşındayım yada 21 ohesabı tam bilmiyorum açıkçası :) üniversite öğrencisiyim aydında yaşıyorum ama evim Alanya da orda olsaydım spor yapma düzeyim daha çok olurdu ama burdada elimden geleni yapmalıyım artık fıçı gibi oldumtekrar çoook memnun oldum umarım senin gibi kilo vermek konusunda başarılı olurum
varya senle özlemim hep aynı duyguları hissediyoruz bende açınca ilk sevilayın nikini gördüm ve o şarkıyı söyledimm burda zaten hepiniz canımsınız ama realde tanışıyo olsaydık eminim çok iyi dost olurduk arkadaş demiyorum bak :) ne burcusun sen başak filan mı :)O mahur beste çalar, Müjgan'la biz ağlaşırızz.. gelid aklıma ilk önce senin nickini görünce.
hoşgelmişsin. berenvildancığım zaetn eçok güzel bi şekilde anlatmış yapman gerekenleri. yaşını boyunu posunu, kilo alıp verme sürecini de bilirsek, daha iyi yorum yaparız birbirimize. bi de sporla aran nasıl? hareketli misin? çalışıo musun?
ben de 24 yaşındayım. 1.74 boyundayım. kilom aşağıda görüldüğü gibi
canım iç faydası olur kesinlikle ama alıştırmamak lazım bünyeyi bu seferde çalışan bağırsakları tembelleştirebiliyorcicim özelden yazdım sana.
bu arada sen de 9'lu zayıflama çayı kullanıodun di mi? ben de dün başladım. bağırsakları güzel çalıştırıo. pek pahalı da değil öyle. daha pahalı olur sanıodum. kullanmayanlara tavsiye ederim. bu ay hep kullanıcam. bakalım faydası olacak mı?
eline sağlık iremcimdünkü mesaj su spor
kelebek.hill 17 +-
lethem 6--
berenvildan 6 +-
fatoş0808 8++
tubish13 7++
destina_88 12+-
bur50 4-+
ayyıldızım 1(izinli olcak)
melikea 1(bildirim yok)
epack2013 2(bildirim yok)
memnun oldum sevilaycım.aramıza tekrar hoşgeldin.ede plates yapabilmek çok güzel bende yapsam keşke.1 aylık spor salonu üyeliğim kaldı sonra sizden plates cdsi isimleri öğrenicem onlarla evde yapmaya başlıycam kısmetse.ya da yürüyüş bandı alıcam
sağol canım sana da iyi dersler.ne okuyosun bu arada
bebişim ben 1 kutu bitirdim.galiba 40 küsür taneydi içinde.şimdi yeşil çay içiyorum onlar bitsin 2. kutuma başlıycam inşallah.hadi aklımıza gelmişken bi çay hazırlayalım kendimize.içelim şöyle sıcak sıcak bi yeşilçay.kalkin bakkkkiiimm
bu hafta i olcez inş hadin kızlar
mate çayı iyi geliyomuş diye duymuştum
o bitkilerin içindede var sanırım
inşallah ben eminimm inşallah 1. oluruz..yoğurt ayran da yağ yakıcıymış zaten
bu arada 40 dk yürüyüş yaptım
ama sabahtan beri hiç su içmedimm
şimdi farkettim
oy cnaım benimm nasıl bilir ablasını ben küsemem size kıyamam canımm nolduu çık şu moddan bak 6 ay sonra gülücen canım bunlara...ben okudum bişiler yazdım ama sen görmedin sanırsam canımcım...siz iyi olunda ablanı unutmadığınız biliyorum canımm çünkü ben sizi unutmuyorumki kalbimde hepinizin yeri.....
Biz de alıştık sana yavru kuş, fırsat oldukça gir sen, bu hafta liste de malesef diskalifiye görüneceksin ama olsun, ziyaret et her zmann
Çookk geçmiş olsun medicimm ya cidden çok üzüldümAllah acil şifa versin, izin al kendini topla tatlım banimmm
Fatoş ablamm yapamazsın küsemezsinn neler yazdım okudun mu hemmbunalım takılıyodum yaa ondan yazmamışım eksikliğini hissettim tabi kiii...ah ahh zor günlerdeyim zorr
Başımızın üstüne fatoş ablacımmeve gidince atcam göbüşü, suyumu hemen içiyorum
Akşam pide olmayaymış iyiymişşş
Sağol kaptanım elbett bir gün buluşacağııızzzyazdıklarından aklıma geldi iremcimm..sağolun valla iyi ki varsınızz kızz
Ohh çok iyi gene hatun
Hoşgeldin sevilaycım, ben de hilal, yaş 22-23 benm destj. avukatım ben de yeni mezunum yani..ben de evde pilates ve leslie ile yürüyüşler yapıyorum, spor salonu iş saatlerine uymuyo ona uysa eve yakınlığa uymuyo falan derken eve çok alıştım hiç aksatmam sporumu Başarılarının devamını dilerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?