Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kelebekcim destina çok güzel söylemiş

uzak olsanızda sevdiğinin fırsat bulunca yanına geleceğini düşün

zaman çabuk geçiyor
aylar değil yıllar bile göz açıp kapayanakadar geçiyor
böyle böyle ömürler geçiyo ne güzel demişiniz hilalimm bi bakçan ablasının kuzusu bu günlere gülerken bulucan kendini

beroşvildoş destina merak ettim sizi

kardeşimin facebookundan arkadaş olalım o zaman da resimlerimizi görürüz gerçi benim yeni resmim yok orda ama çekip ekleriz
beni merak etmedinmi başkanım faysalım (yasemince ) benide ekle canım benim fatma kara

aman olmasın başkanımm tatilin tek - yanı bencede bu :) + dinlenmek yerine yorulmak..

mesaj 9
başkan sensin cnaım benimm haklısında üzülüyorum ama durum bu

Son düzenleme:
tarhanayı ben sordum canım diyetisyenime yiyebiliyoruz ekmeksiz öğün olarak çok kalorisi olan konya tarhanası kağıt gibi olan bu biizm bildiğimiz kuru tarhana değil..

hoşgeldin sevilaycım kurallardan arkadaşlarım bahsetmiş kocaman tombuk ama gelecekte manken ailemize hoş geldin...bir kardeşim daha oldu..
bende fatoş mart 10 da 31 e giriyorum..şuan için bende ev hanımıyım..3 yaşında aras isimli bir oğlum var 5 yıldır evliyim canım...

işte kaptanım saygılar..

kahvaltın geç olması dışında güzel canımm eleinden geldiğince sık az yemen laızm en az 6 öğün...ara öğünlerle ama öğrenci olmak zor ama şartlarına göre durumunu ayarla canımm daha kolay kilo veriirsinn 1 haftayada burdaki düzene alışırsın zaten cnaım

Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube

Leslie Sansone 5 Mile Fat Burning Walk - YouTube

Tabi ki açıklarım kuşum, bu linklerin birincisi 45 dk 3 mil, Leslie ingilizce konuşuyor ama sen müzik eşliğinde yürüyüşünü yapıyorsun, bulunduğun alan istediği kadar dar olsun istersen bulunduğun yerde say kalori yakıyorsun, sadece Leslie'nin yaptıklarının aynısını yapıyorsun ve çok iyi hissediyorsunn

Ah benim yavrucumm ateşler içinde yatarmış yaaaa...canım ne affetmesi sen önce kızının sağlığını sonra ailece kendinizin sağlığını düşünün...Allah yardımcın olsun mediciimm

oy gözümün nuru ilknurummmm yerim ben onunn kendini 6 sanmasını yerim

mesaj 16

tekrar memnun oldum canımm...kaçıncı yılın uzaklık zor aileden... evet canımm buraya bizi bırakmak yokk bak nasıl kilo vericen sevilayım..

Son düzenleme:
varya senle özlemim hep aynı duyguları hissediyoruz bende açınca ilk sevilayın nikini gördüm ve o şarkıyı söyledimm burda zaten hepiniz canımsınız ama realde tanışıyo olsaydık eminim çok iyi dost olurduk arkadaş demiyorum bak :) ne burcusun sen başak filan mı :)

Menümm
Sabah:
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal
2.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal) 110 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Bal (70 kcal) 70 kcal
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (5gr) Tereyağ (37 kcal) 37 kcal
1.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal) 1 kcal
Ara:
1.00 x 1 Paket (56gr) Eti Form Çikolata Kaplı Lifli Bisküvi (218 kcal) 218 kcal
Öğlen:
1.00 x 1 Adet Dürüm Tavuk Döner (100gr tavuk) (335 kcal) 335 kcal
1.00 x 1 Bardak (200ml) Taze Sıkılmış Portakal Meyve Suyu (90 kcal) 90 kcal
Ara:
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Kefir (Tam Yağlı) (132 kcal) 132 kcal
Akşam:
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Şehriyeli Pirinç Pilavı (248 kcal) 124 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Barbunya (328 kcal) 164 kcal

1.00 x 1 Bardak (240ml) Salep (80 kcal) 80 kcal
Alınan Kalori Toplamı1441 kcal

Su:2 lt
Spor yok

Bugün abimle bir muhabbete dalmışız valla hadi spor yapcam ben diyemedim biraz da yorgundum ya bahane oldu ama pişman değilimmm 2. günüm sporsuz ama yarın toparlarım artık

canım iç faydası olur kesinlikle ama alıştırmamak lazım bünyeyi bu seferde çalışan bağırsakları tembelleştirebiliyor

bende severim çayları bi torba var evde bıktım artık içmiyorumm :)

sevilay
bu arada kahvaltımı yaptım

byaz peynir
beş zeytin
maydonoz,
yumurtada haşlıcaktım ama o kalmamış (malum öğrenci evi ; )
çok az acılı kahvaltılık sos
2 dilim normal ekmek (bugün tam buğday ekmeği alıcam )
vee çay (karışık bitki çayı ile normal cayın karışımı )

evden 16:30 gibi evden çıkmadan bişyler yemem lazım yoksa saatlerce aç kalıcam ne yemeliyim bilmiyorum akşamda platesimi yapıcam .

bu arada nette aratırsan biir sürü plates videosu çıkıyo özellikle ebru şallının programında yaptıklarını bölüm bölüm takip edersen o çok işine yarar sanırım ben öyle yapıcam

çıkmadan ne yesem bilemedim varsa tavsiyeniz iyi olur[/QUOTE]

ara mmuhakka ye canımm meyvenıda ihmal etme... öğün sonrası ara ara sonrası öğünn aralarda meyve bis küi diyet olmak şartıyla

Son düzenleme:
bu hafta i olcez inş hadin kızlar

mate çayı iyi geliyomuş diye duymuştum
o bitkilerin içindede var sanırım

yoğurt ayran da yağ yakıcıymış zaten

bu arada 40 dk yürüyüş yaptım
ama sabahtan beri hiç su içmedimm
şimdi farkettim
inşallah ben eminimm inşallah 1. oluruz..
mate kullandım 5 i bi yerde kullandım form çayı kullandımm.. yeşil çay kullandımm hepside işe yarıyor...canım
yoğurt zatennn karın bölgesindeki yağları eriyiyor...ayrann su ihtiyacınıda karşılıyor vucudun daha çok öncelerden yazmıştımm canımm..tvden duyduğumu yazıyomm hepsini değil tabi mantıklı olanları güvendiğim doktorları :)
sporda süper

oy cnaım benimm nasıl bilir ablasını ben küsemem size kıyamam canımm nolduu çık şu moddan bak 6 ay sonra gülücen canım bunlara...ben okudum bişiler yazdım ama sen görmedin sanırsam canımcım...siz iyi olunda ablanı unutmadığınız biliyorum canımm çünkü ben sizi unutmuyorumki kalbimde hepinizin yeri.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…