Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aslında daha çok alıntı yaptım ama oğlanı yatırcammm gerisi kjaldı hepsini okudum.... maşallahhh hepimize...ama benim geçmiş mesajlarım neden okunmuyo ilknur,hilal ,medinem görmüşş diğerleri görmemiş
benim yazdıklarımı okuyunnn kimse benim kadar kilolu olmadı olamaz bu gurupta bırakın burda tüm guruplarda ben bu kiloma 168-170 lerden indim :) faydası olur diye diyom sakın yanlış anlamayım ömrüm diyetle geçtiği için :)

bu gün sporda harikalar yarattımmm:) 10 la başladım 20 yaptım 30 yaptım ama bugünnn sporlarımın en güzelini en uzununu yaptım 50 dakika...10 dakikakda koşu.. yürüme bandında hız seviyesi artıkça koşuda yapılıyo bu gün öğrendimm korkumdan hızı artıramıyodum hep 4 te yapıyodumm bu gün 5.5 te resmen koşu yaptım 10 dakika :) süperdii..40 dakikak yürüyüşş daha yeni olduğu için şimdilik 10 dakikaa koşu ama 1 hafta sonra 40 dakika yürüyüş sonrası 20 dakika koşu yapacağı m... nasıl ter attım anlatamam..gerçekten yürüme bandıda harika bu konuda...+ akşama kadarda oturmadımm..hava güzeldi oğlann sokakta motoruyla oynadı güneşi görünce bende peşinde koşuştue..saat 5 ten sonrada tüm evii dip köşe sil süpür yaptımm.. çok verimli bir gündü..tartıda çok güzel - leri gösteriyor mutluyum..

menüm
sabah
2 kk peynir
1 buçuk dilim tam buğday ekmeği
7 zeytin
çay şekersiz
tere + maydanoz

ara 1 portakal + 1 bardak süt

öğlen
soğanlı kabak kavurması (öğle akşam yer değişti bugün benimm diyetisyen yapabilirsin demişti .)
yarım su bardağı yoğurt
1 buçuk dilim ekmek
turp otu salatası ilk defa yedimm çok güzeldi

arada
3 tane eti form limonlu bol lifli
1 elma

akşam
peynir 120 gr (et öğünüm yerine )
2 çatal salça
1 paket eti form (2 dilim ekmek )küçük ama yarım paket 1 dilim e denk geliyo listeme göre
salata
yarım bardak yoğurt

ara 1 su bardağıı patlamış yağsız mısır

ben kaçar hepinizi öper yarına işim yok sabahtan burdayım inşallah.... kararmı süprizimi bi ilknur merak etmişşş yazmadım o yüzden önemli bir karardı hayatım içinn paylaşıcam sizle zati :)

ilknurummm öpüyomm cnaımm burdasın ama yazmadınn hiçç canımm belki geçmişi okuyosunn... öpüyomm kuzum seni :)

bu mesajı okuyan su içip dua etsinn zayıflayalım 1. olalım bu hafta diye sizleri seviyorum allaha emanet olun..

Aaa görmedim demekkii nası görmem yaaa...çıktım sayılır bugün canım ablacımm, sizlerin de büyük katkısı olduu çok seviyom sizi yaa ben de unutmuyorum kesinlikle her paylaşımımıza bayılıyorumm...
5 ay sonra hep gülcem inşallah sen de şahit olcan ablam benim,çok sağoll yaa çok tatlısınn kiii

Okunmaz mı senin o harika yazıların fatoşummm mıncırırım kız seniii

Harika gidiyosunn maşallahh Harikalar yaratmaya da devam edeceksin bu gidişlee..

ben kaçar hepinizi öper yarına işim yok sabahtan burdayım inşallah.... kararmı süprizimi bi ilknur merak etmişşş yazmadım o yüzden önemli bir karardı hayatım içinn paylaşıcam sizle zati :)

Yaaa ben de merak etmiştimmm amaaa yazdım ya görmedin fatoşum ablam, ya da aklımdan geçirdim ama yazmayı unuttum

bu mesajı okuyan su içip dua etsinn zayıflayalım 1. olalım bu hafta diye sizleri seviyorum allaha emanet olun..

Ben yaptım ben yaptım hemen dua ettim bize ayy harika harikaa olcazz kızlarrr

Gözümden uyku akıyorrr..azcık da asker yarimle konuşup uyurum ben bayanlarr yarın öğlene doğru gelicem inşallahhh

canımcım akşam geçe neden kalıyon kuzumm kızın okuldan gelme saati filanmı yoğunluğunun sebebi ne ilknurum..
yok canım sadece tembellik
maşallah bebşim sendeki azim kimsede yok
ama ben merak etmiştim kuşum bari özelden gönder yahuuu
ilknurummm öpüyomm cnaımm burdasın ama yazmadınn hiçç canımm belki geçmişi okuyosunn... öpüyomm kuzum seni :)

canım alıntı yapıyodum anca yazdım

sağol canım benim. hiç bu kadar hastalanacağını tahmin etmiyordum 2 hafta hastalık 2 hafta iyi giderek biticek bu kış sanırım ,
allahım hepsini korusun fatoşcum ya her çocukta ayrı içim parçalanyor bu daha kücük olduğundan anne diye ağlarken bende ağlıyorum iğnesini olurken

fatoş bende dün turp otu salatasını ilk defa yedin limonlu beğendin o çok tok tutarmış öyle dedi arkadaş

çok geçmiş olsuni iyileşin yeter önce sağlık

su+
spor- ben cozuttum bu hafta herkes çok iyi bende düşüklük var sebebini bilmiyorum

merhabalar fatoş ablacım :) aslında abla demesemde olur muhtemelen bir bayanın en güzel olduğu yaştasın şu an ki eminimde öylesindir :) öğrenciyim bende aydında kamu yönetimi okuyorum . Arascığı inşllah sana ve babasına bağışlasın Allahım..

bu arada dün akşam menümü yazamadım çünkü yiyemedim. hasta oldum sanırım . afedersiniz ama bütün gece istifar ettim .midemde hiç bişy yok şu an ve tüm kaslarım ağrıyor. yoğurt yemeye çalıştım yiyemedim hiç bişy almıyo midem ne yapcam bilmiyorum .. ama diyeti bırkmak gibi bi niyetim yok yiyebldiğim kalorisiz şeyleri yemeye çalışıcam. ama sanırım bi süre bi kaç gün spor yapamıcam ciddi anlamda kendimi kötü hissediyorum . ama aktf olark buraya yazıcam . birde mesjlarına cvp vermediğim arkdşlarım oluyosa lütfn kusura bakmasın göremiyorum bazen tek tek baktığım halde sayfalar. hepinizi çok sevdim . güzel günler

canımsın :) saol güzel bişymiş en iyisi bende yapaym .iyileştiğimde kesnlikle başlıcm çok hoşuma gitti :)

canımcım yazıları okurken hepsine alıntı yap birkerede hepsini ce vaplamış olursun.sağ alt köşede + ve bi baloncuk var.cevaplamak istediklerini onu tıklayarak devam et okumaya.en son olarak konuya cevap ver i tıkla hepsine aynı şekilde 1 kerede cevap yazmış olursun.bi de her mesajının üzerine 1-2-3 gibi mesaj sayılarını yazarsan günlük su spor mesaj sayan arkadaşa kolaylık olur.sıra hepimize gelecek birbirimize yardımcı olmuş oluruz.bideeeeeeee
günaydııııınnnnnnnn

Naparsın artık kış geçiyo şurda az kaldı bu son hastalığı inşallah bi daha olmucakkk

canımsın :) saol güzel bişymiş en iyisi bende yapaym .iyileştiğimde kesnlikle başlıcm çok hoşuma gitti :)

Evet ya çok eğlenceli bence de yap beraberce eğleniriz kızz

Günaydınnnn..
ce deyip kaçıyorum şimdilikkk ilk fırsatta gelirimmm

Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta beyazıı
1 dilim ekmek üzerine tereyağ-bal
1 çay bard şekersiz çayy

günaydın kızlar 2-3 gündür hastalıktan gözümü açamıyordum bayağı da saldım zaten spor falan yapamadım dikkat de edemedim bugün biraz toparlandım gibi işte staja geldim hala çok hastayım :S

AldığınızKalori Miktarı
3.00 x 1 Adet (30gr) Köfte (Tavada) (84 kcal)252 kcal
0.25 x 100gr Patates Kızartması (536 kcal)134 kcal
2.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)6 kcal
0.50 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal)80 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Kuru Fasulye (Etsiz) (184 kcal)184 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal)290 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
1.00 x 1 Adet Portakal (50 kcal)50 kcal
Alınan Kalori Toplamı1078 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (250 kcal)250 kcal
Yakılan Kalori Toplamı250 kcal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…