geçmiş olsun canım.dikkat et kendine.
bu gün sporda harikalar yarattımmm:) 10 la başladım 20 yaptım 30 yaptım ama bugünnn sporlarımın en güzelini en uzununu yaptım 50 dakika...10 dakikakda koşu.. yürüme bandında hız seviyesi artıkça koşuda yapılıyo bu gün öğrendimm korkumdan hızı artıramıyodum hep 4 te yapıyodumm bu gün 5.5 te resmen koşu yaptım 10 dakika :) süperdii..40 dakikak yürüyüşş daha yeni olduğu için şimdilik 10 dakikaa koşu ama 1 hafta sonra 40 dakika yürüyüş sonrası 20 dakika koşu yapacağı m... nasıl ter attım anlatamam..gerçekten yürüme bandıda harika bu konuda...+ akşama kadarda oturmadımm..hava güzeldi oğlann sokakta motoruyla oynadı güneşi görünce bende peşinde koşuştue..saat 5 ten sonrada tüm evii dip köşe sil süpür yaptımm.. çok verimli bir gündü..tartıda çok güzel - leri gösteriyor mutluyum..
saol:) etmeye çalışıyorum işte
AldığınızKalori Miktarı
3.00 x 1 Adet (30gr) Köfte (Tavada) (84 kcal)252 kcal
0.25 x 100gr Patates Kızartması (536 kcal)134 kcal
2.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)6 kcal
0.50 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal)80 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Kuru Fasulye (Etsiz) (184 kcal)184 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal)290 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
1.00 x 1 Adet Portakal (50 kcal)50 kcal
Alınan Kalori Toplamı1078 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (250 kcal)250 kcal
Yakılan Kalori Toplamı250 kcal
günaydın kıslar
günaydın melikea
geçmiş olsun öncelikle
melikea takıma katılabildiğin zaman geçmişide okusan i olur
sana mesaj su spor sayma görevi vermiştik yapmadın
paylaşımında bikaç günde bir kere girmek şeklinde oluyo genelde
bu takımda kalmak için yetersiz
menü su spor paylaşımında düzenli değil
bu hafta bu konuda dikkat et
bugünkü mesaj su spor sayımı senin yarın yaparsın
günaydın kızlar 2-3 gündür hastalıktan gözümü açamıyordum bayağı da saldım zaten spor falan yapamadım dikkat de edemedim bugün biraz toparlandım gibi işte staja geldim hala çok hastayım :S
süperrrdün hava yürüyüş havasıydı ama bugün kapalı.
dünkü menüm:
2.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kırmızı Yaban Mersini (8 kcal) 16 kcal
0.50 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 40 kcal
1.00 x 1 Adet (10.5gr) Nescafe Cappucino Kahve (Şekersiz) (47 kcal) 47 kcal
2.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal) 110 kcal
1.00 x 100gr Labne Peyniri (208 kcal) 208 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal) 35 kcal
2.00 x 1 Adet Elma (60 kcal) 120 kcal
1.00 x 1 Adet Susamlı Simit (237 kcal) 237 kcal
2.00 x 100gr Mezgit Tava (160 kcal) 320 kcal
0.50 x 100gr Mezgit Tava (160 kcal) 80 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Bal (70 kcal) 70 kcal
2.00 x 1 Adet (4gr) Kuru Erik (10 kcal) 20 kcal
3.00 x 1 Adet Hurma (15 kcal) 45 kcal
0.25 x 1 Adet (35gr) Eti Çikolata %27 Antep Fıstıklı Sütlü (188 kcal) 47 kcal
Alınan Kalori Toplamı1395 kcal
(bi de tüm bunlardan sonra haribo'nun şekerleri var ya, 5-6 tane ondan yedim. çok mutlu oldum, pişman değilim. dünya'da böyle güzel zevkler varmış ve ben unutmuşum, niye bana söylemiosunuz, diye kızdım herkese .arada bir böyle yemek lazım ya, ama arada bir. niye pişman değilim? çünkü yedim, yarım saat sonra 45 dk eliptik bisiklet yaptım. bu akşam da basketim varrr )
Yakılan Kalori
0.25 x 1 Saat Basketbol Oynamak (700 kcal)175 kcal
0.50 x 1 Saat Bowling Oynamak (180 kcal)90 kcal
0.50 x 1 Saat Eliptik Bisiklet Egzersizi Yapmak (500 kcal)250 kcal
0.25 x 1 Saat Eliptik Bisiklet Egzersizi Yapmak (500 kcal)125 kcal
çoookk geçmiş olsun. spor yapamasan da, yediklerine dikkat et cicim. bırakma kendini.
günaydın kıslar
günaydın melikea
geçmiş olsun öncelikle
melikea takıma katılabildiğin zaman geçmişide okusan i olur
sana mesaj su spor sayma görevi vermiştik yapmadın
paylaşımında bikaç günde bir kere girmek şeklinde oluyo genelde
bu takımda kalmak için yetersiz
menü su spor paylaşımında düzenli değil
bu hafta bu konuda dikkat et
bugünkü mesaj su spor sayımı senin yarın yaparsın
Bayanlarr ah ahh ne yoruldum bugün spor günüm de ama eve gidip azcık dinlenip en azından 45 dk yaparımyeni oturdum şu an valla..stajyer olmak zor iş yahu napalım bu sene idare etcezz...
Bi de bugün asker yarimi de üzdüm azcık ama sonra dedim ki kendime tez toparlan çık şu ruh halinden artık onun ne suçu varrr..kırdım üzdüm acık ama uyansın hemen alcam gönlünü kararlıyım...
hem dedim hemencik başlığa da yazarım modumu değişip canımm arkidişlerim ablalarım da sevinirr, neşemiz eksik olmasın kızlarrr.
bi de bu hafta inş özel dönem şişkinliği olmaz yaa..olsa da kilo eksi çıkar da bence..daha çok çıkardı yanii
günaydın kaptanım. çarşamba benim diye hatırlıorum sanki ama, perşembe mi benimdi yoksa??
aslında seni yazmıştım da melikeayı her zaman yakalayamıyoruz sayabilirse değiştirelim sırayı bakalım ne diycek
şu anda hastaymış ama
benim söylediklerim genel şu an için söylemiyorum
yoksa genelde katılımı ii olan arkadaşlarımız mazeretini bildirince olumlu karşılıyoruz biliyosunuz
ben şimdiden bahsetmiyorum zaten
her zaman görmüyorum hatırlatayım dedim
2 hafta üstüste 30 mesaj altı mesaj yazan diskalifiye oluyor
melikea geçen haftaki mesaj sayın 26
ondan önceki 7
çok az katılımın
günaydın kızlar 2-3 gündür hastalıktan gözümü açamıyordum bayağı da saldım zaten spor falan yapamadım dikkat de edemedim bugün biraz toparlandım gibi işte staja geldim hala çok hastayım :S
AldığınızKalori Miktarı
3.00 x 1 Adet (30gr) Köfte (Tavada) (84 kcal)252 kcal
0.25 x 100gr Patates Kızartması (536 kcal)134 kcal
2.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)6 kcal
0.50 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal)80 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Kuru Fasulye (Etsiz) (184 kcal)184 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal)290 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
1.00 x 1 Adet Portakal (50 kcal)50 kcal
Alınan Kalori Toplamı1078 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (250 kcal)250 kcal
Yakılan Kalori Toplamı250 kcal
ben 7.2 ile koşuyorum. koştukça alışıyorsun, vücudunun hamlaşması kalkıyor.
sporun çok güzel olmuş Fatoşçum. mesela 5.2'de yürürken ben, bi elimle tutuyorum koşu bandının bi yerindden, sonra hızlanıorum.7.2'ye çıkıorum. dengemi kaybetmemiş oluyorum. ama koşarken sakın arkana dönme .
bu akşam koşu bandında tekrar koşmak için, spor tesislerine gidicem.
geçmiş yazılarından okuyorum cicim, ama haftasonudydu galiba, bi ara Hilal senin yazdıklarına cevap yazmış, geçmişe gittim gittim, onları göremedim.
bizim seninle regl dönemlerimiz aynı gün. umarım bu hafta onun şişkinliğini yaşamayız.
Düzelmiştir heralde bu sabha aranız Zaferciğinle:13:
Geçmiş olsun kuşum ama genel olarak kaptanın da dediği gibi katılımın yetersiz ve haftalık 30 mesaj kuralımız var dikkatli olalımm
Vays harika gerçektenn
Hangi yazılarımı bulamadınızz?? yazmadım da yazdı mı sanıyoz yoksaaa ay kafam karıştıı :44:
Düzeldi düzeldi akşamdan düzeldi hattaa dayanamıyorum kii
Hayatımda önemli gelişme
Hattaa bi de nolduuu abimle dün akşam yalnız kaldık bi süre ve Zaferimi biliyordu zaten askerden ne zamn döncek diye sorduuu..ben de fırsat bu fırsatt askerden sonra gelmek istediklerini söyledim. Tabi bu konuda bizim kadar heyecanlı olmadığı için, işte bi düzen kursun önce iş bulsun, sen de stajını bitir falan olur acelesi yok dedi, ben de düzen kurmak için bi şeylerin adının belli olması gerekiyor dedim yani neye göre düzen kuracaz ki kafa karışıyor dedimÖyle hemen olmaaazz diye tutturdu..ama en azından bu konuyu konuşabildik ya çok mutlu oldumm Zaferime de anlattım o da herkes işine geleni söylüyor diyo, o kadar uzatmaya gerek yok diyo Ben de bana sormayın zaten tabi dedim Amaan o bi askerden gelsin de gerisi gelir hayırlısıyla yaa
Bu arada inşallah bu hafta şişlikten artı çıkmayız özlemcimmm
ooo, bunlar konuşulduysa süperrabiler, babalar öyle ağırdan almaya çalışır. ben de sözde bu yaz evlenecektim, ama 2012 temmuzda evlendim. kişi konusunda ikna ediliyorsa aileler, zaman konusunda çok daha rahat ikna edilir. ama abin de, Zafer'in iş bulması konusunda öyle demiş, onda da haklı cicim. ee, nerede yaşayacaksınızz??
sabah soğan çorbası içtim, ödemimi alsın diye. 2 gün içicem.
selammm merhaba canlarım.
aslında sabahtan beri açığım yazmak nasip olmadı sporu yapıp yazayım dedim o bitince duş oda bitince arasçım kalktı şimdii onla ilgilenip geliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?