Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben 7.2 ile koşuyorum. koştukça alışıyorsun, vücudunun hamlaşması kalkıyor.
sporun çok güzel olmuş Fatoşçum. mesela 5.2'de yürürken ben, bi elimle tutuyorum koşu bandının bi yerindden, sonra hızlanıorum.7.2'ye çıkıorum. dengemi kaybetmemiş oluyorum. ama koşarken sakın arkana dönme.
bu akşam koşu bandında tekrar koşmak için, spor tesislerine gidicem.
geçmiş yazılarından okuyorum cicim, ama haftasonudydu galiba, bi ara Hilal senin yazdıklarına cevap yazmış, geçmişe gittim gittim, onları göremedim.

saol:) etmeye çalışıyorum işte

günaydın kıslar
günaydın melikea

geçmiş olsun öncelikle

melikea takıma katılabildiğin zaman geçmişide okusan i olur
sana mesaj su spor sayma görevi vermiştik yapmadın
paylaşımında bikaç günde bir kere girmek şeklinde oluyo genelde
bu takımda kalmak için yetersiz
menü su spor paylaşımında düzenli değil

bu hafta bu konuda dikkat et
bugünkü mesaj su spor sayımı senin yarın yaparsın

süperrr dün hava yürüyüş havasıydı ama bugün kapalı.

dünkü menüm:

2.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kırmızı Yaban Mersini (8 kcal) 16 kcal
0.50 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 40 kcal
1.00 x 1 Adet (10.5gr) Nescafe Cappucino Kahve (Şekersiz) (47 kcal) 47 kcal
2.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal) 110 kcal
1.00 x 100gr Labne Peyniri (208 kcal) 208 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal) 35 kcal
2.00 x 1 Adet Elma (60 kcal) 120 kcal
1.00 x 1 Adet Susamlı Simit (237 kcal) 237 kcal
2.00 x 100gr Mezgit Tava (160 kcal) 320 kcal
0.50 x 100gr Mezgit Tava (160 kcal) 80 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Bal (70 kcal) 70 kcal
2.00 x 1 Adet (4gr) Kuru Erik (10 kcal) 20 kcal
3.00 x 1 Adet Hurma (15 kcal) 45 kcal
0.25 x 1 Adet (35gr) Eti Çikolata %27 Antep Fıstıklı Sütlü (188 kcal) 47 kcal
Alınan Kalori Toplamı1395 kcal

(bi de tüm bunlardan sonra haribo'nun şekerleri var ya, 5-6 tane ondan yedim. çok mutlu oldum, pişman değilim. dünya'da böyle güzel zevkler varmış ve ben unutmuşum, niye bana söylemiosunuz, diye kızdım herkese.arada bir böyle yemek lazım ya, ama arada bir. niye pişman değilim? çünkü yedim, yarım saat sonra 45 dk eliptik bisiklet yaptım. bu akşam da basketim varrr)

Yakılan Kalori
0.25 x 1 Saat Basketbol Oynamak (700 kcal)175 kcal
0.50 x 1 Saat Bowling Oynamak (180 kcal)90 kcal
0.50 x 1 Saat Eliptik Bisiklet Egzersizi Yapmak (500 kcal)250 kcal
0.25 x 1 Saat Eliptik Bisiklet Egzersizi Yapmak (500 kcal)125 kcal

fatoşcum seninde diğer arkadaşlarında yazdıklarını okuyorum canım alıntı yapmamış olabilirim ama okudum

günaydın kaptanım. çarşamba benim diye hatırlıorum sanki ama, perşembe mi benimdi yoksa??

günaydın kızlar 2-3 gündür hastalıktan gözümü açamıyordum bayağı da saldım zaten spor falan yapamadım dikkat de edemedim bugün biraz toparlandım gibi işte staja geldim hala çok hastayım :S

çoookk geçmiş olsun. spor yapamasan da, yediklerine dikkat et cicim. bırakma kendini.

cıslar var ama güpletmişsin

çoookk geçmiş olsun. spor yapamasan da, yediklerine dikkat et cicim. bırakma kendini.

çoook sağol bi kaç gündür salmıştımda yine topladım zaten 3 gün stajda olucağım burada yemek yiyince midem bulanıyor dikkat ederim birde otobüse yürümek için en az15 dakikayürüyorsun ben yolu uzatıp yarım saat yürüyorum sporuda öyle halletmeye çalışacağım :)

çok sağol geçmişi öğle tatilinde okuyacaktım zaten yarın paylaşacağım tabloyu dime sabah 9 da falan paylaşırım

bizim seninle regl dönemlerimiz aynı gün. umarım bu hafta onun şişkinliğini yaşamayız.
Düzelmiştir heralde bu sabha aranız Zaferciğinle:13:

günaydın kaptanım. çarşamba benim diye hatırlıorum sanki ama, perşembe mi benimdi yoksa??

aslında seni yazmıştım da melikeayı her zaman yakalayamıyoruz sayabilirse değiştirelim sırayı bakalım ne diycek

şu anda hastaymış ama
benim söylediklerim genel şu an için söylemiyorum
yoksa genelde katılımı ii olan arkadaşlarımız mazeretini bildirince olumlu karşılıyoruz biliyosunuz
ben şimdiden bahsetmiyorum zaten
her zaman görmüyorum hatırlatayım dedim
2 hafta üstüste 30 mesaj altı mesaj yazan diskalifiye oluyor

melikea geçen haftaki mesaj sayın 26
ondan önceki 7

çok az katılımın

adaletli kararlar verdiğini düşündüğüm için destekliorum bu konuda da seni.

günaydın kızlar 2-3 gündür hastalıktan gözümü açamıyordum bayağı da saldım zaten spor falan yapamadım dikkat de edemedim bugün biraz toparlandım gibi işte staja geldim hala çok hastayım :S

Geçmiş olsun kuşum ama genel olarak kaptanın da dediği gibi katılımın yetersiz ve haftalık 30 mesaj kuralımız var dikkatli olalımm

Vays harika gerçektenn

Hangi yazılarımı bulamadınızz?? yazmadım da yazdı mı sanıyoz yoksaaa ay kafam karıştıı :44:

bizim seninle regl dönemlerimiz aynı gün. umarım bu hafta onun şişkinliğini yaşamayız.
Düzelmiştir heralde bu sabha aranız Zaferciğinle:13:

Düzeldi düzeldi akşamdan düzeldi hattaa dayanamıyorum kii

Hayatımda önemli gelişme
Hattaa bi de nolduuu abimle dün akşam yalnız kaldık bi süre ve Zaferimi biliyordu zaten askerden ne zamn döncek diye sorduuu..ben de fırsat bu fırsatt askerden sonra gelmek istediklerini söyledim. Tabi bu konuda bizim kadar heyecanlı olmadığı için, işte bi düzen kursun önce iş bulsun, sen de stajını bitir falan olur acelesi yok dedi, ben de düzen kurmak için bi şeylerin adının belli olması gerekiyor dedim yani neye göre düzen kuracaz ki kafa karışıyor dedim Öyle hemen olmaaazz diye tutturdu..ama en azından bu konuyu konuşabildik ya çok mutlu oldumm Zaferime de anlattım o da herkes işine geleni söylüyor diyo, o kadar uzatmaya gerek yok diyo Ben de bana sormayın zaten tabi dedim Amaan o bi askerden gelsin de gerisi gelir hayırlısıyla yaa

selammm merhaba canlarım.
aslında sabahtan beri açığım yazmak nasip olmadı sporu yapıp yazayım dedim o bitince duş oda bitince arasçım kalktı şimdii onla ilgilenip geliyorumm

ooo, bunlar konuşulduysa süperrabiler, babalar öyle ağırdan almaya çalışır. ben de sözde bu yaz evlenecektim, ama 2012 temmuzda evlendim. kişi konusunda ikna ediliyorsa aileler, zaman konusunda çok daha rahat ikna edilir. ama abin de, Zafer'in iş bulması konusunda öyle demiş, onda da haklı cicim. ee, nerede yaşayacaksınızz??

Onu da sordu abim hatta konuştuk valla..Antalya düşünüyoruz biz ya. E ben de seviyorum, o da sonuçta özelde çalışmayı düşünüyor yani çevre de lazım..Ben de devlete girsem de özelde çalışsam da Antalya uygun yani, ben İstanbul'u zaten sevmiyorum ve gereksiz buluyorum burdaki bu koşturmacayı, daha sakin bi hayat istiyorum, ailem de zaten burda kalmıcak bence..onlar nerde olsa zaten ziyarete gidecem o mesele değil yani. İstanbul'a bağlayan beni bi şey yok anlıycağın Antalya çok daha mantıklı geliyor.

Zaman konusunu da inşallah dediğin gibi hallederiz, yani bi ilk adım atmanın ortamını ben hazırlayım, sonuçta sonra anneler babalar hepsi konuşcak fikir söyliycek ama Zaferim haklı yani uzak uzak hem anlaşamadığın konular çoğalıyo hem de hasret,hırçınlık..hem de maddi açıdan da saçma aslında buraya gelip gitceği paraya evimize yeni ciciler alırız

Bu arada senin de baya erken olmuş seni gidi seniii ama çokk da güzel olmuşş ohh :123:

sabah soğan çorbası içtim, ödemimi alsın diye. 2 gün içicem.

Ayy ben onu içmem başka bi şey de onu yapiimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…