Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bebişim bi söz yaparsınız enazından resmiyet kazanır herşey.sonra iş ev konuları zaten hallolur.bu arada zaferin bi mesleği var mı?gelince hemen başlayabileceği bi iş yada okul durumu ne aileleri onlarda çok etkiler.canım siz istedikten sonra birbirinizi kimse duramaz zaten önünüzde

Sağoll ilknur ablam sizle bunları konuşmak bile ne tatlıı...zaferim ziraat mühendisi ablacım, devlet olmadı Antalya'da sera alnı geniş iş alanı çok, iş bulur diye düşünüyoruz,hatta babasının bi arkadaşı askerden dönsün hemen gelsin demiş, bakalım kısmet, çok sorun olmaz diye düşünüyoruz.. ve ayrıca tabi istedikten sonra ailelerimiz de anlayışlı olacaktır eminimmm

sabah çok dinamiktimmmm 50 dakka sporumuda yaptım ama müge anlıyı izledimm çok kötü oldumm oy oy...moralim sıfır...

merhaba arkadaşlar, dün giremedim, akşam misafirim vardı ve çok yorulmuştum. gündüz de geç geldim zaten.
geçmişi okudum hala okuyorum :)

ayyıldızım çok geçmiş olsun
benim bebiş te akşam rahatsızdı
çok zor oluyo
allaah şifa versin

düzenini düzeltene kadar izinli ol istersen

geçmiş olsun canım

off o konuyu ben de duydum, herşey dahilse kilo alırsın dediler ama yazın yoğurtlu hafif şeyler yiyorum diye teselli buluyorum. sıcağa gelemiyorum ben, yemek de yiyemiyorum. o yüzden yazları değil de kışın kilo alıyorum çoğunuz gibi.

tememdir

hoşgeldin mahurbeste..

hem bu kadar bitki var hem acı değil ha : denemek lazımm

oo baya hareketli bir gün geçirmişsin canımm:)

supersinn

bu mesajı okuyan su içip dua etsinn zayıflayalım 1. olalım bu hafta diye sizleri seviyorum allaha emanet olun..

ben bugün okudum ama içiyorum hemennn

sabah çok dinamiktimmmm 50 dakka sporumuda yaptım ama müge anlıyı izledimm çok kötü oldumm oy oy...moralim sıfır...

Haydaa nerden çıktı moral bozmak benim pamuğumm mıncıklarım seniii tam da benim moralim düzelmişkenn
hem okudun mu yazdıklarımı fatoşumm özellikle mor yazdımki görün diyee...özlemle konuşuyorduk da sabah...oku ve hemmen moralin düzelsin hadii yanımda ol bekliyorumm

inşallah canım bu arada 5 ay 29 gün kalmış düğüne az mı çok mu bilmiyorum ama hayırlı olsun
günaydın kızlar 2-3 gündür hastalıktan gözümü açamıyordum bayağı da saldım zaten spor falan yapamadım dikkat de edemedim bugün biraz toparlandım gibi işte staja geldim hala çok hastayım :S
geçmiş olsun canım ,

günaydın kızlar 2-3 gündür hastalıktan gözümü açamıyordum bayağı da saldım zaten spor falan yapamadım dikkat de edemedim bugün biraz toparlandım gibi işte staja geldim hala çok hastayım :S

geçmiş olsunn

bugün çok daha iyiyiz inşallah ,sabah iğnemizi olduk geldik, akşam tekrar gideceğiz bogazı balgam dolu sanırım oda bogazdan antibiyotik tedavisine başladığımızda gider, saat 9 da kafayı bir koymuşuz şimdi uyandık :)
açım ne yesem diye düşünüyorum az daha bekleyip akşam yemeği yiyip sonra hastaneye gidersem daha mı iyi olur bilemedim :26:

hanımlarr, dün su spor da bildiremedim, su+, spor-. gerçi bütün gün koşturdum ama o sayılır mı bilmiyorum:)

bugün yine misafirim gelecek, şimdi böyle evlenince ne olcak acaba hep misafirim gelir heralde

menüm:
sabah kepek ekmeğine tost,, çay
ara yarım top kek
öğle yoğurtlu makarna
akşam çorba, bezelyeli tavuk.

spor yapcam az sonra, su da akşama bildirim yaparımm

Sen baya hızlı gelişmişin ciddenn biz de bi girişim oldu ama askerliği bahane etti babam erken demeye getirdi, babamla konuşmuştuk yani ama olmamıştı o zman, abimle ilk kez konuştum bu kadar çok heyecanlı evett sağol yavrucuum paylaşmak harikaa...seni bi evlendirelim sonra da sıra bende

Daha da beklersen çok acıkmıycan mı bacım, oh bi güzel uyuyup dinlenmişiniz, artık o kadar büyük sorun olmucak inşallahhh anesii

Ben de bugün kesin yapıyorum sporumuuu yaben de düşünüyorum da evlenince özelllikle ilk 2-3 sene hiç misafir gelmese ailelerden başka bana uyardıı yemek de az ve öz olmuş senin,öğlen mantı vardı ben onu yedim kaloriye bi baktımm uuuuuvvvv 390 :18:

sen de diyetarkadasim.com dan hergün hesap yapıp paylaşabilirsin bizim gibi

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba beni davet etmiştiniz sayfaları okumaya çalışıyorum ama sayfa sayısı çok ve nerden başlayacaığımı bilemedim
kımler kımler var dıye takım listesine baktım eski tanıdığım arkdşlardan birini göremedim ben çok eski zayıflama grupbuna katılmış istediği kg ya inmiş sonra fazlasıyla almış üyelerden biriyim
şimdi zayıflama serüvenimi silbaştan yenilıyorum nekdar da zor bisüreç yaşamış ve tekrar başa dönuüş yapmış gerçekten ınsanın canınıyakan bidurummuş ama işte benim ihmalkarlığım oldu malesef bu kg ları geri almakda
ama sizlerle tekrar zayıflayacağıma ınanıyorum bu yarışda birbirmize destek olup arzu ettiğimiz yeni bi benlere kavuşacağımıza da ınanıyorum
bugun neler yedim neler yaptım kısa bi özet geçmek istiyorum
sabah lorlu yumurtalı omlet 6 fındık
ara 1 türk kahvesi kuru kayısı 1 adet
öğle a bardak ayran 7 aadet köfte ısırgan yemeği bir tabak
ara 1 bardak çay kuuru kayısı ceviz ve fındık ve bolca su içiyorum
rengli olduğum için malesef yüzmeye gidemedim evde yürüyüşlerle desteklemeyi düdşünuyorum bu bikaçgünlük
boyum da bu arada 163 kg 77 simdilik bendenn bu kadar görüşürüz arkdaşlar

Hoşgeldin grubumuza regua, 77 kilodan hedef kaç peki,yaş kaçç nerdensin anlat anlatt
Ben 22-23 arası bi yaştayım, 67 kilo ile başladım 63 lerdeyim ve yavaşladım iyice yavaş yavaşş veriyorum kiloları, acele de yok yeter ki geri gelmesinler ya ben de çok korkuyorum hep bundan..ki 73 ten 60 a inip geri ben de 67 ye kadar geldim, uzunca sürelerden sonra oldu ama geldi geri, bu sfeer daha yavaş gidiyorum bakalım, ismim de Hilal,İstanbul'danım görüşürüzz..

acılı nohutlu yemek ve bulgur pilavı yiyorum rakibem :)

Afiyet olsun rakibemm enerji olsun

Son düzenleme:
bu hafta katılımı olabildiğince arttırıp takip edersen ii olcak
ii olmuş yürüyüş
selammm merhaba canlarım.
aslında sabahtan beri açığım yazmak nasip olmadı sporu yapıp yazayım dedim o bitince duş oda bitince arasçım kalktı şimdii onla ilgilenip geliyorumm
fatoşcum i gidiyosun maşallah

hayırlısıyla istediğiniz gibi olur inşallah fıstık
izleme öle programları fıstığım süpersin sen
ok

grşürüz daha önce hangi gruptaydın hedefin kaç

sağol canım :) acı yemeye çalıştım metabolizmam çalışsın diye bu cumaya kadar kg fazlam olmasın ,inşallah bu hafta olduğumuz yerde saymayız rakibem ama sanırım ben sayacagım g ::26:

aramıza hoşgeldin diyorum bende 77 ile başladım 75.7 yim ama bu hafta tık yok ya.bu 3.hafatam

kızlar bakın size bir tarif vericem selahattin dönmezmiydi diyetisyen ondan
evde çikolata tarifi
20 tane hurma,kakao,süt ve ceviz
hurmaları akşamdan normal suda çekirdeklerini çıkartıp beklettim bugün ise rondoya hurmaları ve sütü koydum çektim üstüne ceviz ve kakao sürülebisin diye sütü biraz attırdım çok güzel oldu kızımla ekemğin üstüne sürüp yedik kalorisi çok yüksek değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…