Geçmiş olsun kuşum ama genel olarak kaptanın da dediği gibi katılımın yetersiz ve haftalık 30 mesaj kuralımız var dikkatli olalımm
Vays harika gerçektenn
Hangi yazılarımı bulamadınızz?? yazmadım da yazdı mı sanıyoz yoksaaa ay kafam karıştıı :44:
Düzeldi düzeldi akşamdan düzeldi hattaa dayanamıyorum kii
Hayatımda önemli gelişme
Hattaa bi de nolduuu abimle dün akşam yalnız kaldık bi süre ve Zaferimi biliyordu zaten askerden ne zamn döncek diye sorduuu..ben de fırsat bu fırsatt askerden sonra gelmek istediklerini söyledim. Tabi bu konuda bizim kadar heyecanlı olmadığı için, işte bi düzen kursun önce iş bulsun, sen de stajını bitir falan olur acelesi yok dedi, ben de düzen kurmak için bi şeylerin adının belli olması gerekiyor dedim yani neye göre düzen kuracaz ki kafa karışıyor dedimÖyle hemen olmaaazz diye tutturdu..ama en azından bu konuyu konuşabildik ya çok mutlu oldumm Zaferime de anlattım o da herkes işine geleni söylüyor diyo, o kadar uzatmaya gerek yok diyo Ben de bana sormayın zaten tabi dedim Amaan o bi askerden gelsin de gerisi gelir hayırlısıyla yaa
bebişim bi söz yaparsınız enazından resmiyet kazanır herşey.sonra iş ev konuları zaten hallolur.bu arada zaferin bi mesleği var mı?gelince hemen başlayabileceği bi iş yada okul durumu ne aileleri onlarda çok etkiler.canım siz istedikten sonra birbirinizi kimse duramaz zaten önünüzde
ayyıldızım çok geçmiş olsun
benim bebiş te akşam rahatsızdı
çok zor oluyo
allaah şifa versin
düzenini düzeltene kadar izinli ol istersen
güzelmiymiş orası bende geçen sene alanya loniceraya gitmiştim otel çok güzel ama hava çok nemli o tarafta
bide açık büfe olunca çok yiyo insan
geçen sene 70 kilo gittim 72.5 dönmüştüm
o zamandan beri işte 72.5 tan anca bu kadar düştüm
yazın yine gidersek yine 72,5 dönüyomuşum
kıslar bugün yarın ben sayıyım su spor mesaj 4 eksim vardı
çarş destina
perş lethem
cuma kelebek.hill
epack ve melikea paylaşım yeteersizliği ve verilen görevleri yapmadıkları için bu hafta diskalifiye olacak
bilgilerinize kızlar
merhabalar ben janmir . ama artık MAHURBESTE. kullnıcımı adımı değiştirdiğimi belirtmek isterim. gruba alındığım için mutluyum . ben kuralları okudum ama kapsamlı olark bahsetmek isteyen ekstra bişyler söylemek isteyen varsa memnun olurum .. umarım birlikte başarırız.. şu an 84 kiloyum ve daha kahvaltı yapmadım hafif bişyler le başlamayı düşünüyorum :)
annem ender saraç söyleyince not etmiş galiba. biz şöyle bir beşli çay kullanıoruz: mate, ıhlamur, adaçayı, rezene,papatya. hem tadı çok güzel. diğerleri gibi acı falan değil. kendinden tatlı. hem de metabolizmayı çalıştırıyor.
bu gün sporda harikalar yarattımmm:) 10 la başladım 20 yaptım 30 yaptım ama bugünnn sporlarımın en güzelini en uzununu yaptım 50 dakika...10 dakikakda koşu.. yürüme bandında hız seviyesi artıkça koşuda yapılıyo bu gün öğrendimm korkumdan hızı artıramıyodum hep 4 te yapıyodumm bu gün 5.5 te resmen koşu yaptım 10 dakika :) süperdii..40 dakikak yürüyüşş daha yeni olduğu için şimdilik 10 dakikaa koşu ama 1 hafta sonra 40 dakika yürüyüş sonrası 20 dakika koşu yapacağı m... nasıl ter attım anlatamam..gerçekten yürüme bandıda harika bu konuda...+ akşama kadarda oturmadımm..hava güzeldi oğlann sokakta motoruyla oynadı güneşi görünce bende peşinde koşuştue..saat 5 ten sonrada tüm evii dip köşe sil süpür yaptımm.. çok verimli bir gündü..tartıda çok güzel - leri gösteriyor mutluyum..
menüm
sabah
2 kk peynir
1 buçuk dilim tam buğday ekmeği
7 zeytin
çay şekersiz
tere + maydanoz
ara 1 portakal + 1 bardak süt
öğlen
soğanlı kabak kavurması (öğle akşam yer değişti bugün benimm diyetisyen yapabilirsin demişti .)
yarım su bardağı yoğurt
1 buçuk dilim ekmek
turp otu salatası ilk defa yedimm çok güzeldi
arada
3 tane eti form limonlu bol lifli
1 elma
akşam
peynir 120 gr (et öğünüm yerine )
2 çatal salça
1 paket eti form (2 dilim ekmek )küçük ama yarım paket 1 dilim e denk geliyo listeme göre
salata
yarım bardak yoğurt
ara 1 su bardağıı patlamış yağsız mısır
su +
spor +
bu mesajı okuyan su içip dua etsinn zayıflayalım 1. olalım bu hafta diye sizleri seviyorum allaha emanet olun..
sabah çok dinamiktimmmm 50 dakka sporumuda yaptım ama müge anlıyı izledimm çok kötü oldumm oy oy...moralim sıfır...
inşallah canım bu arada 5 ay 29 gün kalmış düğüne az mı çok mu bilmiyorum ama hayırlı olsun
Naparsın artık kış geçiyo şurda az kaldı bu son hastalığı inşallah bi daha olmucakkk
Evet ya çok eğlenceli bence de yap beraberce eğleniriz kızz
Günaydınnnn..
ce deyip kaçıyorum şimdilikkk ilk fırsatta gelirimmm
Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta beyazıı
1 dilim ekmek üzerine tereyağ-bal
1 çay bard şekersiz çayy
geçmiş olsun canım ,günaydın kızlar 2-3 gündür hastalıktan gözümü açamıyordum bayağı da saldım zaten spor falan yapamadım dikkat de edemedim bugün biraz toparlandım gibi işte staja geldim hala çok hastayım :S
günaydın kızlar 2-3 gündür hastalıktan gözümü açamıyordum bayağı da saldım zaten spor falan yapamadım dikkat de edemedim bugün biraz toparlandım gibi işte staja geldim hala çok hastayım :S
[B .!.:kelebek.hill;[/B]29063034][B
Hayatımda önemli gelişme
Hattaa bi de nolduuu abimle dün akşam yalnız kaldık bi süre ve Zaferimi biliyordu zaten askerden ne zamn döncek diye sorduuu..ben de fırsat bu fırsatt askerden sonra gelmek istediklerini söyledim. Tabi bu konuda bizim kadar heyecanlı olmadığı için, işte bi düzen kursun önce iş bulsun, sen de stajını bitir falan olur acelesi yok dedi, ben de düzen kurmak için bi şeylerin adının belli olması gerekiyor dedim yani neye göre düzen kuracaz ki kafa karışıyor dedimÖyle hemen olmaaazz diye tutturdu..ama en azından bu konuyu konuşabildik ya çok mutlu oldumm Zaferime de anlattım o da herkes işine geleni söylüyor diyo, o kadar uzatmaya gerek yok diyo Ben de bana sormayın zaten tabi dedim Amaan o bi askerden gelsin de gerisi gelir hayırlısıyla yaa
[/B][/Q
ayyy canımm hayırlısı olsunn, ben de babamla konuştuğumda çok heyecan yapmıştım, baba görüştüğüm biri var dedim, 3 gün sonra istemeye geldiler.o şaşkınlıkta oldu bittiye geldi söz yaptık, yaza düğün varr darısı başınıza canımmm
sabah çok dinamiktimmmm 50 dakka sporumuda yaptım ama müge anlıyı izledimm çok kötü oldumm oy oy...moralim sıfır...
ayyy canımm hayırlısı olsunn, ben de babamla konuştuğumda çok heyecan yapmıştım, baba görüştüğüm biri var dedim, 3 gün sonra istemeye geldiler.o şaşkınlıkta oldu bittiye geldi söz yaptık, yaza düğün varr darısı başınıza canımmm
bugün çok daha iyiyiz inşallah ,sabah iğnemizi olduk geldik, akşam tekrar gideceğiz bogazı balgam dolu sanırım oda bogazdan antibiyotik tedavisine başladığımızda gider, saat 9 da kafayı bir koymuşuz şimdi uyandık :)
açım ne yesem diye düşünüyorum az daha bekleyip akşam yemeği yiyip sonra hastaneye gidersem daha mı iyi olur bilemedim :26:
hanımlarr, dün su spor da bildiremedim, su+, spor-. gerçi bütün gün koşturdum ama o sayılır mı bilmiyorum:)
bugün yine misafirim gelecek, şimdi böyle evlenince ne olcak acaba hep misafirim gelir heralde
menüm:
sabah kepek ekmeğine tost,, çay
ara yarım top kek
öğle yoğurtlu makarna
akşam çorba, bezelyeli tavuk.
spor yapcam az sonra, su da akşama bildirim yaparımm
arkadaşlar merhaba beni davet etmiştiniz sayfaları okumaya çalışıyorum ama sayfa sayısı çok ve nerden başlayacaığımı bilemedim
kımler kımler var dıye takım listesine baktım eski tanıdığım arkdşlardan birini göremedim ben çok eski zayıflama grupbuna katılmış istediği kg ya inmiş sonra fazlasıyla almış üyelerden biriyim
şimdi zayıflama serüvenimi silbaştan yenilıyorum nekdar da zor bisüreç yaşamış ve tekrar başa dönuüş yapmış gerçekten ınsanın canınıyakan bidurummuş ama işte benim ihmalkarlığım oldu malesef bu kg ları geri almakda
ama sizlerle tekrar zayıflayacağıma ınanıyorum bu yarışda birbirmize destek olup arzu ettiğimiz yeni bi benlere kavuşacağımıza da ınanıyorum
bugun neler yedim neler yaptım kısa bi özet geçmek istiyorum
sabah lorlu yumurtalı omlet 6 fındık
ara 1 türk kahvesi kuru kayısı 1 adet
öğle a bardak ayran 7 aadet köfte ısırgan yemeği bir tabak
ara 1 bardak çay kuuru kayısı ceviz ve fındık ve bolca su içiyorum
rengli olduğum için malesef yüzmeye gidemedim evde yürüyüşlerle desteklemeyi düdşünuyorum bu bikaçgünlük
boyum da bu arada 163 kg 77 simdilik bendenn bu kadar görüşürüz arkdaşlar
acılı nohutlu yemek ve bulgur pilavı yiyorum rakibem :)
bu hafta katılımı olabildiğince arttırıp takip edersen ii olcakçoook sağolbi kaç gündür salmıştımda yine topladım zaten 3 gün stajda olucağım burada yemek yiyince midem bulanıyor dikkat ederim birde otobüse yürümek için en az15 dakikayürüyorsun ben yolu uzatıp yarım saat yürüyorum sporuda öyle halletmeye çalışacağım :)
fatoşcum i gidiyosun maşallahselammm merhaba canlarım.
aslında sabahtan beri açığım yazmak nasip olmadı sporu yapıp yazayım dedim o bitince duş oda bitince arasçım kalktı şimdii onla ilgilenip geliyorumm
Onu da sordu abim hatta konuştuk valla..Antalya düşünüyoruz biz ya. E ben de seviyorum, o da sonuçta özelde çalışmayı düşünüyor yani çevre de lazım..Ben de devlete girsem de özelde çalışsam da Antalya uygun yani, ben İstanbul'u zaten sevmiyorum ve gereksiz buluyorum burdaki bu koşturmacayı, daha sakin bi hayat istiyorum, ailem de zaten burda kalmıcak bence..onlar nerde olsa zaten ziyarete gidecem o mesele değil yani. İstanbul'a bağlayan beni bi şey yok anlıycağınAntalya çok daha mantıklı geliyor.
Zaman konusunu da inşallah dediğin gibi hallederiz, yani bi ilk adım atmanın ortamını ben hazırlayım, sonuçta sonra anneler babalar hepsi konuşcak fikir söyliycek ama Zaferim haklı yani uzak uzak hem anlaşamadığın konular çoğalıyo hem de hasret,hırçınlık..hem de maddi açıdan da saçma aslında buraya gelip gitceği paraya evimize yeni ciciler alırız
Bu arada senin de baya erken olmuş seni gidi seniii ama çokk da güzel olmuşş ohh :123:
Ayy ben onu içmem başka bi şey de onu yapiimm
izleme öle programları fıstığım süpersin sensabah çok dinamiktimmmm 50 dakka sporumuda yaptım ama müge anlıyı izledimm çok kötü oldumm oy oy...moralim sıfır...
okhanımlarr, dün su spor da bildiremedim, su+, spor-. gerçi bütün gün koşturdum ama o sayılır mı bilmiyorum:)
bugün yine misafirim gelecek, şimdi böyle evlenince ne olcak acaba hep misafirim gelir heralde
menüm:
sabah kepek ekmeğine tost,, çay
ara yarım top kek
öğle yoğurtlu makarna
akşam çorba, bezelyeli tavuk.
spor yapcam az sonra, su da akşama bildirim yaparımm
arkadaşlar merhaba beni davet etmiştiniz sayfaları okumaya çalışıyorum ama sayfa sayısı çok ve nerden başlayacaığımı bilemedim
kımler kımler var dıye takım listesine baktım eski tanıdığım arkdşlardan birini göremedim ben çok eski zayıflama grupbuna katılmış istediği kg ya inmiş sonra fazlasıyla almış üyelerden biriyim
şimdi zayıflama serüvenimi silbaştan yenilıyorum nekdar da zor bisüreç yaşamış ve tekrar başa dönuüş yapmış gerçekten ınsanın canınıyakan bidurummuş ama işte benim ihmalkarlığım oldu malesef bu kg ları geri almakda
ama sizlerle tekrar zayıflayacağıma ınanıyorum bu yarışda birbirmize destek olup arzu ettiğimiz yeni bi benlere kavuşacağımıza da ınanıyorum
rengli olduğum için malesef yüzmeye gidemedim evde yürüyüşlerle desteklemeyi düdşünuyorum bu bikaçgünlük
sağol canım :) acı yemeye çalıştım metabolizmam çalışsın diye bu cumaya kadar kg fazlam olmasın ,inşallah bu hafta olduğumuz yerde saymayız rakibem ama sanırım ben sayacagım g ::26:
Hoşgeldin grubumuza regua, 77 kilodan hedef kaç peki,yaş kaçç nerdensin anlat anlatt
Ben 22-23 arası bi yaştayım, 67 kilo ile başladım 63 lerdeyim ve yavaşladım iyice yavaş yavaşş veriyorum kiloları, acele de yokyeter ki geri gelmesinler ya ben de çok korkuyorum hep bundan..ki 73 ten 60 a inip geri ben de 67 ye kadar geldim, uzunca sürelerden sonra oldu ama geldi geri, bu sfeer daha yavaş gidiyorum bakalım, ismim de Hilal,İstanbul'danım görüşürüzz..
Afiyet olsun rakibemm enerji olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?