geçmiş olsun bebişime.bidaha gelmesin o hastalıklar inşallah.bugün çok daha iyiyiz inşallah ,sabah iğnemizi olduk geldik, akşam tekrar gideceğiz bogazı balgam dolu sanırım oda bogazdan antibiyotik tedavisine başladığımızda gider, saat 9 da kafayı bir koymuşuz şimdi uyandık :)
açım ne yesem diye düşünüyorum az daha bekleyip akşam yemeği yiyip sonra hastaneye gidersem daha mı iyi olur bilemedim :26:
bunu bende ayça kayadan almıştım.benimkinde sıvı değildi.daha katıydı.streçle şekil verip çikolata şeklinde yiyebilirsiniz diyodu.kızlar bakın size bir tarif vericem selahattin dönmezmiydi diyetisyen ondan
evde çikolata tarifi
20 tane hurma,kakao,süt ve ceviz
hurmaları akşamdan normal suda çekirdeklerini çıkartıp beklettim bugün ise rondoya hurmaları ve sütü koydum çektim üstüne ceviz ve kakao sürülebisin diye sütü biraz attırdım çok güzel oldu kızımla ekemğin üstüne sürüp yedik kalorisi çok yüksek değilmiş
Sağoll ilknur ablam sizle bunları konuşmak bile ne tatlıı...zaferim ziraat mühendisi ablacım, devlet olmadı Antalya'da sera alnı geniş iş alanı çok, iş bulur diye düşünüyoruz,hatta babasının bi arkadaşı askerden dönsün hemen gelsin demiş, bakalım kısmet, çok sorun olmaz diye düşünüyoruz.. ve ayrıca tabi istedikten sonra ailelerimiz de anlayışlı olacaktır eminimmm
Hoşgeldin grubumuza regua, 77 kilodan hedef kaç peki,yaş kaçç nerdensin anlat anlatt
Ben 22-23 arası bi yaştayım, 67 kilo ile başladım 63 lerdeyim ve yavaşladım iyice yavaş yavaşş veriyorum kiloları, acele de yokyeter ki geri gelmesinler ya ben de çok korkuyorum hep bundan..ki 73 ten 60 a inip geri ben de 67 ye kadar geldim, uzunca sürelerden sonra oldu ama geldi geri, bu sfeer daha yavaş gidiyorum bakalım, ismim de Hilal,İstanbul'danım görüşürüzz..
Afiyet olsun rakibemm enerji olsun
Hoşgeldin grubumuza regua, 77 kilodan hedef kaç peki,yaş kaçç nerdensin anlat anlatt
Ben 22-23 arası bi yaştayım, 67 kilo ile başladım 63 lerdeyim ve yavaşladım iyice yavaş yavaşş veriyorum kiloları, acele de yokyeter ki geri gelmesinler ya ben de çok korkuyorum hep bundan..ki 73 ten 60 a inip geri ben de 67 ye kadar geldim, uzunca sürelerden sonra oldu ama geldi geri, bu sfeer daha yavaş gidiyorum bakalım, ismim de Hilal,İstanbul'danım görüşürüzz..
Afiyet olsun rakibemm enerji olsun
aramıza hoşgeldin diyorum bende 77 ile başladım 75.7 yim ama bu hafta tık yok ya.bu 3.hafatam
bu hafta katılımı olabildiğince arttırıp takip edersen ii olcak
ii olmuş yürüyüş
fatoşcum i gidiyosun maşallah
hayırlısıyla istediğiniz gibi olur inşallah fıstık
izleme öle programları fıstığım süpersin sen
ok
grşürüz daha önce hangi gruptaydın hedefin kaç
30 yaşındanım ç.kaleden katılıyorum aranıza, benim kg almamın altında yatan iş stresleri hareketsiz yaşam ve en önemlsi de sağlıksız besinlere yönelip mutsuzluumu bunun arkasına gizlemem
bu hatalara düşülmediği taktirde ha bide çok büyük bi rahatsızlğn yada kortizon kullnmıyorsan kg alıncağını sanmıyorum
aslında asıl iş bizde irademizi frenleyebilmekte onu başardığımzda olay çözümlencekde iş de bazı durumlarda duygusal travmalar bize kg olarak geri dönuyor menun oldum hilalcim :)
hedefim 60 canım ,öğrencisin galiba evde ailenleysen sorun yok ama öğrenci evlerinde patates kızarması makarna ve çorba üçlüsünden olabildiğince kaç derim
teşekurler ilknurcum buaada ısmımı söylemeyi unutmuşum esra ben hepimizlede ayrıca tanışdığma menun oldum tebrik ederim cocuğun olduğu halde kendini bırakmamş kendıne özen gösterip azimle kg vermeye çalışıyorsun negüzel canım ben evli değilim daha cocuk olduktan sonra kaç kg almıştın? iş yaşamı aktif olan biriydim ama şuan evdeyim çalışmıyorum ,diyete gelirsek evt vermek korumakdan daha kolaymışş canım çünkü bi salınca 3-5 kg lar ardıardına geliyor ve şu moda giriyoruz amn neolcak bikaç kg değilmi nasılsa verirrim ama işte orda enbüyük hata hemen panikleseymşm bu kgları almadan vermek daha kolay olcaktıhoşgeldin canım aramıza.ben ilknur.bursadayım.28 yaşındayım.1.68 boyunda.şuan 61 kiloyum.72 den düştüm bu kiloya 55 olmak istiyorum.evliyim 5 yaşında 6 olduğunu iddia eden bi kızım yani böcüğüm var.ev hanımıyım. şimdilik böyle sormak istediğin soruları bizlere sorabilirsin.sen diyet konusunda eminim bizden daha bilgilisindir.daha önce hedefime ulaştım diyosun.hedefe ulaşmak zor, korumak daha zor galiba.
sağol canım :) acı yemeye çalıştım metabolizmam çalışsın diye bu cumaya kadar kg fazlam olmasın ,inşallah bu hafta olduğumuz yerde saymayız rakibem ama sanırım ben sayacagım g ::26:
geçmiş olsun bebişime.bidaha gelmesin o hastalıklar inşallah.
bunu bende ayça kayadan almıştım.benimkinde sıvı değildi.daha katıydı.streçle şekil verip çikolata şeklinde yiyebilirsiniz diyodu.
bebişimsin tatlım.ee işide hazır maşallah daha ne sen bunları konuştun mu abinle.bence zafer askerden gelince abin sen ve zafer oturun düşüncelerinizi anlatın abine.abiyi kazandınız mı gerisi tamam zaten.
bebişkolarım birsürü alıntı yapmıştım ama bilgisayarı kapatınca hepsi gitti.bugün ben yağ ölçümü yaptırdım v acaayip mutlu oldum.spora başladığımdan beri 6 kilo vermiştim ve bunun 5.5 buçuğu yağdan gitmiş.bide metobolizma hızım 1600 lerdeydi.o da 1400 lere inmiş.spor hocasının dediğine göre metobolizma hızından daha az kalori alırsan zayıflıyomuşsun.kızlar eğer imkanınız varsa bu ölçümü yaptırın ve buna dikkat edin.bu arada yağ oranım %22 den %16.5 a düşmüş.bunu yazdım çünkü eğer buraya katılıp sizlerle tanışmamış olsaydım bunu kesinlikle yapamazdım.hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.sizleri seviyorum
30 yaşındanım ç.kaleden katılıyorum aranıza, benim kg almamın altında yatan iş stresleri hareketsiz yaşam ve en önemlsi de sağlıksız besinlere yönelip mutsuzluumu bunun arkasına gizlemem
bu hatalara düşülmediği taktirde ha bide çok büyük bi rahatsızlğn yada kortizon kullnmıyorsan kg alıncağını sanmıyorum
aslında asıl iş bizde irademizi frenleyebilmekte onu başardığımzda olay çözümlencekde iş de bazı durumlarda duygusal travmalar bize kg olarak geri dönuyor menun oldum hilalcim :)
hedefim 60 canım ,öğrencisin galiba evde ailenleysen sorun yok ama öğrenci evlerinde patates kızarması makarna ve çorba üçlüsünden olabildiğince kaç derim
Ben saymam diye düşünüyorum ama bakalımmm rakibam, şişlik olmazsa regl yakın da...
sen bu hafta mazeretlisin takma kafana tontişimmm
Bunları da biliyor evet, aynen sağol ilknurum ablam öyle yaparız o gelsin ikimiz beraber bastırırız şimdi ben sadece ilk tanışmayı ayarlamaya çalışıyorum şurda kaldı 4 aycıkkAğustos ta gelelim fkrinde onlar çünkü hemen ama abim de sıkıntı cıkarcak gibi bakalımmm hayırlısı olsun kimse kırılmasın daa...
Ben de gerçekten çok şey borçluyum sizlereee hem ruh sağlığımı hem beden
Maşallahın var ama he çok iyi değerler ilknurcuumm
Ben öğrenci değilim bu sene mezun oldum ama öğrencilikte kilo aldım malesef ah o sınav dönemleri uykusuz geceler..öğrenci evi makaronileriii
Evet tabi iş bizim irademizde bitiyor kesinlikle..vercez kiloları almıcaz haydinn ben de spora kaçıyorumm
teşekurler ilknurcum buaada ısmımı söylemeyi unutmuşum esra ben hepimizlede ayrıca tanışdığma menun oldum tebrik ederim cocuğun olduğu halde kendini bırakmamş kendıne özen gösterip azimle kg vermeye çalışıyorsun negüzel canım ben evli değilim daha cocuk olduktan sonra kaç kg almıştın? iş yaşamı aktif olan biriydim ama şuan evdeyim çalışmıyorum ,diyete gelirsek evt vermek korumakdan daha kolaymışş canım çünkü bi salınca 3-5 kg lar ardıardına geliyor ve şu moda giriyoruz amn neolcak bikaç kg değilmi nasılsa verirrim ama işte orda enbüyük hata hemen panikleseymşm bu kgları almadan vermek daha kolay olcaktıo yaşlarda hepimiz büyüme telaşındaydık nemutlu sana bide kızın var darısı bana diyelim
tubishcim teşekuırler kg larımız yanımış seni daha yakından takip edeyim ben ozamn
senin boy yaş kaçdı canım?
3 haftada yaklaşık 2 kg yakın vermişssin eğerki rengli dönemıne giriyorsan ozamn kg verme hızın düşüyor
eğerki öyle bişey yoksa yediklerinde sorun olablir beslenme planınnı bidaha gözden geçirmen lazım gibi geliyor bana
ama seni daha tanımadığğım için peşin hüküm vermekde istemıyorum canım okudukça yazdıklarından daha net anlayabilirim
canımcım çok salmıştım ama toparlıyorum şükür.hamile kaldığımda 60 kiloydum.70 le doğuma gittim.doğum sonrası hepsi gitmişti ama emzirme döneminde çok çikolata sevmememe rağmen günde 6 çikolata(albeni hala favorimdir) ve günde 5 paket jelibon yerdim.o dönem 75-80 leri zorladım.bi de narkoz almak benim iştahımı çok açıyo onu fark ettim.geçen sene nisanda 60 kiloya yine düşmüştüm ama ameliyat oldum ve 3-4 ayda 72 ye fırladım.hemen fren yapıp diyete başladım.bendeki problem yemek yememek aslında daha öğle ve akşam yemeği yemedim mesela.şimdi akşamı yiyip günü bitiricem.arkasından yatmadan form çayımı içer yatarım artık.
yok verdiğim kilo değil su yani ödemdi o yüzden buhafta kilo veremicem galiba tabi kaçamaklarım oldu boy 162 yaşım 32 yakınız yani benimde 5 yaşında kızım var senide rakibem alabilirim bakalım kim ne kadar verecek
kızlar isteyince giremiyomm sinir oluyorumm
size süprizim var diyodum ya merak etmeyin ilknurum kelebeğim hilalim....hayatımı kitap yazıcam hedef kiloma inence bastırcam...
gelicem adam horoz gibi kafamda 21 de oyunu var pcde
öğrencilkte alınmazmı bilmezmiyim
bide dediğin gibi geç saaatlere kadar ayakta kalınca sınav dönemı o saatlerde ki atıitırmalar çay kahve yanında gelsin kgcuklar demişisz biz:)
bende yürüyüşe gidiyorum artık bana müsade herkese iyi akşamlar
kızlar isteyince giremiyomm sinir oluyorumm
size süprizim var diyodum ya merak etmeyin ilknurum kelebeğim hilalim....hayatımı kitap yazıcam hedef kiloma inence bastırcam...
gelicem adam horoz gibi kafamda 21 de oyunu var pcde
Ben de bugün kesin yapıyorum sporumuuuyaben de düşünüyorum da evlenince özelllikle ilk 2-3 sene hiç misafir gelmese ailelerden başka bana uyardıı yemek de az ve öz olmuş senin,öğlen mantı vardı ben onu yedim kaloriye bi baktımm uuuuuvvvv 390 :18:
sen de diyetarkadasim.com dan hergün hesap yapıp paylaşabilirsin bizim gibi
Aynen öyleee..iyi akşamlar canım bu arada cuma günü istersen sen bize bildirimde bulun ancak 2 hafta deneme süren bitmeden listeye giremezsin, 1 hafta baktık çok iyi paylaşımların yeterli kaptan listeye alır o zman, su ve sporunu paylaşırken başlıkta belirtirsen, mesaj sayını da her mesajına yazarsan o gün liste yapan arkadaşlara yardımcı olursunn
ben paylaşımlarıma devam ederim arzu ederseniz takıma alırsınız sizekalmış orası
AAaaaa harika olur vallaaa....hem de en detayından yaz k insanlar feyz alsın, destek görsün, motive olsun mütiş fikir bencee
Menüm:
2.00 x 1 Adet Yumurta Beyazı (Haşlanmış) (15 kcal) 30 kcal
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal) 55 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Bal (70 kcal) 70 kcal
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (5gr) Tereyağ (37 kcal) 37 kcal
1.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal) 1 kcal
1.00 x 1 Adet (10.5gr) Nescafe Cappucino Kahve (Şekerli) (66 kcal) 66 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Mantı (490 kcal) 490 kcal
3.00 x 1 Avuç Beyaz Leblebi (20 kcal) 60 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 34 kcal
0.50 x 1 Adet (160gr) Dardanel Klasik Ton Balığı (183 kcal) 92 kcal
0.25 x 100gr Ayva (63 kcal) 16 kcal
1.00 x 1 Adet Portakal (50 kcal) 50 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Salep (80 kcal) 80 kcal
Alınan Kalori Toplamı1160 kcal
Yakılan Kalori
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (350 kcal)175 kcal
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (350 kcal)88 kcal
5.00 x 1 Dakika Mekik Çekmek (Yüksek Tempo) (10 kcal)50 kcal
Yakılan Kalori Toplamı313 kcal
Su:2 lt
Spor:50 dk (Leslie ile 3 mil + mekik)
Herkese iyi akşamlarrr ev işleri de beni bekliyor bu ara biliyosunuz..anca yetişiyorum her şeye ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?