Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhabalar arkadaşlar. bugüm hastahaneye gittim ve dünden beri hiçbişey yiyemiyorum. sağlık bir şekilde 2 kilo verdim resmen hastalıktan ..sabahta durumu bildirmiştim kendime geldiğim vakit düzenli yemeye çalışıcm ama şu an ne yesem geri çıkartıyorum sanırım midemi üşttüm.. görüşmek üzere hepinizi seviyorum

Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları (Bugün)
AldığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Porsiyon Soğan Çorbası (186 kcal)93 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Ezogelin Çorbası (140 kcal)35 kcal
10.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kırmızı Yaban Mersini (8 kcal)80 kcal
2.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)120 kcal
1.00 x 100gr Kırmızı Pancar (43 kcal)43 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
1.00 x 100gr Ayva (63 kcal)63 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (100gr) Sahanda Yumurta (262 kcal)131 kcal
1.00 x 1 Dilim (40gr) Baklava (120 kcal)120 kcal
3.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal)165 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Salep (80 kcal)80 kcal
Alınan Kalori Toplamı1070 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Eliptik Bisiklet Egzersizi Yapmak (500 kcal)250 kcal
0.25 x 1 Saat Eliptik Bisiklet Egzersizi Yapmak (500 kcal)125 kcal
Yakılan Kalori Toplamı375 kcal

kızlar çook yoruldum yoğun bir temizlik, mama hazırlama, çamaşır ve spor esnasında. forumu, eliptik bisikletin tepesindeyken okudum, yarın daha ayrıntılı yazarım ama yeni gelen Esra arkadaşımıza, hoşgeldin diyorum Fatoş'un kitap yazma fikrini çok beğendim. Kelebeğin rüyası gerçek oluyor demek ki Hilalcim. hadi hayırlısı. merakla takipteyuim gelişmeleri. Beroşvildoş her zamanki formunda, yine iradesi üstünde, harika sporlar yapılmış. şimdilik çıkmam lazım, Kıvanç'ın psikopat hallerini izleyip yatıcamm

Son düzenleme:
ESRACIM
merhaba canım yaş mart 10 31 olacak canım kilomu sorma çok çok yükseklerdennn düştüm :) 178 lerden nisanda evliliğimizin 5 yılı dolucak
3 yaşında ARAS isimli bir oğlum var... şuanlık ev hanımı yım..hayatımın bir çok döönemi diyetle geçti diyebilirim..hattahepsii yolun yarısından önce içimdeki beni ortaya çıkaracağım inşallah... bakalım hayırlısı...bende çok memnun oldum ailemize hoş geldinn...çok mutlu olucak ve asla pişman olmaycaksın...

5 mesaj
çok geçmiş olsun cnaım dikkat et kendine...üşütme sıkı giyin havalar kandırıyor insanı

Son düzenleme:
ÖZLEMCİMM kitabımın adı ne olsun şekerim İÇİMDEKİ BEN OLUR MU ? EŞİMİN ÖBNERİSİ...SİZDE SÖYLEYİN CANLAR ÖNERİLERİNİZİ...VEYA ÖZLEMİN YAZISINDAN GÖRDÜMM ŞU AD DA GÜZEL TOMBUL KELEBEĞİN RÜYASI...

Sabah
4 bardak su
2 kk peynir
yarım otlu pide bol otlu (bunu yedim diye ekmek ve sebzem yok )
5 zeytin
çay
ara
1 elma
1 bardak süt
öğlen
peynirli tost
2 dilim çavdar ekmeğine
yarım bardak yoğurt
marul yaprakları eşliğinde
arada
yarım paket eti form
1 elma
lipton form plus çay
akşam
8 kaşık ıspanak
yarım su bardağı yoğurt
2 silim çavdar ekmeği
ara
2 küçük portakal posası (suyunu aras beye sıktım )
1 bardak yoğurt

50 dakika hızlı ytempoda yürüyüş. (10 dakikası hızlı tempoda koşu )
2 litre su
ev işi çamaşır bulaşık makinalar boşaltma aras beyle gün boyu koşuşturma cabası

Kızlarr bu gün kendime tayt aldım şu dantelli olanlardan alırken zayıflıyınca giycem dedim ama oldu vallaaa şaka maka zayıflıyorum ve çok mutluyum..

Bende kaçarr
hilalimmmm ismi ne olsun kitabınn...şimdiden başlayaımm :) resimmm koycam haytta kitabımada hiç hazırlık tasarımım yok şuan için günlük müsvette gibi olucak sanırsam :)

Zor olur o zamn kızz kovalayın misafirlerii

bide bu kalori olayını bana izah edermşisn canım 1* 1 çay bardağı yada 3* 1 avuç leblebi nedemek anlamadım porsiyonmu dediğin?

Evet canım çayın yanındaysa bardak mesela, diğerleri porsiyon diyetarkadasim.com diye bi siteden yazıyoz bunları, orda da bi profil oluşturduk kendimize günlük yediklerimizi kaydediyoz oraya da sporlarımızı da

Vayyy senin de menü kralmış, kelebeğin rüyası ha çok iyi

Bende kaçarr
hilalimmmm ismi ne olsun kitabınn...şimdiden başlayaımm :) resimmm koycam haytta kitabımada hiç hazırlık tasarımım yok şuan için günlük müsvette gibi olucak sanırsam :)

İsmi düşünelim fatoşummm güzel bi şeyler buluruz belkiiii gerçi çok yaratıcı değilimdir ama

kızlar isteyince giremiyomm sinir oluyorumm
size süprizim var diyodum ya merak etmeyin ilknurum kelebeğim hilalim....hayatımı kitap yazıcam hedef kiloma inence bastırcam...
gelicem adam horoz gibi kafamda 21 de oyunu var pcde
ayyy ne güzel düşünmüşsün tatlım süpersin.yaz valla kız herkese örnek olsun.biz de okuruz seni. ayyy fatoşum harika bişey düşünmüşsün.
bebeğim çok sağlıklıydı maşallah.3.200 doğdu ama çok huysuzdu.belki de onun stresinden yedim bu kadar çok.her akşam canım çıkıyodu uyutcam diye ve beşiğini sallamayı bıraktığım anda uyanıyodu.sabah 6 larda biraz 15-20 dakika kestirerek geçirdim yaklaşık 2.5-3 senemi.hala uyku problemimiz var ama çok şükür o zaman çok kötüydü.hatırlayınca bile 2. çocuğu doğurmaktan korkuyorum.benim yememe durumum sadece canımın istememesinden kaynaklanıyo.yemek yemeği sevmiyorum galiba ben.bendeki mantık sadece doymak.benim hayatımdaki en büyük değişim sık yemek yemek olur herhalde bi de hiç su içmezdim şimdi enaz 2 litre içiyorum.
bebişim mantı mecburiyetten oldu sanırım.ama sporun harikaaaaaaa
bide bu kalori olayını bana izah edermşisn canım 1* 1 çay bardağı yada 3* 1 avuç leblebi nedemek anlamadım porsiyonmu dediğin?
canım birinci yazılan adeti,2. yazılan miktarı yani 1 tane 1 çay bardağı ..... gibi
geçmiş olsun canım.midende ekşime gibi yada haşlanmış yumurta tadı gibi bi hissin arsa üşütmüşsündür.içebilirsen nane limon iç ve mutlaka ayaklarını sıcak tut.dikkat et kendine
bebişim bence tombul kelebeğin rüyası güzel.kafamda kapak fotoğrafını bile buldum hemen.arkasından beyaz bi ısık gelen kozadan çıkan bi kelebek... heyecan yaptım kız senin adına çok sevindim alla.

okumadım bebişkom.şimdi spora gidicem gelince okurum inşallah.

kızçelerim öğle ile akşamı birleştirince böyle oldu.çok sağlıksız biliyorum ama elimde olmadan oldu

Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları (Dün)
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Tavuk Tantuni (Tek Lavaş) (255 kcal)255 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
0.25 x 100gr Salam (518 kcal)130 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)55 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı Ayran (90 kcal)90 kcal
1.00 x 1 Avuç Beyaz Leblebi (20 kcal)20 kcal
Alınan Kalori Toplamı647 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (250 kcal)125 kcal
0.50 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)275 kcal
0.25 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)138 kcal
Yakılan Kalori Toplamı538 kcal

çikolata krizlerim geldiği zamanlar yaparım artık bu tarifi paylaştığın için saooll

kızlar isteyince giremiyomm sinir oluyorumm
size süprizim var diyodum ya merak etmeyin ilknurum kelebeğim hilalim....hayatımı kitap yazıcam hedef kiloma inence bastırcam...
gelicem adam horoz gibi kafamda 21 de oyunu var pcde

bencede yamalısın birde cafcaflı bir isim koyarsın

günaydın kızlar nbr

dünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
öğlen
3 kaşık bakla yemeği
5-6 kaşık yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
1 tane patatesli börek
ara
türk kahvesi
akşam
2 dolma
1 kepçe kayısı hoşafı(şekersiz)

su+
spor-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…