ESRACIM
merhaba canım yaş mart 10 31 olacak canım kilomu sorma çok çok yükseklerdennn düştüm :) 178 lerden nisanda evliliğimizin 5 yılı dolucak
3 yaşında ARAS isimli bir oğlum var... şuanlık ev hanımı yım..hayatımın bir çok döönemi diyetle geçti diyebilirim..hattahepsii yolun yarısından önce içimdeki beni ortaya çıkaracağım inşallah... bakalım hayırlısı...bende çok memnun oldum ailemize hoş geldinn...çok mutlu olucak ve asla pişman olmaycaksın...
degua sen tam olarak nasıl ayrıldın
mezun olmuşmuydun en son
izin mi almıştın
kaçıncı etapta ayrılmıştın
bu bilgiler listeye eklenecek seni eklerken gerekiyor
arama yaptım bulamadım
dequa var sen o musun
sali günkü spor su mesaj
fatoş0808=30 + +
kelebek.hill=8 +-
berenvildan=14 ++
tubish13=10 +-
destina_88=10 ++
bur50=18 --
lethem=0 +-(ertesi gün bildirmiş)
melikea=0 bildirim yok(ama bundan sonra inanıyorum düzenli olacağına)
ayyıldızım izinli diye saymadım 1-2 tane vardı
epack da yazmıyo artık mecbur bu hafta diskalifiye yazcaz
melikea senin tablo hoş olmuş bu arada
ben uğraşamadı zor geldi
evet, bugün az yersen, - çıkabilirsin belki. ben,63-65 arasında 2 yıl kalmış birisi olarak, şimdi yine zorlanıorum. güzel bi yazı buldum:ne güzel olmuş kız bu liste bayıldım valla.
yok bebişim göbüş düzelmiyo yaa.bi de bu hafta galiba kilo verimi durdu sanki hiç gitmemiş gibi hissediyorum.bugün de dikkat edersem belki yarına - çıkarım diyom.
merhabalar.. diyetimi bozmamaya çalışıyorum ve büyük bi gelişme var erkek arkadaşımla sıkı bir iddiaya girdim :) 65 kiloya düşeblrmiyim düşemezmiyim diye fena gaza geldim :) hasta olsamda ozmuyorum diyetim daha
iyiyim zaten kaslarım ağrıyor biraz .gecmiş olsun d diyenleride demiyenleride öpüyorum kocam akşm yediklerimi yazıcm seviyorum sizi
ayyy ne güzel düşünmüşsün tatlım süpersin.yaz valla kız herkese örnek olsun.biz de okuruz seni. ayyy fatoşum harika bişey düşünmüşsün.
bebeğim çok sağlıklıydı maşallah.3.200 doğdu ama çok huysuzdu.belki de onun stresinden yedim bu kadar çok.her akşam canım çıkıyodu uyutcam diye ve beşiğini sallamayı bıraktığım anda uyanıyodu.sabah 6 larda biraz 15-20 dakika kestirerek geçirdim yaklaşık 2.5-3 senemi.hala uyku problemimiz var ama çok şükür o zaman çok kötüydü.hatırlayınca bile 2. çocuğu doğurmaktan korkuyorum.benim yememe durumum sadece canımın istememesinden kaynaklanıyo.yemek yemeği sevmiyorum galiba ben.bendeki mantık sadece doymak.benim hayatımdaki en büyük değişim sık yemek yemek olur herhalde bi de hiç su içmezdim şimdi enaz 2 litre içiyorum.
bebişim mantı mecburiyetten oldu sanırım.ama sporun harikaaaaaaa
.
[table="width: 600, class: Grid, align: Center"]
[tr]
[td]isimler[/td]
[td] mesaj [/td]
[td]su [/td]
[td]spor[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kelebek.hill [/td]
[td]13[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lethem [/td]
[td]6 [/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berenvildan [/td]
[td]9 [/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fatoş0808 [/td]
[td]10 [/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tubish13 [/td]
[td]6 [/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina_88 [/td]
[td] 9[/td]
[td]++[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bur50 [/td]
[td] 4[/td]
[td]+[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayyıldızım [/td]
[td] [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]melikea123[/td]
[td] 5[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]epack2013[/td]
[td] [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
regl olmam gerekiodu, olamadım. 64.7 çıktım bugün. bi regl olsam rahatlıycaktım. hamile miyim acaba diye bi korku da salmaya başladı beni.
merhaba canlarım nasılsınız... yine harika bir günne merhaba dedimm..
sabah yürüyüşümü yaptım.
aras beyde kahvaltısını etti..evi topladım
şimdi öğleyi yiyicem bugün uyuyup kalmışım adamda geç kalmışş iyi oldu geç yat erken kalk fenaydımm dinlendim accık geç dedğimde 9.15 ee diğer günlerime göre geç :)
hava güzel aras bey park istiyo belki accık parka doğru gideriz.
merhabalar.. diyetimi bozmamaya çalışıyorum ve büyük bi gelişme var erkek arkadaşımla sıkı bir iddiaya girdim :) 65 kiloya düşeblrmiyim düşemezmiyim diye fena gaza geldim :) hasta olsamda ozmuyorum diyetim daha
iyiyim zaten kaslarım ağrıyor biraz .gecmiş olsun d diyenleride demiyenleride öpüyorum kocam akşm yediklerimi yazıcm seviyorum sizi
tünaydın kızlar , ben yeni uyandım ,gece karnımı doyurdum 3 te uyudum 7 de kalktık hastaneye gittik son iğnemizi olduk damar yolunu çektiler artık kızım kurtuldu iğneden. muayene oldu şimdi 7 günde antibiyotiğ ağızdan alıcak inşallah tamaen geçiçek,bogazındaki iltihap geçmiş gibi ama bol geniz akıntısı var 3 haftadır geniz akıntısı vardı ve bu iltihab olayı olmuştu inşallah tekrarlamaz o iyileşene kadar evden çıkmıcamoğlumda hsta burun tıkalı cumartesi tekrar gidicek kontrole şuan ödem sökücü sprey sıkıyorum ve geniz akıntısı içinde şurup alıyor. 9 da yattım şimdi uyandım ,birşeyler yiyeceğim ,çok yorgunum kızlar anlatamam ,gözlerim kıpkırmızı oldu çok uyurdum ama bu kadar dzüensiz değildik
pazartesiye kadar daha iyi oluruz inşallah ,
Aynen mantı mecburiyetten oldu ne yazık kiama sporla halletmeye çalıştımmm...kız sen doğru dürüst kalori almıyon nası yaşıyon anam
Vayy tablo kral olmuşş
Ayy bebiş mi geliyoo yoksaaa ama ben de olamadım daha kız hadi senin ihtimal var bana noluyosabeklicem seni banane bu arada paylaştığın yazı çok güzelmiş, işime geldi o zman kilo veremiyorum deyip kalori düşürmeyim, bi de yükselteyim bakalım noluyo şaka bi yana farklı çeşit yapmam lazım yaa bugün çok fena az ve öz yedim, sabah gözleme öğlen et döner aaabooovvv
Harika bi akşamdan da ben merhaba diyorumm...benim regl sağolsun bi hafta önceden alarm verir falan, bel ağrısı bilmemne...ve bütün gün koşturmaca..
ama beeen her şeye rağmen harikayımm
Vay çok iyi yapmışsın tabi ki verirsin kızz,önemli olan azim..
Ayy..geçiyor az daha sabır medicim, çok az kaldı bi daha da tekrarlanmaz inşallahh
merhabalar arkadaşlar. bugüm hastahaneye gittim ve dünden beri hiçbişey yiyemiyorum. sağlık bir şekilde 2 kilo verdim resmen hastalıktan ..sabahta durumu bildirmiştim kendime geldiğim vakit düzenli yemeye çalışıcm ama şu an ne yesem geri çıkartıyorum sanırım midemi üşttüm.. görüşmek üzere hepinizi seviyorum
Kızlarr bu gün kendime tayt aldım şu dantelli olanlardan alırken zayıflıyınca giycem dedim ama oldu vallaaa şaka maka zayıflıyorum ve çok mutluyum..
bi yüksek lisansımı yapayım, 2 yıl kadar beklesin o. hamile olursam 2 yıl karnımda tutucam, çıkartmıycamm. Allah günah yazmasın, şakasına yazıorum tabi bunları. stres yaptım yav ben, olamıoruz diyee .
etler, dönerler maşallah. akşama da bize misafir gelecek,börekler tatlılar var evde. bakalım, ben ne yapıcam? akşam gelemem heralde. öpüorum hepinizi.
inşallah rakibem.
Aynen mantı mecburiyetten oldu ne yazık kiama sporla halletmeye çalıştımmm...kız sen doğru dürüst kalori almıyon nası yaşıyon anam
Vayy tablo kral olmuşş
Ayy bebiş mi geliyoo yoksaaa ama ben de olamadım daha kız hadi senin ihtimal var bana noluyosabeklicem seni banane bu arada paylaştığın yazı çok güzelmiş, işime geldi o zman kilo veremiyorum deyip kalori düşürmeyim, bi de yükselteyim bakalım noluyo şaka bi yana farklı çeşit yapmam lazım yaa bugün çok fena az ve öz yedim, sabah gözleme öğlen et döner aaabooovvv
Harika bi akşamdan da ben merhaba diyorumm...benim regl sağolsun bi hafta önceden alarm verir falan, bel ağrısı bilmemne...ve bütün gün koşturmaca..
ama beeen her şeye rağmen harikayımm
Vay çok iyi yapmışsın tabi ki verirsin kızz,önemli olan azim..
Ayy..geçiyor az daha sabır medicim, çok az kaldı bi daha da tekrarlanmaz inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?