su+
spor +
yeni gelen arkadaşlara kötü örnek olmak istemem o yüzden bazen insanın gel gitleri oluyor inanaın yiyince moralim bozuluyor neden yedim diye ama yemek yiyerek kilo verilmediğinin ben kanıtıyım eylül ayından beri spor salonuna kardio platese hafatada 3 gün gidiyorum 1 gram azalmadım sebep herşeyi yersen gece gelir çikolataları yersen çerezleri sürekli yersen nasıl kilo gitsin sadece ne oluyor toksinler atılıyor rahatlıyorsun ama zayıflama yok.buraya başlarken çok inanarak bşlamıştım ama bu hafta biraz enerjim düştü kaçamaklarala hevesim kırıldı ma yılmıcam yarın devam bol su içip yatıyorum yarında fatoş gibi çok su içerek güne kahavltıya başloyorum.iyiki varsınız iyiki ben buraya gelmişim herkese iyi geceler......
doğru söylüyorsun yarın devam edeceğim zaten sporumu yapınca moralim biraz toprlndı en azından onu yaptım aksatmadım diye
valla hayranım sana ya maşallah:))))))) kitabınada isim düşünüyorum bakalım orjinal bulursam yazarım
.........su-spor-mesaj
bur50: +,+.10
fatos0808: +,+,6
berenvildan: +,+,8
kelebek.hill:+,+,6
tubish13: +,+,6
lethem: +,+,8
destina_88:+,-,11
ayyıldızım:
melikea123:
epack2013:
mahurbeste:
arkadaşlar, çok yoruldum, yatarım ben yarın ama listeyi yarın tamamlarımbu arada diğer arkadaşlar kendi su spor mesaj sayısını bildirirlerse super olur, tek tek sayfalara bakıp yazarım ama olabilir gözümden kaçar falan
iyi gecelerrrr hanımlarrr
kaptanım çok iyi ,spor+
40 dk yürüyüş
su+
1.5 oldu 2 yapcam
.........su-spor-mesaj
bur50: +,+.10
fatos0808: +,+,6
berenvildan: +,+,8
kelebek.hill:+,+,6
tubish13: +,+,6
lethem: +,+,8
destina_88:+,-,11
ayyıldızım:
melikea123:
epack2013:
mahurbeste:
arkadaşlar, çok yoruldum, yatarım ben yarın ama listeyi yarın tamamlarımbu arada diğer arkadaşlar kendi su spor mesaj sayısını bildirirlerse super olur, tek tek sayfalara bakıp yazarım ama olabilir gözümden kaçar falan
eline sağlık
***6. TAKIM 298. ETAP***
fatos0808(91,8//%)
ayyildizim (61,7//%)
bur50 (66,0//%)
berenvildan(60,9//%)
kelebek.hill(63,4//%)
destina_88(64,5//%)
epack2013(110,1//%)paylaşım yetersizliği. Diskalifiye.
lethem(47,3//%)
melikea(91,5//%)
tubish(75,8//%)
ben tartıldım sadece 100 gram varmişim verme demiyorum bile onada 75.7 fakat yüzdesini hesaplayıpdamı yazacağız
bugün baya yürüdüm, akşam da az yedim, ama bir kaç gündür cozutmuştum, bu sabah kilom 47.2 di. aslında tartım kafayı yedi, bir 46 gösterdi bir 48. sonra 47 gösterdi. akşam teyzemde de tartıldım, 47.2
sabah tartıl bebişim aç karnına sonuç oynuyo.
olur da sabah bildiremezsem, KAPTANIMMM, 47.2 girersin.
kaptanım 1 olmadı.***6. TAKIM 298. ETAP***
fatos0808(91,8//%)
ayyildizim (61,7//%)
bur50 (66,0//%)
berenvildan(60,9//%)
kelebek.hill(63,4//%)
destina_88(64,5//%)
lethem(47,3//%)
melikea(91,5//%)
tubish(75,8//%)
***6. TAKIM 298. ETAP***
fatos0808(91,8//%)
ayyildizim (61,7//%)
bur50 (66,0//%)
berenvildan(60,9/60,50/0,4/0,65%)
kelebek.hill(63,4/62,7/0,7/%1,1)
destina_88(64,5//%)
lethem(47,3/46,9/0,4/%0,85)
melikea(91,5//%)
tubish(75,8//%)
Listeyi alıntılayarak devam edelimm
kızlarr bugün nişan tepsim geldii, internetten sipariş etmiştim, çok beğendimm
darısı tüm isteyenlerin başınaa, kelebekcimmm
Yatağıma serildim ya erkenden nasıl halsizim bugün..yorgunumm...
Menümü paylaşayım çok iyi olmasa da
Sabah:
1 kıymalı peynirli gözleme
1 çay
Öğlen:
1 pors et döner
1 bardak sıkma portakal suyu
Akşam:
2 kase mercimek çorbası
1 pors profiterol :26:
azcık da cips yedimmm
Su:2 lt
Spor:50 dk (Leslie+mekik)
kilo veremedim bu hafta ama + çıkmadığıma şükrediyorum :)
91,5
günaydın arkadaşlarrr
tartıda 46ları görünce dayanamadım, kilo bildirimi yapmaya geldim hemen okula kaçacammm
bu sabah kilom:46.9
ucundan da olsa gördüm 46yı oleyyy
yarım kilo, yarım kilodur. yavaş yavaş, adım adım. bak ben 2 haftadır 64.5'tum, bu hafta 64.7 olmuşum. yılmak yok. bu sabah kefire başladım, bilio musun Melikecim? amaz o karamaya kefir vardı ya, o değil. evde kendim yaptım. laboratuvarda deney yapar gibi, kefirleri ordan oraya aktarıorum falan. onlar da ürüyor.çok tatlılar küçük karnıbahar çiçeği gibi bişey. tadı anlattıkları kadar kötü değilmiş. sabah içtim, beni hemencecik tok tuttu.
ne güzel olmuş kız bu liste bayıldım valla.
yok bebişim göbüş düzelmiyo yaa.bi de bu hafta galiba kilo verimi durdu sanki hiç gitmemiş gibi hissediyorum.bugün de dikkat edersem belki yarına - çıkarım diyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?