Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

menün süper
Kızlarr bu gün kendime tayt aldım şu dantelli olanlardan alırken zayıflıyınca giycem dedim ama oldu vallaaa şaka maka zayıflıyorum ve çok mutluyum..
valla süpersin
harikasın...

ya akşammisafirliğe gidecem bugün bebek görmeyede gittim ben kilo bile aldım galiba ya neler yedim neler ya ben olmuyo ya

yazı harikaymış canım.bugün biraz fazla üşüdüm ve sanırıp grip oluyorum.biraz uyudum battaniye altında atsın vücudum diye.sanırım biraz fazla kastım bu hafta e öğlen yemeğinde tavuklu pilav yedim patladı orda diyet.pişman olmuştum ama yazıdan sonra sanırım biraz böyle kaçamaklarda istiyormuş vücut ama keşke tartı öncesi olmasaydı
valla bu iddia iyi olmuş manayla insan gaza geliyo.bende de şu sıralarda eşim çok zorluyosun kendini dikkat et bu kadar takma deyip duruyo.

ayy arkadaşlar bu diyetarkadasım çok güzel bir şeymişşş

yediklerim acı gerçekler olarak önüme geliyor. bundan sonra takip edecem orayıı da

menün süper

valla süpersin

harikasın...

ya akşammisafirliğe gidecem bugün bebek görmeyede gittim ben kilo bile aldım galiba ya neler yedim neler ya ben olmuyo ya

dün öyle oldu bebişim ama bugün daha iyi olabilir inşallah.bu sıralarda düzenimi iyice kaçırdım.cumartesi de misafirim gelicek baya iyi hazırlanmam lazım bakalım nasıl olacak.yani bildirim yaparım da cuma ve cumartesi gündüz pek giremem nete herhalde

ayy arkadaşlar bu diyetarkadasım çok güzel bir şeymişşş

yediklerim acı gerçekler olarak önüme geliyor. bundan sonra takip edecem orayıı da
güzel bencede canım.iyi bildiklerimiz ne kadar kötü çıkıyo dimi
menün süper

valla süpersin

harikasın...

olur canım hemen pes etme.bu bikaç gün zor geçmiştir.düzeltirsin sen onu fıstııııkk

dikkat et canım misafirlikte faln yesende küçük küçük ye azcık azim bebeğim :)

yedim ya şimdi akşamda yedim(((((dokunsam ağlıyacağım yani o haldeyim spor bile yapasım yok kendimi çok kötü hissediyorum canım ya ne zor iiş ya geçen haftalarda çok iyiydim şimdi motivasyonum sıfır kiloda veremedim vermeyi bırak aldım diye tartıya çıkamıyorum

mezun olduğum için ayrılmıştım evet o degua benim canım
ama kaçıncı etap olduğunu hatırlamıyorum baya zaman geçti aradan
2007 de mi mezun oldun

bundan sonra düzenli olacak kaptanım :) çeviriyimmi ben tablo haline
tabloya çevirmene gerek yok sağol
yarın da say onun yerine olurmu
zaten geçen haftadan 4 - var senin cezan yani

bende eşimle girdim iddaya 2kilo daha verirsem bir ayda iddayı kazanıyorum
destinanınki gibi biraz gidince dahada zorlaşıyomu nee
fıstık birde mesajının kaçıncı mesaj olduğunu başlığa yazarmısın

kızlar noluyo kendimize gelelim
başarabiliriz
bakıyorumda diyetler iyice bozuluyo
olmuyo bakın
fatoşada sözümüz var

iyi akşamlar kızlar bugunku menüm:
sabah 1 yumurtA kayısı kıvamında 1 çorba kaşığı lor peyniri bol dereotu ve 2 adet ceviz 5 adet de siyah zeytin
arada 1o adet fındık
öğlwn sebze çorbası 1 tabak pırasa yemeği yoğurt
arkdşma ziyarette gittim türk kahvesi yanında 1 dilim kek yedim (yemez olaydım yedikten sonra sürekli bişeylere saldırasım var:)
akşamda mercimek çorbası 1 kase, ısırgan yemeği ve yoğurt
keki yemeseydim iyiiydi de işte kıramayorsun misafirlkte onünüze hazırlanıp geliyor birinden birini yemek zorunda kalmak ne kötü
keşke şöyle misafirlkte salata türleri yapmayı alışkanlık haline getirsek ama ozamn da ayıplanıyorz bak bak hiçbişeyde hazırlanmamış oluyor
1.5 litre suyumu iştim şimdi günlük fiziksel aktivetimi yapmaya gidiyorum

2008 de mezun oldum şu linkten görebilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...iflama-yarismasi-mezunlari-3.html#post2946762

herkese iyi akşamlar güzel bir günün sonuna geldik..yarın büyük gün bakalım durumlar nasıl umarım hayal kırıklığına uğramayız..ben geçen hafta cumartesi dediğim gibi iddamı dürdürüyorum..inşallah sizde öle olursunuz ve takım olarak harikalar yaratırız...yoksa kızıcam kendi adıma bu sefer her cumartesi söz verip perşembeden dönmek olmaz gurubuz ve gereğini yapmalıyız..tabiki bu demek değilki öözel durumları anlamayacağız göz ardı edeceğiz..biz bir gurubuz biz bir aileyiz ailede biri mutsuzsa nasıl herkes etkileniyorsa..ve mutluluğa gitmek için diğer bireyler her şeyi elinden geldiğince yapıyorsa bizde bu mantıkla yaklaşmalıyız bence..inşallah yarın her şey gönlümüzce olur..

sabah
1 kk peynir 1 kaşık lor peyniri tuzsuz
tere + maydanoz+marul 3 yaprak
2 dilim çavdar ekmeği
çay şekersiz 3 bardak
5 zeytin
arada
1 portakal 1 çay bardağı süt
öğle
1 adet kuru dolma küçük
1 adet patlıcan dolma küçük
yarım bardak yoğurt
8 kaşık taze fasulye yemeği susuz
arada
yeşil çay
akşam
8 kaşık sebzeli yeşil mercimek yemeği (aslında hakkım 12 kaşık)
2 dilim çavdar ekmeği
yarım bardak yoğurt

21.30 da
1 elma+ 1 portakal +1 bardak süt

kızlar menüleri paylaşıyoruz ya her gün yaptığımı yazıyorum kahvaltıdan önce 4 bardak su diye yazıyorum biriniz sormadınız neden diye ? için tavsiye ederim metabolizmayı çalıştırıyor sindirim sistemini aç karnına zor içiyorum ama içiyorum sizde için canlarım..

50 dakika yütrüme bandı hızlı tempoda
3 litre su
2 fincan bitki çayı (yeşil çay / form çayı )

evet aslında yazarken benimde aklıma geldi sadece fikir canımcım daha çok değişir aslında eşimin fikride hoşuam gitti İÇİMDEKİ BEN

Son düzenleme:

bunu duymuştum canım daha önce ama her zaman yapamıyorum işte.arada yapmaya çalışıyorum.

kızlarr bugün nişan tepsim geldii, internetten sipariş etmiştim, çok beğendimm
darısı tüm isteyenlerin başınaa, kelebekcimmm

Bak bak hemen laf atmalr falan ay güle güle kullan kızzz çok sevindimm

olur mu öyle şey kuşum herkes kendine göre bi hedefe sahip herkes bu yola baş koydu 3 ü 5 i sorun değill

inşallah rakibem.
ben şimdi yarın tartılıcak mıyım tartılmayacak mıyım rakibem biliyor musun

Ben tartılcaksın diye biliyorum canım, çünkü yarın listeye kilon ve izne ayrıldınsa yeni izinli diye yazılacağı için lazım sanırım

Heyyy motivasyon sıfırlamak yokkk..ne aşamalardan geçiyoruz ama hep beraberr yapıyoruz hepsini, sanki hepimizi güle oynaya mı veriyoz kız kilolarıı boşveeerr bu haftacık böyle olsun ama asla aman şunu da yiyim nasısa veremiyorum deme unutma ne fazla yersen zarar ne eksik yersen kârrr yanii

Fatoşummm her yazdığını okuyorum ve suyu tahmin etmiştim zaten tombik kelebeğim ben de içiyorum sabahları genelde ama 2 bardak en fazla... ameliyat olayını da okumuştum tabi ki ama iyi ki de yapmamışsın her şey doğal yoldan daha harika oluyo şimdi bak taytlar falan coştuk iyiceee

Yatağıma serildim ya erkenden nasıl halsizim bugün..yorgunumm...

Menümü paylaşayım çok iyi olmasa da
Sabah:
1 kıymalı peynirli gözleme
1 çay

Öğlen:
1 pors et döner
1 bardak sıkma portakal suyu

Akşam:
2 kase mercimek çorbası
1 pors profiterol :26:
azcık da cips yedimmm

Su:2 lt
Spor:50 dk (Leslie+mekik)

doğru söylüyorsun yarın devam edeceğim zaten sporumu yapınca moralim biraz toprlndı en azından onu yaptım aksatmadım diye

valla hayranım sana ya maşallah:))))))) kitabınada isim düşünüyorum bakalım orjinal bulursam yazarım

su+
spor +
yeni gelen arkadaşlara kötü örnek olmak istemem o yüzden bazen insanın gel gitleri oluyor inanaın yiyince moralim bozuluyor neden yedim diye ama yemek yiyerek kilo verilmediğinin ben kanıtıyım eylül ayından beri spor salonuna kardio platese hafatada 3 gün gidiyorum 1 gram azalmadım sebep herşeyi yersen gece gelir çikolataları yersen çerezleri sürekli yersen nasıl kilo gitsin sadece ne oluyor toksinler atılıyor rahatlıyorsun ama zayıflama yok.buraya başlarken çok inanarak bşlamıştım ama bu hafta biraz enerjim düştü kaçamaklarala hevesim kırıldı ma yılmıcam yarın devam bol su içip yatıyorum yarında fatoş gibi çok su içerek güne kahavltıya başloyorum.iyiki varsınız iyiki ben buraya gelmişim herkese iyi geceler......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…