Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

doğu taraflarında çok güzel şeyler var o konuda benim teyzem antepde yaşıyorda gittiğimizde şok olmuştum öyle evler istanbulda yok annemde her gittiğinde fincandı tepsiydi alır gelir

sonuçları artık bizimle paylaşırsın hatta formülüde paylaşırsın evde mutfağın ayrı bir bölümünü labaratuar olarak kullanırız

yapmı çok kolay cicim. aktardan 10tl'ye mayasını satın aldım. 20 ml'lik bi şişede fındık büyüklüğünde 2-3 tane kefir var. karnıbaharın ufacık halini düşün ya da lor peyniri. suyunu süzdüm, kefirler kaldı. cam bi kavanoza koydum, üstüne de 2 bardak pastörize süt koyup plastik kaşıkla (metal olmaz) bi kez karıştırdım. 48 saat karanlık bi yerde beklettim. sonra süzdüm, içti bugün. süzgeçte bugün kalanlar da yeni üreyen kefirler. onların da üstüne 2 bardak süt koydum, şimdi onlar da mayalanıyor yine. 24 saat de bekletilebiliyor.
çok faydası var kefirin, böbrek taşını düşürmeye yardımcı, kolestrolü düzenlemeye, hastalıklardan korunmaya, bi sürü bi sürü.. bebeği hasta olmasın diye içiriyormuş bizim bi arkadaş.

kızlar sanırım spora gidemiycem.heryerim kırılıyo.ama pazar gezcem çarşı gezcem.yarım saat olur da geçer.yemeğimi yiyip bi hap daha içeyim.hasta olmamam lazım.

Hasta olmaa sakınn ama bence yetersiz besleniyosun sen ilknurcuumm ablacımm dikkat ett yaa çok spor yapıyosun zaten besine dikkat

***6. TAKIM 298. ETAP***

fatos0808(91,8//%)
ayyildizim (61,7//%)
bur50 (66,0//%)
berenvildan(60,9/60,5/0,4/%0,66)
kelebek.hill(63,4/62,7/0,7/%1,1)
destina_88(64,5/64,7/-0,2/-%0,31)
epack2013(110,1//%)paylaşım yetersizliği. Diskalifiye.
lethem(47,3/46,9/0,4/%0,85)
melikea(91,5/91,5/0/%0)Sabit
tubish(75,8//%)

Listeyi alıntılayarak devam edelimm

kızıımm her türlü kilo veriosun sen yaa, maşallah. dün 1339 kalori aldım, misafir vardı koışturdum biraz, nafile tabi hepsi. 64.7.
martın 1'i oldu, niye biz hala regl olamadık Hilalim ya??

Ben ne bilim yaa belirtilerin hepsi mevcut yakındır benimm ama seni bilmemm kız şaka tabi alınma sakın..
Ya ben de anlamadım geçen hafta bi şişlik vardı zaten, gerçi bu hafta da olması lazım ama..demek ki gitmiş azcık da ohh

Son düzenleme:

bende denerim ama sanırım onu 24 marttan sonra yani sınavdan sonra yapabilirim çünkü bu sıralar baya yorucu stajdı dershaneydi test çözmekti falan

doğu taraflarında çok güzel şeyler var o konuda benim teyzem antepde yaşıyorda gittiğimizde şok olmuştum öyle evler istanbulda yok annemde her gittiğinde fincandı tepsiydi alır gelir

aynı ürünü, batı'da 3 katı fazla fiyata satıyorlar. benim evimde suriye'den gümrükten aldığım çok eşya var, bi gece lambası aldım 650 tl dedi tekirdağ'da. ben onu nusaybin'den 125'e almıştım. Antep de harikadır. Doğulu değilim ama, sevdiğim değerleri vardır Doğu'nun. tabi sevmediklerim de. Tıpkı Batı gibi.

bende denerim ama sanırım onu 24 marttan sonra yani sınavdan sonra yapabilirim çünkü bu sıralar baya yorucu stajdı dershaneydi test çözmekti falan

7 nisanda benim de sınavım var. zor bişey değil merak etme cicim. 24 mart'a da fazla kalmamış, son andaki çalışmalar önemli unutma. kısa süreli hafızaya at, beyin bedava, kullan

7 nisanda benim de sınavım var. zor bişey değil merak etme cicim. 24 mart'a da fazla kalmamış, son andaki çalışmalar önemli unutma. kısa süreli hafızaya at, beyin bedava, kullan

son bir gün kala fizik formüllerini ezberleyebilme umuduyla yaşıyorum

o pembe toklaı, hamile kadın gibi olan resmi gördükte sonra ne alınıcam ben daha ya, Allah aşkına?? bi de alınma, diyor. almesin kızzıımmm. saolasın, hesaplamışsın, hangisinden alıntılasam bilememiştim kilo bildirimini. berenvildan bildirmiş olmasına rağmen, en sonuncu mesajda yoktu.

Alınmazsın sen bilirsin bacınııı Rica ederim yavrucuum ne demekk yahuu...toparladım öyle dağınık kalmasın dedimm

***6. TAKIM 298. ETAP***

fatos0808(91,8//%)
ayyildizim (61,7//%)
bur50 (66,0//%)
berenvildan(60,9/60,5/0,4/%0,66)
kelebek.hill(63,4/62,7/0,7/%1,1)
destina_88(64,5/64,7/-0,2/-%0,31)
epack2013(110,1//%)paylaşım yetersizliği. Diskalifiye.
lethem(47,3/46,9/0,4/%0,85)
melikea(91,5/91,5/0/%0)Sabit
tubish(75,8//%)

Listeyi alıntılayarak devam edelimm

son bir gün kala fizik formüllerini ezberleyebilme umuduyla yaşıyorum

millet ne kopyalar çekio, cep telefonuna mesaj geliyo tüm soruların cevapları. sınava girerken son dk bak, oturur oturmaz masaya masana ya da sınav kağıdın gelirse, ona yaz. bak bi öğretmen olarak söylüyorum bunu. formül ezberlemenin çok gerekli olmadığını düşünüorum çünkü. başka bişey için söylemem. Rusya'da tüm okullarda formüller sınıfların duvarlarında asılı.
6.takım zayıflama grubunu işgal etmiş bulunuyorum an itibariyle, Antep'ten Rusya;'ya gittik geldik biz Melikecik'le

Alınmazsın sen bilirsin bacınııı Rica ederim yavrucuum ne demekk yahuu...toparladım öyle dağınık kalmasın dedimm

bak hala bebek resmi koyuyor. dün annem tehdit etti zaten, 2 yıldan önce çocuk yaparsan, bakmam, diye. önce o y.lisans tamamlanacak, ben o şartla evlenmene izin verdim, dedi. emir büyük yerden.

vayy, epack diskalifiye mi? yeni dikkatimi çekti. neyse, hayırlısı. daha sonra yine devam eder belki. eline sağlık kelebekçiğim. Bizenasıl kilo verdiğinin sırlarını anlat bu hafta.

bak hala bebek resmi koyuyor. dün annem tehdit etti zaten, 2 yıldan önce çocuk yaparsan, bakmam, diye. önce o y.lisans tamamlanacak, ben o şartla evlenmene izin verdim, dedi. emir büyük yerden.

Hehhe ayy bebek koymuşumm...Vayy emir cidden fena büyük yerdennn...o zman baya dikkatli ol sen yavruumm

vayy, epack diskalifiye mi? yeni dikkatimi çekti. neyse, hayırlısı. daha sonra yine devam eder belki. eline sağlık kelebekçiğim. Bizenasıl kilo verdiğinin sırlarını anlat bu hafta.

Evet paylaşım yetersizliğinden canım, ama ipekle başlıkta konuştuk yeterli olamıyorum olabileceğim zaman gelicem zaten arada uğrarım size demiştii

kpssye girerken küpemi bile çıkarttırmışlarıı ahah hep diyorum yanlış yerde okuyorum diye

Bu arada ben ne anlatcam özlemciimm valla harekete ve 7 den sonra pek yemememe borçluyum sanırım, çünkü az yemedim haklısınız ama gece hep aç uyudum bennnn :2:

:119::119::119::119::119: Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hayırlı cumalar....dualarımız kabul olur ..nasılsınız...inşallah...:119::119::119::119::119:

öhö öhö öhöö kilo bildirimii efem

BU HAFTA BENDEN GİDEN 4 kg :103::103::107::107::119::119::122::122::122::122::121::118::118::82::82::82::79:

evet bbişim az yediğim için oluyo galiba.bugün daha dikkat edicem ama yine zor şimdi anneme gidicem ve yarınki misafirler için pasta börek hazırlıklarına başlıycam.kendimi unutuyorum bişeylerle uğraşırken ben.
ben kelebeğim in üzerinden alıntı yaparak bildirmiştim bebişkom.

annen çok haklı bebişim.kız kardeşim y.lisansını yapmadı evlendi.sonra tam düşünürken hamile kaldı hala yapmayı düşünüyo lisansı ama çok zor oluyo.bide boğaziçini dereceyle bitirdi düşün yani.hep kızarım ona nasıl böyle bi hata yaptın diye.çocuk olacak tabi olmadan olmaz ama ilk önce senin geleceğin sonra çocuk dimi.

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

fatos0808,
berenvildan,
kelebek.hill+,
melikea123
niye yazmıyonuz kuzular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…