Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

öhö öhö öhöö kilo bildirimii efem

BU HAFTA BENDEN GİDEN 4 kg :103::103::107::107::119::119::122::122::122::122::121::118::118::82::82::82::79:

ben stajdayımya işe dalmışım göremedim ablacım :) nasıl ldu o 4 kg birde bir kaç dakika onun şokunu yaşadım

:119::119::119::119::119: Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hayırlı cumalar....dualarımız kabul olur ..nasılsınız...inşallah...:119::119::119::119::119:

öhö öhö öhöö kilo bildirimii efem

BU HAFTA BENDEN GİDEN 4 kg :103::103::107::107::119::119::122::122::122::122::121::118::118::82::82::82::79:

vAYYYYYYYYYYYYYYYYYYY tebriklerrrrrrrrrrrrr fatoşummmmmmmmmmm mükemmelsinnnnnnnnnnnnnnnnnn :118::118::118::122::119::119::119::115:

tam 4 kilo muu listeye ekleyim hemenn

sabah kalktım kahvaltı hazırladım kocişi kaldırdım kahvaltı ettik..aşkımı geçirdim..sonra doğru banda marş marş 50 dakikak dolu dolu spor hızlı tempoda...sonrasında bir duş ve ordanda tartıya :) çok sevindim diyetisyenle bugün 22. gün 10.200 gr vermiş oldum :) allahım bu kadar olmasada azda olsa durmasın her hafta veririmm.. verelim inşallah..benim korkum metaboolizmamın durması ama durmayacak inşallah.

maşallah ablacım inşallah hep böyle gider :)

vAYYYYYYYYYYYYYYYYYYY tebriklerrrrrrrrrrrrr fatoşummmmmmmmmmm mükemmelsinnnnnnnnnnnnnnnnnn :118::118::118::122::119::119::119::115:

tam 4 kilo muu listeye ekleyim hemenn

ekle canımm ekle kelebeğimmm ekle ablammm çok mutluyumm yaa ...evet kuzum tamı tamına gramı gramına 4 kilo ayy ....uzun zamandır 3 ü pek geçmiyodu haftada verdiğim kilo... iyi moral oldu bana.. ama başladığım ilk haftayı hatırladımda 7 kilo vermiştim 1 haftada tabi tamamı kilo değildir ozaman 5 kiloyla 2 suydu belki :)

hey maşallah. kaç oldu şimdi kilon? cicim, spordan sonra mı tartılıyosun hep? anldığım kadarıyla önce kahvaltı yapmışsın, sonra spor, sonra tartı.doğru mu anlamışım??

önlemleri alıyoruz ama, Allah'ın işi işte. ben kendi kızım olsa, ben de kızardım.m insan baştan anlamıyor da, evlendikten sonra bazı şeyleri daha iyi görüyor. kardeşin konusunda çok çok haklısın. yaş ilerleyince, çocuk da olunca, insan okumayı erteliyor. bi de eşim de okuyor şimdi bi yandan, ikimizin de devam etmesi lazım. ama dediğim gibi tedbir bizden, takdir Allah'tan.

hey maşallah. kaç oldu şimdi kilon? cicim, spordan sonra mı tartılıyosun hep? anldığım kadarıyla önce kahvaltı yapmışsın, sonra spor, sonra tartı.doğru mu anlamışım??

yok canımm hep spordan sonra tartılmıyorumm geçen salıya kadar sporu ne zaman müsait olursam ozaman yapıyordum ...ama salıdan beri sabah kahvaltıdan 10-15 dakika sonra yapıyorum aras uyanmıyo hem rahat oluyo hemde gün içinde spor derdim olmuyor :) yazmıştım hatta sabah yapınca daha iyi oluyo diye :) salıdan beri hep böyle yani kalk kahvaltı spor ..... bu sabahta kalktımm aynısını yaptım ve tartıldım..tartılıcam diye spor yapmadım yani cicim..özlemimm..

***6. TAKIM 298. ETAP***

fatos0808(91,8/87,8/4/%4,36)
ayyildizim (61,7//%)
bur50 (66,0//%)
berenvildan(60,9/60,5/0,4/%0,66)
kelebek.hill(63,4/62,7/0,7/%1,1)
destina_88(64,5/64,7/-0,2/-%0,31)
epack2013(110,1//%)paylaşım yetersizliği. Diskalifiye.
lethem(47,3/46,9/0,4/%0,85)
melikea(91,5/91,5/0/%0)Sabit
tubish(75,8//%)

Listeyi alıntılayarak devam edelimm

FATOŞ ABLAM ÖYLE SEVİNDİM Kİİİİ GURURUMUZSUNNNN

Son düzenleme:

yok, o manada demedim, her tartıldığında aynı taktiği uygularsan, aradaki farkı daha net görürsün diye. sen zaten hem kahvaltı ederek kalori almışsın, hem de sporda vermişsin. aç karnına tartılmakla eşdeğer olmuş gibi bişey.

özlemimm sana bişi diyim şekerim bencede hamilesinn..okudum yazamadım bi türlü şimdi dırayla yazıyodum hepinize... hep hazırlıksız gelir zaten yumurcaklar beklersin gelmez beklemezsin hop ana rahmine... hayırlısı olsun canım belki de değilsin ama içime öle doğdu ..hislerim kuvvetlidir ama inşallah poflamam... olursan çok sevinirim yanlız :) hakkınızda hayırlısı canım...

Son düzenleme:

%4,36.. vay be,rakama bak!! 1. olacaksın galiba. ben de senin gibi yapmaya çalışıcam kelebeğim ya.. akşamları sabah ve öğlenkinden daha çok yiyiyorum, dışarda pek bişey yememek için kendimi biraz eve saklıyorum. ara öğünümü falan yiyiyorum tabi işyerinde ama onlar tok tutmuyor, öğleni de hafif geçiriorum. akşama acıkıyorum. yemek, sonra meyve, varsa kestane falan derken, bi de üstüne spor yapıorum, sonra tekrar mutfağa iniorum, ufak tefe bişeyler yiyeyim diye ama o ufak tefek şeyler de 100-200 kalorinin altında olmuyor.

hilalcimmmm senide okudum kuzum abinle konuşmussun.. çok iyi olmuş bencede cevabında süpermiş neye göre düzen banane ben yüzük isterim aileler ilk başta öyle yaklaşır ama bak gör damadı daha çok severler :)
oh kardeşimin işide güzelmiş hazır bile sayılır kayınpederin arkadaşında :) iş sağlıkla gelmesine kaldı canım benim ee onada ne kaldı şurda :) gelsinn mutluluk ardında hooopppp
antalyada çok güzel bence ..izmirede gelirsin :) görüşürük...evlendikten sonra :)

yapma ya. deme öyle. mide bulantım yok ama bikaç diğer belirtiler tutuyor. diyorum ki olsa bile, ben eliptik bisikletin tepesindeyken, bu hafta basketbol oynarken tutunamamıştır o. hislerin kuvvetli demekk.. Allah'ın takdiri derim olursa da tabi. yapacak bişey yok. kararlamıştır Allah. karnımda bebekle hazırlarım tez'imi o zaman ben de

saol ablacım saol cnaım inşallah...bu arada dünkü tablo harika olmuştuu canım bende aslında başta öle yapmak istedim beceremedimm aslında beceremedim değilde uğraşamadım aras beyden :)

ben stajda yoğun olmadğım dürece tablolarımız o hale ceviririm 2 yıl önce okulda html kodlarını öğrenirken zorlandığım aklıma geliyor her yaptığımda programlamanın en kolay tarafı olduğunu proglama dillerine geçince anlamıştım

Evet işte wbenim de çok sıkıntım vardı o konuda ama halletmeye çalışıyorum elimden geldiğince demk ki işe yarıyor, ben spordan sonra hiç yemiyorum çünkü bi yersemmm ben de arada form ondan yiyorum eve gidince yemekk yemekk diye gözüm dönmesin diye

Ayy sağol fatoş ablacımmm inşallah ya İzmirle bağımız var zaferimin baba tarafı orda, geliriz inşallah görüşürüz ya çok isterimm, ben de Antalya'ya beklerimm

Kuşum bence sen de fatoşcumun listelerinden uygulayabilirsin bence, kilolar yakın ve başarıyı görüyorsun insan verdikçe gaza gelirr

aynen öyle özlemimm..anlıyorum seni canımm çok zor tabi çalışanla evde olana bir değil..ama bende oturmaya giderken bile ara öğünümü bile götürüyorum :) evet insan evin rahatlığı eve saklıyom diyon ya daha çok acıkıyonn çünkü ister istemez gidiyo eli ve ağzına ordan hop mideye..ben kendimden çok bilirimm canımm.. mesela çok güzel sporlar yapıyorsunuz bakıyom ama menülerinizin güzelliğine rağmen kilo çok az..tabi benim kadar vermenizide beklemiyorum sonuçta benim kilo fazla gidende ona göre canım benim ama accık sıkı tutarsanızz bakın nasıl gidiyo haftada 2 kilo..bide size bişi diyimmii diyet sitesi varya ben ordaki kalori miktarlarına inanmıyorum diyetisyenden sonra orası doğru yanlış demiyorum ama biz ölçüleri yanlış alıyoruz..yani siteden doğru hesapladık sanıyoz ama daha fazla kalori alıyoruz..ben bunu diyetisyene gittikten sonra fark ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…