Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet ya dışardan eve akşamın 7 sine anca gidince cidden bi değişim oluyor..ama dikkat etmemiz lazım..
öyl emi dersin fatoşş çok mu kalori alıyozz kii

ayyyyy h,,lal bunu yazdın ya baba tarafı izmirde pc başında nasıl sevindim anlatamam cnaımm benimmm ne güzel olur ya..benimm real hayatta kk dan tanışıp hamilelikte yüzyüze gördüğüm arkadaşlarımda var ay senlede olur inşallah..
canım ben bu gün yazacaktım sana sende bence kahvaltıda bal ve tere yağını bırakmalısınn ablacım ...1 hafta yeme bak o da nasıl etkileyecek..tatlum

Ayy bence de çok güzel olur valla neden olmasın ki yani harika olurr çok sevip güvendiğim arkadaşlarım oldunuz benim yaa..
Evde bal bitmişti almayım madem ama ben en çok akşama dikkat etmeye çalışıyorum, onu yakması daha sıkıntı sankii :18:

ilknurummmm
canım dikkat ett hastalığın tekrarlamasın kör olası zaten bırakmıyo insanı bi tutumu..sen spora gidiyon ya canımm orda duş alma imkanın oluyomuu tatlım... olmuyosaa ondanda olabilir canımm geçmiş olsun..

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

fatos0808,
berenvildan,
kelebek.hill+,
melikea123
niye yazmıyonuz kuzular..
bebişm bilgisayar açıktı markete kadar gittim.
:119::119::119::119::119: Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hayırlı cumalar....dualarımız kabul olur ..nasılsınız...inşallah...:119::119::119::119::119:
sana da hayırlı cumalar tontişim
öhö öhö öhöö kilo bildirimii efem

BU HAFTA BENDEN GİDEN 4 kg :103::103::107::107::119::119::122::122::122::122::121::118::118::82::82::82::79:
vaaaayyy fatoşuuumm süpersiiiiinnn tombul kelebeklikten hiltonum gibi kelebekliğe telafi ediyon kııızzzz maşallahhhh

bebişkom diyetisyeninden bizim için bi kalori ceteli ister misin.bu diyet arkadaşım sitesinde biz kalorileri gönderiyoruz o yüzden muhakkak problem vardır.doktorun verdiği en garantili olanıdır.ya da bize bi site önerebilir.kalori takibi için

alma canım benim ball evde olursa yerim dersen alma bence ama yağıda yeme bak kendinde fark edeceksin...evet canımm az yediğimizi sanıp kalorili şeyler tüketiyoruzz yanlışımız burda ben kalorili yemiyomm ama inanırmısın çok dikkat ediyorum gramını geçirmiyomm listemin....ceviz istesem kahvaltıda yemiyorumm mesela zeytin yerine onu yiyebilirm ama onla karnım doymuyor ceviz daha güzel ama zeytinn doyuruyor kalıcı oluyor örneğinn kahvaltısda olmaz gibi geliyor..diyetisyen bana balı seviyosan ara öğünde meyve yeme 1 porsiyonun yerine 1 tatlı kaşığı ye demişti değişim yani cnaım..düşünsene 1 tatlı kaşığı 1 elmaya eşit peki sence hangisi doyurucu canım..

mesaj 15 miş heycandan rakamlar uçuşuyo beynimde :)
isterim canımm veriri benim güzel diyetisyenim... hiç olmazsa belki site önerir..neden olmasın siz isteyin ilknurumm birdahaki kontrolum ayın 9. na denk geliyo 10 da doğum günüm :)

Son düzenleme:
***6. TAKIM 298. ETAP***

fatos0808(91,8/87,8/4/%4,36)
ayyildizim (61,7//%)İzinli
bur50 (66,0/65,1/0,9/%1,36)
berenvildan(60,9/60,5/0,4/%0,66)
kelebek.hill(63,4/62,7/0,7/%1,1)
destina_88(64,5/64,7/-0,2/-%0,31)
epack2013(110,1//%)paylaşım yetersizliği. Diskalifiye.
lethem(47,3/46,9/0,4/%0,85)
melikea(91,5/91,5/0/%0)Sabit
tubish(75,8/75,7/0,1/%0,13)

6. TAKIM ORTALAMA=%0,82

KIZLAR süpersiniz
listeyide güncelleyip devam etmişsiniz
kilolarda ii
fatoşcum tebrikler

medinecimm çok sevindim damar yolundan kurtulmanıza inşallah bi daha olmaz canımm ateş enfeksiyon boğazda..oğlunun kontrolude iyi geçer inşallah cumartesi..

Haklısın fatoşcuumm....dikkatli olmalıyım listelerin harika gerçekten nazarımız değmesin sana..

beroşvildoşun dediği gibi bize kalori cetveli isteyebilir misin diyetisyenden ben de huylandım şimdi siteden..ve elmayı tercih ederim tabi kii ama bazen yeşil çaya katıyorum mesela iyi gidiyor

yanlış mı hesapladım ortalamayı bide siz hesaplarmısınız hepsini toplıycaz
- olanı çıkarcaz
10 a bölcez

kilolara göre ortalama az geldi

evet bende listelerini isticektim zaten yoksa gram gram vermeye devam edersem anca mesara 55-60 ilo olarak gireceğim

banada öğret canım bu işi kolay yoldan :)
canım listemi yazmıştım bakayımm burdan bulamazsamm tarihine göre bakıcammm yazarımm canım benimm ne demek...

mesaj 18

saoll canımm benimm katkınız varlığınız yadsınazmaz allah hepinizden razı olsunnn sanki banada az geldi pek anlamıyom ama kızlarda baksınn daha çok olmalı sanki ortalama :)

Son düzenleme:

Vayy doğumgünü ertesi gün diyetisyen..yeniden doğuşş

Sen de iyisin maşallah kaptann tebriklerrr

esracım
haklısınn..kesinlikle kendimizi vucudumuzu tanımamız laızm canımm benimm... örneğin ben ekmeğinn beyz ekmeğin bırak ince dilimini kırıntısını yesemm kilomm gram oynamazz benimm düşmanımmda oo..tövbe tövbe nimete ne diyorum...yaramayan diyeyimm ..

Ortalama ne yazıkki doğru 1 diskalifiye, 1 izin, sabit, eksi anca dengelenmiştir güzel bence

lethemcimmm nişan tepsin hayırlı olsun ablacımm allahh tamamına erdirsinn nişan ne zmaamn ince belli çok güzel bir gelin olacaksınn hayallerindeki gibi canım benimm..
tabii sonrasında ardındanda kelebeğim hilalimm aynı duyguları yaşayacak

banada öğret canım bu işi kolay yoldan :)
canım listemi yazmıştım bakayımm burdan bulamazsamm tarihine göre bakıcammm yazarımm canım benimm ne demek...

[-table="width: 600, class: Grid, align: Center"]
[tr]
[td]isimler[/td]
[td] mesaj [/td]
[td]su [/td]
[td]spor[/td]

[/tr]
[tr]
[td]kelebek.hill [/td]
[td]13[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]

[/tr]
[tr]
[td]lethem [/td]
[td]6 [/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]

[/tr]
[tr]
[td]berenvildan [/td]
[td]9 [/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]

[/tr]
[tr]
[td]fatoş0808 [/td]
[td]10 [/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]

[/tr]
[tr]
[td]tubish13 [/td]
[td]6 [/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]

[/tr]
[tr]
[td]destina_88 [/td]
[td] 9[/td]
[td]++[/td]
[td]+[/td]

[/tr]
[tr]
[td]bur50 [/td]
[td] 4[/td]
[td]+[/td]
[td]-[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ayyıldızım [/td]
[td] [/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]melikea123[/td]
[td] 5[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]

[/table]
ablacım bu kodlar üzernden değiştirebilirsin rakamları ve +-- leri :) ama buraya yapıştırıken [-table yazan yerin baındaki -yi sil yani [table olsun ben tablo şeklinde gözükmemesi için öyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…