Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ortalama ne yazıkki doğru 1 diskalifiye, 1 izin, sabit, eksi anca dengelenmiştir güzel bence

işte moralim bozuldu yine bireyselde olsam olmasam umrum değil birinci ama keşke takım olarak olsak birincii..hepimiz elimizden geleni yapıyoruz ama olmuyo işte...ama bir umut haftaya diyorumm hayırlısı inşallah..

şimdi oğluşla ilgilenme vaktiii sonrasında zaman bulursam burdayımm dercemizi merakla bekleyeceğim...
melkecim de ki bana bişi anladınmı şekerim :26::26:
açtım pcye bunu wordda sayfa açıpmı yapacağımm tablo gibi görünsün istiyom bende - silmeme lazım anladığım kadarıyla ozaman dimi...aslında uğraşşsam yapacamda :) güa sertifikam var al işte :))

evet bende listelerini isticektim zaten yoksa gram gram vermeye devam edersem anca mesara 55-60 ilo olarak gireceğim

allah korusun ablacımm sus kız ne mezarıı olur canımm olur önünde canlı örnek 168 lerden indim buralardann ama çok sabır çok azim lazımm ablammm... bide kafanda bitirmek ki bitirmesen uğraşmazsınn olur canımm ben doğum yapmış kadın veriyorumm sen neden vermeyecen..ben arası doğurdum 150 kiloda sende yaparsınn hemde alasını..

yok ablacım worde gerek yok ordaki - yi sildinmi bu tablo oluyor zaten sen birtek mesaj sayılırını silip başka sayılar yazzıcaksın veya + - leri değiştirceksin o kadar ama sıra sana geldiğinde hep böyle yapmak istiyorsan kopyala worde yapıştır orda kalsın sürekli :)

inşallah ablacım o işin espirisi biraz abır yok sanırım bende arasıda öp benim için

aynen canım ama yeniden doğuşa çok var bak kitabın adıda bu olabilir yeniden doğuş

Neden olmasın kitap adıı
Ayy inşallah fatoşcumm siz de şahit olun inşallah, heyecanıma ortak olursunuz ne güzell düğüne gelirsiniz kızzz

Bunu bi yere kaydedeyim de kullanayım kızzz,eline sağlıkk

haklısın. mesela elmanın küçük bir tanesi 60 kalori. bizim yediğimiz orta boy elmalar en az 100 kalori. o yüzden bende fazla hesaplıorum bazen. ekmeği de bazen ölçüyorum mutfak teraziisnde, ona göre yazıorum.
bazen bi yerde takıldı mı takılıyor işte, kilo. ama pes etmiycem. bugün mesela kilo bildirimi yapıldı, kilo bildirimi yapıldı diye vazgeçmiycem, yine diyetime devam. olan kadar. belki 2kg'yu vermem 2 ay sürecek ama vücudum direniyorsa, ben de direnirim

İşte buuu bizim özlemimizzz :129: pes etmek yokk dönmek yokk haydinnnn bildirim yaptık haftaya daha güzel ildirimler için mücadeeye varız hoppaaa kalkın su içek yaaa

zaten akşam yemesem bayağı veririmde en erken evde olduğum saat akşam 8 dışarıda bir şeyler yemeye çalışsam kötü bir huy mu iyi bir huy mu bilmiyorum midem bulanıyor hemen stajda bile zoru zoruna yiyorum ama kafaya koydum haftaya kadar en az 2 kilo verecğim

hayırlı olsun güle güle kullan:)

teşekkürler canımm

.........su-spor-mesaj
bur50: +,+.10
fatos0808: +,+,6
berenvildan: +,+,8
kelebek.hill:+,+,6
tubish13: +,+,6
lethem: +,+,8
destina_88:+,-,11
ayyıldızım:
melikea123:+,+,10
epack2013:
mahurbeste:

evet canım çok beğenerek aldım, nişan nisanda, düğün ağustoss teşekkürler canımmm

Anladım cidden kötüymüş o zman, mecbur yiceksin ama dikkatli olmak zorundasın kuşummm...hadi inşallah gider kilocuklar ohh

Çok tatlıymış tatlımmm güle güle yüzük takın, nişanlanın evlenin gitsin kızz

günaydın arkadaşlarrr

tartıda 46ları görünce dayanamadım, kilo bildirimi yapmaya geldim hemen okula kaçacammm

bu sabah kilom:46.9

ucundan da olsa gördüm 46yı oleyyy
sana hayranım canım kg az olmasına ragmen verebiliyorsun :) tebrikler.

rakibem tebrikler bu hafta çok güzel kg vermişsin darısı haftaya bana inşallah.

öhö öhö öhöö kilo bildirimii efem

BU HAFTA BENDEN GİDEN 4 kg :103::103::107::107::119::119::122::122::122::122::121::118::118::82::82::82::79:
SÜPER ÖTESİSİN FATOŞUM YA MİKEMMEL MİKEMMELLL IMMMM 4 KGGG VE 87 KG VOVVV ,TAM GAZ DEVAM MAŞALLAH

medinecimm çok sevindim damar yolundan kurtulmanıza inşallah bi daha olmaz canımm ateş enfeksiyon boğazda..oğlunun kontrolude iyi geçer inşallah cumartesi..
sağol canım bugün kendimize geldik şükür ,oğlanda iyiye gidiyor bakalım yarın doktor ne dicek ,ben gitmicem kızı hastaneye getirmenize grek yok hasta çocuk çok dediler babası götürücek oğlanı o yüzden.

***7. TAKIM 298. ETAP***

Ganfed (56.3 / 56 / 0.3 / %0.53)
roseberry ( 61.7 / 61 / 0.7 / %1.13)
dudujan (105.1 / 105.1 / 0 / %0)
SAPHIRA (88.3 / 87.5 / 0.8 / %0.91)
nev81 (93.8 / 92.7 / 1.1 / %1.17)
shopaholic (84.4 / ) izinli
maviyesil1999 (70 /70,5/-0,5/-%0,71 )
lepistesinyavrucugu(97 / 95,8 / 1,2 / %1,24 ) yeni üye..hedef:70
anşaaa (70.4 / 72 / -1.6 / -%0.1)293. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 27'ye bölündü

7. Takım Ortalaması :% 0.46

selam kızlar kontrol eder misiniz lütfen

maşallah hepinizide ayrı ayrı tebrik ediyorum ve kendimden utanıyorum :26: veriilebilrmiş berenvildanım beni geçmiş 60 ları görmüş maşallah darısı 50 li rakamlara olsun.
bende tartıldım aynıyım tam bir rezalet kendimi silkeledim yeminle ne oluyo bana dedim. bu hafta içi + olup 62.5 idim ama karatayın birkaç tavsiyesiyle tekrar indim geçen haftaki kiloya .artık 60 larrdan kurtulmak istiyorum. kaptanım benim izin bitti sanırım değil mi bugünden başlayayım mı ben mesaj sayımı su vs işlerine cezam neyse çekeyim hakettim fazlasıyla :26:

sağol rakibem bu hafta ikimiz de veririz sen sağlık problemlerini hallet de inşallahh gerisi kolay

anşaa -%0.09 olmalı ama hesap doğru ve ortalama aynı çıkıyor kuşum sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…