lethemcimmm nişan tepsin hayırlı olsun ablacımm allahh tamamına erdirsinn nişan ne zmaamn ince belli çok güzel bir gelin olacaksınn hayallerindeki gibi canım benimm..
tabii sonrasında ardındanda kelebeğim hilalimm aynı duyguları yaşayacak
öhö öhö öhöö kilo bildirimii efem
BU HAFTA BENDEN GİDEN 4 kg:103::103::107::107::119::119::122::122::122::122::121::118::118::82::82::82::79:
maşallah hepinizide ayrı ayrı tebrik ediyorum ve kendimden utanıyorum :26: veriilebilrmiş berenvildanım beni geçmiş 60 ları görmüş maşallah darısı 50 li rakamlara olsun.
bende tartıldım aynıyım tam bir rezaletkendimi silkeledim yeminle ne oluyo bana dedim. bu hafta içi + olup 62.5 idim ama karatayın birkaç tavsiyesiyle tekrar indim geçen haftaki kiloya .artık 60 larrdan kurtulmak istiyorum. kaptanım benim izin bitti sanırım değil mi bugünden başlayayım mı ben mesaj sayımı su vs işlerine cezam neyse çekeyim hakettim fazlasıyla :26:
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları (Bugün)
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal)160 kcal
4.00 x 1 Adet Küp Şeker (20 kcal)80 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Patatesli Yumurta (240 kcal)120 kcal
0.25 x 100gr Aknaz Light Az Yağlı Beyaz Peynir (130 kcal)33 kcal
1.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)7 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Bal (70 kcal)70 kcal
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)27 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
1.00 x 100gr Bürüksel Lahanası (35 kcal)35 kcal
Alınan Kalori Toplamı600 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (250 kcal)250 kcal
Yakılan Kalori Toplamı250 kca
şimdi oraya yazdığım yürüyüşü yapmaya gidiyorumm, yoksa yemeği yedim uykum geliyorr
görüşürüzzz kızlarr
inşallah canım
sağol rakibem bu hafta ikimiz de veririz sen sağlık problemlerini hallet de inşallahh gerisi kolay
anşaa -%0.09 olmalı ama hesap doğru ve ortalama aynı çıkıyor kuşum sıkıntı yok
valla rakibem lethem o kg bile verebiliyorken demekki verilir diyorum gerçi görünen köy klavuz istemez çok fazlam var :) ama istikrar lazım.
Utanmak nedir bacım olur mu hiççç...toparlarsın sen de çok iyi gidiyordun ama kilomuz artık çok zor bi dönemde yani zor olması normall,kendim için diyorum mesela, ben 60 ın altına senelerdir düşmedim, hele bi geleyim 60 a bak nası zorlancam ki şu an bile jet hızıyla gidemiyorum yani
kızlar
fatoşun verdiği 4 kiloya rağmen az ortalamamız
haftaya 1. olmamız lazım
lütfen arkadaşlar elimizden geleni yapalım
1. olunca motivasyonda oldukça artıyor
inşallah canım
valla rakibem lethem o kg bile verebiliyorken demekki verilir diyorum gerçi görünen köy klavuz istemez çok fazlam var :) ama istikrar lazım.
çok çene yapmayın aklım kalıyooo burdaakaçtım şimdilik..ama açık pc..
sağol rakibem bu hafta ikimiz de veririz sen sağlık problemlerini hallet de inşallahh gerisi kolay
anşaa -%0.09 olmalı ama hesap doğru ve ortalama aynı çıkıyor kuşum sıkıntı yok
herkes kilosunu bildirmiş nereye yazacağımı bilmiyorum ki ya 93.200 olmşm nereye yazcam
kızlar merhaba verdiğiniz kg lar dan ötürü hepinizi tebrik ederim
vermeyenler de üzülmesin öbur hafta daha iyi bi sonuç elde edilecektir sizdeki bu azim varken
sabah tartıya çıktığımda bende sevindirik oldum 76.4 e düşmüşüm :)
bugünkü menümüde yazayım sabah yarım lorlu dereotlu gözleme
ara türk kahvesi 15 adet fındık 1 kuru kayısı
öğlen:2 parrça ızgara tavuk 4 kaşık pırasa yemeği ve 1 kase yoğurt
sporum:3.2km 7800 adım bugun adımsayarla dışarda yürüdüm havada güzel olunca temiz hava ala burnuma deniz kokusu çeke çeke yürüdm pek keyifliydi
eve geldiğimde hindistancevizli barlardan yedim 1 adet 120 cal
ama akşamda yürüyüş bandında tekrar yürüyüp kaçamağı eritcem kızlar
sizlerin keyifler nasıl bugun cuma yarışması var ne durumdasınz diğer sayfalara bakamadım herkes umarım istediiği gibi bi hafta geçirmiştir herkese selamlar
***7. TAKIM 298. ETAP***
Ganfed (56.3 / 56 / 0.3 / %0.53)
roseberry ( 61.7 / 61 / 0.7 / %1.13)
dudujan (105.1 / 105.1 / 0 / %0)
SAPHIRA (88.3 / 87.5 / 0.8 / %0.91)
nev81 (93.8 / 92.7 / 1.1 / %1.17)
shopaholic (84.4 / ) izinli
maviyesil1999 (70 /70,5/-0,5/-%0,71 )
lepistesinyavrucugu(97 / 95,8 / 1,2 / %1,24 ) yeni üye..hedef:70
anşaaa (70.4 / 72 / -1.6 / -%0.38)293. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 6'ya bölündü
7. Takım Ortalaması :% 0.43
kızlar tekrar rica edicem umarım bu kez doğrudur.bugün çok yoğunum,pasta yetiştirmeye çalışıyorum yarına,o yüzden idare edin beni
Bu arada ben ne anlatcam özlemciimm valla harekete ve 7 den sonra pek yemememe borçluyum sanırım, çünkü az yemedim haklısınız ama gece hep aç uyudum bennnn :2:
fatoş tebrikler inananmıyorum hatta şoktayım eve gelir gelmez girdim fakat hepsini okuyamadan senin 4 te kaldım maşşallah sana ya darısı başımızaöhö öhö öhöö kilo bildirimii efem
BU HAFTA BENDEN GİDEN 4 kg:103::103::107::107::119::119::122::122::122::122::121::118::118::82::82::82::79:
hadi hayırlısı haber alınca bizide bilgilendiryapma ya. deme öyle. mide bulantım yok ama bikaç diğer belirtiler tutuyor. diyorum ki olsa bile, ben eliptik bisikletin tepesindeyken, bu hafta basketbol oynarken tutunamamıştır o. hislerin kuvvetli demekk.. Allah'ın takdiri derim olursa da tabi. yapacak bişey yok. kararlamıştır Allah. karnımda bebekle hazırlarım tez'imi o zaman ben de
aynen öyle özlemimm..anlıyorum seni canımm çok zor tabi çalışanla evde olana bir değil..ama bende oturmaya giderken bile ara öğünümü bile götürüyorum :) evet insan evin rahatlığı eve saklıyom diyon ya daha çok acıkıyonn çünkü ister istemez gidiyo eli ve ağzına ordan hop mideye..ben kendimden çok bilirimm canımm.. mesela çok güzel sporlar yapıyorsunuz bakıyom ama menülerinizin güzelliğine rağmen kilo çok az..tabi benim kadar vermenizide beklemiyorum sonuçta benim kilo fazla gidende ona göre canım benim ama accık sıkı tutarsanızz bakın nasıl gidiyo haftada 2 kilo..bide size bişi diyimmii diyet sitesi varya ben ordaki kalori miktarlarına inanmıyorum diyetisyenden sonra orası doğru yanlış demiyorum ama biz ölçüleri yanlış alıyoruz..yani siteden doğru hesapladık sanıyoz ama daha fazla kalori alıyoruz..ben bunu diyetisyene gittikten sonra fark ettim..
anşaanın kilosu 6 ya bölündüyse hesaplar doğrudur tatlım
Ayrıcaa baktım evet 298. etaptayız,yani 6 ya bölünmüş hesap doğru cicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?