Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayni benim gibi. gunun enerjisini ondan aliyorum sanki. nescafe yerine Turk kahvesi icmeye calisicam o kadar.

saol kaptanim yaaa. Her soruma bikmadan cvp veriyon valla. optum seni.

Ne demekk elimden geldiği kadar cevaplarımm her zamann

Hmm düşündürücüü :44: sürekli bi şeyler böyle kalorili şeyler bile olsa yiyip zayıflayabiliyo olsak ne güzel olurduu
Fotoğrafa bak deli ya

Bu arada yelizcimm paylaşımların harika sağolll ben de balık tüketiminde sıkıntı büyük yaa

AldığınızKalori Miktarı
2.00 x 1 Fincan Nescafe (Sade-Şekersiz) (0 kcal)0 kcal
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sade) (0 kcal)0 kcal
0.25 x 100gr Köy Peyniri (98 kcal)25 kcal
1.00 x 1 Adet Yeşil Biber (12 kcal)12 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)21 kcal
0.25 x 1 Adet (100gr) Pide / Lavaş / Bazlama Çeşitleri (235 kcal)59 kcal
0.25 x 1 Paket (50gr) Ülker Mavi Yeşil Kayısılı Kepekli Bisküvi (167 kcal)42 kcal
2.00 x 1 Adet Levrek (93 kcal)186 kcal
1.00 x 1 Adet Muz (100 kcal)100 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (30gr) Nestle Nesfit Ballı Bademli (160 kcal)160 kcal

Alınan Kalori Toplamı: 615 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
0.25 x 1 Saat Eliptik Bisiklet Egzersizi Yapmak (500 kcal)125 kcal
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)150 kcal
5.00 x 1 Dakika Mekik Çekmek (Yüksek Tempo) (10 kcal)50 kcal

Yakılan Kalori Toplamı:325 kcal

Su:+
Spor: + (Çıkışta gideceğim)

Bütün gün bişeyler yedim içtim aldığım kalori 615
Sporda daha çok cal harcıyorum çünkü 2 saat kalıyorum ve yaptığım sporların cal ları yazmıyor orda. Bence en aşşa 550 cal harcıyorumdur.

merhaba okuldan geldim yemek yapıyorum. sabah 1 saat arayla 2 kase nesfit yedim. şimdide kuru pilav yapıyorum. çok yorgun ve bitap haldeyim of bitsin şu sınav haftası yaa bıktım siz neler yaptınız geçmişi biraz okudum ama bitiremedim bi bakıp geleyim

vay çok güzel çok beğendim her şeyden az ama çeşitli yemişsin. olması gerekn bu sanırım bravoo alkıııışşşş

Ne dıyeyım.
Insaellah bıranevvel ıstedıgın sekılde atlatırsın bu haftayı.

ana ben nergis olmuşum hiç haberim yok :) kuru fasüllemi yaptım mis gibi oldu hepinizi yemeğe bekliyorum. yanında pirinli şehriye pilavı var malum öğrenci evi yanınada soğan fazlalığımız olduğu için soğan salatası veeee masanın prensesi yoğurt

bu arada emine abla bende yüzmeyi çok severim hatta bayılırım. geçen yaz antrenörlük yaptım bebeler :) hatta profil fotom varya orda gözlerim kıpkırmızı yakından bakınca o gün tam 5 km yüzmüştüm 3 saatde durmadan

Pılavı yaptım...gelen var mı?
(ne yapayım dıyordum.. ıyı oldu:))
Esım yanında tursu sever
Ben sogan (yaw bugun ne sogan yedım) severım.
YA sız? ne seversınız mercımekbulgur pılavının yanında?

Cok fecı sogan yedım.. esım gelecek mıs gıbı..
Nasıl gecırecegım bu kokuyu..

Bugün ne soğan yedin be eminoş sakız çiğne sakız hemen naneli falan...

inşllh Emine abla. bu arada duymadım sanma mercimek pilavı yapıyomuşsun vay vay. anamı özledim beni köyümün yağmurlarında yıkasınlarr

Aha mahurcum da sıyırmış yavrum benim az kaldı sabrettt yamldun gittin kızz yazıkkk ay kafam kontak bugün idare edin

kızlar ben geldim ama hemen gidiyorum oğlum uyuyor yemek yapmam lazım

Aha gelmiş gitmiş zeyno, nere kaçtın kız ceee :103:

Ben de soğan severimmm..biz o pilava lapa diyoruz bu arada annem de yapar arada

Kızlarrrr ya ben bugün spora gitmicem banane canım hiç istemiyor bananeeem bananem, dizi izlicem bugün çünkü Merhamet'i izliyorum DA BEN...
GERÇİ DÜN YEDİKLERİMN CEZASINI çekmedim henüz ama hiç gidesim yok, yorgunum daaa....
Yarın telafi edecem..bugün çok yemedim zaten olmadı evde mekik çekerim ben yine

Gelmıs mı oldun Zeynep:))
Ikıncı cocugumun adı da Zeynep.

ask olsun emineeee ama ağlarım bak ne yapayım hiç bişeyi yetiştiremiyorum valla gıpta ediyorum çalışıp düzenli yemek temizlik yapan bayanlara ben ne ev hanımlığı ne iş hayatı bi türlü ikisini birden götüremiyorum yüksek lisansı bile yarıda bıraktım gerçi pek yarı demeyeyim basında bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…