Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

içim daraldı hakkketten
ne çok abur cubur düşkünü çıktık nasıl zayıflıycaz böyle cangalar magnumlar v.s off hakkketen
siz yazınca benimde canım istiyor ama frenlıyorum kendimi
dün gezmede 8 adet yaprak sarması vardı ısrarla onu zar zor yedim kekı bıraktım artık diğer ıkramları telafuz bile etmıyorum ama yemedım niye hem kendime sözumvar hemde burdaki sorumlulukdan
ben bundan sonra kımsenin menusu hakkında yorum da yada fikir beyan etmıycem

canım benim sağol videoları vakit buldukça izliyorum, eşime de anlatıyorum her fırsatta, bizim ailede şeker hastalığı riski yüksek, kayınvalidem kayın peder şeker hastası, bizim tarafta da halam falan şeker hastası, kalp krizinden ölenin sayısı yok, bütün büyük amcalar falan amcam da karaciğer kanseri şuan tedavi görüyor biz de sağlığımıza dikkat etmeye çalışıyoruz. benim de ayaklarımın altında geceleri yanmalar olurdu, bi de huzursuz bacak sendromu vardı bacaklarımı nereye koyacağımı bilemezdim uzun zamandır diyet hallerindeyim 1 yıla yaklaştı:) çok diyet denedim ama en çok kafama dukan ve karatay yattı, en azından sağlıklı oldukları kesin. kitabı okumayanlar dukana sağlıksız diyor ama bir sağlıkçı olarak kesinlikle sağlıklı diyorum:) ama meyvelerden uzak kalmak bana zor geldi, karatayda meyve ve kuruyemiş giriyor işin içine, onun dışında çok benziyormuş. ama karatayın kitabını henüz okumadım ama alıcam inş. şimdi senin menülerine bakıyorum ben de yavaştan uyduruyorum kendimi:) bugün 56,900 geldim, hem doyana kadar yiyorum hem de zayıflıyorum, süper birşey bu:) üstelik ayaklarımdaki yanma falan da tamamen geçti. çikolataya dayanamıyorum canım, ben paketin dibini görmeden bırakamıyorum, keşke tek kesmelik paket olsa, %70lik acı diyorlar bana göre nefis nefissss hepsini yerim ben onuuuuuuuuuuun:)

benim menüme yorum yap canım tamam mı? söz ben sana hiç kızmam, yanlışlarımı düzeltmeye çalışıyorum, iştahımı dengelemeye başladım sonunda:) benim sadece haftasonu 1 dondurma kaçamağım olur o da twister 80 kaloricik, onu zaten fazlasıyla yakıyoruz koştururken ordan oraya oğlanın peşinde, malum park falan:) onun dışında ben çok canım tatlı şekince yulaf kepeğinden kurabiye yapıyorum incirli cevizli ya da tuzlu hamurişi çekerse yulak kepeği krebiyle yapıyorum nefsimi körleyecek şeyler. ben bu yola baş koydum, hem sağlığımı düzelticem inş. hem kilomu:) sağlıklı şekilde hamile kalıp sağlıklı bir hamilelik ve emzirme dönemi geçirmek istiyorum inş. oğlumda hamileliğim berbat geçti, bulantıdan birşey yiyemedim çikolatalara saldırdım. sütün az geldi tatlılara saldırdım, su çok içtim ama sütüm artmadı, dereotu otladım resmen ısırgan çaylarını koli koli aldık ama 7 ay emzirebildim sütüm yetmedi. inş. ikinci de sütüm de iyi olur ve 2 yıl emzirebilirim:) eşimle anlaştık bana eliptik bisiklet alacak, en kötü ihtimal evde yapıcam sporumu ama asla bırakmak istemiyorum sporu:)

gunaydin kizlar benim menulerede yorum yapin ne deseniz haklisiniz ben kusmemde zaten yanlislari gormek iyidr

ayhhh cok tesekkur ederım Esra..cok mutlu oldum.

A Aaaa nıye?
bızım amacımız bu!

09.04.2013 Su Spor Listesi
fulias su:+ spor:+ menü: + mesaj: 15
degua su:+ spor:+ menü:+ mesaj:7
destina_88 su:+ Spor: - menü:+ mesaj:5
lethem su: + spor:+ menü:+ mesaj:7
yliss Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:24
Mahurbeste Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:9
fatos0808 Su:+ spor :+ menü:- mesaj:8 (Bildirimde bulunmamış ama su spor + dır diye öyle yazdım)
succesfull: Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:9
kelebek.hill: Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:14
concept: Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:13
melikea: Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:2
az_uz_: Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:6
tubish13 Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:8

Kızlar merhabaaaaa. Anca girebildim ofis yoğun bugün

Kaptanım hilalim sen bu mesajı okurken ben çok uzaklarda olmayacağım.Ne işim var uzaklarda.
Bişey diycem
Su spor ve menüleri bildiriyoruz ya onu bildirmek için bir saat belirlesek daha mı iyi olur acaba
Mesela saat 22.00 ye kadar bildirilsin.
Dün 22.30 a kadar bekledim ama sadece 4 kişi yayınlamıştı o sebeplen bu sabaha kaldı liste.
Listenin ertesi güne kalması sorun değilse böyle kalsın ama illa o günün sonunda liste yapılacaksa bunu bir saat ile sınırlandıralım diyorum. Bilmem ne dersiniz?

ay eve gidince mutlaka izlemem lazim saol valla canim

yorumlarina bayiliyorum o kafar uzun yazamiyorum vaktim olmuyo ama yazdiklarini okumaya bayildim gitti

Off dudak uçuklatan menüm dün ortalığı karıştırdı farkındayım..ne biçim yemişm yaa

çok uykum var maçta bitti Galatasaray yenildi eşim sinirden ağlamak üzere sesimi bi le çıkarmadan usulca yatağa gidip yatağım hepinize iyi geceler canlar

Çılgın bi maç oldu en azından ezilmedik ama bi şeye yaramadı tabi o ayrı

Canımm yeliz haklı bütün gün öyle geçer mii..çeşitli sebze yemekleri en mantıklısıı halledersin annen de izin vermez bence zatenn
Evet barıştık, şu anda da geyet iyiyiz resmen huzuru özlemişim yaa

Ne demek canım benim, biraz daha dikkatli olalım sadece
At üstünden buhranlarını, sınavlardı,diyetti bunaldın sanırım..ama çok güzel bi tatil seni bekliyo bakk..süper ödül olur

Haydaaaa..neden fikrini söylemiyosunn söylediklerinde çok haklısın esracım...bence de yakışmadı buraya bu menüüü hiç hem de..ama arada cozuttukça sayenizde geri dönüyorum ben, naptm yaaa diyorummm..o yüzden hiç çekinmeden tokatla sakın dabana küsmeee elimden geleni yapacam valla bakk :26: ağlarım haaa

Listeler için öncelikle eline koluna ayağına sağlıkkk uzaklara gitme anam beni bırakıp sağ kolum nere gidiyonnn, kolum kanadım kırılır sonraaa

Bence ertesi gün yayınlanmasında sıkıntı yok, önceki gün zorlama kendini istersen sabaha hallederiz listeyi yavruş, diğer türlü ben de mesela bazen gece anca gelip bildirim yapıyorum, menülerim önceden belli olmuyor

ookeeytooo bebetoooo
Senün dünkü menünü bi inceliyim ya olay olmuşsun ne yedin kız çok mu abarttın ki. Bi bakiyim

He iyi spor yaptım ama menüm hiç olmadıı..bu sporla ne kilolar verebilirdim

Kızım 50 euro verip neden hem de senle beraber ütü yapayım, veriyim parası neyse bari oturayım

Kızım 50 euro verip neden hem de senle beraber ütü yapayım, veriyim parası neyse bari oturayım

adamı ayakta soyar bu fulişşşşş:):):):):):
kayserililer alınmasın da kayserililik var mı fulaycım sende:) benim birkaç arkadaş var da uyanıklardır baya, derler uyanıklık etme deyince ben gayseriliyim:)

hahahaha bağış topluyorum yaa. Hayatında hiç iddaa kuponu yapmamış maçla hiç arası olmayan kocam benim ve ofisteki arkadaşlarının gazıyla gitti gs- real maçına kupon yaptı gs kesin yenilir diye. Hemde 50 TL ya hahahah. Ahhhh gitti kuaför param

adamı ayakta soyar bu fulişşşşş:):):):):):
kayserililer alınmasın da kayserililik var mı fulaycım sende:) benim birkaç arkadaş var da uyanıklardır baya, derler uyanıklık etme deyince ben gayseriliyim:)

Hheheh valla uyanıklık ediyor ama yememmm

Deli kız ya kocası da çılgın işte...
valla bu ay dip boyan gelmiş şekilde dolaşacan yapcak bi şey yok yedirmeyeydiniz paracıklarıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…