nescafe oldum olası sevmem
ama türk kahvesi olmazsa olmazlardanım kahvaltıdan sonra şekersiz ama yanına kuru kayısı yada bitter çikolata hiç olmaz fındık cevizle içer içer keyif alrım
kg verme hızımda düşme yok sanıldığının aksine metobolizmayı hızlaandırıyor yeterki doğru zamanda içilsin
bitter %70 kakaolu bie parça tatlı isteğini anında keser canım hasrette kalmazssın
cannan karatay hocanın videolarına bakıyorsun çok faydalı bilgiler var hangisi kafana yatarsa onu uygularsın canım
karatay hoca yı ilk seyrettiğimde kafamdayandı durdu
sonra dedikleri üstünde düşündüm analiz yaptım mantıklı gelince uygulamaya kararverdim
temmuzda başladığımda 83 kg idim ve uyurken kollarımda ellerimde gece uyuşmalar oluyordu bu bu diyet sayesinde gece uykudan uyandırann kollarımdaki uyuşmalar tamamen geçti
elllerimdeki uyuşmalar da çok azaldı çoğu gece artık uyanmadan uyuyabiliyorum
sağlığıma tekrar kavuştum hemde ılaç herhangi bi tedavi uygulanmadan
buyuzden bu sistemi hayat biçimi halıne getirdim
umarım uygulayan herkese benim gibi iyi gelir
içim daraldı hakkketten
ne çok abur cubur düşkünü çıktık nasıl zayıflıycaz böyle cangalar magnumlar v.s off hakkketen
siz yazınca benimde canım istiyor ama frenlıyorum kendimi
dün gezmede 8 adet yaprak sarması vardı ısrarla onu zar zor yedim kekı bıraktım artık diğer ıkramları telafuz bile etmıyorum ama yemedım niye hem kendime sözumvar hemde burdaki sorumlulukdan
ben bundan sonra kımsenin menusu hakkında yorum da yada fikir beyan etmıycem
ama türk kahvesi olmazsa olmazlardanım kahvaltıdan sonra şekersiz ama yanına kuru kayısı yada bitter çikolata hiç olmaz fındık cevizle içer içer keyif alrım
kg verme hızımda düşme yok sanıldığının aksine metobolizmayı hızlaandırıyor yeterki doğru zamanda içilsin
hilalim günaydın kırılmıyacağını umarak yazıyorum sırf senin iyiliğin için
hilalim 1490 cal nedemek 1500 dayandın
olmaz öyle canım çekti de yedim bisüredir bakıyorum sooyleyecek oluyorum ama vazgeçeıyorum dayanamıycam çemkircem sana
hani 57 olmak vardı bu menulerle istediğin kadar spor yap kusura bakma senin diyet süren uzar uzar durur bi bakarsın nişanlık kaıyafet alma işi gelmiş kapıya dayanmış ozamn üzülünce iyi mi olcak sanıyorsun
biraz sert yazıyorum belki üzülceksin ama seni sevdiğim için kendine çeki düzen ver
1.00 x 1 Kutu (330ml) Coca Cola (149 kcal)149 kcal
1.00 x 1 Adet Patatesli Poğaça (Ev Yapımı) (162 kcal)162 kcal
1.00 x 1 Adet (40gr) Ülker Albeni Çikolata (194 kcal)194 kcal
bunların hepsi aynı menude olacak iş değil
lütfen canım biraz menulerini düzenle yoksa küsücem sana ona göre
bitter %70 kakaolu bie parça tatlı isteğini anında keser canım hasrette kalmazssın
cannan karatay hocanın videolarına bakıyorsun çok faydalı bilgiler var hangisi kafana yatarsa onu uygularsın canım
sonra dedikleri üstünde düşündüm analiz yaptım mantıklı gelince uygulamaya kararverdim
temmuzda başladığımda 83 kg idim ve uyurken kollarımda ellerimde gece uyuşmalar oluyordu bu bu diyet sayesinde gece uykudan uyandırann kollarımdaki uyuşmalar tamamen geçti
eminem ne çektin be hergün bulaşık yıka cafeyi kapat tekrar aç bide bizle uğraşşş
ama eliin değdiği yerde gül kokuyor
içim daraldı hakkketten
ne çok abur cubur düşkünü çıktık nasıl zayıflıycaz böyle cangalar magnumlar v.s off hakkketen
dün gezmede 8 adet yaprak sarması vardı ısrarla onu zar zor yedim kekı bıraktım artık diğer ıkramları telafuz bile etmıyorum ama yemedım niye hem kendime sözumvar hemde burdaki sorumlulukdan
leslie programlarini indirdim. yarin 3 mil yapicam. kizlar kac kalori yaktiriyor 3 mil ve 5 mil bilen var mi?
bu arada ben sade ve sekersiz nescafeye dadandim bu aralar. onu icmeden baslayamiyorum spora bir turlu. kahve su tutar vucutta diye biliyorum. listelere bakiyorum da cok az kisi iciyor kahve. sizin bu konuyla ilgili gorusleriniz neler merak ettim.
ay eve gidince mutlaka izlemem lazim saol valla canimuykuda zayıflamak nasıl olur uykuda zayıflamak mümkün mü canan karatay - YouTube
kızlar hadi uykuda zayıflayalım:)
olmaz öyle canım çekti de yedim bisüredir bakıyorum sooyleyecek oluyorum ama vazgeçeıyorum dayanamıycam çemkircem sana
hani 57 olmak vardı bu menulerle istediğin kadar spor yap kusura bakma senin diyet süren uzar uzar durur bi bakarsın nişanlık kaıyafet alma işi gelmiş kapıya dayanmış ozamn üzülünce iyi mi olcak sanıyorsun
biraz sert yazıyorum belki üzülceksin ama seni sevdiğim için kendine çeki düzen ver
eminem ne çektin be hergün bulaşık yıka cafeyi kapat tekrar aç bide bizle uğraşşş
ama eliin değdiği yerde gül kokuyor
dünki menü:
sabah :1 kase çorba
ara:1tane canga
öğlen:bol salatayla tauk döner
akşam:4-5 kaşık sulu köfte
şimdiki köşeler çok portatif her yola geliyorlar, ister ayır ister birleştir:)
hilacim menünü gördüm ve kanım dondu
benim tek kaçamağım kayısı erik ceviz filan yani:18:
hasretinle yandı gönlüm eti bitter çikolata keyfim,al artık koynuna beni karam, ah can karam canım karammmm bitter çikolatam....
neyse ben cozutmadan gidip yatayım, uyku fena bastı. hepinizi öptümmmmmmmmmmmm
çok uykum var maçta bitti Galatasaray yenildi eşim sinirden ağlamak üzere sesimi bi le çıkarmadan usulca yatağa gidip yatağım hepinize iyi geceler canlar
alanyada yapacağım sıkı diyet ve spor programım şayet 4 kiloyu o hafta veremessem yuh benim metobolizmama yaa şimdiden yazayımkı feragat olmasın !!
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Porsiyon Nestle Nesfit Meyveli (125ml Yağsız Süt İle) (151 kcal)151 kcal
3.00 x 1 Porsiyon Nestle Nesfit Meyveli (125ml Yağsız Süt İle) (151 kcal)453 kcal
Alınan Kalori Toplamı604 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
4.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)1200 kcal
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)200 kcal
Yakılan Kalori Toplamı1400 kcal
hafif tempolu yürüyüş spor aletlerinde yapacağım aktive. onu bulamadığım için böyle yazdım
gitsin kilolar hobaaaaa
dersten bıktıkça buraya bişyler yazasım geliyo ya off. bişy dicektim unuttum neyse hatrlayınca derim :haaa hilalim barıştın anlaşılan erinle hadi bakim bozulmasın aralar hep mutlu olun inşllh. banada kolay gelsin dileklerinde bulunan fıstıklarım teşkkürler ediyorum .. of gidesim yok ders çalışasım yok offff sınavlardan nefret ediyoruuuumm
canım skılıyordu sadece öylesine nedenini bilmiyordumda son zamanlarda hep okul dershane staj köt hssediyordum kendimi babişlede konuştum sınavdan sonra bi arkadaşım var adalarda oturuyor onun yanına 1-2 hafta tatile gitmek istiyordum ona izin verdi birde şebi aruz törenlerine gitmek istiyordum konyaya üniversitei kazanırsamda ona izin verdi yani iyi gbiyim şuan sınava odaklandım sayılır :):)
özür dilerim kaptanım seni üzek istemezdimm :S:S:S söz perşembeye ok güzel bir liste yapacağımmmm:S
içim daraldı hakkketten
Kızlar merhabaaaaa. Anca girebildim ofis yoğun bugün
Kaptanım hilalim sen bu mesajı okurken ben çok uzaklarda olmayacağım.Ne işim var uzaklarda.
Bişey diycem
Su spor ve menüleri bildiriyoruz ya onu bildirmek için bir saat belirlesek daha mı iyi olur acaba
Mesela saat 22.00 ye kadar bildirilsin.
Dün 22.30 a kadar bekledim ama sadece 4 kişi yayınlamıştı o sebeplen bu sabaha kaldı liste.
Listenin ertesi güne kalması sorun değilse böyle kalsın ama illa o günün sonunda liste yapılacaksa bunu bir saat ile sınırlandıralım diyorum. Bilmem ne dersiniz?
Listeler için öncelikle eline koluna ayağına sağlıkkkuzaklara gitme anam beni bırakıp sağ kolum nere gidiyonnn, kolum kanadım kırılır sonraaa
Bence ertesi gün yayınlanmasında sıkıntı yok, önceki gün zorlama kendini istersen sabaha hallederiz listeyi yavruş, diğer türlü ben de mesela bazen gece anca gelip bildirim yapıyorum, menülerim önceden belli olmuyor
ookeeytooo bebetoooo
Senün dünkü menünü bi inceliyim ya olay olmuşsunne yedin kız çok mu abarttın ki. Bi bakiyim
Abarttımmmm..üzdüm herkesi ühüüü
Ama iyi spor yapmışsın eferin.
Bende bugün süper spor yapıcam 2 sepet ütüüüüüüüüüü
Ben var ütüden nefret etmek. Ben hep çamaşır yıkamak ama hiç ütülememek. Sen veriyor 50 euro beraber yapıyoz ütü
He iyi spor yaptım ama menüm hiç olmadıı..bu sporla ne kilolar verebilirdim
Kızım 50 euro verip neden hem de senle beraber ütü yapayım, veriyim parası neyse bari oturayım
He iyi spor yaptım ama menüm hiç olmadıı..bu sporla ne kilolar verebilirdim
Kızım 50 euro verip neden hem de senle beraber ütü yapayım, veriyim parası neyse bari oturayım
adamı ayakta soyar bu fulişşşşş:):):):):):
kayserililer alınmasın da kayserililik var mı fulaycım sende:) benim birkaç arkadaş var da uyanıklardır baya, derler uyanıklık etme deyince ben gayseriliyim:)
hahahaha bağış topluyorum yaa. Hayatında hiç iddaa kuponu yapmamış maçla hiç arası olmayan kocam benim ve ofisteki arkadaşlarının gazıyla gitti gs- real maçına kupon yaptı gs kesin yenilir diye. Hemde 50 TL ya hahahah. Ahhhh gitti kuaför param
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?