içim daraldı hakkketten
ne çok abur cubur düşkünü çıktık nasıl zayıflıycaz böyle cangalar magnumlar v.s off hakkketen
siz yazınca benimde canım istiyor ama frenlıyorum kendimi
dün gezmede 8 adet yaprak sarması vardı ısrarla onu zar zor yedim kekı bıraktım artık diğer ıkramları telafuz bile etmıyorum ama yemedım niye hem kendime sözumvar hemde burdaki sorumlulukdan
ben bundan sonra kımsenin menusu hakkında yorum da yada fikir beyan etmıycem
benim menüme yorum yap canım tamam mı? söz ben sana hiç kızmam, yanlışlarımı düzeltmeye çalışıyorum, iştahımı dengelemeye başladım sonunda:) benim sadece haftasonu 1 dondurma kaçamağım olur o da twister 80 kaloricik, onu zaten fazlasıyla yakıyoruz koştururken ordan oraya oğlanın peşinde, malum park falan:) onun dışında ben çok canım tatlı şekince yulaf kepeğinden kurabiye yapıyorum incirli cevizli ya da tuzlu hamurişi çekerse yulak kepeği krebiyle yapıyorum nefsimi körleyecek şeyler. ben bu yola baş koydum, hem sağlığımı düzelticem inş. hem kilomu:) sağlıklı şekilde hamile kalıp sağlıklı bir hamilelik ve emzirme dönemi geçirmek istiyorum inş. oğlumda hamileliğim berbat geçti, bulantıdan birşey yiyemedim çikolatalara saldırdım. sütün az geldi tatlılara saldırdım, su çok içtim ama sütüm artmadı, dereotu otladım resmen ısırgan çaylarını koli koli aldık ama 7 ay emzirebildimsütüm yetmedi. inş. ikinci de sütüm de iyi olur ve 2 yıl emzirebilirim:) eşimle anlaştık bana eliptik bisiklet alacak, en kötü ihtimal evde yapıcam sporumu ama asla bırakmak istemiyorum sporu:)
allah kolaylık versin ne diyeyim beimde ufak kuzenleri var onlarda öyle ortalıkta bir şey bırakmıyorsun özellikle rujlarımı ve ojelerimi gördünmü kurtuluşu yokDD
ama 1 ae yedim ve çok yürüdüm sporumu yaptım yani o cangadan eser kalmamıştır
perşembe gününki liste tam olcak kaptanım sözzz attım zaten tatil fikrime tamam deyince babiş buhran falan kalmadı
Kızlarrrr ya ben bugün spora gitmicem banane canım hiç istemiyor bananeeem bananem, dizi izlicem bugün çünküMerhamet'i izliyorum DA BEN...
GERÇİ DÜN YEDİKLERİMN CEZASINI çekmedim henüz ama hiç gidesim yok, yorgunum daaa....
Yarın telafi edecem..bugün çok yemedim zaten olmadı evde mekik çekerim ben yine
ah ah inşallah yoksa halim harapGırecek duzene merak etme:))
kolay degıl 10 aylık bebegın var.
iştee nişan elbisem ayakkabımmEki Görüntüle 682028 Eki Görüntüle 682029
Menü:
Sabah:
2 dilim beyaz ekmek
1 pos sahanda yumurta
Öğlen:
1 pors patlıcan yemeği
yarım pors pirinç pilavı
Ara:
1 karışık küçük tost
1 bardak portakal-nar suyu karışımı
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 tane enginar
1 kase börülceli salata
1 muz
yarım yeşil elma
Su:+
Spor:-
bende izliyorum ama bölük pörçük... bende bazen gitmek istemiyorum ama eşim sağolsun dırdır etmeye başlayınca mecburen gidiyorum ve spor bitincede iyiki gitmişim diyorum
ah ah inşallah yoksa halim harap
elbisene de ayakkabınada bayıldım tabi sanada kendimi sapık gibi hissettimkuzum senin neyin var maşallah çok fit görünüyorsun
kızma yavrum, bazen kendimizi tutamıoruz. affet bizi
senin şu yulaf kepekli tariflerine bayılıyorum, eve gidince ne kısa zamanda ben de yapıcam. hee, çocuk süt içmedi diye dert etme, ben de 2 ay emmişim; boyum 1.74. hiçbir sağlık problemim de yok çok şükür.
gezersin artık bol bol, sıkma hiç canını; sınav dediğin gelir geçer
yelizzzz canım çok güzel bilgiler paylaşmışsın çok teşekkürler ayyyy ne güzel bir grubumuz var sporcumuz sağlıkçımız hukukçumuz öğrencimiz öğretmenimiz .................... unuttuğum meslek sahipleri varsa afffola hepinizi çok seviyorum canlarım benim artık benide alın şu gruba yaaaa kaptanımmmm cumaya azkaldı akibetim ne olacaaaakkkk:44:
maşallah tatlık çok güzel seçim yapmışsın, sana da çok yakışmış. basen eritmek için kedi tekmesi iyi gelir diye biliyorum. ellerinin ve dizlerinin üzerinde duruyorsun, sonra bacağını geri doğru itiyorsun, tekmeler gibi ama son noktaya kadar:) 10arlı setler halinde bacak değiştirerek yaparsın 3 er set falan, kısa sürede fayda görürsün:)
elbisene de ayakkabınada bayıldım tabi sanada kendimi sapık gibi hissettimkuzum senin neyin var maşallah çok fit görünüyorsun
hehehe ben de bayıldım valla, yarın da sucuklu pizza yapıcam:) eminim nefis olur:)
tarif:
1 yumurta
1 kaşık yoğurt
1 kaşık yulaf kepeği
1 kaşık un
bir çimdik tuz
1 çimdik karbonat
malzeme karıştırılıp yumuşak hamur elde edilir:) sonra yağsız teflon tavaya yayılır(çatalla yayıyorum ben, eğer çok katıysa biraz süt ve su eklenebilir) 170 derece fırında 2 dak pişirilir. tahta spatula ile ters çevrilir. sucuklar ince ince doğranıp üzerine yayılır. 5-6 dak daha pişirilir.
afiyet olsun. yanında 1 bardak ayranla afiyetle yenir:):):):))
sağol yavrum tarif için.
bugünkü menüm:
0.50 x 100gr Labne Peyniri (208 kcal) 104 kcal
0.25 x 100gr Labne Peyniri (208 kcal) 52 kcal
4.00 x 1 Dilim Köy Ekmeği (56 kcal) 224 kcal
2.00 x 1 Adet Elma (60 kcal) 120 kcal
0.25 x 1 Paket (185gr) Eti Kakaolu Petibör / Petit Beurre Bisküvi (821 kcal) 205 kcal
3.00 x 1 Adet Eti Burçak Yulaflı Bisküvi (37 kcal) 111 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Prinçli Ispanak (94 kcal) 94 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yağsız) (90 kcal) 90 kcal
1.00 x 1 Paket (50gr) Şölen Biscolata Mood Çikolata (230 kcal) 230 kcal
1.00 x 1 Adet (40gr) Cezerye (92 kcal) 92 kcal
Alınan Kalori Toplamı1322 kcal
Yakılan Kalori
1.00 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)550 kcal
Yakılan Kalori Toplamı550 kcal
su:+
spor:+
iştee nişan elbisem ayakkabımmEki Görüntüle 682028 Eki Görüntüle 682029
mekik çek barii.
ben de hürrem izliyorum, hürrem gecesi bana
bende izliyorum ama bölük pörçük... bende bazen gitmek istemiyorum ama eşim sağolsun dırdır etmeye başlayınca mecburen gidiyorum ve spor bitincede iyiki gitmişim diyorum
ah ah inşallah yoksa halim harap
Seni çok seviyorum, biliosun di mi? net'in ruhu olmadığı için, dünkü enerjim olumsuz geçmiştir belki sana ama bugün hep takıldın aklıma, aramız hep süüüpeerr olsun bizim; olur mu? bu arada düne göre, menün çok güzel. hemen atlatmışısn dünkü yeme durumunu
yelizzzz canım çok güzel bilgiler paylaşmışsın çok teşekkürler ayyyy ne güzel bir grubumuz var sporcumuz sağlıkçımız hukukçumuz öğrencimiz öğretmenimiz .................... unuttuğum meslek sahipleri varsa afffola hepinizi çok seviyorum canlarım benim artık benide alın şu gruba yaaaa kaptanımmmm cumaya azkaldı akibetim ne olacaaaakkkk:44:
sağol yavrum tarif için.
bugünkü menüm:
0.50 x 100gr Labne Peyniri (208 kcal) 104 kcal
0.25 x 100gr Labne Peyniri (208 kcal) 52 kcal
4.00 x 1 Dilim Köy Ekmeği (56 kcal) 224 kcal
2.00 x 1 Adet Elma (60 kcal) 120 kcal
0.25 x 1 Paket (185gr) Eti Kakaolu Petibör / Petit Beurre Bisküvi (821 kcal) 205 kcal
3.00 x 1 Adet Eti Burçak Yulaflı Bisküvi (37 kcal) 111 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Prinçli Ispanak (94 kcal) 94 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yağsız) (90 kcal) 90 kcal
1.00 x 1 Paket (50gr) Şölen Biscolata Mood Çikolata (230 kcal) 230 kcal
1.00 x 1 Adet (40gr) Cezerye (92 kcal) 92 kcal
Alınan Kalori Toplamı1322 kcal
Yakılan Kalori
1.00 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)550 kcal
Yakılan Kalori Toplamı550 kcal
su:+
spor:+
ben de yatıyorum, 6.40 tan beri ayaktayım, öldüm yorgunluktan:) iyi gecelerrrrrrrrr
ben de yatıyorum, 6.40 tan beri ayaktayım, öldüm yorgunluktan:) iyi gecelerrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?