Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sporumu da yaptım geldim kızlarrrrr:) hürrem bi yanda leslie bi yanda hem izledim hem yaptım:) bana teşekkür etmişsiniz paylaşımlar için, ben teşekkür ederim asıl size:) ben güzel bilgiler öğrendiğimde paylaşmayı çok severim:) herkes faydalansın isterim. mesela leslieyi keşfedince tüm apatmana dağıttım, bir ara herkes yapıyordu:)

ben de leslie yapıyorum hergün, deli gibi bacak çalıştırıyor ama benim üstüm çok zayıfladı, kürek kemiklerim çıktı resmen, göbeğimi bacaklarımı görmeyen biri kaşektik( ileri derecede zayıf) olduğumu bile düşünebilir yani okadar nerdeyse zaten üstümde pek bişi yoktu, giden de hep üstten gitmiş nasıl iş bu yaaaaa

kızma yavrum, bazen kendimizi tutamıoruz. affet bizi

senin şu yulaf kepekli tariflerine bayılıyorum, eve gidince ne kısa zamanda ben de yapıcam. hee, çocuk süt içmedi diye dert etme, ben de 2 ay emmişim; boyum 1.74 . hiçbir sağlık problemim de yok çok şükür.

gezersin artık bol bol, sıkma hiç canını; sınav dediğin gelir geçer

bende izliyorum ama bölük pörçük... bende bazen gitmek istemiyorum ama eşim sağolsun dırdır etmeye başlayınca mecburen gidiyorum ve spor bitincede iyiki gitmişim diyorum

Gırecek duzene merak etme:))
kolay degıl 10 aylık bebegın var.
ah ah inşallah yoksa halim harap

elbisene de ayakkabınada bayıldım tabi sanada kendimi sapık gibi hissettim kuzum senin neyin var maşallah çok fit görünüyorsun

Seni çok seviyorum, biliosun di mi? net'in ruhu olmadığı için, dünkü enerjim olumsuz geçmiştir belki sana ama bugün hep takıldın aklıma, aramız hep süüüpeerr olsun bizim; olur mu? bu arada düne göre, menün çok güzel. hemen atlatmışısn dünkü yeme durumunu

menu
Sabah- bogurtlen+yogurt+ruseym+nesfıt
ıkıncı kahvaltı-6zeytın,cay,maydanoz,1tam yumurta,3serıt burgu peynır.
ogle-2porsıyon et kavurma, salata
-kahve
aksam-salata,yogurt,mercımek-bulgurpılavı.

su:3.2lt
spor:10km kurek 50dk+
Herkese guzel geceler...

Ps:cuma benım lıste gunum...aman (-) olmasın!!!

yelizzzz canım çok güzel bilgiler paylaşmışsın çok teşekkürler ayyyy ne güzel bir grubumuz var sporcumuz sağlıkçımız hukukçumuz öğrencimiz öğretmenimiz .................... unuttuğum meslek sahipleri varsa afffola hepinizi çok seviyorum canlarım benim artık benide alın şu gruba yaaaa kaptanımmmm cumaya azkaldı akibetim ne olacaaaakkkk:44:

ben de katılıyorum sana, gayet fit duruyor.
aynı şekilde bugün zor gittim spora, yapınca da iyiki gitmişim, diyorum tembelliğe yer yok

hehehe ben de bayıldım valla, yarın da sucuklu pizza yapıcam:) eminim nefis olur:)

tarif:
1 yumurta
1 kaşık yoğurt
1 kaşık yulaf kepeği
1 kaşık un
bir çimdik tuz
1 çimdik karbonat

malzeme karıştırılıp yumuşak hamur elde edilir:) sonra yağsız teflon tavaya yayılır(çatalla yayıyorum ben, eğer çok katıysa biraz süt ve su eklenebilir) 170 derece fırında 2 dak pişirilir. tahta spatula ile ters çevrilir. sucuklar ince ince doğranıp üzerine yayılır. 5-6 dak daha pişirilir.
afiyet olsun. yanında 1 bardak ayranla afiyetle yenir:):):):))

güle güle kullan canımmmm:) evet bu grup çok güzel oldu maşallah, allah ayırmasın bizi:) zayıflayınca ayrılcaz mecbur ama bırakmayalım birbirimizi inş.:)

saol canımm, bir deneyeyim tekme işini

elbisene de ayakkabınada bayıldım tabi sanada kendimi sapık gibi hissettim kuzum senin neyin var maşallah çok fit görünüyorsun

tişikürlerrr
boy kısa biraz basenim var. ama mutlu oldum yaa, bir erkekten çok başka bir bayanın iltifatı insanı daha mutlu ediyor bazennn

sağol yavrum tarif için.
bugünkü menüm:
0.50 x 100gr Labne Peyniri (208 kcal) 104 kcal
0.25 x 100gr Labne Peyniri (208 kcal) 52 kcal
4.00 x 1 Dilim Köy Ekmeği (56 kcal) 224 kcal
2.00 x 1 Adet Elma (60 kcal) 120 kcal
0.25 x 1 Paket (185gr) Eti Kakaolu Petibör / Petit Beurre Bisküvi (821 kcal) 205 kcal
3.00 x 1 Adet Eti Burçak Yulaflı Bisküvi (37 kcal) 111 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Prinçli Ispanak (94 kcal) 94 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yağsız) (90 kcal) 90 kcal
1.00 x 1 Paket (50gr) Şölen Biscolata Mood Çikolata (230 kcal) 230 kcal
1.00 x 1 Adet (40gr) Cezerye (92 kcal) 92 kcal
Alınan Kalori Toplamı1322 kcal

Yakılan Kalori
1.00 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)550 kcal
Yakılan Kalori Toplamı550 kcal

su:+
spor:+

naptın kuzum sen yaaa 4 dilim ekmek, biskolata, petibör, yulaflı, ne bulsan yemişsinüfffffffffffffff

sabah
1 bardak süt
1 simit

öğle
yemedim ikindi komsuma gittim sadece yarım por patates salatası ve 3 çb çay içtim
tabağımda aaaahhhh aaaahhh çok güzel mammalar vardı yemedim komşular ye bi günden bişey olmaz dedi ama cuma gününe az kaldı yermiyim hiç akşamda başka bir komsuma geçmiş olsuna gittim ordada tereyağlı antep fıstıklı baklava geldi önüme burun kıvırdım aman onlarda neymiş yermiyim hiç...

akşam
4 adet minik sadece şapkası olan mantar (içlerine et doldurulmuş)
2 yk pirinç pilavı
2 bardak ayran

su 3lt
spor 30 dk hafif tempo yürüyüş ( yağmur altında ıslana ıslana yürüdüm)

mekik çek barii.
ben de hürrem izliyorum, hürrem gecesi bana

Canım benim gayet yakışmış yüzünü göremesek de vücuda kral olmuş, istediğini bulmana çok sevindim, Allah mutlu etsin inşallahh

Ya ben de bitince aynı duyguya kapılıyorum diyorum hep iyi ki gittim iyi kii

Biliyorum şekerparemmm...aramız hep süper tabi kii hala yeme isteğim var sorma ama bu kadar yapabildim, araya baksana tost, insanlar öğün yapıyor onla ben de seni çok seviyorum canım arkadaşımmm

Bence artık sen de birrr 6. grup üyesisin, cuma listedesin yavrum çok iyiydin bu haftaa

Senle biz biraz aynı gibiyiz, kalori bombası yapıp duruyoz, ama ben diyetarkadaşıma küstüm ya şu leblebi konusunda yazdm olumsuz konuştu tekrar yazdım bakalım nolcak taktım yaa

ben de yatıyorum, 6.40 tan beri ayaktayım, öldüm yorgunluktan:) iyi gecelerrrrrrrrr

Herkese iyi geceleeerrrrr

ben de yatıyorum, 6.40 tan beri ayaktayım, öldüm yorgunluktan:) iyi gecelerrrrrrrrr

yeliz gittin ama ben yine yazayım sen hemşiresin bilirsin canım acemi anne olunca üstünede panik bi yapım olunca sana danışayım dedim
şimdi benim oğluş normalde günde 2 belki 3 kez az az kaka yapardı diş çıkartacağı zaman sadece 1-2 gün ishal olurdu o kadar sonra düzelirdi ishal olduğu zaman abartılı kaka yapmazdı ama 4-5 gündür ishal günde 6-7-8 kez kaka yapıyor ve 2-3 tanesi baya dolu oluyor öyle çok yiyen bi bebekte değil (10 aylık 8 kilo ) ayrıca 4 diş yukarda 3 diş aşağıda 4. dişi de çıkmak üzere bulunuyor ayrıca rota virüsü aşısıda yaptırdık ishal olmasına karşılık herhangi bi huzursuzluğu yok günün içinde ateşi falanda yok daima hazır su içiyor yemeklerini bile hazır suyla yapıyorum ama yinede içimde bi kuşku var doktora götürsem mi bilmiyorum burda adam gibi çocuk doktoruda yok gisiyorsun muayene 2 dk sürmüyor sence neden olabilir...doktorlara güvenmiyorum çünkü oğlum 20 günlükten karaciğerinde sorun var dendi kalbi delik dendi 1 hafta dünyamı başıma yıktılar apar topar memleke gittik orada 4 çocuk doktoruna gittik oğlum sağlıklı hiçbişeyi yok dediler neyse işte kuzum

kızlar kusura bakmayın forumla alakasız bişey acemi anne olunca insan ne yapacağını bilmiyor

bende çıkıyorum zaten kimsecikler kalmamış bulaşıkları yıkamıyorum sabah forumu ilk açan yıkasın kapı pencere hepsii bi güzel kapadım haberiniz ola

dersim anca bitti .of saat kaç olmuş yarında erkn kalkcm yaa . neyse suyum + sporum - idi tatlı rüyalar
menümde sabah nesfit 2 kase akşam pilav kuru fasülye ve soğan var o kadr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…