Kızlarrrr ya ben bugün spora gitmicem banane canım hiç istemiyor bananeeem bananem, dizi izlicem bugün çünküMerhamet'i izliyorum DA BEN...
GERÇİ DÜN YEDİKLERİMN CEZASINI çekmedim henüz ama hiç gidesim yok, yorgunum daaa....
Yarın telafi edecem..bugün çok yemedim zaten olmadı evde mekik çekerim ben yine
ask olsun emineeee ama ağlarım bakne yapayım hiç bişeyi yetiştiremiyorum valla gıpta ediyorum çalışıp düzenli yemek temizlik yapan bayanlara ben ne ev hanımlığı ne iş hayatı bi türlü ikisini birden götüremiyorum yüksek lisansı bile yarıda bıraktım gerçi pek yarı demeyeyim basında bıraktım
1.00 x 1 Adet Yulaf Kepekli Krep (40 kcal) 40 kcal
1.00 x 100gr Yörsan Böreklik Lor Peyniri (109 kcal) 109 kcal
2.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal) 22 kcal
3.00 x 1 Yaprak Marul (Kıvırcık) (2 kcal) 6 kcal
0.25 x 1 Demet (60gr) Maydanoz (32 kcal) 8 kcal
2.00 x 1 Adet (20gr) Kivi (24 kcal) 48 kcal
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 54 kcal
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sade) (0 kcal) 0 kcal
1.00 x 1 Adet Activia (Sade) (74 kcal) 74 kcal
3.00 x 100gr Kırmızı Pancar (43 kcal) 129 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal
2.00 x 100gr Sütaş Sarmısaklı Yoğurt (72 kcal) 144 kcal
1.00 x 1 Kutu (200ml) Sütaş Süt (Tam Yağlı) (114 kcal) 114 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal) 60 kcal
1.00 x 1 Adet (200ml) Maden Suyu / Soda (0 kcal) 0 kcal
Alınan Kalori Toplamı888 kcal
Yakılan Kalori
1.00 x 1 Saat Koşu (Hafif Tempo) (400 kcal)400 kcal
su :3.5 lt
spor:+
Gercekten yarın gıdeceksen bugun gıtme.
Kızlarrrr ya ben bugün spora gitmicem banane canım hiç istemiyor bananeeem bananem, dizi izlicem bugün çünküMerhamet'i izliyorum DA BEN...
GERÇİ DÜN YEDİKLERİMN CEZASINI çekmedim henüz ama hiç gidesim yok, yorgunum daaa....
Yarın telafi edecem..bugün çok yemedim zaten olmadı evde mekik çekerim ben yine
yulaf kepekli krebi nasıl yapıorsun, merak ettim. sadece içine yulaf kepeği mi koyuyorsun, normal krepten farkı tek o mu cicim?
MALZEMELER:
-10 yk yağsız süt( ben genelde 5/6 kasik koyuyorum.)
-1.5 kaşık yulaf kepeği
-1 yumurta beyazı
-1 çimdik tuz (ben gerek duymadigim icin koymuyorum)
kepek sütle ıslatılıp şişmesi için bekletilir.Yumurta ve tuz eklenip çırpıldıktan sonra yapışmayan bir tava kızdırılarak kepçeyle yayılır.Ateş iyice kısılarak yavaş yavaş pişmesi sağlanır.Üzeri gözgöz olunca bir tarafından yavaşça kaldırılarak arkası çevrilir.
Muthis tok tutuyor beni. bir dilim ekmek yemeden kalkamazdim sofradan sabahlari, ama krebi yapinca hic aramiyorum artik ekmegi.
ben bunu bi deneyeyim ya. güzel olur. hem de kolaymış. sağol cicim
canım evlendikten sonra biribirinize ayak uydurursunuz muhakkak bir taraf mecburen alttan alıyor..
bende eşya almayı düşünüyorum eğer yazın tayinimiz çıkarda ev alırsak evlenirken yatak odası yemek odası salon takımı .... herşey aldık ama ben yatak odamdan çok sıkıldım yenilemek istiyorum eşimde bişey demezse tabi
maşallah canım ya süpersin...
canım nerde görev yapıyorsun
şimdi Dursunbey'deyim. ama 2 yılda, 3.tayin yerim. baıkesir'e bağlı ama balıkesir'in şarkı.ha trabzon'un köyü, ha dursunbey'in köyü. aynı diyeyim
ya ben menümü yazmasam çok rezil bir gündü şimdi topa tutarsınız beni
sabah 1 ıspanaklı börek
öğlen 1 elma 1 kurabiye 2 kadınbudu köfte
akşam bezelye yemeği yoğurt 1 dilim ekmek(tam buğday)
buraya kadar dayanamadım sütlü çikolata yedim spora öyle gittim onu yakamamışımdır 300 kalori yazıyordu üzerinde
kadınbudu köfte bitmiştir heralde artık Tubişimm.
sabah
1 bardak süt
1 adet simit
öğle
3 yk ciğer (yemez olaydım hala midem bulanıyor)
2 dilim ekmek
akşam
3 adet dolma
1 kase cacık
su 3ltye kadar saydım sonrasını saymaz oldum
spor 2 saat salondaydım
30 dk hızlı tempo koşu bandı
15 dk normal bisiklet 15 dk eliptik
1 saatte ağırlık çalıştım
su+ spor+ menü+
1 saatte ağırlık çalıştım
ne güzel spor yapıosun, bu hafta güzel kilo vereceksin, en iyisi ben şimdiden tebrik edeyim
leslie programlarini indirdim. yarin 3 mil yapicam. kizlar kac kalori yaktiriyor 3 mil ve 5 mil bilen var mi?
bu arada ben sade ve sekersiz nescafeye dadandim bu aralar. onu icmeden baslayamiyorum spora bir turlu. kahve su tutar vucutta diye biliyorum. listelere bakiyorum da cok az kisi iciyor kahve. sizin bu konuyla ilgili gorusleriniz neler merak ettim.
ben 2 diyetisyene de sormuuştum bunu, ben sütlü içiorum, içerken süt hakkından düş; günde 2 taneyi geçme, iç dediler. bi zararı olmaz diyetine, dedi. kafein hastalığı var bende, neskafe ya da Türk kahvesi içmezsem vücudum halsiz düşüyor, titreme bile olabiliyor; bi de agresiflik.
bugün öğleden sonra gezme var ve menüde yeşil mercimek salatsı var, ben de kalorisini ararken bazı bilgiler buldum paylaşayım değerli arkadaşlarımla dedim. biz ailecek yeşil mercimeği çok seviyoruz ve pişirmesi bana çok pratik geldiği için ayda birkaç kez yaparım:) kimyonlu kimyonlu bayıla bayıla yeriz. kalorisi de çok abartılı değilmiş, sosunu koyma dedim arkadaşıma benim payımın:) onu yersem zaten akşama da fazla yiyemem çünkü gerçekten çok doyurucu:)
size yararlı yiyecekleri verdim, menülerinize katın gariiiiiii:)
Gercekten de bayag zorlu bir donem senin icin ama Allah dagina gore kar verirmis derler. nezaman tayin isteyebileceksin?
aminn, daha iyisi sizlerin olsun canim.Nasipse temmuz gibi basliycam tekrar calismaya ama bu sefer bankacilik olmayacak. o agir kosullarda kendime ve aileme eziyet etmekten vazgectim artik.kizi krese vericem kurtardi kendini diye dusunuyorum.
Oh oh masallah! Allah nazarlardan saklasin. 6 sene cikmak da her babayigidin harci degil hani. kac kavga sigar o yillara sayilamaz bile.
canım evlendikten sonra biribirinize ayak uydurursunuz muhakkak bir taraf mecburen alttan alıyor..
bende eşya almayı düşünüyorum eğer yazın tayinimiz çıkarda ev alırsak evlenirken yatak odası yemek odası salon takımı .... herşey aldık ama ben yatak odamdan çok sıkıldım yenilemek istiyorum eşimde bişey demezse tabi
Yaa ben de istiyorum salonumu yenilemek ama mobilyalar tas gibi daha, bizimki daha gideri var diyor mecbur 2/3 sene daha kullancaz.
bastan asagi yenilemek evin enerjisini de olumlu etkiliyor bence. yeni mobilyalar da spor sik modeller benim cok hosuma gidiyor. kose ben de isterdim ama biz tayinci tipler oldugumuz icin her yere uyduramam diye dusunup vazgecmistim.
Allah zihin acikligi, bol enerji ve sans versin tatlim. Basarilar.
bir tayinci olarak köşe takımı aldım, çok da tavsiye ederim. ben bursa'da yaptırdım köşe takımımı, ayrılabilir, yatak da oluyor, bazalı falan. çok kullanışlı. istersem 2'ye ayırıp kullanıorum, 2'si de ayrı ayrı yatak oluyor. istersem birleştirip kocaman 2 kişilik yatak oluyor. bazası da baya eşya alıyor. doğtaş'ta da güzel köşe takımları var, biraz pahalı söylüyorlar ama hoşuma gidiyor ben. bi de cıvıl cıvıl renklerde yaptırdım ben, lilalı, beyazlı, pembeli, çok da enerji veriyor dediğin gibi
ben şimdi balıkesir dursunbey'deyim cicim, eşim bandırma'da. buraya da şırnak'tan geldim. 15 ay orada askerlik yaptım. normalde eylül ayında eşimin yanında göreve başlamam gerekiyordu ama açık olmayınca bandırma'da uzak ilçeye verdiler bizi, 190 km var aramızda. ne zaman tayinim çıkar, yanyana geliriz, bilemiorum.
bankacılık zor ya, yakın arkadaşlarımdan biliorum, bankalarda da gözlemleyebilioruz zaten. umarım gönlündeki bi iş olur cicim.
iştee nişan elbisem ayakkabımmEki Görüntüle 682028 Eki Görüntüle 682029
sabah: lorlu karışık salata
10 adet fındık
türk kahvesi 1 kuru kayısı
öğle yumurtalı ıspanak kavurması
1 kase cacık
ara 5 fındık 1 ceviz
akşam ızgara balık orta boy 8 adet
6 kaşık börülce salatası
1kase tarhana çorbası
spor 40 dak yürüyüş
su :2 litre
ayy çok güzel ya, çok da güzel oturmuş vücuduna; maşallah cicim
fazlan da yokmuş ki hiç senin. ayakkabı da çok güzelmiş. düğün ayakkabıma çok benziyor. zümrüt yeşili de çok güzel bi tercih, asil duruyor.
teşekkürlerrr canımm
elbiseyi satan kadının da dediği gibim az basenim var yaa, basen nasıl erir ki?? deli gibi yürüyorum ama basene faydası yok mu acepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?