- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
aaaaa ben de bravo dıyecektım.
Kı BRAVO yanı.
Haftaya bambaska bı sayı ıle grelırsın, merak etme.
Asıl ben seni tebrik ederim o nasıl bir kilo vermek öyle.
Hadi kaptın 1. liği
***6. TAKIM 304. ETAP***
fatos0808 ( 81,4 /80,2 /1,2 /%1.47)
destina_88 ( 64,3 /64 /0.3 /%0.47)
kelebek.hill ( 61,6 / 61,3 / 0,3 / %0,49 )
lethem ( 46,3 /46,3 /0 /%0) Kilosu Aynı
tubish (74,1 /73,6 /0.5 /%0.67)
degua ( 72 /71.4 /0.6 /%0.83)
mahurbeste ( 79,2//)
fulias ( 55,3 /54,9 /0,4 /%0,72)
melikea123 ( 91 /91 /0 /%0) Kilosu aynı
concept (86.5 /82.1 /4.4 /%5.08 )
yliss ( 57,4 /56,7 /0,7 /%1,21)
successfull (73.8 /72.5 /1.3 /%1.76)
az_uz_(88 /86,2 /1,8 /%0,68)Yeni üye. Kilosu 3'e bölündü. Hedef:67
6. TAKIM ORTALAMASI:
Fatoş ablaa senin kilonu doğrumu anladım 1200 gram mı eksiksin.Öyle yazdım buraya.
Bir mahur kaldı heralde
hoşgeldin fatoş abla, tebrik ederim kilon için. idrarda lökosit idrar yolları enfeksiyonunu gösterirama +3 falansa tedavi edilmesi gerekir daha azsa bol su içiyorsun zaten geçmesi gerekir kendisi. hastanelerde idrar tutmuş su içmemiş olabilirsin son günlerde
yelizimm saol cnaım cevabın için canımm normal değer NEGATİF - OLMALIYNIŞ
BENİMKİ+- çıkmış sorun yok ozaman su içmemde sorun yokta canım benim üşütmüş olabilirim çok üşüyorumm üşümeyen fatma kilo verdikçe üşüyo :)
rOndan herhalde ya yoksa del gibi spor yapıyorum yani. Yememede dikkat ediyorum.
Senin hiç kilo verememene çok şaşırdım ya. Niye öyle oldu bebiş okul sınav streslerinden mi. Ne zaman toparlıycan kendini?
yok kuzum ne özürü yoktum ben 2 gün canım ben kendim yazdım suçluyum diye idi ogörmedim ben senin mesajını ablacım çok da ayrıntılı baktım özür dilerim :S
BENİMKİ+- çıkmış sorun yok ozaman su içmemde sorun yokta canım benim üşütmüş olabilirim çok üşüyorumm üşümeyen fatma kilo verdikçe üşüyo :)
yok kuzum ne özürü yoktum ben 2 gün canım ben kendim yazdım suçluyum diye idi oişaret :)
Kizlar hastanede sira bekliyorum suan. Merak ediyorum bu hafta 1.biz mi olucaz diye. Herkesi tebrik edrim. Hemen hemen herkes bu cumayi daha biR hafif karsilamis
Fatos endokrinolojide hangi tedavileri goruyorsun. Hipotroid mi var
geçmiş olsun canım, lökosit her zaman idrar yolu enfeksiyonuna işaret eder ama şiddetini de blirliyor bazı hastanelerin ölçümleri, eğer idrarda yanma ve koyu idrar yapma,idrarda kötü koku olursa o zaman antibiyotik kullanman gerekir. ayaklarını da üşütmeeeeeee, giy patiklerini ayaklarına sabah kalkar kalkmaz:)
geçmiş olsun cnaım ne hastanesi?
yok canımm çok şükür herhangi bir rahatsızlığım
ben 2 ay önce diyetisyene başlamıştım şubatın 8 de ondan önce endokrine gittim hayatımda 3. kez gittim ozaman kadar kilo olunca sebebi araştırılsın diye
ilk 2 sinde hepsi normal çıktı hormanlara kadar bakıldı
yanlız bu 3. gittiğimde 40-65- değerleri arasında olması gereken hdl (iyi huylu kalp dostu )kolestrolum 29 çık ve tokluk kan şekerim 82 çıktı..
doktor bu değerin ani acıkma hissi yaptığını sürekli yedirdiğini söyledi onu düzenleyici bir ilaç verdi ayda bişrde kontrol 2 ay sonrada tahlil yaptı işte oda dündü şükür her şeyimm aynı temiz çıktı ilaca devamm kilo verdikçe hdl değerinde düzelecek dünkü tokluk kan şekerim 87 çıktı örneğinn başka bir rahatsızlığım yok şükür çünkü yaşım küçük babam şeker annem hiper tansiyon hastası ben komple baba tarafıyım şekerden korkarken tansiyonla gebelikte tanıştımm sonrasında yok şükür ama çektiklerimm hemde gebe gebe preeklemsi oldum..erken doğumm bide ilk gebelik şükür arasımm güçlü bir bebek çıktı tüm olumsuzluklara rağmen..
ama babacığımda kızım bendede şeker yoktu dedi 40 yaşına kadar ki bırak şekeri ben böyle dikkatli başlamasaydım şimdiki diyetime çok değill haziranda oturduğum yerden kalkamıyacaktım ya cnaım işte böye
ergenlikle beni bırakmayan canım kilomu şükür atıyorum yavaş yavaş ama tamamen hayatımm böle sürecek çünkü kendimi biliyorum canım bırakırda eski günlere dönersem aldığım kilo verdiğim kilo + 2 katı olarak döner bana hemde uzun zamanda değil 1 aydaçok şükürkü hala verebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?