Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Fatoş ablaa senin kilonu doğrumu anladım 1200 gram mı eksiksin.Öyle yazdım buraya.
Bir mahur kaldı heralde

Son düzenleme:
hoşgeldin fatoş abla, tebrik ederim kilon için. idrarda lökosit idrar yolları enfeksiyonunu gösterir ama +3 falansa tedavi edilmesi gerekir daha azsa bol su içiyorsun zaten geçmesi gerekir kendisi. hastanelerde idrar tutmuş su içmemiş olabilirsin son günlerde

Kizlar hastanede sira bekliyorum suan. Merak ediyorum bu hafta 1.biz mi olucaz diye. Herkesi tebrik edrim. Hemen hemen herkes bu cumayi daha biR hafif karsilamis

yelizimm saol cnaım cevabın için canımm normal değer NEGATİF - OLMALIYNIŞ
BENİMKİ+- çıkmış sorun yok ozaman su içmemde sorun yokta canım benim üşütmüş olabilirim çok üşüyorumm üşümeyen fatma kilo verdikçe üşüyo :)

Fatos endokrinolojide hangi tedavileri goruyorsun. Hipotroid mi var

Ondan herhalde ya yoksa del gibi spor yapıyorum yani. Yememede dikkat ediyorum.

Senin hiç kilo verememene çok şaşırdım ya. Niye öyle oldu bebiş okul sınav streslerinden mi. Ne zaman toparlıycan kendini?
r
olsun canim ya bende cok farkli degilim ama ve
ririz merak etme

geçmiş olsun canım, lökosit her zaman idrar yolu enfeksiyonuna işaret eder ama şiddetini de blirliyor bazı hastanelerin ölçümleri, eğer idrarda yanma ve koyu idrar yapma,idrarda kötü koku olursa o zaman antibiyotik kullanman gerekir. ayaklarını da üşütmeeeeeee, giy patiklerini ayaklarına sabah kalkar kalkmaz:)

oncelikle hastanede olanlara kolay gelsin nefret ediyorum oralara allsh dusurmesin benim annem hemsireydi i koku varya uzerine sinerdi esimimin oyle ben zorda kalmadan son hattinde giderim hastaneye

Kizlar hastanede sira bekliyorum suan. Merak ediyorum bu hafta 1.biz mi olucaz diye. Herkesi tebrik edrim. Hemen hemen herkes bu cumayi daha biR hafif karsilamis

Fatos endokrinolojide hangi tedavileri goruyorsun. Hipotroid mi var

geçmiş olsun cnaım ne hastanesi?
yok canımm çok şükür herhangi bir rahatsızlığım
ben 2 ay önce diyetisyene başlamıştım şubatın 8 de ondan önce endokrine gittim hayatımda 3. kez gittim ozaman kadar kilo olunca sebebi araştırılsın diye
ilk 2 sinde hepsi normal çıktı hormanlara kadar bakıldı
yanlız bu 3. gittiğimde 40-65- değerleri arasında olması gereken hdl (iyi huylu kalp dostu )kolestrolum 29 çık ve tokluk kan şekerim 82 çıktı..
doktor bu değerin ani acıkma hissi yaptığını sürekli yedirdiğini söyledi onu düzenleyici bir ilaç verdi ayda bişrde kontrol 2 ay sonrada tahlil yaptı işte oda dündü şükür her şeyimm aynı temiz çıktı ilaca devamm kilo verdikçe hdl değerinde düzelecek dünkü tokluk kan şekerim 87 çıktı örneğinn başka bir rahatsızlığım yok şükür çünkü yaşım küçük babam şeker annem hiper tansiyon hastası ben komple baba tarafıyım şekerden korkarken tansiyonla gebelikte tanıştımm sonrasında yok şükür ama çektiklerimm hemde gebe gebe preeklemsi oldum..erken doğumm bide ilk gebelik şükür arasımm güçlü bir bebek çıktı tüm olumsuzluklara rağmen..
ama babacığımda kızım bendede şeker yoktu dedi 40 yaşına kadar ki bırak şekeri ben böyle dikkatli başlamasaydım şimdiki diyetime çok değill haziranda oturduğum yerden kalkamıyacaktım ya cnaım işte böye
ergenlikle beni bırakmayan canım kilomu şükür atıyorum yavaş yavaş ama tamamen hayatımm böle sürecek çünkü kendimi biliyorum canım bırakırda eski günlere dönersem aldığım kilo verdiğim kilo + 2 katı olarak döner bana hemde uzun zamanda değil 1 ayda çok şükürkü hala verebiliyorum

haklısın canım hiç bakmıyom kendime ..evet canımm şiddetli değil yeni başlamış demekki benim canımm araştırma hastanesi çıkardı diyom yoksa
öle koku yok akıntım var sadece canım oda beyaz akıntı kokulu değil..yeşil ve kokulu olursa mikrop diye biliyorumm doğumda bir ay yattım ya ozaman öğrenmiştim :) idrarda protein preeklemsi idimm canım üşüttüm ben kesinn haklısınn şuanda yağım çıpıldak :)

fotosum gecmis olsun cok yogunsun gorusemiyoruz bende surekli bir lokosit olur 8-9un uzerine cikinca antibiyitige baslarim benim hep olur ama yelizin dedigi gibi yanma olmadan bol su

aman sakın salma kendini, benim 50li kilolarda olduğuma bakma ben de salsam hemen 60 a dayanıyorum, belki iyice salsam nereye kadar gider bilmem. ben ergenlikte verdiğim 15 kilo 50 ye düşünce bi daha hiç abartmadan yiyip kilomu korumuştum, evlenince bi 61 e çıkıo geri düştüm 55 e ama hamilelik sonrası beni mahvetti şimdi 1 ay film izlerken çikolata cips falan yedik hemen 2 kilo aldım. bundan sonra kilo vermekten öte sağlıklı beslenmeyi öğrenmemiz lazım. mesela eşim de ben de şeker hastalığı riski altındayız ve şekeri hayatımızdan çıkarttık sayılır, ben çayı kahveyi şekersiz içiyorum zaten 10 yıldır falan ama eşim de sonunda başardı tek tük kaçamak yapsa da. artık evde yulaf kepekli tariflerim dışında hamurişi de pişmiyor misafir hariç:) yemeklerimiz hamilelikten beri sadece zeytinyağı ile pişiyor, onu da buraya başlayalı kaşıkla ölçüp koyuyorum:) tuzumuz kaya tuzu:) yemekler 8 den önce yeniyor ve akşam çayın yanına atıştırmak falan yok artık:) oğluş bile kuru üzün kuru kayısı yiyor atıştırmalık:)

***6. TAKIM 304. ETAP***

fatos0808 ( 81,4 / 80,2 /1,2 / %1,47 )
destina_88 ( 64,3 / 64 / 0,3 / %0,47 )
kelebek.hill ( 61,6 / 61,3 / 0,3 / %0,49 )
lethem ( 46,3 /46,3 / 0 / %0 ) Kilosu Aynı
tubish ( 74,1 / 73,6 / 0,5 / %0.67 )
degua ( 72 /71.4 /0.6 /%0.83)
mahurbeste ( 79,2//)
fulias ( 55,3 / 54,9 / 0,4 /%0,72 )
melikea123 ( 91 / 91 / 0 / %0 ) Kilosu aynı
concept ( 86,5 / 82,1 / 4,4 / %5.08 )
yliss ( 57,4 / 56,7 / 0,7 / %1,22 )
successfull ( 73.8 / 72.5 / 1.3 / %1.76 )
az_uz_( 88 / 86,2 / 1,8 / %0,68 )Yeni üye. Kilosu 3'e bölündü. Hedef:67

6. TAKIM ORTALAMASI:

Kızlarrr ellerinize sağlıkkk...liste çok iyi olmuş, sağol sağ kolum harikasın şu an ortalamamız mahursuz:1,03 Mahurrr ellerine düştük

Ben de gram gram veriyorum baksana fuliş ama çok yiyorum yaa..düşündüm 2 ticker 57 zor ama 2 ticker 59 olsun aynı gün şimdiki hedefim buu nasılım

Melikecim dünkü liste de süper eline sağlık ayrıca umarım bundan sonra kilo verirsin kuşum

Yelizz kocişle kavga etmiştin nolduu???

Fatoşşumm artık facede de takipteyim, geçmiş olsun ama zaten maşallah geçmişşş gitmişşş sorun yok anladığım kadarıylaa

Sağlık konuşmalarınızı okudum ama bilmediğim konulara burnumu sokmayım dedim maşallah hemşireler antrenörler imdada yetişmiş zaten

Bu arada aramıza tekrar hoşgeldin zeynooo ve eksra tebrikler emineee

Tubiş de zincirleri kırdı inşallahhh..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…