- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Merhaba kizlar nasilsiniz..
ben soylemistim, Ankara'dayim..yarin doner iyice bakarim buralara.
Lethem kusura bakma ya. Oysa ki icerigine baka baka notladim hepsini ama kacmis demek.. gece kisik gozlerle ancak))
hepinizin guzel haftasonu olsun.. bizimki oldukca huzunlu geciyor.
Yine yeni yeniden istiyorum dualarinizi abim icin.
Canım sonda yazıyor olabilirsin de sadece su-spor diye belirteceksin zor bi şey değil yani..akşam gözden kaçmış onu dedim sadece, kaçabilir sonuçta sadece başlıklara bakarak aradıysa paylaşılanları
Aaa süpermişşş..çok anlık kabarıyosun sen de o zaman aman öfkeyle kalkıp zararla oturma daaa..çok sevindim barışmanıza üstelik bi de kahvaltıı ohhh
Maşallahh çok güzel yemişsin gerçektennama anneciğin doğum günü olduğu için ve çok nadir kaçamak yaptığın için ben bi şey diyemedim zaten bugün pizza yedim ah ah 2 saat spor yaptım üstüne gittim pizza yedim ama hani şu namet reklamları var ya benimki de o hesappp..: şöyle pastırmaları ağzına atmayacaksan o kadar koşmanın ne anlamı var
Lethem kusura bakma ya. Oysa ki icerigine baka baka notladim hepsini ama kacmis demek.. gece kisik gozlerle ancak))
iyi akşamlar hepinize kızlar. gezdik tozduk yedik içtik geldik evdeyiz. eminecim abine acil şifalar dilerim.
ben de güzel bir kahvaltı yapıp çıkmıştım evden, sonra gezdik gezdik gezdik:) sıra akşam yemeğine geldi, değişik birşey olsun diye beyti yedim ama her yerde kalorisi farklı yazıyor280 yazan da var 870 yazan da, ben hangisini baz alıcam, eğer 800 kaloriyse yandım ben zaten, sabaha kadar leslie yapmam lazım : neyse moralman çöktüm yani gene. neyseki yarın gezme falan yok, evde ekstra bişiler yapar telafi ederim artık, akşama kadar oryantal senin çiftetelli benim oynar oynar yakarım artık:):):):):):):) ben de namet reklamı yapayım arada bir kebap yemeyeceksen hergün diyet spor yapmanın ne anlamı varrrrrr!!!!
menüm de şimdi geliyor:)
hilalcim ne yemişim dimi
bende kendime şaştım akşam oldu hala acıkmamıştım ama yüzmeye gitmeden bişeyler yiyim ki sonra daha çok acıkmıyım diye
orman meyveli kefir denedim ama tadını beyenmedimsalata ceviz fındık genede yedim tok olmama rağmen
sende pizzaları götürşmüşsün
kafan dominosa gitmşs demi
35 dak dedim ama 1 saate yaklaştı esneme falan derken, ohhh attım üstümden rehaveti:) isterse 1500 kalori olsun o beyti iyiki yedim pişman değilim, hatta birkaç kilo vereyim yine yicem:) benim beyti lavaşlı değil yufkalıydı, içinde eser miktarda kebap:) maydanoz ve kaşar vardı:) bi de sosu falan yoktu, fırın beytiydi:) ne beytiymiş be ya resim gibi anlattım canım çekti resmen tekrardan yiyesim geldi:) :):):):) yarın menümü hafif sporumu ağır tutarım olur biter ya, zafiyet geçircez bu gidişle:) kalori saymaya son, haftaiçi dengeli beslenme haftada 1 gün hafif esnek menü, strese girince kilo daha zor gidiyor:)
kimse gelmeyecek heralde. ben de acayip yorgunum, hepinize iyi geceler canlarım, yarın görüşmek üzere:)
günaydın kızlarrr dünkü kahvaltı sefasının cereemesini çekeceğimi sanarkken sabah kaltım tartıda ne göreyim 71.2 :111:
200 gr bide üstüne vermişim
yiyip de kg vermek ay nasıl bi hiss böyle
bence havuzun muthiş bi etkisi var kızlarr tum kas grubu çalıştığı için fazla efor sarfedınce vucut hemenyakıyor
sabah da kalıtım kendime omlet yaptım tarif vereyim sizde deneyin ben bu omletimi çok severek yıyoru
1 yumurta
1 çorba kaşığı lor peyniri
1 yeşil soğan
1 yeşil biber
yumurta çırpılır içine doğadığımız yeşil soğan ve yeşil biber le iyice harmanlanıp içine lor peyniri koyup güzelce karıştırılır
içine 1 tatlıkaşığı zeytinyağı 1 çimdik tuz 1 çimdik karabiber(göz kararıı kadınlar böyle tarif veriyorya) konulup karıştırılır
kızgın tava ya göz kararı zeytinyağı konulup omletin altı üstü spatula yardımıyla çevrilerek pişirilir
haydin afiyet olsun
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!
oooooo nefis olmuş:) benim de mantarlı pizzam fırında, dün ne yemişim yahu hala acıkmadım:):):):) ben kalorili bişi yiyince psikolojik olarak acıkmıyorum uzun süre, suçluluktan sanırım:)
bugün dünü telafi edicem inş., hem çok işim var evde temizlik falan, hem hafif yemekler var:) bi de oğlumu parka götürsem süper olur, o uyuyunca da akşam sporumu yaparım ohhh missssss:) cuma akşam koşmanın acısını tüm bedenimde hissediyorum, remen dökülüyorum ya öyle böyle değil, bi de pilates eklenince, hiç ağrımayan yerlerim ağrıyor ühühühüh... ama ben bu ağrıları seviyorum:)
günaydın tatlımmm kıymetlimm
bu omleti mutlaka dene lezizmi lezziz ve doyucu sabah kahvaltısına birebir
senin pizzayı deneme şansım uzunca bi süre olmayacak ama eminim lezzetlidirr
benimde evde işler birikti temizleye girişicem bide pazar işi var sanada kolaylıklar olsun tatlım
yarın denerim onu da canım, bugün pizzayı fırına atınca gördüm tarifini geç oldu o yüzden:) ben de yine tıka basa doydum şükür, böyle brunch şeklinde yaptığım kahvaltıdan sonra akşama kadar acıkmıyorum, akşam da light olarak pişirdiğim yemeklerden yiyip (yağını tuzunu ölçüp koyuyorum ve saf zeytin yağı ya da tereyağ kullanıyorum), sporumu yapıyorum ve süper oluyor. stres falan da kalmadı ve kilo vermem çok hızlı olmasa bile sıkılaşacağımı bildiğim için içim rahat:) valla benim pizza süper oluyor, sen de ne zaman istersen denersin canım:) sana da çok kolay gelsin, ben de başlayayım derin temizliğe, yoksa evde kös kös otursam gün geçmez, öyle güzel hava var ama biz tıkılıp kaldık malesef
günaydın kızlarrr dünkü kahvaltı sefasının cereemesini çekeceğimi sanarkken sabah kaltım tartıda ne göreyim 71.2 :111:
200 gr bide üstüne vermişim
yiyip de kg vermek ay nasıl bi hiss böyle
bence havuzun muthiş bi etkisi var kızlarr tum kas grubu çalıştığı için fazla efor sarfedınce vucut hemenyakıyor
sabah da kalıtım kendime omlet yaptım tarif vereyim sizde deneyin ben bu omletimi çok severek yıyoru
1 yumurta
1 çorba kaşığı lor peyniri
1 yeşil soğan
1 yeşil biber
yumurta çırpılır içine doğadığımız yeşil soğan ve yeşil biber le iyice harmanlanıp içine lor peyniri koyup güzelce karıştırılır
içine 1 tatlıkaşığı zeytinyağı 1 çimdik tuz 1 çimdik karabiber(göz kararıı kadınlar böyle tarif veriyorya) konulup karıştırılır
kızgın tava ya göz kararı zeytinyağı konulup omletin altı üstü spatula yardımıyla çevrilerek pişirilir
haydin afiyet olsun
AldığınızKalori Miktarı
3.00 x 1 Adet Kaşarlı Poğaça (220 kcal)660 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (108 kcal)108 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Kıymalı Soslu Makarna (Spagetti Bolonez) (550 kcal)550 kcal
2.00 x 1 Dilim (30gr) Kek Çeşitleri (113 kcal)226 kcal
bugün yediklerim :s bu arada ben cuma günü 9 mesaj attım. yanlış sayım oldu sanırım düzeltmiştimde görmediniz sanırım belirtiyim canlar. yarın cehennemden çıkış günüm . acınacak haldeyim desem yeridir .gözlerimde morluklarla geziyorum resmen üstümde daim bir yorgunluk
yarın denerim onu da canım, bugün pizzayı fırına atınca gördüm tarifini geç oldu o yüzden:) ben de yine tıka basa doydum şükür, böyle brunch şeklinde yaptığım kahvaltıdan sonra akşama kadar acıkmıyorum, akşam da light olarak pişirdiğim yemeklerden yiyip (yağını tuzunu ölçüp koyuyorum ve saf zeytin yağı ya da tereyağ kullanıyorum), sporumu yapıyorum ve süper oluyor. stres falan da kalmadı ve kilo vermem çok hızlı olmasa bile sıkılaşacağımı bildiğim için içim rahat:) valla benim pizza süper oluyor, sen de ne zaman istersen denersin canım:) sana da çok kolay gelsin, ben de başlayayım derin temizliğe, yoksa evde kös kös otursam gün geçmez, öyle güzel hava var ama biz tıkılıp kaldık malesef
temizliği halletttim pazar işi yaş hava yağışlı burda
salıya çıkar da hallederim artık
karatay topiği biraz karışık bi oraya bak bı buraya bak nevrim döndü
stres olmayınca ve tok olunca daha rahat kg verıyorsun bu sistemi koru az da giderse gitsin kaçamakları abartmadığın sürece hiç suçluluk duygusu duyma
sonuçda bizimkı de nefes elbet dönem dönem isteklerimiz oluyor iş işte nefsimizi doğru zamanda köreltebilmek
akşam 8 den sonra kaçamak yapmadığın sürece illaki tartıda eksiliyorsun
Kizlarr selqm. Yine otobuslerden yaziyorum yogun bi haftasonuydu. Kaynanam geldi kalmali aksam annemde geldi. Yemekler yaptim temizlik yabtim.
Iki gun su +
Spor c.tesi +
Pazar -
Sinavim var.bugin ingilizce.kursa gidiyorum. Cikistada kuafore gitcem nihahaha
Annemle kaynanami da evde biraktim bizi utuleri yapiyo biri yemekleri hahaha. Ya nasi balli bi insanim 2sepet utuyu belese getirdim. Hafta ici yemeklerinide.
Menu c.tesi
Sabah
Cay
Oglen
Pacanga boregi 3tane
Garneturlu makarna salatasi
Aksam firinda et sote
Pilav
1dilim kek
Pazar
Kahvalti
Hersey yedim vala bi dunya peynir yedim kaymak bal 2dilim ekmek zeytin acuka
Oglen yok
Aksam
Kereviz
Gorusuruzzzz
Kizlarr selqm. Yine otobuslerden yaziyorum yogun bi haftasonuydu. Kaynanam geldi kalmali aksam annemde geldi. Yemekler yaptim temizlik yabtim.
Iki gun su +
Spor c.tesi +
Pazar -
Sinavim var.bugin ingilizce.kursa gidiyorum. Cikistada kuafore gitcem nihahaha
Annemle kaynanami da evde biraktim bizi utuleri yapiyo biri yemekleri hahaha. Ya nasi balli bi insanim 2sepet utuyu belese getirdim. Hafta ici yemeklerinide.
Menu c.tesi
Sabah
Cay
Oglen
Pacanga boregi 3tane
Garneturlu makarna salatasi
Aksam firinda et sote
Pilav
1dilim kek
Pazar
Kahvalti
Hersey yedim vala bi dunya peynir yedim kaymak bal 2dilim ekmek zeytin acuka
Oglen yok
Aksam
Kereviz
Gorusuruzzzz
Vayy güzelce omletler yapılıp yenmiş çok iyi:129: yiyip de kilo versek de mi ne güzel olurduuu..ama rahatlıkla da alakalı ya bence çok stres de iyi gelmiyor yani kilo vermeye..
vee tabi ki spooorr
Bitcek canım bitcek az kaldı....başarılarr sana
kedi gibisin gene 4 ayağın üstüne düştün
anneneler gibisi varmı bak negüzel herdaim yanlarında olsunlar
hava kapalı tam uyuma moduna girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?