Ay ben de öyle yaaa..tam uyku modu oldum artık kestirsem mi az napsam
benim de uykum var yaaaa:)
ne uyumuşum komalık gibi
sabah 5:30 da namaza kalınca öyle oluyor ama bu uyku kendime getirdi
menümü paylaşayım ordan da yüzmeye
sabah omletimi anlattım zaten
öğle 1 tabak kereviz yemeği 2 çorba kaşığı yoğurt
akşam 5 fındık ve salata
1 saat yüzerim
1.5 litre suyumu içtim yatana kadar 2 ye tamamlarım
havuzaiyi akşamlarrrr
günayydın, bulaşıkları yıkadım da geldim, 64 olup da geldimm. sonunda boyum ve kilom arasında 10 birimlik fark yaratmayı başardım Nazar Nazar Nazar, Allah herkese hedefinin en azında n %80'ini tamamlama şansı versin, amiiinnn .
su:+
spor: -
negüzel bi haberr bu canım tebrik ederim
boyun uzundur senin dimi
fotolarda boylu poslu duruyorsun
Tebrıkler o zaman...
Nazar degmesın hakıkaten.
Insaellah verecek herkes.
Bu arada dun markette gozum canga carpıt (unutmustum ama bagırdı "heyyy bana bakacaktın" dıye)
Yaw o 515kcal (50gr yarısı tabı)
onu yıyecegınıze snıckers yıyın:)))
86.5kg/82.1kg/4.4kg/%5.086 :)) ...
Günaydın kızlar bugün büyük gün benim için ilkkeZ kilo bildireceğim kilom 86.2 bu hafftada 900gr vermisim
=degua;29843064]=degua;29843041]=kelebek.hill;29842741]***6. TAKIM 304. ETAP***
fatos0808 ( 81,4//)
destina_88 ( 64,3/64/0.3/%0.47)
kelebek.hill ( 61,6 / 61,3 / 0,3 / %0,49 )
lethem ( 46,3//)
tubish (74,1//)
degua ( 72/71.4/0.6/%0.83)
mahurbeste ( 79,2//)
fulias ( 55,3//)
melikea123 ( 91//)
concept (86.5kg/82.1kg/4.4kg/%5.086 )
yliss ( 57,4//)
successfull (73.8/72.5/1.3/%1.76)
az_uz_(88//)Yeni üye. Kilosu 3'e bölündü. Hedef:67
deguacım hesaplamayı unutmuşum, eline sağlık, hesaplamışsın benim adıma.
6. TAKIM ORTALAMASI:
evet canım benim doğru anlamışın tatlım
toplamda diyetisyenle 19 kilo vermişim kızlar..
selamlarr
anammm 10 birim fark olacaksa benim 41 kilo olmam lazım.
Benimde 47 olmam lazım demekki çok zor. Benim boyuma göre 54 olmam gerekiyomuş öyle çıkıyo sonuçlarda ama 54 fazla.
Bende göz kararı zayıflıyorum heh
Basen eritmek çok kolay, sizinde bildiğiniz gibi vücudumuz da en büyük kas içeren yerlerden birisi kalçalarımız. Bunun yanı sıra en kolay kilo almaya müsait bölgemiz de kalçamız. Çünkü bu bölgemizde yağ dokusu daha fazla olduğundan, kan dolaşımımız daha yavaş kaslarımızda
daha yumuşak ve oldukça gevşemeye müsaittir.Tabi bunun yanı sıra, bizim vücudumuz da pek çok diğer oranla kalçalarımızı çalıştırıp, geliştirip, basenlerimi eritmenin yolu daha kolay.
Sadece ama Sadece Haftada 3 gün veya 4 gün 5-6 dakikamızı kalça hareketlerimize ayırarak çok kısa bir süre zarfında istediğimiz kalça demiyelim de basenlerimizin kalçalarımızın düzene şekle girdiğini görebiliriz. Fakat bahsettiğimiz gibi, eğer bu hareketleri düzenli olarak uygularsanız kalçanıza yoğunlaşırsanız haftada 3 gün, 5-6 dakika 6-7 ay bir sürede güzel kalçalarınızın olduğunu, ve basenlerinizin kalmadığını fark edeceksiniz.
Resim 1 Açıklama ( Yararları ) : Kalça kısmımızın iç ve dış yüzeyini kuvvetlendirirsarkık bir bacağımız olmasını önlemiş olur. Bacağımızda bir sıkılık hissederiz. Atletik bir bacağa sahip oluruz.
Resim 1 Uygulama ( Faaliyet ) : Bacaklarınızı resimdeki gibi yanlamasına uzatın. Altta kalan bacağınızı yüzünüzün baktığı yere doğru 90 derece bükün. Üstte kalan bacağımızıyere dönük olarak kaldırın. Parmak uçlarımız yere baksın. Her seans sonunda bacak değiştirin.
Resim 1 kullanımı Programı : 1 hafta sürecinde 3×10
2 hafta sürecinde 4×15
3 hafta sürecinde 5×20
Not : Bu Egzersizi yaparkenkalça kaslarınızı kuvvetle sıkı tutmaya çalışın. bacağımızı zemine indirirken parmak uçlarımız ve ayağımızın yere değmemesine özen gösterin. Her Hamlede bacağımızı yukarı aşağı yaptığımızda
düzenli nefes alın.
Resim 2
Resim 2 Açıklama ( Yararları ) : Kalça bölgemizi sıkılaştırırselülite önlem almış oluruz.
Resim 2 Uygulama ( Faaliyet ) : Apalamaemekleme pozisyonunda durmamız gerekiyor daha sonra bir bacağımızı
sabit olarak zemine dizimizi koyuyoruz. öteki bacağımızı yukarı aşağı kaldırıyoruz.
Resim 2 kullanımı Programı: 1 hafta sürecinde 3×10
2 hafta sürecinde 4×15
3 hafta sürecinde 5×20
Not : Bu Egzersizi yaparken ayak topuklarımız gökyüzüneyukarıya doğru bakmalıdır. Belimizi sırtımızı tamamen
düz tutmaya özen göstermeliyiz. Kalçalarımızı mümkün olduğu kadar sıkı tutmalıBacağınızı da zorlamayacak
şekilde kaldırınellerimizle değil kol dirseklerimizle destek almalıyız.Her Hamlede bacağımızı yukarı aşağı yaptığımızda düzenli nefes alın.
Resim 3 Açıklama ( Yararları ) : Kalçalarımızı ve bacaklarımızı sıkılaştırırgüçlendirir daha fazla kalori tüketmemizi
sağlar. Vücudumuz biraz daha fazla kalori yakar.
Resim 3 Uygulama ( Faaliyet ) : iki bacağımız arasında 1 metre ( 100 cm ) aralık bırakın. Bir adım ileriye yürüyecek
gibi durun. Arkada duran bacağı bükerek dizinizi yere doğru götürürkenkalça ve önde duran bacağınız arasında
dik bir açı oluşturmaya çalışın.
Resim 3 kullanımı Programı: 1 hafta sürecinde 3×10
2 hafta sürecinde 4×15
3 hafta sürecinde 5×20
Not : Karın Kaslarımızı bu harekette kasmalıarkada kalan bacağınız üzerinde yaylanın. Arkada kalan ayağımızın
topuğunun kalkık olmasına özen gösterelim. Dizimizi zemine değdirmeyelim mümkünse 4-5 cm kala tekrar
yukarı aşağıya şeklinde devam edelim.
Resim 4 Açıklama ( Yararları ) : Bu hareket yoğun olarak kalçamızı çalıştırır olabildiğince sıkılaştırır.
Resim 4 Uygulama ( Faaliyet ) : Bulunduğunuz yere sırt üstü uzanınbacaklarınızı yukarıya doğru diz şeklinde
bükünayaklarımızın altı tabanı yerde olmalıdır kaldırmamalıyız. Kalçamıza da yakın tutmalıyız.
Topuklarımızla iterekkalçamızı ve sırtımızı kaldırıp indiriyoruz.
Resim 4 kullanımı Programı: 1 hafta sürecinde 3×10
2 hafta sürecinde 4×15
3 hafta sürecinde 5×20
Not : Bu egzersizi uygularkenSırtımızın üst kısmı ve omuzlarımızı yerde tutmalı Yukarı aşağı egzersiz yaparken de
kalça kaslarımızı ve karın kaslarımızı sıkmalıyız. Yukarı çıkmaya çalışırken dizlerimiz birleşik olmalıaralarını
açmamalıyız. Her tekrardan Sonra değil Seansı tamamladıktan Sonra dinlenin. Düzenli nefes alın.
Resim 5 Açıklama ( Yararları ) : Kalçamızı sıkılaştırırkuvvetlendirir.
Resim 5 Uygulama ( Faaliyet ) : Emeklemeapalama pozisyonu alın Bir bacağınızı gergin olarak arkaya uzatın ve
yukarı doğru kaldırın. Her seri sonunda bacak değiştirin.
Resim 5 kullanımı Programı: 1 hafta sürecinde 3×10
2 hafta sürecinde 4×15
3 hafta sürecinde 5×20
Not : Sırtımızı olabildiğince yerde tutmalıbacağımızı yukarı kaldırırken kalçamızı elimizden geldiği kadar
sıkmalıyız. Bacağımızı çok yükseğe çıkarmaya gayret etmeyin. Ellerimizle destek değil de dirseklerimizle
destek almalı dayanmalıyız. Güç harcarken nefes alın verin.
Kesinlikleee evett
destina_88 (1) su? spor? menu?
degua (11) su+ spor+ menu+
successful (10) su+ spor+ menu+
concept (23) su+ spor+ menu+
kelebek.hill (22) su+ spor- menu+
az_uz (3) su+ spor+ menu+
tubish13 (11) su+ spor+ menu+
yliss (22) su+ spor+ menu+
fulias (19) su+ spor+ menu+
fatos0808 (8) su? spor? menu?
melikea123 (12) su? spor? menu?
Mahurbeste (3) su? spor? menu?
lethem (6) su? spor? menu+
Ps: "ayyıldızım" lıstede olması gereken bırı mı bılemedım? tanımıyorum.
hataları affedın ılkkez yapıyorum ve yarım gozlerle:))
bu gece Alanya yolcusuyum kızlar . oh bitti sonunda şu lanet sınavlar . evimde internet yok bi süre giremicm haberiniz olsun. internet cafeye gider girerim bildirim günü bu hafta çok yoğun geçicek bakalım hayırlısı diyor ve kaçıyorum öptüm hepinizi
düzelttim kaptanımmm
destina_88 (1) su? spor? menu?
degua (11) su+ spor+ menu+
successful (10) su+ spor+ menu+
concept (23) su+ spor+ menu+
kelebek.hill (22) su+ spor- menu+
az_uz (3) su+ spor+ menu+
tubish13 (11) su+ spor+ menu+
yliss (22) su+ spor+ menu+
fulias (19) su+ spor+ menu+
fatos0808 (8) su? spor? menu?
melikea123 (12) su:+ spor:+ menu:-
Mahurbeste (3) su+ spor- menu+
lethem (6) su+ spor+ menu+ Lethemcim su-spor paylaşırken başlıkta belirt bak gözden kaçıyordu
Hayırlı yolculuklar yavrum..bekliyor olacağız seni, hadi geçmiş olsun
saol kuşum. problem olmaz dimi giremeyeceğim bir kaç gün ama nete girdikçe girmeye çalışıcam . zaten bu hafta benim için önmli bi hafta biliyosunuzki :) cuma mutlaka burda olcam :)
destina_88 (32) 3- spordan.Bildirimde sorun yokk
degua (44) hiç - yokkk
successful (42) 1- spordan.
concept (83) haftaiçi hiç - yok, haftasonu bildirimi yok,mazeretli, abisi için Ankara'da.
kelebek.hill (98) 2- spordan.
az_uz (30) hiç - yokkancak 30 mesaj sınırına dikkat.
tubish13 (37) haftaiçi - yok ancak haftasonu bildirim yok, bu durumda 6-
yliss (113) hiç - yokkk
fulias (74) 1- spordan.
fatos0808 (26) bildirim eksikliklerinden 5 - ancak hastane kontrolleri olduğunu belirtmişti-mazeretli.
melikea123 (26) 12- haftaiçi ve haftasonu bildirim eksiği var ve mesaj sınırın altında30 mesaj altında mazeretsiz 2 hafta üstüste kalmak diskalifiye sebebidir.
Mahurbeste (31) 4- ve haftasonu bildirim yok, mazeretli. Sınavlarına rağmen mesaj sınırını geçmişsin tebrik ederimm
lethem (42) 2- spor ve 1 adet bildirim eksikliği sanırım çünkü sporun karşısı boş bırakılmış elimdeki listede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?