Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

teşekkürler tatlışım bıraktım kız çikolatayı artık dün itibariyle
Beroş 303. etapta 59,4 ile izne çıkmışsın. Kııııııııııııııııııııız 2 ayda 5 kilomu aldınnnnnnnnnnnnnnnnnn Acil durumm
evet bebişim gerçi sabah 62.800 çıktım ama bakalım ne olacak cumaya kadar
tekrar hosgeldınn

teşekkürler tatlım hoşbulduuuukkk

Tarın kıvı yogurt ruseym..yıyorken aklıma geldı...Hılalllllll dereotunu bılmem (sonra bakarız)
ama
TARCIN candır!

merhaba bayanlar. hafta sonu giremedim. benim sınavlar başlıyo haftaya gerildim yine . diyetim hafta sonu kaçtı biraz ama bu saah normal bi kahvaltı yaptım ekmek vardı. ama bir saat sonra bşyler yiyip cumaya kadr tam gaz devm etmeyi düşünüyorum

Ilknur ablaaa sevindim cikoyla vedalasmana :)))

Tarın kıvı yogurt ruseym..yıyorken aklıma geldı...Hılalllllll dereotunu bılmem (sonra bakarız)
ama
TARCIN candır!

Anamm Emineee bak simdi !! :)) bunlarin hepsini karistirip mi yicemm :/ ruseym ne yaa..:)) ay heyecanlandm ugrascam senin icinn

gözden kaçtı galiba Fuliasçım, haftasonuna ait menü, su ve spor bildirimlerin tamamı var. sadece cumaya ait menü bildirimim yok ama su ve sporumu yazmıştım.

benim de 2 öğün-6 öğün arasında kafam çok karışık. geçen haftaki ilk deneyimime göre 4 aslında fena olmuyormuş; ama yine de kafam karışık. önüme gelen spor, beslenme uzmanına bu soruyu sormaya başladım, herkesten fikir topluyorumm.

ama
TARCIN candır!

ben yoğurt sevmiodum, tarçınla sevdim. tarçın, keten tohumu bi de kuru üzüm atıodum üstüne yurtta, çok da güzel bi ara öğün oluyodu; tavsiye ederimm. hee gerçi düğünde arkadaşlarım n'aptı? kırmızı kurdeleden bi gerdanlık hazırlamışlar bana. gerdanlığın bi tarafına küçük yoğurt, bi tarafında elma, kuru üzüm paketi, tarçın paketi bağlamışlar. düğünde törenle boynuma astılar

ananası çok severim, kışın bol bol yedim.ama zamanı geçti sanırım. tarçınla çok güzel oluyor, kalorisi de az. ama şimdi sanırım bulmak zor.

bizz bolll spor yapıoruz. bu akşam yürüycem, koşucam mesela; salı-çarşamba-perşembe fitness var akşam, okulda basket oynuycam. yoksa, sen gördün mesela haftasonu yediklerimi, onlarla kilo verilmezz

senin de az kalmış sanırım spor izninin geri gelmesine, değerlendirirsin ne güzell.

Ben de gördüm yediklerini (yediklerimi) cıkk verilmezz Herkesin yaptığının 3 katı spor şart bize

Ya sorma bugün spinning vardı ama ben cortladım iki gündür, bugün dinlensem turp olurdum aama dinlenemedim pek, ben adliyedeyken sen bi elektrikler git gel git gel sonunda yürüyen merdivenleri de kapatın haydeee -2 den 6 ya Karnım midem de bozuk bugün.....pofff ne kadar sağlıksızım bugn yav

kızzııım sende irade var, halledersin. bak ben burdaydım, yine de 63.9'dayım. sen uzaktayken bile benden daha iyi konumdaydın. voleybol da çok güzel bak, yap sen onu.

gözden kaçtı galiba Fuliasçım, haftasonuna ait menü, su ve spor bildirimlerin tamamı var. sadece cumaya ait menü bildirimim yok ama su ve sporumu yazmıştım.

Evet gözümden kaçmış ya. Herkesin sayfasına ayrı ayrı girip ordan bakıyorum aslında.

Mahurrrr beni diyeti bozdummmmm

Su: + 2 Lt
Spor + Taebooooooooooooooooooo

Menü
Sabah
3 dilim kaşar peynir
3 dilim jambon
1 dilim kepek ekmeek
1 yeşil çay

Öğlen
8 adet minik z. yağlı yaprak sarma

Akşam
1 adet levrek
Roka salatası

Yoğunluktan giremiyorum kızlar ya niye böyle oldu :44:

Herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrr

bugün spinning vardı, -dı dediğine göre gitmiosun.asansör işe yaramış, bu hafta bozuk olursa kardasınn

çalışırken zor cicim ya, evde olsan belki yapabilirdin o diyeti.yien de güzel bi menü bence

bugün spinning vardı, -dı dediğine göre gitmiosun.asansör işe yaramış, bu hafta bozuk olursa kardasınn

Asansör değil kız merdivenler, çok kalabalık olduğundan ötürü asansörleri zaten bekleyemiyorum sabır yok bende ama en azından yürüyen merdiven kullanıyordumm..deme kızz öyleee bütün hafta bozuk olursa benm bacaklardan eser kalmaz

Evet bugün gidemem tatlım dinlenmeliyim, yoksa yarın da toparlanamazdım..çok istiyordum bugün gitmek ama sağlık olsunn

merhaba kızlar nasılsınız sözde bugün tatildi ama dinlenmek ne mümkün eymenin doğum günü yaklaşıyor hazırlıklar başladı
bi geçmişi okuyup geleyim

Gecsın gıtsın ınsaellah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…